MIN MAGE HAR FÅTT FNATT EFTER DENNA NATT

Taltningen var lyckad! Orden saknas att beskriva, hihi aao de vi gjorde va att, bada,grilla,grilla,grilla,grilla,sov,vakna,grilla,grilla,sov,vakna,busa,grilla, de va en sammanfattning av kvällen och natten för oss. Men hadd så otroligt roligt.

Bara så ni vet så gillar fiskar marshmallows.

Men vi tälta ju på hedlundagården å man kan hyra stugan/huset där,sen så sa några vänner till oss att de bodde en holländare där, å mer tänkta vi inte på de förutom att vi ville titta va han gjorde fast de var lite senare. Men han satt ju bara å titta på tv, sen va plötsligt dörren öppen igår, å han va typ uppe aslänge å såg på tv, säkert svensk tv som han inte ens fattar? Men sen börja nån säga nåt i denna stil:men tänk om han är psykisk störd å är typ motorsågsmassaken och kommer och mördar oss i natt. Sen kom någon på en ny hemskare idé osvosv så satt vi där å jag va livrädd för att sova eftersom han var uppe så sent osv. Sen så busa vi så Frida va tvungen att lägga sig en bit bort på en bro som, skulle kolla till henne alltså typ sticka ut huvudet
 å kik så hon låg kvar så inte holländaren hadd tagigt henne eller nåt. Sen skulle jag typ titta runt omkring mig......... då står han å röker eller nåt vid husknuten klockan 5 på morgonen?! Läskig typ.

Kommentarer

Här kommentera man:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0