de som skijler oss åt är minuter
My word: go craazy. Syns sen alla underbaringar!!!♥


ni kommer snart känna av lite turbulens

Är nervös ut till tänderna nu. Pommes shit frittes alltså. Ska dubbelkolla allt ja ha packa för 83947gången, byta om ska jag också göra, kommer typ dö för de är så varmt ute sen ska ja typ ha varma kläder, inte äre lätt inte.
Ska se om Frida kan göra lite gästinlägg så de inte blir så jätte tråkigt här i bloggen, typ dött, de är inte ok!!! Men ska fixa lite grejs, göra ett eller 2 tidsinställda inlägg kanske också om 30 dagars shittet + att de finns kankse datorer på hotellet så få se om ja uppdaterar därifrån, blir mumma. Men tillsvidare, mycket kärlek åt er!!

and i was like: bla bla blaTURKLAND IDAG,WWEEEEEEY!!!!(Uppdaterar innan jag sticker iväg sen!)

today, it's a new day

Ska byta om inför träning nu snart, bryser som en hund, vet inte varför, kändes som att de blåste här inne ett tag. Obehagligt. Sen ha man knappt nå sms kvar heller så jag måste spara</3 förlåt mina vänner, därför jag dissar.


do it like a dude

Godmorgon! Solen skiner idag också, mycket lättare att gå till skolan då. Kort dag i dag, ska snart göra en lista med mamma om va vi ska handla in, typ tandkräm,tandborste,toffsar och klämmor, och sen säkert nåt mer jag inte kommer på nu men ja. Skriver senare idag troligtvis.


Kamerarn ska Emelie så får nöja mig med min älskade cam.


colour of the rainbow

Såg att klockan va typ..mycket. Fin kväll, kommer nog inte träffa så många av dom som va här idag innan turkeyland. Vi såg film(eller nästan inte) prata,busa,levde om, diskuterade, va smått galna, yes, thats it. Så såg min kväll ut, nu är jag trött i huvve nå se fruktansvärt så jag tror ja ska tvätta bort sminket(de som finns kvar efter badet å de jag lyckades måla på innan bussen svek oss) och sen krypa ner i min nersvettade,nersittna,extremt stökiga säng,et ord:MUMS.

Nån dag gammal - utan kamera i morgon...

Dag 6. Här handlar jag helst

Här i lycksele finns inte så många affärer, typ lindex, åhléns,öhmans, och mixup som går att handla riktiga kläder på, annars bikbok, gina och h&m.


Ska dubbelkolla om de är nåt mer jag kan packa i väskan, de är jätte pirrigt att vi far om 2dar bara, är jätte nervös.ÅÅH dör *dog* sen *lever jag igen* Ska sluta dampa å städa rummet innan massa kommer och ska se film här!!

gillar tanken om dig


Söker efter låtar att lägga till på spotifylistan min, går ganska bra faktiskt,WEHE, typ som:spotify galen söker låtar. Men jag känner på lukten att de är mat nu, tacos♥♥(tack josefina)

Rip Ingegärd Roberg♥

i'll be standing right next to you

Musik nu, känner mig som ett bowlingklot eller nåt: nåt som är runt,hårt och kan rulla. Ska duscha nu och ta fram kläder till i morgon, skola,WIHO eller hur var det?
Iallafall jätte skön fys träning!(eller de är skönt nu efteråt) vi gjorde nåt test, sprang två olika sträckor på tid ungefär, kändes som pizzan va på väg upp i början så nu hädanefter:ingen pizza före träning, spelar ingen sroll hur sugen jag är!!och med de sagt ska jag in i duschen NU.

Va ba tvungen att ta godis bilden,förlåt:] jag älskar dig!!!!(tackförlovetlillabebis)


we all born as superstars

¡¡¡¡El día cinco!!!!
De här gör jag på helgerna:

(är i gäddan)

(är med denna dunderbaring)

(lirar boll)(eller efter turkland börjar serien så då blire matcher på helgerna)
(är med kompisar och busar i mängder!)


Nu:hejdå

 


turn around (5,4,3,2,1)

Goddag, kom hem för ett litet tagsen ifrån gäddträsk. Nu ska jag blöta håret(träning ikvällså onödigt att riktigt tvätta de 2 gånger) och byta om, lite senare skajag på herrarnas match med laget och mellan de ska jag va hemma och fira min syster!!(grattis!!!!!!!!!)
Sen ska Frida skicka massa bilder till mig vi plåta hemma hos henne, åh älskar att vädret är så bra påtalomde. Å med de menar jag att de kommer fler bilder!!(haft de jätte trevligt där borta)
Dag 4. Ett kort någon annan tagit på dig


Bäst fotografen Frida(gulligt finger)


jalla jalla en fet kebab till alla

Vi väntar på Fridas pappa nu. Sen blire gomat hos hennes farmor och farafar ikväll,mumma.
Va på gudstjänst som sagt va, sen i slutet fick vi en blomma(påsklilja kanske?) i allafall ärden på bilder här nere, gick och la den på gammel Isaks grav, gammelmormor ligger ju i berglunda så ganska jobbigt att cykla dit å lägga  en blomma på en grav jag inte ens vet vars den ligger på gården.


Baby? - Newkid
=
¡El más bien!
(bytheway: Frida sitter och sliter i mitt armbågsskinn,se som hänger där under armbågen utan kännsel)


alla dessa stekare som tror dom är så jävla bra

Ska på gudstjänst om några minuter,eller då far vi, ha ba en kvar å gå på sen tror ja om jag inte räknatfel,väldigt skönt på ett sätt. Sen ska vi troligvis skynda oss hem och sola♥ om solen håller sig. Finns inte så mycket mer att sägahihipuss.

ingen vill höra på erat tjaffs(bättre bild på nederplagge) Åt nyss gomat♥ ska dra ut snart, skulle se om Vicktor kommer hit eller inte, de är frågan. Luktar mat ur käften så måste göra nåt åt de snart: typ nu.

kommer helt enkelt inte va bra på de där med namn

Nyduschat, lite brunare än jag var igår, påklädd, osminkad, sjungandes, så sitter jag här, Frida i duschen, kommer snart ut, vi ska klä på oss(hon ska) å jag ska överväga om jag ska ha fondation eller inte. Har nå fruktnansvärt fula sår på hakan och nästippn som jag helst vill dölja men jag vill inte gå runt som en sminkdocka en underbar dag som denna. Får se hure blir.

Ut ska vi, vad vi ska göra är oklart. En sak är säkert: lämna filmerna på ica, och köpa en glass♥♥mummsss


Värdelös bildkvalla,men tightsen är läckuur.


take a bit of my heart tonight

Å underbar sol där ute, ska snart gå ut, göra lite dåligvana vid datorn först bara.mmM see yah
Bild från förra året.


day two and three

Lycksele: Är enligt mig inget ställe och bo på om man vill: att de ska hända saker, att de ska finnas folk ute på stan, göra nåt roligt, ha ett privat liv, slippa leva bland allt skit som försigår här..kan hålla på ett bra tag. Men sen är typ motorveckan,skolavslutningen, och nu typ diggiloo(i think it stavas så) ga nska braoaoao.
En ja saknar:
       
Höhööh blev 3,(minns mer folk jag saknar åxå!!!!)(ådevetnivilkadeär)

håll om mig inatt

Är superduper trött, funderar på att sova snart. Ikväll ha vi gjort allt och inget: såg film, cykla till shell, cykla till forsdala, cykla till Elias och såg film med Jonas (jag,Frida,Vicktor) cykla hem, och nu sitter Frida ock Vicktor och kollar på nån film, eller dom kanske sover, måste kolla sen. Ska se när V far hem så jag kan sova, känns lite elakt men om jag inte får sova blir jag ännu elakare.
Dagens citat: C/Krille är inte tonåring längre, hör ni de fjoooortisar???????


bow chicka wow wow


Kom nyss hem och vi drar ut nu igen, möhöhö, bilder comes later on. Vi ska sticka å hyra film nu och sen så komma hit igen med lite mer folk och se film här,myckeT bien!!

castle walls

Ska packa klart väskan nu till gäddan ha jag bestämt, blir hämtad om ett tag, vet inte exakt när men de lär jag ju märka.
Men ska synda mig lite nu,möhöhö.kärlek.

ByTheWay: glad påsk!


one year ago and soon we made it

HEJDÄR, ska försöka hoppa in i duschen innan pappa far och jag måste laga mat(uppdate: han for nyss.. så ingen dusch före mat åt mig inte) har jogga lite, därför stinkerjag som en mögelost eller en otvättat häströv så tycker synd om dom i omgivningen för jag har vant mig vid lukten så jag känner inte ett bajs.Aja, ska väl gå och steka dendär korven så jag får äta snart för jag håller på att dö av hunger.


over and over again

Dag 1. Berätta om dig själv
Dag 2. Staden där du bor
Dag 3. En bild på någon du saknar
Dag 4. Ett kort någon annan tagit på dig
Dag 5. Detta gör jag på helgerna
Dag 6. Här handlar jag helst
Dag 7. En vän som bor långt ifrån
Dag 8. Bild på det du köpte senast
Dag 9. Favorit ställe
Dag 10. En tv-serie du älskar
Dag 11. Ett kort på din data
Dag 12. Detta är jag beroende av
Dag 13. Något du vill ha just nu
Dag 14. Bild på sminket du brukar använda
Dag 15. Detta åt jag till frukost
Dag 16. Fem bra saker som hänt under dessa 30 dagar
Dag 17 - en bild av dig och några vänner
Dag 18 - en vana som du önskar att du inte har
Dag 19 - en bild av någonstans du varit
Dag 20 - favorit superhjälten och varför
Dag 21 - en bild på någon/något som har störst inverkan på dig
Dag 22 - mål på kort sikt över denna månad och varför
Dag 23 - en bild av ditt rum
Dag 24 - smeknamn du har och varför du har de
Dag 25 - en bild av något som gör dig glad
Dag 26 - vad gör dig annorlunda än alla andra
Dag 27 - något du längtar mycket efter
Dag 28 - din favorit tid på året
Dag 29 - en bild på dig från förra året och nu, har du förändrats?
Dag 30 - vad har du lärt dig den senaste månaden

Börja med dag 1 nuu:

Finns inte så mycket att säga, tjej på 14 (född 25 augusti 1996, så 15 snart wIIho00(dast de är om några månader dock...)) Bor i sverigest tristaste stad(samhälle):lycksele med mor,far 3mindre systrar å 1lillebror, umgås med vänner så fort jag får chans till de, annars sjunger jag med mig själv/för mig själv både inne och utanför duschen, spelar fotboll, går skola(forsdala) om nån vill veta mer äre bara att fråga!


Är ni med jao, in the club jao


no love - no pain

Godmörgon, känns somjag måste göra 342781 saker idag: Först packa väska och se vad jag ska ha med mig och inte, måste jogga, duscha(såklart), packa väska inför ikväll-imorgon, gå på påskgudstjänst, sen vänta på Fridas mamma som(jätte gullig som hon är) ska hämta iupp mig när hon slutar och jag åker med till gäddträsk.
Sen i morgon:
åker jag med till insjö(?) eller vad de hette och firar Fridas kusin åsen åker vi hem till mig och hon stannar här några nätter.


     
När ska denna låt in på spotify egentligen????? Ha typ väntat aslänge.HÄLLÅÅ


FÖR ALLA DESSA NAMN GÖR MIG CRAZYÖgongodis,mumsfilibabbAH


Sa åt dom att ropa när off the map börjar igen efter pausen, säkert 15-25 minuter jag gick upp sen så jag tror dom svek mig.


when i grow up i wanna be famous

Massa nya kläder + skor i garderoben nu.MUMMA
Lägger upp bilder kläderna sen för nu ska jag se min älsklings greys anatomy♥♥♥♥♥


But nothing's ever gonna change until you hear my dear


Snacka om att jag njuter att datorn är tillbaka! Eller, inte fullt, fast jag är hel nöjd.
Sitter och smsar med min syster, hon är i umeå och kommer stanna där 1-2 nätter, ha glömt bort hur länge, dom sover hos hennes kompis nångting i dens lägenhet. Sitter här och är ganska avundsjuk, spec när jag får ett sms av henne: ja, sjäv så är man i ume och har kuul! Svara nåt i stil med att jag önskar att jag kunde smsa ifrån turkland och berätta hur bra jag ha de där när jag väl är där, på tal om de: de är typ snart!!!!! Lite smått panik över de. Köpte en resväska idag, sötblå. Men liten. Måste rymmas ganska mycket i den, men aja.

Förstår fortfarande inte vars hotellet är men längtar som f*n tills jag är där. Bilderna är ifrån hotellets hemsida.
Umeå i morgon, ska leta efter snyggsnyggilisnygga kläder + skor, mina liker mer en ljusbrun ost som egentligen skulle va vita så nya skor behövs ochså klart sommarkläder♥


you gonna like my style

Hej alla sötnosar! Nu ha pappa gjort ett underverk,höhö, vet att han fått lite hjälp/vägledning av Andreas(ingift morbror) så tack till er båda! Men han ha koppla ihop min bärbara söndriga dator i den stationära här uppe så de går att sitta vid den istället, men de är som att sitta vid min dator, alla bilder, filmer, hemsidor jag sparat och allt är kvar så detta är underbart!!
Just nu sitter halva jag och väntar på mig själv med att va klar vid datorn så jag kan duscha, och sen äta, håller på dö av hunger känner jag. Sprang på löpbandet idag, skönt men varmt. Men nu ska jag bort härifrån. Kyssn på rumpan.


Gammal mobilbild!


jag vet en rolig plats - ett trolleripalats

Heeej!! Supr glad att jag fick sitta vid mammas dator, iallfall så väntar vi på mat så vi kan dra ut sen, vi är redan påsminkade eftersom 2 killar skrämde upp oss att de skulle komma så vi paniksminka oss.

I går va vi på gammplatsen och grilla, superdupermega roligt hade då jag!!!!! Vi va ganska många så de blev massa prat å sång å allt!!h3h3

Togs för ett tag sen.

oh my god what a beautiful suprise

HEj, det är hemskt att vara utan dator, har fan inget att göra när jag är hemma, fast ändå skönt, man har en gode bra orsak till att bo på en dator(om mina päron är så fruktansvärt underbara så vi helt plötsligt får en ny dator, min dator används nämnligen flitigt av mina syskon också så tekniskt sett är min dator allas dator) men aja.
Ikväll (snart) ska jag och Angelica(är hos henne nu) dra till ungdomsmässa,yesbox.+ så ska jag och hon + några till dansa för dom andra, MÖÖHÖHÖÖ, blir super, haha kommer dö av skratt, men man måste bjuda på va man kan!!!!
Denna bild är gammal, men va nästan tvungen att ta med den, grabben är Daniel och är en av världensbästa grabbar!!!!

hit the lights

Sitte på skolan å ha sluta men dröjde mig kvar för att kunna sitta vid datorn(höh..)
Ska cykla hem nu typ med Emelie för att hon orkar tydligen inte gå hem,
följer väl henne och hämtar Kajsa. Sen hem å laga
maat=ravioli=inget jag föredrar 
men sen kommer Frida
och då bler allt sup3r.
MUMS.


lilla hjärtat

Är hos Lina nu, snart kom Oscar och Daniel och hämtar upp oss sen drar vi till mig och kikar på film,
Manfred och Ville kommer också, typ varit aktiv hela dagen:
Familje gudstjänst har jag också hunnit med så fick vi mat där borta också,
men nu kommer dom.pzz out.

det är när himlen möter mark

Korten på bordet: min dator är trasig/sönder/död/bortom all räddning/i datorhimlen så de betyder att jag kommer inte kunna hålla bloggen uppdaterat alls nästan, sörjer den tidiga bortgången, hon var knappt 1.5 år, typ, 1.3 tidiga år. rip♥♥

Från mammas dator, söta jag<3<<3<33 eller inte.


say it to me, don't write it on the wall

Gokväll eller rättare sagt god-natt. Kom hem ifrån Agnes vid just efter 11. Haft de rätt bra, faktiskt! Vi drog hem till henne efter vi käka pizza/mat på knut'n(älskaälskaälska(kebab♥)höhö) sen efter de skulle vi egentligen bowla men de va typ bowling kväll, svårt å förklara, jag tror man måste bli inbjuden till det(vuxna) så de blev ingen bowling, så vi drog hem till Agnes istället och såg den värsta psyk filmen jag sett. Triangle, helt vrickad.u-sc-h. Och sen nu sitter jag här! Tog inga bilder ikvll, men ska ladda in de bilder jag ha på kameran i morgon för den ligger där nere å jag orkar inte hämta den, kändes...långt.möhö. Ska försöka läsa lite nu, så jag kan börja på en ny bok som verkar supervo0(thumbs up)längtar tills ja får lääsa(känner mig typ som en bokmal, men ja bryr mig ej)

Bjuder på nåndags gammhärke bild.
Tack för kvällen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


in a place without time and space

Slutade 12 eftersom vi snart ska på begravning, den börjar 2 så jag ska börja kolla om jag valde bra kläder nu, packa en väska med smink(haha nödvändingt) Känner att jag inte kommer ha mycket kvar efter den iallafall och sen ska jag fira en vän så jag måste nog lägga på lite till spackel så jag inte går runt på stan som en bebis.


(Fridens liljor kära du)


dansa tills vi svimmar

Hade tänkt att se Dear John nu, sen sova,de är bara min å min kudde här så snacka om att vi ska ha myspartay!


vi rör oss så sakta att ögat inte ser

Åt nyss, taco kyckling<3<3<333 Fanns ingen bättre mat och äta på den sånhär seg dag, fast den va ändå ganska chill: ingen spanka bleve!Wi!h00 Vi vänta typ 20-30min på att Lennart skulle komma men ikket, sen satt vi å gjorde allt å inget, typ kort,dator,nån läste tror ja and-so-on. Gick på lunch typ 10i12 och tydligen hade han kommit några minuter i 12bara, anledning får vi hör i morgon. Men ganska skönt, vi får aldrig håltimmar på forsdala som domfår på finnen så de är vi ganska sura över så de gäller att njuta näre händer(kanske 1 gång per termin om man ha ofattbart med tur)


i was like: what the hell are you talking about?


Läskigt lik Justin Bieber, faktiskt så äre en tjej. + att hon sjunger hur de är att va lik Justin.

'du luktar bajs'

Mitt huve sprängs snart, not fun. Bara 2 dagar kvar av veckan, sköööönt. Telen dog nyss också, inte min dag, måste ju upp å duscha också, luktar inte bra runt om mig =sVeete.

då du säger att jag inte bryr mig som du får vingla ensam


Ganska sött med en sockerbit i bakgrunden sisådär tyck man väl, skulle va ännu sötare om de va tänkt lixom,
varför hon står där: hon kör över mig med vagnen, den syns inte, men hon syns. Man ser ju rent av hur hon planera nästa attack.


jump up and down,down,down

Va på musikal idag, Urinetown tror jag den hette. Den var väl helt okej, faktiskt, men förbannat lågn, typ 2 timmar med en paus i mitten nån gång. Vi gick dit å sen tillbaks till skolan så snacka om att mina skor/fötte va allt utom torra, lite vattenpölar häråvar med hål vid hälen ochsåvidare, GR8.MähhäähHhäh. Är trött nå se kopiöst så jag måste göra nåt annat nu.


tänker tillbaks, tänker på oss, tänker på det, på dom


Denna kille(min bästis) är grymt busig. Hade hoppas upp(ner) på hans rygg åjag sa sa:
"Jag flasha(stav?) typ röven!!!!"
Vi va på bstn då och då jävlar tryckte han upp min röv mot glasrutan in mot sibylla
(ni som bor/har varit där fattar)
Haha sötpojk.

(Hoppas du känner igen din egen rumpa)
Du är sjukt bra på alla vis, finns ingen som du,
tack för att du är du och att du finns, och allt du gjort.
 Du vet vem du är bror.


jag kommer att finns där, fast inte just idag


(kuse??????skoja) ska möta Daniel nu, Angelica och Manfred kommer nog sen. thumbs up!

we can make it to the top


Sötnosendå,nawsipawsi<33<3<3<3<3<3<3


every rose has it's thorn

Sitter å små äter kakor(inet små utan storäter dock) Jätte gott måste jag erkänna. Måste ta nåt å dricka snart men då måste jag gå runt hela bordet å de orkar jag inte just nu.
Iallafall helt vanlig dag, men solig och jätte skön! Och sen prata vi i kill och tjejgrupper också, helt okej dag.


Å btw, morfar och Ann for hem idag också, ser dom förhoppninsvis till sommaren igen. Mamma å pappa: Vi måste ner till dom då,oki?BRA.

Me and some cookies, lovely.


i can take you to the floor

Ja va kan man säga? Låter en bild tala om de:

Träningen va fantastisk skön, fast min mage sammarbetar inte ett skit. Har fortfarande ont, måste göra nåt åt saken, tänkte gå och duscha. Dumma jag, dumma behov, dumma korta fast långa dagar, dumma korta nätter, dumma läxor(som jag gjort!!!) dumma oförberedda prov, dumma buss chaffis, dumma äckligt väder.(avreagerar mig lite) men nu väntar duschen och kudden på mig. see ya later alligator!pyssn.
Å denna låt som fastnatt i huvet.TackK. Den är bra fast dålig. Å nu ekar en i huvudet, får sjunga mig till söms.mmM


för jag säger lätt de har redan skett


You're like my favourite song
On the radio, radio, radio, radio
I could listen to you all day


we did it together

Varit hemma ett bra tag nu, helt slut på i huvet känner jag. Vi missa bussen till hkn idag (sur chaffis) så tack gode Gud att jag hade cykeln så jag å Lovisa rulla fort iväg till finnen. Och nu äre maaaaat♥♥♥


don´t bring flowers after i´m dead

Ville inte vakna nu på morgon, alltså, vill man ju inte nån morgon egentligen, men i morse ville jag verkligen inte. Ska börja klä mig och sminka mig och sen ta den efterlängtade cykeln till skolan, min lilla lila faran eller blixten eller vad jag å Frida kalla den är nu back on track.


i´m broader than broadway

Äntligen lite nytt här i bloggen, jag säger bara:SKÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖNT. Typ nördat datorbn hela dagen bara för detta, fan vilket slöseri på överskottstid....(ellerrrrrrrr?)
Gammalt:

Nytt:


What are words If you really don't mean them

TjennamiTTbennA. Sitter å äter rester sen igår = sweet candy. Trodde ja skulle va med Angelica, men de gick inte, sadface på den, men antingen så hör jag av mig till nån annan eller så är jag bara hemma tills Markus kommer hit(!)


                                                               (i don't think your ready 
                                                                think your ready oh no 
                                                            but ima ready but ima ready
                                                                   ima ready for sho
)


Lite om igår: Tog mig ut på kvällen faktiskt. Hörde med Frida vars alla höll hus å drog sedan dit. Vi toge chill å kolla så mycket som möjligt på nightmare on elm street eller va den heter, men tvn hängde sig åsen hände allt och inget så lite avbrott bleve.(söta avbrott åxå!å jag vet att om de är 1 pers som läser detta nu känner den sig träffad)(eller egentligen 2 men aja)


jag vill se alla guzzar dansa

Finns inte så mycket att berätta, hade tänkt se en film men jag känner att de skulle va otroligt onödigt. Kände för en romatisk sak men ja kan försöka drömma nåt sånt istället.
Sittet och luktar påmina händer så snacka om att jag mår dåligt och har ont i huvet som s+a+t+a+n=fult ord.


jag försöker att va snäll, jag försöker att förstå

Är uppe ganska tidigt känn jag, varit uppe ett tag nu, måste fixa till mammas kalas idag, ska va grönsaksansvarig(status) Så de ja ska göra nu är: Hitta kläder(fort) springa ner och börja fixa med grönsakerna, sen kommer Frida. Blir typ ingen uppdatering idag känner jag. Lika bra att ha datorn avstängd så inte en nyfiken kusin kollar igenom mina saker.

Din dag idag!(igen) grattis i efterskott.


I'm forever keeping my angel close

Kvällen va b-r-a. Barade att alla epor är så otroligt trånga tycker jag, men annars vare helt perfa.

Innan vi drog ut snygga vi jag till oss lite! Btw, världens bästa Daniel!Sexig min på mig där AWESOME


(Till min morbror: du ser så otroligt stora blommorna är!)


What are words
If you really don't mean them
When you say them


vill flyga runt på moln

Daniel och Frida är här, just nu gör vi inget, eller jo jag städar, fast ändå inte. Ville bara säga de. Kvällen vet ja inte hur den blir än, antingen så ser vi film här eller drar ut, troligtvis drar vi ut. 

  


RSS 2.0