I wouldn't want to be anybody else


Gillar låten (så håll tyst oskar)

Ska snart ut till Lina, annars gör jag de vanliga. Pratar, musik, face, allt å inget.

hej jag är kär

Fatta va gott med kebab pizza idag! Vi får som comp för att vi varit med på elevrådsmöten (och andra möten typ kamratstödjarna som är med i dom osv) sen efter de blire antingen minigolf om man vill eller tillbaka till skolan för att se film. 1ord: skönt.
Älskar kebab pizza alltså. Ska gifta mig med han som kom på den, eller om de är en hon ska jag låta hon adoptera mig eller nåt. Nu: skola(wiie)(eller?)


i wanna see you tonightKort hår *ledsen*


you are the one that i want

Finns inte så mycket att säga. Komme hem med jätte kort hår i allafall. Skönt och få bort allt slitet, men så tragiskt att de blir så kort. Aja, ska skriva mer på svenskan så den blir klar å träna på redovisning. Sen stressa iväg på träning.
Ska bjuda på mer bilder sen helgen!(hadd långt hår där r.i.p)(Hampus, Fannie,Sanna och Wille på bild + jag)


(bra fotograf)

(Daniel,Oskar och Oscar är super)
Bilder ifrån konfan kommer, hinner inte lägga ut mer, fick nyss reda på att vi ska samlas kvart i på idrottshuset så jag måste nästan byrta om nu för att hinna.

när hjärtat är varmt

Är för trött för att skriva nåt långt. Var både skönt/roligt/pinsamt/nervöst/annorlunda/ å bra med konfirmationen idag. När vi dansa(stod längstfram, alltså inte i främsta raden med massa andra utan solo längslängst fram) så skaka jag och trodd ja skulle göra bort mig totalt för att jag va så fruktansvärt nervös. Glad att ja bara gör de en gång.
Efter kyrkan for vi hem å åt hamburgare med några ifrån släkten å nå vänner, fick en massa fina presenter, fika, åsen käka varmkorv till middag så min mage mår ej bra. Ska faktiskt sova nu, slocknar snart på plats här alltså.

Fler bilder kommer i morgon om jag hinner, ska klipa mig då också(om jag inte hinner med ett inlägg i morgon bitti) bilder å mer tråkig vardagsinfo kommer nån anna gång med(imorgon kanske) yes. Nattgod.

somliga går i trasiga skor

Oskar vakna nyss. Ska på konfirmation om 15min. Bara JÄTTE nervös.


(bilder sen igår)


can't fix your problems even if i wish i could

De blev inte som jag trodde de skulle bli, vi såg inte film, Daniel smsade å vips satt vi i en bil å sjön högt till justin bieber, sen i en epa å gallskrek till i'm blue å impossible, hah å massa andra också men tog ba dom för dom ploppa ba upp´i huvet just nu, ska prova lite kläder och sen sova. Upp tidigt och dela ut de sista av reklamerna,inteok.

give me your love

Jag och Angelica ska snart se 14 suger, hon säger att den är riktigt bra så jag litar på henne. Vi hann dela ut ganska mycket faktiskt, vi såg/ser ut som några blöta hundar när vi komme hem, om vi fick nån belöning?! JODÅ, varmchoklad och chokladbollar och balleringa kladdkaka och digestive choklad(typ bara choklad menmen,kärlek<3<3<<33<3<3<333)


Lite blöta brudar där alltså.


hello my name is bajs today

Nu blire dans å sen reklam med Angelica!!!!!!!!!!!


watching this world pass me by

Vi fick sluta ungefär 10 i 2 idag, inte så mycket tidigare typ 30 minuter men jag är nöjd ändå. Vann 100kr på ica norrmalm(varför kunde de inte varit typ södermalm istället?) så nästa helg eller nåt ska jag dit å handla sicko mycket godis!!
Sen när jag kom hem så hade mamma köpt tights + en påse riktigt feta marshmallows å en påse med några mindre, snacka om att ja kom å fara och grilla nu. Vill köpa upp allt preics nu, orkar inte vänta och låta dom jävlarna stirra på mig å viska "ät mig,ät mig,ät mig" och se sådär underbart goda ut.

Va äändå skön dag idag, gjorde no provet, vi hade inte ens vanlig skoldag framtill lunch.
Vi gick tipsrunda, gick och åt lunch typ 40minuter tidigare(händer nästan aldrig) sen kolla vi på när några spoela fotbollsturnering, förberedelse klassen ifrån finnbacken va där sen spela några mot dom också. Efter de skulle vi slå nå guinness rekord med zomba(stavas?) dans, tror jag ska köpa hem nån sådan dansvideo/träningsvideo, verkar skit roligt. Sen fick vi sluta. Nu:sortering av reklam.

fantasilös

Fick suget av att färga håret NU! Till skolavslutningen vill ja ha slingat hå så jag måste färgare brunt å jämnt först. (världensbästa)Oskar ha färgade rött, å nu vill ja å färga mitt hår. Hatar att klockan är så mycket helt plötsligt. Prov i morgon,WIiIh0, usch för de.


because you're cooler than me

Klar med min tubtopp på slöjden! Lägger upp bild på den snart, orkar inte springa ner och hämta den, ska snart på fys, min kropp orkar inte, helt slut på. Aja, skönt med sommarlov snart på tal om inget.
Håller på att bli sjuk tror ja, ha typ torr hosta å känns fel i halsen, inte ont direkt men ja.
Ska dammsuga rummet öite nu till helgen(söndag med andra ord) kommer dom hit och fikar efter konfirmationen, så de ska va rent nå se fruktansvärt ha ja bestämt!(iallfall i mitt rum)

Sämst bild på toppen men de är då en bild iallafall, gick ner tillslut å hämta den,orkade inte göra de sen. Den blev alldeles för kort, men den kan komma till användning ändå hoppas jag.

den gången jag backar är då jag tar satsSticker till skolan nu, solen sken nyss men fan heller att den gör de när man väl behöv den.


Till den som undra varför min helg är räddad är att de kommer en vän och ska träffa mig och han kom å stanna i 2 dagar, var osäkert först men nu äre säkert.
Så jag är glader choklader.


väntar på att vi ska bli verklighet

Övade nyss lite dans, nu sitter den hoppas ja! Skoja, kan den nu, käns skönt, ska öva mer, ska öva med Angelica i dansstudion(knaftvägen 33, my house) på fredag, ska klämma in de nån stans mellan allt annat kännsde som, men hon hota med att skämma ut mig i kyrkan så ja ha som inget val. Men de bli super, ska duscha sen se off the map med mamma, and call a samtal.

Inte ny bild


what are words


Be right back träning. (nu är min helg räddad)

för mig är du perfekt

Kom på att jag cyklade hem i regnet ifrån shell igår. Eller jag gjorde ett stopp på vägen hos en kompis, men de såg ut som jag lagt mig på mage i en vattenpöl. Ville bara säga de innan jag sa nåt annat, ville att alla handra ska tycka synd om mig(nja).
Blir 9ans musikal idag, hoppas den är bättre än de flestas, efter skola äre elevråd å sen konfa, vi ska då testa våra vita konfirmations klänningar(vet vad dom heter men inte hur dom stavas) och sen träna mer på allt vi ska göra.

I want to hold hands and waste friday nights whit you

Ha läst lite no, snackar på skype just nu, ska gå å lägga mig, eller försöker övertala mig själv menjag vill inte än, snart, ska försöka ta mig upp i morgon, gick knappt i morse så. Men ska snart gå och tänka över en massa känns de som. Uschnefyfan.


(hataresåotroligtmycketjustnu)


take me down to the paradise city

Ska snart cykla till shell för att sen åka bil till betsele och ta kort till vf/vk (minns inte vilken tidning) Så jag ska ba ta på mig de sista av matchstället å sen rulla iväg på min supercykel. Inget att skriva om = dåligt.


jag andas i det tomrum som blev över om du lämnade mig nu

Godmorgon! Försov mig lite fast ändå inte, har haft circus 30minuter på mig att gjort mig i ordning (duscha ut hårinpackningen, tatt fram kläder/klätt på mig, sminka mig, försökt lufttorka håret(mitt hår slits om man använder minsta värme sak t.ex hårtork) å sen nu datorn, + att ja ha packa väskan till gypan(halft) yeh) de va min morgonrapport.

gräv inte i gamla sopor, lägg de bakom dig

Finns väl inte så mycket att säga just nu, magen den pratar då med mig, varför vet jag inte, ha nå cp med den, tro ja måste till doktorn, helt seriöst då.(om du ser detta mamma så behöv ja inte säga de åt dig) den lever typ sitt egna liv. Har typ ont, så de känns både som jag håller på att spy+skita ner mig så ja, vill ha slut på de här (eller mamma, om de ser detta måste vi köpa actimel eller va de heter som va bra för magen, behöver de väldigt mycket!) end of story. Ska sova nu,(äntligen)


Naw(i dig ser jag det)


hands up in the air

Sitter å pratar med Oskar och lyssnar på lite musik (som han tycker är dålig, du kan ta dig) Ska snart byta om och dra till träning(kl.7)
Såg på film på hk:n så vi sluta när den va klar, då for jag och Lovisa först på bstn och sen hem till Erik, sen for ja hem, åt och nu skype och datorn sen snart 2timmar tillbaka.

anyone can catch your eye, but it takes someone special to catch your heart

Godmorgon! Ska till skolan nu typ. Tror inte de var nåt speciellt, vanlig dag, får se om jag ens har hk idag, beror helt på massa.Men nu ska jag rulla iväg(bokstavligen) cya![♥]


(Jag har på mig detta)

(Ser ut sådär)

(Bild sen i lördags)


every day im shuffelin


Svar: Ullared i turkiet:)

Oskar Sarlin är bäst!


släpp mig aldrig

Filmen va bra!! Nu pratar jag med Oskar i tele och måste isäng nu typ för ja orkar knppt sitta här vid datorn å då äre allvarligt! Ska göra det sista nu å sen sova. Dagen var super, trög å ja, men den dög gott å väl.

Hej vi är söta med våra coola glajjer

så åker vi till u.s.a och får den opererad

Sitter hos Lina, vi gör typ...ingenting.
Haha eller jo, kollar på nå videofilmer på Fridas mobil,
väldigt fula sånna.
Snart ska vi typ hem till mig, duscha, hämta reklam, sen skulle vi få lite mat nånstans på stan,
inte bestämt än vars.
(lite hungrig är jag)

du är vinter i april

Godmorgon! Ha plåga mig upp nu, eller kl.9 egentligen, ska fara å träffa en vän kl.10 sen ska jag på gudsjtänst med Angelica som kommit hem igen!(från kreta) sen dela ut resten av reklamen, sen ba längta sate och sen bio. Dryg dag(med tanke på reklamen och måste längta sönder(hatar att vänta) men de belönar ju sig på slutet(bio)) De är typ pirates of the caribbean 4 vi ska se i 3D, kom å bli super roligt, haha.
Och igår ghorde vi knappt nåt, dela ut lite reklam, åkte runt i Oscars epa,blev less, for hem till Oscar och fika tårta å allt(han fyllde år) sen, såg film, å sen in till stan igen för att frysa på torget.

Nån dag gammal bild

minns mig som en människa

Kvällen va långt ifrån dålig igår! Ganska bra(mycket bra*) träffa folk ja inte träffa på länge och dom ja aldrig träffat, vill göra om slutet iallafall, ingen förklaring där inte men så äre. Nu är jag superhungrig och både jag och Frida är nyduschade å ska sen fara och kolla på grabbarnas match, lovat.


You keep it rocking till 6 am

Mötte nyss upp Lina och nu väntar vi på Frida(alltså på skjuts)hööh, sådär lämpligt lata. Men ska va social med Linispinis nu, cya!

oh i'm singing out loud

Var nåt konstigt med blogg.se i morse så kunde inte uppdatera ett skit. Men i allafall är jag här nu och är villig att visa upp vad jag gick runt i idag och vad jag skapat på slöjden. Fast. Eller jo.
Idag: skola. Nu: dator och sitter i flätor(fixar håret) Sen: Ska till storuman med massa(disco) Blir sup-er(hoppas jag)

Hahah när jag kom till skolan trodde Lovisa att jag hade en barntröja. Hon ba: Alex, din tröja är lite för liten.(eller så sa hon att en va kort, inge bra minne) å jag ba: men Lovisa, de är ju tänkt??de är ju en magtröja????

Åsen byxer som jag själv sytt(ångrar att jag inte tog ett bättre tyg)(typ beige/stavs?/)

alla smurfar i vårt land, dax att dansa hand i hand

Dag 13. Något du vill ha just nu
Kärlek(mycket), lite godis, massa pengar, ett bra liv(gäller resten av livet)
Dag 14. Bild på sminket du brukar använda
Dag 15. Detta åt jag till frukost
De vanliga,tråkiga, juice och smörgår(med marmelad)(och smör)
Dag 16. Fem bra saker som hänt under dessa 30 dagar
•2 vunna matcher, •fått en riktig gullig komplimang för bloggen, •blivit kär i twilight filmerna (eller 1&2), •va till umeå med riktigt bra vänner, •var till turkiet.
Dag 17 - en bild av dig och några vänner

Dag 18 - en vana som du önskar att du inte har
Äter sn0rkuz@r (litet skämt där), har ingen speciell, typ stänga garderobs dörrarna innan jag går och lägger mig.
Dag 19 - en bild av någonstans du varit
Dag 20 - favorit superhjälten och varför
Kommer inte på någon, om de ska va nån ska de va en vardagshjälte.
Dag 21 - en bild på någon/något som har störst inverkan på dig
Förstår knappt frågan men aa, de är som ingen speciell, men tack vare alla fina vänner jag har så är jag den jag är idag.typ.
 Dag 22 - mål på kort sikt över denna månad och varför
Fattar 0 så jag hoppas över
Dag 23 - en bild av ditt rum
Dag 24 - smeknamn du har och varför du har de
Alle,alex:mitt namn är ganska långt, e är alltså enklare att säga
grodan: frida kallar mig de så.
Dag 25 - en bild av något som gör dig glad
(bilden ska symbolisera/symbolysera kärlek, all slags kärlek, mellan vänner, pojkeflicka(inge illa ment om nån skulle vara homo) familj kärlek osv)(kärlek till mat också)(btw, lina och oscar: sjukt söta ni är!!!jag smälter)
Dag 26 - vad gör dig annorlunda än alla andra
Jag är alltid mig själv, skrattar åt de mesta, kan verkligen bjuda på mig själv, sen ha jag världens bästa släkt/familj/vänner runtomkring mig också så de gör mig till en speciell person.
Dag 27 - något du längtar mycket efter
Vad sägsom sommarlov?
Dag 28 - din favorit tid på året
You spell it:s-o-m-m-a-r
Dag 29 - en bild på dig från förra året och nu, har du förändrats?
Då:
Nu:

Behöver jag ens säga att/hur jag har förändrats?
Utseendet en hel del iallafall, bytt hårfärg,sminkar mig inte lika mycket, mycket mer mogen(hoppas jag) osv.
Dag 30 - vad har du lärt dig den senaste månaden
Beror på vad man menar, i skolan:ganska mycket.
Allmänt, typ hur mycket en turkisk lira är,hur man prutar(och hur man inte ska pruta:som gabbe gjorde) Hur man är mot folke(gör man nog varje dag, lär sig hur man ska va alltså) andsoon.

bara för ikväll, vadsomhelst kan hända

Håller på att göra dom sista 30dagarna, tar en otroligt tid måste jag säga! Men ska till träning nu så hare bäztT.
Tummen ner till att de rednar nästan varje dag nu!

låt oss görare stort


i wanna be a part of your life

Blev vinst för mitt lag i allafall, läste nyss nån idiotisk diskussion på facebook och bara tare chill. Fast sen kom jag nyss hem också, sjukast stolt också: fick nicka bollen idag, fast jag inte spelade. Nån sköt bollen på min skalle, illa säger jag bara. Fick tydligen nåt märke av den på pannan(enligt andra) men ha inte orkat tittat efter än. Ganska fult om jag får säga de själv, tror att andra tyckte de också, dom som va där måste ha tyckt de va skit roligt, först sitter dom och mobbar mig, sen får jag en boll på huvve mitt uppiallt. Huvaligen, nej nu ska ja göra ett toalettbesök för jag höll själv på att pissa ner mig när bollen komme, sen ska jag se på greys anatomy♥big love.


är ni me jao, in the club jao

amandaaa om born to be somebody:
vad anväder du för underkläder ? :) har du string eller ?:)
Svar: hahaha , bh och trosa, och ja de händer :)
Ska heja på laget nu, ska inte spela ikväll, så ska vara deras persnliga hejjaklack nu. Ska dra nu, va där i tid å ha bra platser! (ingn bild, va tvungen att sitta på mammas dator)

how cute?!


Men naw va sött, jag smälter ju, döööör, önskar jag kunde ta med dom hem(varsdomänbor)

jag önskar att du såg nåt speciellt i mig


what if you were really made for me?


Har suttit här alldeles för länge, ska hjälpa Emelie med Kajsa och ba va där nere å läsa so nu, sen när mami comes home eller rättare sagt när Kajsa sover blire film time med mig själv! Lovely.


born to be somebody

Sitter å fryser, jätte roligt att de börja regna när jag gick hem, no fun. Kommer bli sjuk. Ikväll så ska jag fixa lite läxor och plugga, sen ska jag chilla till new moon som jag egentligen planerade att se i söndags men istället såg jag hockey vm och så klart ska sverige förlora bara för de. Skit silver.


do you know the muffin man?


Blir fakiskt lite skraj, gubben är lite små läskig.


Ska upp å duscha nu å he in hårinpakningen för i natt å sen försöka övertala han där oppe om att jag tänker på inte dö på lördag, för jag ska ha sommarlov om några veckor. Å inte vill ja gå miste om de inte när ja väl plåga mig igenom skolan i minst ett år.

är det okej om jag typ dör nu?


SvaR: De är Lina och Oscar, super söta tillsammans!!

Blir tydligen inge sommarjobb för mig i år. Är ba sur så ska inte skriva nåt mer.


i'am scared of being in loveHade fruktansvärt tråkigt så jag gjorde mig några egna brillor, tror inte dom håller länge</3 men fick dom på kort i allfall så jag kommer minnas dom<333<333
Funderar på att se new moon nu. Japp,(gott) jag tror jag gör det! Eller så blire hockey. Beror på allt och inget vettu.


jag ser oss ibland i mitt sagoland där vi ses och umgås en stund

Bilder sen igår:(sött hål i strumpbyxan jag fick igår va.ShhMEXIT)

Finns inte så mycket att säga, har pms på mobilen för de funkar inte att skicka sms. Men om nån vet va servicecenter nummret är för telia eller nåt så är jag sjukast tacksam om den delar med sig av den. Lite desperat här.

äre lugnt om jag kallar dig baby?

Steg upp alltför tidigt för att sen dela ut reklam. snacka om morgon gympa. Tog typ 2 timmar om inte lite mindre. Nu ska vi sminka oss(eller Frida är klar, så jag ska väl) sen heja på syskon som spelar matcher.

Ville bara säga att jag saknar turkiet

snälla bli min

Hahah jag är ganska säker att ni sett dom 3 senaste inläggen! Manfred hade skit roligt, så inget av de som står är inte ens lite seriöst. Nog om det.
Umeå idag, köpte klänning, halsband och en tröja. Vart inte så mycket mer, men ska fixa mig/oss och sen ringa till folket och dra ut!!kärlek


bad parken i morrn me lina,fannie å oscar!pözzz<333


ny klippt!<3


shiit happens

hej denna kväll ha vare asm! nu sitter jaa i maffes soffa å titta på film med mång:) ville bara säga att jaa blev så fin,snygg,söt, å go å rund nu när jaa ha klippt mej! kommentera gärna puss puss!<3

can you be my doctor, can you fix me up?

Åt go maten och ska snart klä mig för att dra till Lina, få se vad som väntar ikväll, something fun i hope. Fått nån engelsk periöd, suger på de så lika bra jag tränar upp mig. Men ska klä mig varmt nu, inte varmt ute inte.(ogillas)


Söt toung!


take me to the dancefloor

Hejåhå. Sminkar mig(nästan) och ska snrt till skolan, om jag inte ha sämst tidsuppfattning så är det fredag idag=helg alltså. Skönt!
NEJ FUCK, nu ser jag ju att de är fredagen den 13. Shitpommesfrittes alltså, är sjukt vidskeplig av mig(ibland) hate it.

Bjuder på bild sen igår

de är tystnaden som lever om mest


(haha förlåt Frida)
(sitter här och är inte bara lite avsi på Fridas felfria ögon, blått är så otroligt fint.DÖr)

(bjuder åp dubbbehakan) men älskar er tjejer!
Ikväll gjorde vi allt och inget, ragga upp Ola på stan(ni ser han på en av bilderna i röd jacka) Men glass åt vi och gungade lite. Skönt i allafall! Nu ska jag fortsätta med läxan. Cya

say hello to my little friend


Är med Frida nu, Angelica kommer snart!(nu)


du har sönder mig, fast du gör mig hel

Kom nyss hem och en riktig sursak till syster ska sitta, men hon ska härifrån snart för jag ska göra läxa, eller plugga till läxförhör eller vadenuänär. Iallfall så kommer Frida hit när hon slutar och jag/vi ska dra och säga hejdå åt min lilla Angelica som drar till utlandet i morgon. Skönt för hennes del!


Kläderna jag ha travat runt i idag. Och på tal om kläder, klar med grönbyxorna på slöjden!! Fast fick inte ta hem dom eftersom hon skulle lägga dom i nåt glasskåp, inte roligt.


hon vill ha kul,kul,kul hela natten lång

Ska gå och lägga mig med en härlig vinst på samvetet!! Snacka om lättnad, den matchen vill jag aldrig göra om! Tar på psyket nåsefruktansvärt,  anyway, härliga vinst!


bara av att höra din röst får mig rysa

Kom nyss hem ifrån skolan, gjorde provet på läxhjälpen som är efter skolan så kom hem senare, är hungrig men ska sprara all tom plats som finns i magen tills vi ska äta på knut'n med laget(eller iallfall dom som ska spela matchen idag)(mot storuman äre) ingen pizza blire</3 men ska prova kycklingsallad, en kompis åt de sist jag va där och snacka om att de såg gott ut! Måste typ fara nu snart, vill va där i tid.HÖHÖ.

Lovisa, Anton och lille tönt Gabriel som blive svart på skallen.


starkare tillsammans, inte ensam

Gjorde nåt på facebook, nåt om att 98% av kvinnorna tänker på samma sak:Jag tänkte på en rosa hammare (nära nog), så yes tydligen har jag en onormal hjärna, sen vet jag inte hur jag ska ta de. Ska försöka övertala en tönt om att träffa mig till helgen, få se hur de slutar och sen sova!
 


inte lätt att va den starka, när man egentligen är den svaga

Krattningen gick fint! En blåsa rikare bara... But life goes on. Kommr va helt slut på i kroppen i morgon(är redan) så kommer va mest död, när jag ska göra provet kom ja på nu, måste plugga mer ikväll, shitten alltså, kommer plugga röven av mig. Anyway, nu ska jag belöna mig själv med milkshake, här är man inte lika nyttig som en viss Mimmi som tjata om sin vattenmelon. Onyttigt in my heart.girls fall like dominoes


Skulle ba tvär sitta här egentligen, så ska slänga på mig bikinin och plugga på ute i solen, sen äta,kratta,plugg,bakning. F to the un!eller hur vardet.


Hand clapping,Hip shaking,Heartbreaking,There's no faking(Har blött hår, inte flottigt)
Ska till skolan om en halv minut de vill säga 30 sekunder. Efter typ 1-2 lektioner ska vi dra å se en teater eller musikal, vet inte vad, det är utv-störda som håller i den tro jag, folk säger att den är ganska bra så jag hoppas på de!
Efter skolan blir de krattning(åt fotbollen) pluggning och skulle hjälpa mamma att baka(åt fotbollen) så inga kompisar ikväll inte. Ska dra (solen skiner.WIIE)


everything's just falling apart


Om inte mitt hjärta fattat sig smart och hållit tyst, hade hela världen vetat vem du är just nu.don't ever worry, stay happy no matter what


Sick00 bra och sjukligt snygg.mummaGör typ inget alls. Är ensam hemma, resten av familjen är på träning eller bibland,snälla rara mamma ska låna nils holgerssons underbara resa genom sverige åt mig för jag behöver den i svenskan så, aldrig läst den så, vi ska ha läst ett utdrag ur en bok som en författare vi valt att jobba med har skrivit, och jag har alltså valt Selma Lagerlöf. As mycket skolarbarbete jag måste ta igen, ska plugga mer på provet efter träningen, så skit rolig kväll!!!!!


you are the missing piece i need - the one i never can get

Igår funkade inget, sura miner i mängder och sen avundsjuka, inget gick vägen nästan. Så gårkvällen vart inte så lyckad men aa, fanns vissa stunder som va helt okej! Träffa normal folke och bytte några ord.


Ska till tannen 12 för att spela träningsmatch mot Åsele, kommer bli roligt, faktiskt! Se om vi har blivit bättre som lag då efter turkland, men som en i laget säger "vi är i allafall det snyggaste laget i serien(även fast de är träningsmatch idag bara)" eftersom vi har snygga brännor!+ ganska vältränade hoppas jag. Wish me good luck good lookings!


du kan fånga hela världen i en vind

Dag 12: Detta är jag beroende av
•Kompisar
•Godis/Choklad/Ostkrokar
•Kärlek (all slags)
•Familjen
•Dator/Mobil
•Musik som går rakt in i hjärtat,oavsett om de är rapp eller disney låtar.
•Sist men ikke minst,filmer som verkligen går in i hjärtat(disney och riktiga romantiker)
They say that age is just a number,
but sometimes the figure is more then they want it to be.

Frida är här och vi ha gjort allt och inget, en sak ha vi inte gjort: inte använt cykeln, de är vissa inte glad över. Men saker vi ha sjunge singstar (ps3:n), all sång med disney sånger ifrån youtube(aladdin, poccahontas, lejonkungen) Jag ska sminka mig nu å låta Frida sitta, sen äta, sen dra ut till lugnet och grilla.MUMAMAMA.


you're the voice i hear inside my head

Sitter och myser i bebis overallen, ska ner och fika nutyp och fortsätta vänta på Frida som aldrig kommer, men snart, hoppas. Ska bjuda på osminkade bilder nu och en sicko bra låt.


 


just we and a banana boat


I just wanna make you sweat

H*lvete, kom på att ja höll på med 30 dagar innan ja for till turkarnas land, shitpommesfrittes alltså! Får se hur jag tar igen på de alltså, måste räkna hur många dagar de är egentligen.*räknar* ska ha gjort 17 dagar och har bara gjort 6 så hejsan 11 ogjorda dagar. Börjar lite nu tror ja.


Dag 07. En vän som bor långt bort ifrån

Nog långt bort för att räknas som långt bort!♥

Day 8:bild på de du köpte senast


Dag 9: favorit ställe
Stockholm,hos morfar, de är verkligen min oas. Far dit nån vecka varja sommar, umgås med han och Ann, badarm shoppar, slipper lycksele, allt ät frid och fröjd, umgås med familjen till tusen.

Dag 10: en tv-serie du älskar

Greys anatomy♥

Dag 11:ett kort på din data
Eftersom jag nu är vid den stationära som är ihopkopplad med min bärbara så ha ja inget kort på den, inte heller nåt på den bärbara så pass på den!


Kommer mer sen.kärlek!!


visste inte om jag skulle skratta eller gråta så jag skratta tills jag grät

Fixat bloggsvar så bara att fråga om de skulle va nåt, hade tänkt att stanna hemma ikväll och mysa med familjen lite, ska ta och krypa ner i min onepiece och vandra ner till massa gott att äta, på tal om äta, vi åt på frasses ikväll, så efter en helt veckas fetmats ätning så blev de en dag extra, mums tänker både ni och jag då. Men nu ska jag slita mig härifrån och gå ner till familjen som sjunger till så ska det låta.MUMMA♥


De inköpta sakerna:

Ring - Klocka - Väska

Köpte likadant till Frida fast där står de Fisken istället.möhh


tukland 2011 - awesome

Hej där igen! De blev som en bloggpaus nu i en vecka men aja, kommer massa bilder och ska ladda upp några filmer på videofy som ni kan njuta av, eller de kanske bara blir 1 men saksamma. Haft de supervo bra där nere, go maten, trevligt folk, umgicks med kompisar varenda minut jag va där, sol, massa bad, tävlingar, fotboll, galna taxi turer, galen trafik, massa tävlingar och trevligheter, ville inte hem fast ändå jo, vill dit nu igen fast vill stanna här, kluven</3 blir kanske ett läger nästa år också om de blir som alla vill.
Tänkte bjuda på massa bilder som borde göra nån stackare avundsjuk, ha inte plåta de jag köpt, de kommer sen.


Face på mig............Mer bilder kommer sen, eller allts¨å, lite då och då, filmer också!! Ska fixa mig sen träffa några! Saknar massa!


RSS 2.0