30/4-1/5

Ja nu är valborg slut, bara några minuter in på den första maj. *hah* onödigt vetande men nu är det sagt iallfall. Har faktiskt tagigt lite bilder av både brasan i kväll, ganska mysigt. Före det var vi och fika i "byastugan" Gäddträskgården nämnligen.

Sen så ikväll har vi roat oss med att spöka ut oss med lite knasiga klädval vi hittat i garderoben. *hihi* Om jag får säga det själv så tyck ja vi var vädigt stiliga. MOHAHAHHA. (a)










En normal kväll med de finaste.


HÅRET ÄR DET BÄSTA MAN HAR

Tjabbaa

Vi sitter nu med varsin hår-inpackning i våra hår. Vi ska snart gå och skölja ut det för vi har snart haft det i 2-2,5 timmar. Jag längtar tills jag får se/känna resultatet. Ikväll kommer några efterlängtade hit, blandannat Saga.!
Jag kännner på mig att denna kväll kommer bli underbar. Det känns i magen.

Jag vågar inte lova att det blir bilder idag eller tidigt i morgon, för att i går när jag skulle ladda upp
1 bild så tog det nog upp till 5-7 minuter om inte lite mera. Så om jag tar några bilder så laddar jag nog upp de när jag kommer hem. hihihihi. Men jag kan försöka med nån/några enstaka. Hatar inlägg utan bilder förstårni.

Nu på orgon har vi hunnit sjunga singstar, en sak vi båda tycker är hur kul som helst. Det finns en låt som vi ÄLSKAR att sjunga för att den beskriver så mycket hos oss båda. Mer säger jag inte. Men nu ska vi nog gå och skölja ur det. Vi använder Nivea eller nåt liknande för dig som undrar. PUSSISHEJJIS


MITT I SKOGEN

Nu har jag anlänt till Frida , eller har varit här ett tag men ändå (aa)
Det kommer bli lite inlägg så ni vet, men håll ögonen öppna utifall att jag får ett ryck.

'WELCOME TO THE HOUSE OF FUN'

Sökte efter "coola t-shirts" på google och kom mig in på en sida fullt av snygga samt grymma t-shirts & tjock-tröjor.

Här är det jag gilla allra mest.

 
Dom hära är ju typ täcknade ( stavas ?) men i värkligheten är det säkertt lika snygga, VILL HA!
Glöm inte att ni kan klicka på de små bilderna så blir det större, MAGII.

Källa

CHOKLAD

Åt nyss Ballerina kladdkaka, faktiskt gott men man blir lätt trött på det, lite för mycket på en gång. ( spec om man dricker oboy till.. ) Fast det svåra är ju att motstå eftersom smaken är god, å jag värkligen ÄLSKAR choklad.

Ikväll det träning som sagt var, efter den är det lite stressigt för jag ska duscha å sminlka mig, sen får jag skjuts av pappa ner/upp till Gäddträäsk där jag ska spendera de senaste två dagarna iallafall.

NYTT INGLÄÄGG

Godmorgon, skola & träning idag.
Sen var det nåt annat men jag har reda glömt bort. (a) Det är grått väder idag, fast jag såg solen en liten stund i morse ändå!
PUSSHEJJJ

RÄCKER DET?

Har faktiskt lyckats hitta några klänningar som är gryyyymt snygga/söta/urgulliga/tänkvärdiga.

Vit, jätte söt.

Fanns även i rosa och jag gillar båda lika mycket.

Snyggsnyggsnyggsnyyyygg.

Sen hitta jag några riktigt coola jeans.


Tycks? & föresten, allt är ifrån ginatricot.

Ikväll har jag & syster fatiskt rensat trosor och sockar till hela familjen,, känner mig ganska lyckad, och det bästa av allt är att jag just nu ser på efterlängtade Greys anatomy.

SEEEE YAAA

NANALANALANAN

Nu har jag fixat prao platserna för v19 (a)

Vi ska nämnligen praoa en dag på ett kvinnodominarande arbetsplats och samma fast på ett mansdominerande nästa dag eller tvärt om, jag ha i den ordningen i alla fall.

Jag vet inte om jag vågar sääga vars jag ska va, kommer ändå dyka upp innom kort framtid skulle jag kunna tro.

Idag hade jag faktiskt med mig kameran till skolan *WIHHOO* Så jag tänkte dela med mig av den goda varan till er andra. (a)



FLUUUUUMMMMMM

En bit av "sol-uret" vi tillvärkade idag. (a)

Jag lovar att det jag har på armarna är enbart muskler... NA


VALBORG


Ja på lördag är det ju valborg. Har planerat att resa bort till gäddan då också så får vi se vem/vilka mer som kommer, möjligt vis sötaste Saga om vi har tur. Jag tror inte det blir nån Maj-brasa där borta, eller jag vet ju inte. Om inte ska jag lyssna på lilla Jesper Carlsson och hälsa på de i Hedlunda och grilla med folket där borta. Vi får se, men det är skjutsen som ställer till det, (aa)


ETT UNDER, SOLEN SKINER

Godmorgon underbara onga.
Idag som ni ser på rubriken så lyser värkligen solen idag, bara det inte blåser lika mycket som det gjorde i går. På gymnastiken idag ska vi tydligen öva på att bygga bår och sånt, om någon skada sig. Hah vi får se hur det blir.(a)


Kläderna idaggg.

'I REMEMBER LOVE SO BEAUTIFUL'

Jag sitter här bakom datorn och letar efter nåt som ska likna en skol-avslutings-klänning. Klicka runt och kom mig in på ginatricots sida, och där hitta jag så många fina klänningar/tunikor/smycken/solglasögon typ allt med andra ord.

Sen gick jag in på Cocoos sida också, JÄTTE fina saker, typ urgulliga halsband medmera.
Jag blir galen när jag ser massa fina grejer och vill ha rubbet men vet ändå att man inte har pengar nog.

Men som sagt kollar jag efter en klänning till skol avslutningen. Den bästa dagen på året nästan. Men får bära en fin klänning eller tunika och så är det slutet av skolan ( för 10 veckor eller vad det är ) Och så är det början på sommarlovet. Sedan på kvällen kommer det ju alltid en artist och man träffar folk och har det riktigt roligt. Jag längtar jätte mycket. Bara det inte regnar, då är ju nästan allt förstört *peppar-peppar ta i trä, knackknackknack*. Men om ni har hittan en jätte fin klänning, tipsa gärna! Ska till Umeå med vännerna någon gång i Maj tror jag att det var bestämt. Så håll ögonen öppna efter både klänning och mig i Maj-månad.


Gäddträsk är faktiskt vacker ( ibland )
(aa'


SANNING


Det blev faktiskt bättre väder nu i slutet av dagen. *WIIHOO* Nu blir det ialla fall lite sol till träningen(a)

Som ni märker bloggar jag inte så väääldans mycket nu förtiden om man kan säga så (?) Men jag har oftast inte tid när det gäller det. Och när jag väl har tid så har jag inget att skriva om.. Eller så är det massa annat som jag måste göra samtidigt och jag har inte åtta armar ( som i vissa tillfällen skulle vara väldigt nödvändigt ) Så då är det oftast bloggen som går bort.

DET ÄR BARA GRÅTT

Inte en rolig/fin dag idag, bara grått och tråkigt, jag lovar att det säkert var någon som krossa en spindel i går, inte bra. Eller jag skulle jag också vilja eftersom det har dykt upp 3 spindlar på skolan innom en kort "period" . Hatar spindlar så jag skriker och krossar de helst.^^


EWWWWWWW *hihi*

JAG HATAR RUBRIKER

Nyss så tog jag en dusch efter en härlig träning. Finns inget bättre än det, sen varmchoklad och en macka efteråt. Jag har som inte så mycket att säga/skriva om. En kompis visa mig en låt av Eminem som jag värkligen lyssnar på ständigt nu. Direkt jag slår på datorn. In på Youtube. Finns säkert på Spotify, men jag orkar inte logga in(aa)

When I´m gone heter den, jag är helt fast, den är så otroligt sorglig men ändå så bra.!


Se helst på hela, AS BRA. *hihi*

HEJ HOPP TOPPEN DAG

Idag fyller min lilla söta syster år, STORT grattis till henne!
- Ja må du leva, ja må du leva, ja må du leva ut i hundrade år
javisst ska du leva ja visst ska du leva uit hundrade år
å när du ha levat å när du har levat å när du har levat uti hundrade år
ja då ska du skjutas ja då ska du skjutas ja då ska du skjutas på en skottkärra fram!
HURRA HURRA HURRA HURRAAAAAA.
 

Sen halloween så ni vet, även fast hon kan va ett troll betyder det inte att hon behöver se ut som det hela tiden.. eller..?

Aja idag hade vi bad, å det är absolut ett av det jobbigaste som finns! Lika jobbigt som fys tycker jag nog. På tal om fys, ikväll är det träning, inte vilken träning som helst heller. Intervall! Men det kommer nog bli ganska skönt att få springa av sig alla bekymmer och besvär. Hakuna matata är redan utslitet så andra metoder är välkomna.

Vi bor ju mitt emot Djurpraken eller bredvid, men det beror på hur man ser det. Men iallafall. Jag misstänker att det har rymt några fjäll-rävar därifrån eftersom häromdagen sprang det runt några/nån på min så kallad "gata". Jag fick inte se men pappa och några som bor nå hur härifrån hade också sett.


'SOMEWHERE OVER THE RAINBOW'

Hejsanhoppsansaaaa
Är nu hemma, eller jag har varit hemma ganska länge men vi har haft kalas för systeryster så jag har inte kunnat smita in på datorn. Imårrn ärdet hennes "riktiga" dag å det ska jag ej glömma att på minna er om då. Jag har haft en sjukt härlig helg, spenderat varända dag åt vännerna och det är ett av de bästa man kan göra.
 
Nyss satt jag å grät mig igenom slutet på ett av "16 and pregnant" avsnitten. Inte kul. Pizza fick vi till middag åxå, dethära är värkligen en super helg.
Så här såg ja ut idag.
Jag vet inte vars "tröjan/tunikan" är köpt eftersom det var mamma som fynda. TACK IGEN.



NU HAR LJUSET ÅTERKOMMIT

Äntligen morgon och vi ska snart gå å lägga oss igen. Har nyss vinkat Emma hejdå för hon skulle fara, och Agnes och Mimmi sover fortfarande. Tänkte göra ett litet och snabbt inlägg. Ni ska få lite bilder sen igår kväll.


Vi bjuder på vett å etticket.


'LOOK AT MY HORSE MY HORSE IS AMAZING'

Kom nyss in ifrån en så kallad "ridtur" kanske inte så mycket ridning ifrån min sida med det räknas ändå(aa) Men jag har ett problem... Och det är att jag har en liten rädsla för hästar. *ven fast det är klart att nån häst inte sparkas så klarar jag inte av att gå bakom röven på dem. *hah*

Just nu väntar vi 2 små människor på "gästerna" hah eller på de som är efterlängtade. Ni ska få lite bilder men sen komemr mera.
Det lovar jag!


oobss suddig bild..


Världens finaste hästar, och världens bångstyrdaste och räddaste häst dessutom bor just här mitt i skogen.


'SÅ SKA DET LÅTA'


Inte bättre än originalet, men ändå bra.

UNDERBAR DAG FRAMFÖR OSS

Godmorgon allihopa,ni ser rubriken och det är faktiskt en underbar idag. Eller jaa, men det är fint väder för det första, sen ska jag å Frida resa hem till henne och möjligtvis rida lite häst innan folke kommer.



Igår hann tyvärr bara att se en bit av Scarry movie ( stavas? ) Aja, sömnen vann men det var skönt att sova ändå. Men jag ska försöka skriva lite mera sen.


'FRIDAY NIGHT'

Hej allihopa! Kom nyss hem efter en kväll på stan, ganska skönt att man kan gå i bara strumpbyxor, tunika med 3/4 ärmar å en tunn jacka bara utan att frysa ihjäl (!) Jag vet inte vad det betyder för er men för mig betyder det att sommaren snart är här! Det är fortfarande ljust ute även fast klockan är över 10 ( asså jag menar när vi var ute å "gick" inte nu )

Nu ska jag å min felkönade prins se några filmer, "gamla favoriter" skulle jag kunna kalla de. De är nämnligen Scarry movie 4 & Grease ( tror de stavas så ) Men så länge får ni ha det BÄST.

Tack för ikväll Saga och Frida förresten!

Bildbevis på äkta skönhet.


NU SITTER VI HÄR

Jag och Fridsjoos har nyss lagat mat iallafall, "Ravioli a la Alexandra" har jag iallafall döpt maträtten till, även fast det var ifrån en burk(a) Fast jag tycker namnet blev finare så. *hihihihiihh*

Men nu ska vi ut å träffa folket, även fast jag tror att gatorna kommer va döds tomma. Men ändå.


'YESTERDAY ALL MY TROUBBLES IS SO FAR AWAY'

Efter skolan får jag sälskap hem å hela kvällen av min felkönade prins. Sen imorgon bär det av till landet ingenstans i skogen. Det är nästan som en litenliten semester. *hih* Igår fick jag äntligen min efterlängtade dusch och skönhetsömn, ( även fast jag somna en aanniinngg senare än det jag ville ) Men det blev ju bra tillslut. Men nu är det skolan som väntar, HADETBÄST


Dagens kläder.


NYTTIGT VÄRRE

Har nu gjort alla läxor jag har tror jag, möjligtvis så har jag glömt rättstavningen om det är en vecka kvar så det är inte såå farligt (?)Känner mig ganska smart just nu iallafall. Men nu ska jag iväg på träning, blir skönt. Efter den ska jag duscha å det ser jag värkligen fram imot,blir nog en lång dusch *mohohahah*

Störstaste samt starkaste kärleken.


ATT GÖRA SIG AV MED ILSKAN

Igår var det ju inte Greys anatomy, ! Utan istället var det hockey-bockey-blää. Asså det är inge fel på hockey, men nu var det så att de förstörde så det inte var det programmet jag ville se. Och idet hära fallet var det Greys anatomy. Mitt liiiivvv.

Men iallafall så är det träning idag, ska bli skönt att få ha vanlig träning efter dom plötsliga matcherna tycker jag.
 
kläderna idag.


DET KAN FAKTISKT VA KUL ATT SLÄPPA FRI BARNET INNOM SIG

Asså hur tänker egentligen ett litet barn? Och vad tänker de på? Man kan inte direkt fråga de, eller jo man kan men jag tror inte man kan få ett hyffsat svar. Man får knappt ett svar när man frågat vad de drömt om. Vad händer egentligen i ett småbarns huvud? Frågan utan svar.

Jag har iallafall nyss varit ute med min lilla solstråle till syster. Faktiskt roligt, passade på att ta några bilder åxå!


asså tänk att vara så liten att man än inte hunnit hamna i trubbel samt fått problem. Tänk att vara fri och bli omskött. Leva livet och slippa bry sig om omvärden mindre än vad man gör senare. Söka tröst hos mamma när man gjort sig illa eller nåt annat, kan jag fortfarande göra, men aldrig på samma sätt. Aldrig krypa upp i famnen och hon kan aldrig säga "Såsåså.. Det ordnar sig.." För det var förr, nu är nu, nu har jag lärt mig att det som sker, går inte att ta tillbaka , inte en ändaste sekund.

Och förresten, ikväll är det Greys anatomy, missa inte!


'DET BARA ÄR SÅ'


Känner mig ganska ansvarsfull när jag väl komme hen ifrån Elevrådet *hah* om man som jag inte gillar skolan så kan man ju lika gärna hjälpa till att göra det bättre å mer trivsam?



Att förlora dig min vän var som att kapa hela handen..
Dax att vända blad innan nästa faller av.


'GIVE ME GUMGUM YOUR DUMDUM'

Jag fattar inte vad som häne med mitt tuggummi..?
Det blev jätte mjukt(?) visst hellre mjukt än typ sten hårt.
Det ända jag gjorde annorlunda ( eftersom det aldrig bruka bli så mjukt. ) var att ta ut det, äta en kaka å dricka saft å sen börja ja tugga igen. Åsen blev det AS mjukt å jag skulle ta ut det å såhära snurra det runt fingret, men då fastna det där, å på läpparna. Var tillslut tvungen att gå å tvätta med tvål å vatten för att det mesta skulle fara bort.


skurken..?


NY DAG NYA (..)



Sovit gott?
Jag själv har nog gjort det men somna kanske lite senare än vad jag hade tänk mig eftersom jag är väldigt trött just nu. Ikväll är fdet en ledig kväll ( tror jag ) så jag ska nog bara träna på läxorna samt ta det lugnt. Och det bästa av allt. Greys anatomy går ikväll 21.00 , om de inte bytt tip förståss.


ALLVAR

Okej, asså jag tror ni alla har sett "kicks" reklamen, den nya då. När det är några tjejer som är tiny,mini,winy Men helt seriöst så är deras ben lika stora/tjocka som mina vader (?!) Men de är sjukt smala så man är nästan rädd att de ska gå av. Frågan är ju då att vad ger det egentligen ut för så kallade "vibbar"? Massa ungdommar ser ju på tv och ser att på varända reklam så är det alltid de som är väldigt smala. Spelar ingen roll.. Kläder, smink, medmera.

Det som är typ det man ska anpassa sig till nu är "size-0" Inte bra, som jag ser det är det ganska många som är helt normala. Men ser sig själv som tjock och försöker göra nåt åt det. Jag har alltid sett mig själv som "stor,tjock" men när jag var liten var jag ganska kraftig Och jag minns en gång när jag va liten, att jag stälde mig framför en speger och sa:
-Det är nog inte meningen att jag ska vara smal, jag kanske inte passar som det.
Just nu så finns det ju så klart de som är väldigt mycket smalare, men samtidigt de som är så mycket större. Så kommer det alltid va. Om jag ska va riktigt ärlig så ligger jag väl i mitten någonstans.

Men samtidigt hatar jag att folk som är väldigt smala. Kan säg att de är tjock. Det är det jag inte fattar. Och hur man ens kan förstöra sig själv genom att sluta äta osv. Inte normalt. Men som tur är går det att söka hjälp.
 
Asså jag menar, tycker ni värkligen att hon på den första bilden ser normal ut? Jag tycker det är naturligt med "kurvor" osv. Men det ända kurvorna hon har är då magen går innåt och revbenen utåt.
Bildenhär nere är en bild av hur de ser sig själva i spegeln. Ni ha säkert sett bilderna förut men ni får se dem igen. Man ser benen i dem å allt. Shit asså..

Ja nu blev det värkligen ett seriöst inlägg(a)


TYP GODNATT

Så hära såg jag ut idag, ( hanninte lägga in i morse så jag tar det nu(a) )

Tights-
Lindex


MÅSTE FÖRSÖKA

Snart är det match imot damerna. Det är bara tränings match men ändå så måsta man ta det på allvar. Jag har inte planerat nåt stordåd så vi får se hur det blir. Snart ska jag skynda mig iväg till ica så sötnosen Nanna kan hämta upp mig på cykel *hih* Premiär för mig med cykel åkning iallafall. Men önska mig/oss lycka till med en lycko spart i baken.


Jag brinner för fotbollen. & är kär i mitt lag.


JABBALABBADOO


Brukar ni åka på semester på sommrarna? Isåfall vars?

'DU ÄR EN STJÄRNA UTAN HJÄRNA'

Som ni märker kan mina rubriker inte ha något alls sammanhang med det jag skriver. Det beror på att det står för hur jag känner eller vad jag tänker om just då somjag helst inte vill skriva just här. Tänkte bara säga det så ni inte tänka ba: Ä hon helt sjuk? Vet hon ens vad rubriker är..? *hah*

Nu ska jag snart få ta en tur i bilen till skolan som nu väntar på mig, tyvärr. Blir ett jätte kort inläggg, men jag måste rusa.
PUSSHEJ


HATAR RUBRIKER


Okej , nu är det såhära att JESPER CARLSSON hälsar till er alla,
 tänkte att jag skulle säga det innan jag skulle glömma bort det.

Asåå jag har nästa inget att skriva om, är bara sömnig och försöker tagga upp inför skola&bad som är tyvärr omöjligt. Jag längtar AS mycket till sommaren just nu. Badparken och min familjs mysga semestrar ner till morfar i Åkersberga. Och skolavslutningen. Shiiittt jag längtar.

I mårn bloggar jag så gott det går, förlåt för tråkiga inlägg menjag försöker faktiskt. (a)


'I JUST CAN´T STOP LOVE YOU'

Matchen gick intee så bra idag men jag hade ganska kul ändå. Några små roliga kommentarer fick jag av en väldigt lustig kille enligt honom själv skulle jag tro. *hah* efter matchen ringde jag till pappa för att få snål skjuts eftersom bena inte längre orka bära mig nästan(a)

Sen nu har jag hunnit va på stan ett tag med Jonatan och Frida. Och nu väntar jag bara på maten som är väldigt efterlängtat. Sn blir det stan om jag värkligen hinner.
Nu fick ni t.o.m veta mina planer för kvällen *hah*


SÅ LIGGER DET TILL

Match idag, på tannen klockan 12 för de som är intresserade att komma och kolla. Igår spendera jag och Frida kvällen med att se film med två små söta tjejer och då en ensam Pontus. Lite att skriva, men vi möter då Storuman idag, det ryktas att de är lite som "hockey" tacklingar det dom gör. Bara de inte är allt för stora, annars hoppas jag det går ganska bra ialla fall. Låt oss hålla tummarna.


"HEJA,HEJA FRISKT HUMÖR"


ACK Å VE


Så full att han tror att alkomätaren är sprit.. HHAHAHAHHAHAHAHHAHAHA

'SORRY MOHAMMED ABOOO'

Har inte kunnat skriva för vi hade inget intrnet hos Agnes så jag kan berätta om allt nu ist tänkte jag.

I går begav vi oss till Angepangepö vid 8 tiden på kvällnn. Vi hade hyrt filmer som vi skulle se. "Paranomal activity" ( tror det stavas så ) och någon annan film som var hemsk. Eller den var bra med AS LÄSKIG. Eller båda var grymt hemska. Före vi satte på filmerna så gick vi ut och träffade Anton och Jesper. De följde då med in och vi hedd på 'Paranomal activity' asså jag skiter i stavningen(aa) Den börja bra och fortsatte lika bra. Men sen var de två grabbs som satt å skaka så mycket, och va asräddda. Och så klart skulle jag ju sitte mellan de båda så jag fick ingen kudde å skydda ansiktet med om det blev allt för mycket. Men vi alla överlevde mot alla odds. Sen va de två små kvar ett tag å vi flumma oss igenom klagomål osv. Jag satt å hängde läpp men det vara inte länge för det blir en sån glädje när de två är i närheten. Sen for de och vi satte på nästa film.






kvällen var oslagbar.


HAR NI?

Har ni hört att Island haft ännu ett utbrott? Och att det typ är askmoln ifrån det utbrottet på väg över sverige å att det är här i lse nu typ. Vi hade nämligen inne träning idag pga det. För att om man anstränger sig ( tränar ) så kan man få nån irritation i halsen. Asså tänk att molnet kan komma ända hit till sverige. Det var aktuellt att molnet hade nåt norra sverige och norge men inte  ända hit. Visst vi ligger åxå i norra sverige men inte lika högt. På nyheterna säger det nu att HELA norra Europa är drabbade. Och att flyg inte kan lyfta. Shit.


källa där jag lånade bilden ifrån.


HAH-HAH-HAH-HAH


ahahha asåå jag orkar inte hahahah

JUST TAKE IT DON´T LEAVE IT

Idag var skolan väl okej som vanligt. La aldrig ut vilka kläder jag bar idag men det ser ni här nedan. Har försökt fixa lite med designen men fattar absolut INGENTING av det som står å blablabla. Jag tycker att de "senaste inläggen" "arkiv" osv är alldeles för stort, eller inte bara det, HELA bloggen tycker jag är överdrivet stort spec texten. Jag uppskattar tips om vars jag kan fixa det å så skulle jag väldigt gärna ha en ny design men jag vet ju inte vilken som är bra nog.

Kofta- Stadium
T-shirt- H&M tror jag.
Leggins/tights- Åhléns


RUBRIK

Gissa vad, igår var det premiär med att jag såg årets första MYGGGA! Dessutom döda jag den åxå, årets första mygga. BLÄ.
Men snart ska jag till skolan och ja, som vanligt, ALLA lektioner timme ut å timme in. Men sen är det träning som jag skrev igår. Kort inlägg. PUSSHEJ


*kort ifrån igår.*


VANLIG KVÄLL

Kom nyss hem ifrån tjärhovet , va där med Henrik samt andra som var där borta. Haft en bra kbäll tyck jag väl ändå. Ångrar att jag inte tog med mig kameran när jag väl for till Henrik för annars hade ni fåt se på ett å annat..

För det var nämnligen såhära att Henrik ville pröva mina tights( stavas?) Asså ni vet, dom blåa. Och meddans han väl var igång tog han på sig koftan åxå. Jag skule ha tagigt med mig kameran.


desse byxen


och denne kofta.

I morgon är det träning och skola, nu blev det fel ordning men jag tycker att ni bort förstå. Just nu sitter jag och ser på Sex rehab, faktiskt bra fattar inte varför jag tycker det men ajaja.

Btw
nåt jag kom att tänka på.. JAG HAR SAMMA POSE PÅ BILDERNA HÄR OVANFÖR!

ELEKTRISKT

Ja som vanligt så har jag ganska nyss, sitter och lyssnar musik och nöjd över att jag gjort läxan. Har inga planer för ikväll så vi få se va det blir, just nu känns det som jag vill ringa Henrik och se varts han håller hus. Det är ju tränings-fri dag idag, skönt att koppla av men ändå tråkigt. Aja har börjat fråga runt lite om praktik plats tills v19 då vi endag ska praoa på ett "kvinno domenerande" ställe och sen en annan dag på ett"mans domenerande" ställe. Jag berättar inte vars än *hih*

Hade tråkigt så jag bjuuuuuder.


OOOOHHH NOOO



Aja vi förlorade mot boysen, men det var inte oväntat, hade faktiskt förväntat mig en förlust så jag är inte besviken. Kom hem från ett bra tag sen ( nån enstaka timma ca Men snart blir det sängen och duschen.

Asså nu på NO:n så läser vi om rymden och våran existens (stavas?) och om man tänker att det ksk inte finns nåt liv efter detta, och sen när jorden dör.. vad händer då? Tänk dig en värld utan människor och du existerar inte ens längre å ingen kan göra det heller! Asså när jag var liten fundera jag jätte mkt på varför jag finns hur det gick till ( ånej inte HUR jag BLEV till utan hur människan värkligen blev till ) Ådå var det som att när jag väl försjönk mig i de tankarna var det svårt att ta sig ur dom. *hah* inte kul. Men nu är jag ändå lika faschinerad (stavas?) HAH kalla mig plugg häst men jagvill fan lyckas bli nåt å inte en hemlös stackare som får sniffa lim för att få bort smärtan eller nåt... Utan utbildning blandannat. Aja slut på det tråkiga ämnet.


LETS GET A MOVE ON


ROBERG 18, THE MAGIC NAME AND THE MAGIC NUMBER

READY TO GO


Okej nu är det såhär att om inte jag får en ANiNG mera kommentarer på "Dagnes fråga" några inlägg tidigare så blir det ingen frågestund. Ville bara säga det. ^^


HÄR SKA DET VA EN RUBRIK..

Kom nyss hem ifrån skolan, ni kommer nog få se endel inlägg där jag börjar med i nåt med denhära stilen.. :"Jag kom nyss hem ifrån skolan.." Haha men det kan inte hjälpas. Snart ska jag göra läxan, äta och hoppas på sälskap till konstgräsplanen där "årets premiär match ( för mitt lag iaf) ska äga rum. Men nu ska jag mätta hungern. L♥ve


IDAG ÄR IDAG INTE IMORGON.

Snart ska jag få skjuts till skolan *hihi* så jag slipper gå iallafall. Och ikväll har vi match som sagt var. Jag hoppas det går bra iallafall. Men att ha roligt kommer jag nog ha *hahh* Ska skynde mig att lägga ut dagens outfit.

Och så klart ska jag ju va barfota på bilden *suck* Aja.

Tröja H&M skulle jagkunna tro.
Byxor Åhléns för ett tag sen


HAVE A LOOK


Om jag skulle börja en fråge stund skulle ni fråga mig då eller skulle ni bara skita idet?

ALLT FÖR SENT 'GODMORGON'

Som rubriken lyder, det är för sent att säga godmorgon men ett hej bjuder jag på. Idag var det första skoldagen efter lovet och väldigt trögt. Även fast det så är det ju så kllart att vi ska få läxa första dagen, fast inget jag behöver göra idag. Men oturligt nog så görs dom ju inte av sig själva så jag ,åste nog offra lute frihet till det. Snart.. Och som ni säkert vet så var det ju bad idag, gick väl bra men kul var det inte, eller så klart det är roligt att skratta så den enee nästa sjunker, å det bruka va jag. Men som sagt, det var inte så HEMSKT.

Ikväll ( eller  om en timme å 30 ca ) så är det träning, jag taggar ointe så mkt för det är ungefär intervall träning. Och i morgon så är det match mot p14 klocken 17.45 - 19.00 på tannens konstrgräsplan. Kom och kolla? Men nu ska min brölande mage få sitt slut. PUSSHEJ


jag bjuder på denne. KÄRLEK


FAN MAN BLIR BLÄNDAD (FÖRBLUFFANDE)



Kom nyss in efter att ha solat hela dagen. Ja ni såg rätt, SOLAT har jag gjort idag, solen låg och stekte och inga moln fanns. Just nu håller pappi på att grilla dessutom. Nu är värkligen sommaren på väg och det känns i hela kroppen,! och bilden är inte från idag. Men jag är baraså otroligt glad över att solen äntligen vill komma fram.

HEJAHEJA FRISKT HUMÖR


Steg upp tidigt för att fara ut och springa med mamma min. Ganska trödt med tanke på tidigt på morgonen, förbannade slatterknä som inte värkar funka på asfalt och så nån mystisk magont som alltid ska dyka upp när jag väl ska ut och springa. Så nu sitter jag här ny duschad och hoppas på att det fina vädret stannar över dagen så jag hinner sola lite kanske. Längtar sjukt mycke tills jag får lite färg på kroppen så jag slipepr den likbleka hyn. GYLLENBRUN ska jag satsa på att bli till sommarn och VÄLTRÄNAD.

Sen idag ska jagg väl bara vara hemma hoppas jag, är som sagt trött i knäna efter i morse. Sen i morgon böörja skolan (
jätte taggad? naaa..) inte världens roligaste. Dessutom har vi bad. Om vi har tur så skulle de bli såhära att bara tjejerna i 7a/b ska bada tsm å inte 7a/b för sig själva. Inte för att det är nåt fel med killarna,men det känns tryggare om det bara e tjejer. Och Patrik får vi ju inte glömma. Iochförsig så blir det trångare vid speglarna om alla tjejer ska spegla sig osv. Men aja, ha en bra dag nu när solen står på topp. ♥


JUST DO IT

Följ min blogg med bloglovin 


YOU SEE IT

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Som ni ser här ovan så är jag tydligen medlem i bloggtoppen. Jag är inte riktigt säker på vad det innebär(stavas?) men det jag har läst så värkar det hjälpa till med bloggen och besökare medmera. Vad kan hända? Men nog om detta ska berätta om dagen.

Som sagt så övernattade Frida här, vi blev väckta ganska tidigt, typ 10. För att vi skulle bege oss ut å handla mig en "vår jacka" Sen när vi väl hittat en så bjöd pappa på fika så jag och Frida spenderade vi ett litet tag på LB:s. Senare letade vi upp några vänner och va med de ett tag. Men sen när vi skullle gå, skulle jag å två andra hoppa ner ifrån nån nerfart i snöhög. Och jag hoppa , det gick faktiskt bra, men så klart att jag skulle fastna med skon där så vi var tvungna att springa efter en spade å gräva upp den stackarn. Men det sluta lyckligt å jag har min sko tebax;$ *hihi*

  
Asså detta är det nya jackan. MKT snygggggg. x♥x♥

VÄRLDS BÄST

Få se nu, i onsdag till torsdag spendera jag tiden med sötnosarnaaa.Lite bilder kan jag bjuda på.


Att vara utan smink är nåt vi gillar..

Sen inatt gjorde Frida mig sälskap och vi vandra oss till stan idag och jag fick en jacka och fika av pappa.

x♥x♥


'NU ÄR DET DAGS FÖR FREDAGSMYS'

 

Eller rättare sagt filmkväll. Vi har nyss sett klart "This is it" med Michael Jackson.
Alldeles strax så ska vi slå på "American Pie the wedding"
Tyvärr så har vi redan käka upp alla ostkrokar (onödi fakta jagvet)
men ni får ha en sömnig natt nu. xx

I TAKE IT BAKCK

Ni minns väl att jga tidigare laggt in ett inlägg om bloggtrafik? Nu är det överbevisat att det är garanterat bra, jag fick besöksrekort för nån dag sen, de var tresiffrigt och jag blev faktiskt glad, och nu har besökare ökat med att par dussin från före jag använde det. Så mitt tips är fortfarande att gå med idet. Intresserad? Klicka här isåfall.
Just nu är jag med fridsjooosss och vi ska snart bege oss in till stan. PUSSHEJJJS.


TO BE IN LOVE WHIT SOME HIGH-TECH STUFF


Att man Kan bli sa kar i en låt ..? Och det är inte Eminem, strange ..

MYS-PYS


Nu blir det ostkrokar på menyn, en klar favorit.

SENASTE NYTT



Jag bjuder på en gammal bild och en bra låt.


'SWEET ASCAPE'

Sitter nu fortfarande här i underbara avlägsna gäddträsk med trippel-trion, pllanerna är nog att jag ska stanna här en natt till än så länge ialla fall och slipper stan för ett tag. 4 dagar kvar till skolan börjar och jag ska försöka njuta av tiden i friheten innan man måste släpa sig iväg till skolan igen. Idag har vi typ bakat, sovit, ätit skrattat, sjungit,sett tv, ja säg nåt som vi inte har gjort.. Sen vet jag inte vad det blir, vi kanske måste splittras för ett tag eftersom en duo måste hem tråkigt nog. Så då är vi inte längre "fantastic 4" *hah* min humor, nåt jag tyvärr måste stå för. Men ska vara mer social med de andra, PUSSHEJ.
 
vem ä vem..?


OYHOY KALLA MEJ LAT

Är nu hos skogsmullen själv migtt i gäddträsk med sötnosar. Har varit i umeå hela dagen så jag har inte kunnat skriva nåt. Köpte massa fina kläder samt skor, när jag kommer hem så kanske ni får se bilder, men aa, annars har dagen varit normal. Kom nästa nyss hit så vi ska se film om några timmar sådär, men nu ska jag va sociala med de söta PUSSHEJ


saknar dig älskling.


YEAH RIGHT DUDE

Nu har jag suttit hemma och ruttnat precis HELA dagen, om ett mirakel sker så ksk jag hinner vara med min babe ändå men det blir inge länge isåfall eftersom jag med familj ska till UMEÅ i morgon och slösa pengar på väldigt viktiga saker, jo kläder. Har nämnligen städat ur min garderob och ränsaat bort kläder jag inte vill/kan använda nå mera, och det ser väääääldigt naket ut.
& så klart blev det en kläd-hög med..


TAKE IT OR LEAVE IT

Tänkte tipsa lite om vilka låtar jag gillar/älskar att lyssna på.
Ibland händer det att jag har uppleft mitt liv som de sjunger i låten eller så stämmer det in i nåns kompis liv,
 eller bara bra text/skön dialekt.


Fonky Fresh ,B-raz - de bara e så


DkR ft. Miller - Har du glömt


Fonky fresh - bara för dig


Kastro - Ler du så ler jag

Asså nu är det bara rap/rapp (asså jag vette satan hur det stavas?!) Men de är sjukt fina, mest om kärlek nu då.
Ni får gärna tipsa om låtar ni gillar åxå!
PUSSHEJ

SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA

För alla de som vill ha mera besökare på bloggen gå med nu Bloggtrafik.se jag är nästan aldrig inne , men de mesta som är medlem där säger att det värkligen funkar! Det skadar inte att pröva?




Caroline Af Ugglas - Snälla Snälla

SMILE WHIT ME

Jag hatar dagar då jag vet att jag bara kommer sitta hemma å ruttna, eller om jag har tur så kanske det blir Henrik ändå. Fast jagvet inte. Just nu sitter jag på lyssna på gammla goa låtar. Är typ öm i armarna sen tolkningen igår (!) Så det är väl ganska skönt at bara ta det lugnt här hemma.


Gyllene Tider - (Dansar Inte Lika Bra Som) Sjömän

FÖRTROLLANDE


får inte nog av denna videoo

UTE DAG HELA DAN

Hela dagen idag (tills nu) så har jag pappa å syskon varit i Husbondliden och fiskat, skoter och tolkat efter. Härligt med en ute dag mitt i lovet. Solen lyste i slutet när vi skulle hem och gjorde det omöjligt att tolka utan att ramla mitt i blötan. Kan beskriva hela dagen från början till slut..

·Vaknade i morse omkring 9-10 och då vardet frukost på schemat. Sen var det bara att klä på sig å packa bilen med de som var nödvändigt sen bar det av med släpvang till Husbondliden (byn där jag växte upp, onödigt fakta menmen) vi anlände och packa fram allt å så bar det av till "Kvarn" (grillplats) asså vi var 4 st som tolka efter skotern, jag å syster på trix-skider (stavas?) och andra syster på tefat efter boben och på den bror min. Det gick faktiskt huvsat bra, jag tror att jag ramla max 1-2 gånger. Men sen körde pappa en extra sväng med jag och syster så vi fick tolka lite extra. Sen borra de hål och vi börja fiska/pimpla. Och så klart var det ingen som nappa.. men då helt plötsligt så tog det tvärstopp å sen var det lös. Jag drog upp flötet, tänke: whut the hack was that!? Hedde ner de igen och det nappa(?) direkt efteråt. Försökte dra upp... men.. LINAN GICK AV! Blev sur eftersom det var just mitt spö, men jag fick låna pappas men jag fick ändå inge fisk. Senare åt vi palt och jgag prövade fiskelyyckan i ett annat hål, det visa sig va ett bra hål eftersom jag plötsligt drog upp 6 stycken äckliiga fiskar. Vi fika återigen sen å sen försökte vi tappert tolka tillbax till bilen men det gick åt h*lvetet bokstavligen. Som sagt sen ju solen å det blev väldigt mycket varmare än förut. Så det blev mer blöta å enkelt att stupa ner i stöpa.  Och sen bar det hem. Så såg min dag ut. (a) Hade tyvärr inte ström i kameran så det blev inga bilder på varken det fina vädret eller de äckliga fiskarna.


OMVÄXLING MED VÄDRET

Där ute skiner solen fortfarande och det är faktiskt varmt ute (!)
 
Grattis på honom.!

----
Senare hoppas jag att det blir att umgås lite med älskling. Men som sagt solen skiner ddär ute och jag får faktiskt en kännsla av att det inte är långt kvar till sommaren (y) Det ända man längtar till som att säga.
 

Men nu ska jag äta , PUSSHEJ.


ORGINELLT

Idag blir det kalas , min sötaste kusin blir hela 1 år gammal. Ni får ksk bilder sen, vi får se om jag hinner plåta den lille rackarn.
PUSHEJ.


FÖRLÅT

Heejj förlåt at jag inte bloggat på en vecka typ, men det har varit endel konstigheter å jag va inte kappabel till dator. fårlåt återigen men nu ska jag skriva sjukt mkt å ladda in bilder så ni får ont i ögonen av att titta på alla(aa) men iallafall, änså länge så har jag bara varit hemma å tråkat tagit lite bilder å tråkat ännu mera.
Men det är ändå en vecka kvar så det är ingen panik.



Baka en tårta i.. fredags? Aja en kola tårta tyyp, faktiskt god *förvånad*


Saknar min halvsyster sjukt mycket. Snäppet-Under-Syster.
Att vara utan dig är som att sluta ta en dråg. Lika jobbigt, och jag är i behov av dig.
Saknar alla vänner jag inte träffat på hela ca3 dar eller mer.!


&jag saknar dig älskling HUR MYCKET SOM HELST.
Orden beskriver inte ens helften av min längtan.
ÄLSKAR DIG.


YEEES

RSS 2.0