i´m to fast for you

hHEEj, kom nyss hem ifrån Agnes, haft jätte roligt, tack som fan, allt var bra,
förutom att paranomal activity 2 inte va lika bra som jag trodde den skulle va, fast vi såg den på engelska utan text så man fatta ingenting för man hörde knappt va dom sa.
 1an va klatr mycket läskigare än 2an men den va ändå bra,jag har Frida här så jag ska duscha nu å äta sen ska vi dra ut med Mimmi och Tove tror jag.


min halloween kommer bli awesome

 
Kom  nyss hem och ska typ fara nu, sen sticker jag direkt till Agnes, eller först ska vi hämta Frida.
Så jag kommer inte uppdatera nåt sen. Kanske när jag kommer hem. Fanns som inge mer jag ville ha sagt, förutom att kvällen kom å bli bäst.
EmJ kommer också, blir super!


put the past away


Godmorgon!!!!!!!!!!!! Haha eller inte, ha varit vaken sen 8 typ eftersom jag skulle upp å duscha. Mycket skönt om jag får säga det själv.
Snart ska jag väl äta en liten lunch som består av fil eller nåt enkelt å sedan bege mig ut och va med söta lilla Angelica å Gabriel.

Jag har nu en ny favvofilm, i rymden finns inga kännslor den filmen är så sjuk, men man måste bara älska filmen!

Så jag fösöker se dess inre skönhet som är tapper

Hejjs@n h0pp$an i l!ng0nskogens all@ blåBääR, har varit hemm nu ett tag, sa till Angelica just innan vi skildes åt att ja skulle decka av trötthet när jag kommer hem, men jag är fortfarande vaken så jag tror ja överdrev då. Men nu är jag trött. Och nu vill ja sova,för ajg ska ändå upp ganska tidigt i morgon.
Ska upp å duscha och pappa å jag då ska väl iväg och skaffa mig telia på mobilen så jag/pappa slippper betala drygt 200per månad bara för att jag ska kunna kontakta omvärlden.
Så jag sörjer ganska mycket att jag ska få telia men jag tycker ändå att de är ganska skönt at veta att jag alltid kom å ha sms.  

Imogon ska jag 1.va med Angelica + een till, mycket nära vän. 2.Fira halloween med släkten,(en del av släkten) 3.Först åka ner/upp till gäddan å plocka upp Frida sen tillbak till Agnes å så spenderar jag natten där.

Söta syskon ifrån förra halloween.


från arkivet


Gud se vackra bilder ja hitta, finns maassa bilder och minnen för året.
Både bra å dåliga, saker att minnas, saker att förtränga.


älskade efterlängtade lov♥

Haha gissa vad? Vi är nu en pilatesboll rikare, ja, och några slantar fattigare, men det är nog ändå värt det. Den är en del av mitt nya träningsprogram. Nog om det.
Vanlig fredag-skoldag, lämpligt tråkig. Hursomhelst kommer nog kvällen va ganska härlig, ja hoppasss.


jag önskar att du såg nåt speciellt i mig


Det här är jag idag, kände för myskläder idag, de är fredag å snatr är det lov! Snacka om att man längtar, längtar tillåme va vi ska hitta på med konfan, tänka sig. Snart ska jag och pappa ta bilen bort.
Om jag inte hinner uppdatera snenare så vet ni att jag är ute/inne med kompisar.
Den hära helgen kommer bli så mycket bättre än den förra, eller, jag hoppas och tror de för nu har jag iallafall nåt att göra, HIHHI pussen.

feel your own rythm


Fotbollsmötet varade i circus 2timmar nästan, lite mindre, nu är jag dödstrött å jag ska upp ungefär 6 imorgon bitti så jag känner att ja hinner med allt innan jag ska till jaa..
En som ha fixat mig ett träningsprogram iallafall! Och jag ska dit 8, så ja , jag vill upp tidigt, så med andra ord skulle jag egentligen legat i sängen nu. hha, nervöst sammanbrott å stress mage,
here I come!


du finner alltid en orsak att le


jag älskar dig jag hatar dig jag saknar dig men ändå inte

Hej guapas. Är hemma igen, är helt slut så jag har ingen aning va ja ska hitta på eftersom jag är helt läxfri, eller vi har fått börja läsa på prov inför v.48(?)
Egentligen borde ja nästa läsa lite, men ändå lång tid kvar........ nä,blir ingen läsning idag iallafall.
Men snacka om att de är halt ute, halka fan idag. Fast ja landa på snön så tack för de!

Ikväll ärdet fotbolls(föräldra)möte på hotellet tror jag, som jag ska på. + att ja nu, nej inte nu utan i morgon, ska få ett bättre träningsprogram än va ja ha nu, jag ska lyfta benet upp å ner typ med en tyngd på foten.
Circus 3 kilo skulle jag kunna tro. Ganska dygt att minnas att göra de 3gånger om dagen.


jag är tekniskt wih0

Om du undrar va ja gör just nu, så kan jag inte svara på det, antagligen är jag på väg till maten, eller så sitter jag fortfarande på lektion, kanske sitter på skithuset, eller är redan nere på mysak, de har ju kommit så man kan tidsinställa inlägg så jag ville testa de eftersom jag sett andra testa de å de här verkar va en grym sak(?) Men hursomhelst ska ja försöka skriva när jag kommit hem så ja,hihiheejsveesjj.


¡this is muy bien!


Jag tvingar mig själv att missa G-A, USCSUSCHUSCH


aa, rubrik

Nu är det sista inlägget för idag, tyväärr. Har inte så mycket mer att tillägga förutom att jag är väldigt trött och lupp enkäten va dryg. Nu ärdet gjort så nu ska jag ta mitt bultande huvud å mage upp till övervåningen å sussilussa.

Söt bild va? typ år 2000.


ja käka som ja snart skulle dö

Guess what?! Ja ramla fan inte, skulle ha tagigt med mig kameran för månen va enorm!åså var den väldigt långt ner + att hotellet (+berget) va sjjukt fint.Altlså belysning osvosv. Ganska skönt att ha varit ute å gått nu men ja kom å äta upp de ja gått bort nu med min kinder maxi♥ Va ju å stor handla åt mig på ica när vi komme tillbaka jag å mamma.HIH


Nuskajaggöravad?
Nej men ja ska typ fylla i lupp enkäten här hemma,inte värt men va gör man? Å så ska jag maila bilder till en klasskompis som ha haft oturen att måsta operera ryggraden, ja usch, tyck så synd om henne, hon va å hälsa på idag men sen hon for (några veckor sen) så skulle hon va borta i 10 veckor typ, och nu hahon vare borta ett antal veckor nu så.


glömm allt det dumma som jag sagt

Blev inte Frida idagm hon smsamig idag å meddela att hon va sjuk å mer behöver mnan inte säga, verända kotte fattar att när man är sjuk ska man va hemma, eller ja , jag brukar va lite efter med det men de är en annan historia, nu byter vi inte sidospår här eller nåt, utan nu håller vi oss till en röd tråd.skämta

Snart ska ja typ röra på fläsket och gå en promenix med mammma, å nu tänker du säkert att ja är dum i huvet eller störd som frivilligt ska ut å gå nu när de är så förbannat kallt och halt, sanningen är den att om inte jag halkat på rumpan(har faktiskt inte hunnit göra de ännu) idag så ska jag... ja jag vet itne vad jag tar mig till men de vore nästan underbart.

Förra vintern någongång, den dåliga kvallan beror på att de är en mobilbild.HIHI


den tjugosjätte oktober tvåtusentio

Ska snart å skjuts av pappisss till skolan, lat som ja ä ha ja inte börja gå än så lika bra att ja åker med honom tyck ja, H0H0H, + så blev ja en tvärtis besviken..men a, hihih, mer kommer sen, kanske.

Blir troligtvis Frida som gäller idag, JIPPIEJ.


you can´t ever beat me

Kom nyss hem efter varit med 2 kompisar. Vi ha inte gjort ett skit egentligen förutom att prata å jag ha nördat fejjan och dess spel,(eller 2 spel om ja inte minns helt fel) sen ha vi pratat lite också, sen ha ja passa på att bytt några ord med mig själv också, ganska nyttigt det, måste finna min inre ro och jag kan ju inte göra de om ja inte är vän med mig själv(?) Nej nu svammlar jag, lika bra jag sover, ppUUzss.


you don´t know anything

Ni kanske ser på inlägget under att de står att de skulle publiceras igår hoppas jag. Blev jätte konstigt med blogg.se så jag tryckte fram massa fina ord igår för mig själv. Men nog om det.

Fick sluta typ 40min tidigare idag vilket är mycke bra, men vi skulle typ göra nån inköpslista till en maträtt vi ska laga nästa gång typ å vi va alltför snabba så hon hade inge mer jobb åt oss så vi fick suta, så jag va social med nästan alla andra på bussan, men ja fick ju ingen mat där idag så nu är ja ultra hungrig så ja längtar verkligen tills maten är klar.


skulle pbpliceras igår men blogg.se hadd problem

Dagen har gått som en dans, ja, eller jag tror ja förfrös mina fötter på ishallen tyvärr. Men jag tror att dom är uppvärmda nu iallfall.
Jo på tal om idag, gjorde verkligen bort mig i kyrkan.. Men ja satt bredvid en präst,(jag tror han är präst iallafall) sen så skulle vi sjunga massa psalmer så jag hadde slagigt upp en sida och hedd snöret på en annan(min psalmbok måste ha varit sönder för de lilla jag vet så brukar ofta en psalmbok ha två snören?) anyway, sen så hadd ja slagigt igen boken då vi skulle börja sjunga så ja tappa bort mig, å ja som kan va så ful i munnen ska ju såklart trycka ifrån mig ett litet faan, tror prästen hörde mig för han sa nåt åt mig, men han va inte direkt sur men va ganska pinsamt ändå, ha lova mig själv att inte svära i kyrkan, men ja, tyvärr så händer det ändå.

Stort grattis till lycksele pojkarna(hockey) som vann sin match idag!


i can really use a wish right now

Godmorgon, faktiskt fin morgon men ja vet inte hur kallt det är , får reda på de sennär jag går ut. Men nu sitter ja bara å väntar på Nanna, sen blir det gudstjänst eller stormässa, nåt av de är de ju men det räknas nog ändå.

Tänkte bjuda på en bild så ni kunde se mitt hår, de är lite mörkare nu vilket  är ganska bra enligt mig, sen fick vi bort alla ovälkomna ljusa slingor i mitt hår bakomhuvet.

i don´t wanna talk about it

Har färgat håret ikväll vilket känns skönt, nu ha ja gjort det iallafall. Har verkligeen tjocka ner mig ikväll, men ja tröstar mig med tanken att ja ska promenera bort det som ni ser på inlgget under, måste verkligen ha ne kick bbaki röven känn ja nu, men nu ska ja ba pallra mig i säng eftersom vi ska på gudstjänst i morgon och efter den ca.halv fem ganska precis så sitter vi i iskalla isladan å hejar fram några fina pojkar. puss.


I do not know myself

Ska införa ett löfte och nu är ni vittne till detta, efter nästa vecka ska jag va ute och gå minst 2 gånger per vecka iallafall med tanke på att jag måste få upp konditionen och sitter för det mesta still på dagarna så magen växer ofrivilligt och mina engång tränade lår är inte lika tränade längre. Nu känns det lite lättare eftersom jag verkligen bestämt mig men ja har alltid svårt att fullfölja de som är jobbigt och långtråkigt och i dehära fallet långtråkigt. Men om ja bara kan gulligulla med papaa min och vi far å skaffa mig ett minneskort till mobilen så jag kan lyssna på musik medans, just nu har jag otroligt nog 4 låtar, men blir så less efter ett tag.
Nu: tröst äta godis å mysa med familjen framför nån film troligtvist, tyvärr ha detta varit en utan de tråkigaste lördagar på jätte länge.

Ja, bilden är då inte tagen igår direkt.


min värdelösa humor

Den är så dålig så den blir bra, orkar inte.

riktig seg dag gånger 1000

Godmorgon sötnosa,bestämde mig för att gå upp typ 10 nu på morgon men ja låg å drog mig tills jaa, en timme til iallafall så ja. Inge planer för idag, sitter än me de kläder ja sover i och funderar inte på att byta om än iallafall. Käner mig sjuk, vakna av att ja va astorr i munnen eftersom näsan va så tät så ja inte kunde andas med den + halsont + lite huvudvärk. Åherre gud, jag känner redan nu att denna vinter kom å bli någonting hemsk.

Denna bild är nu ca 19timmar gammal, tänka sig.

friday

Nu ska jag städa uppe på rummet innan Nanna landar här borta snart. BYE


om kärlek luktar gott så har jag funnit den

Vanlig skola, äckligt kallt dock. Och de har typ snöat konstant idag. När jag äntligen kom hem gick ja upp,la mig i sängen och begrav mig i en bok jag är helt besatt av, verklighetsbaserad, sjukt bra,äckligt hemskt. Jamen typ allt på samma gång.


cause this world is big and it´s crazy

Kom ganska nyss precis hem Efter vare me Frida och Gabriel. Jag drog hem till Gabriel och sen kom Frida så kom hans ultra söta syster in i rummet så lekte vi med henne lite granna. Hon är nästan 2år och de är då dom är som raraste typ då dom kan några ord och försöker prata så mycke de går. Hursomhelst verka hon ha stort intresse för att kasta sockar på en eller annat. Min syster har tyvärr gått igenom den åldern men hon är lika töt ändå.

Ville bara visa upp mitt tyg som är tänkt att bli  ett par snorgröna byxor.

är så vacker med ton av spackel

Dagen har gått otroligt fort, å va jag nu gör är väl att jag väntar på m-a-t nåt som alla mina vänner vet att jag älskar för ja är en riktig matälskare,(nästan) haha nejmen äta bör man annars dör man.

Lite senare är det tänkt att Frida ska hit, hon skulle va hos sin farmor å äta där innan hon kommer hit, o, såtur i oturen för nu kan ju sitta ett tag till utan smink och håret i en toffs mitt uppa huvvet hå inväta m__A__T_E__n.
I'm digging in the dirt

Scheman för idag var skola och konfirmationen. +så for ja å papa å handla hårfärg, ska typ fylla på de ja tydligen missat mitt baki skallen, uschan de, men ja, justnu så lyssnar ja bara på musik å efter ja lagt in detta på bloggen så ska ja sitta framför tvn å kik på greys anatomy!<3<33<3<3<3<3<3<33 men usch så jag hatar slitet å typ dött hår.


check it out


vi sticker dit tiden ännu inte har makten


jag kunde inte bry mig mindre

Håller på att somna på plats, denna dag tog verkligen alla krafter ja hadd. Jag har gjort mina läxor så ja ska se om ja inte kan dra ut nåt, se om ja kan samla ihop några å hitta på nåt lämpligt tråkigt i denna stad, borde bli en ung politiker eller iallafall sitta i kommun nu så ja kan ge dom en kick baki arslääät så de fixar fram en fritidsgård som man kan tänka sig va på, alla är typ långt uti kanten av lycksele förutom MBunderground(jastavadåligt) men 1.de har inte öppna än 2.så lagomt roligt att gå dit 3.vi får se.

Jag har en söt bror men stora kinder

the biggest thing in my world¡¡¡¡h0la potatas!!!!


Ha nyss varit duktig med att plocka ur diskmaskinen sen skulle ja belöna mig själv med ett glad mjölk som jag sedan ska upptäcka att smaka som vatten, nån buse till syskon ha säkert varit framme. Hursomhelst väntar ja på mat å få se om ja får ner nåt, redan ätit hamburgare så ja, vi får se hur mycket som går ner.


en halvminut = 30 sekunder = många hundra delar


Eftersom jag redan vunnit i en tävling så kastar jag mig in i ännu en, jag tävlar nämnligen om att vinna en klocka! Förbannat snyggt ändå, du går in på http://guevacci.blogg.se och följ instruktionerna och be till Gud eller din hund en halvminut 30 sukunder om att vinna. Lycka till!

nästan så jag är avundsjuk på mig själv!


just to fit in like an ordinary girl


4 magar som en kossa

Tjeeniis, såg just klart en liten film om varför och hur jorden ska gå under år tvåtusentolv personligen vet ja inte om jag ska tro på de eller ej men de märker man ju då. Hursomhelst ha helgen varit toppen! Det stora pluset för igår va att vi fynda en hundralapp så vi sprang direkt upp på ica och köpte godis,dricka och bebis-ostkrokar utan ost. Ganska goda men smakade papper, det komiska va att när vi väl stod å betala så blev de 99spänn för hela köret + plastpåse = 100kr så ja,jag tycker vi är ganska tjocka av oss när de kommer till godis. Men då drog vi till vår vän Gabriel å käka upp allt där.in my heart

Dålig upppdatering men blir bättre efter helgen, så är de alltid, men ska ba tipsa om en film medans jag fortfarande är vaken.

8 mile - 1 2 3 4 5

med dig blir jag mindre

Jaaheej, Frida är i duschen å jag ska kolla på skor å kanske möjligtvis några kläder som vi möjligtvis kanske. Ja men skor får jag ändå typ eftersom ja är i stort behov av de nu, sulan på mina vanliga skor är de hål i och jag måste ju ha vinterskor nu när snön ha kommit å verkar stanna också..

Finns inte så mycket planerat idag, kanske stan annars ska vi va hemmma, men ikväll kanske jag drar till gäddan med Frida eller så stannar hon här en natt till, men inget är bestämt än. Jag älskar/hatar sådanna dagar.


ett plagg rikare #2friday night

HÄÄÄÄÄJJJ, nyss ätit + gjort min hk läxa = baka bröd. Snart ska jag och Frida som är här höra med några till fina vänner så ska vi dra ut i de äckligt uschiga vädret.USCH, men de blir troligtvis film ikväll hos mig, eller ja,kanske.

Söt gammal bild på jag och Frida. 


den femtonde oktober tvåtusentio

Ny morgon,nya möjligheter, nya utmaningar... hahha nejmenny dag stämmer då men de två andra är jag inte riktig säker på, eller jo den sista, tyvärr så är de no prov idag och jag har läst igenom sidorna vi ska läsa igenom men de känns ändå som att de inte räcker. Aja, de har gått ganska bra på de tidigare proven så varför inte på denna?

Hursomhelst så ärde fredag idag å de betyder att de är helg! Eller den börjar ju efterskolan typ så ja, Frida kommer och hälsar på och stannar kanske hela helgen?Vem vet? Men nu ska jag göra mitt (inte så)jobbiga träningspass där ja ska lyfta nå kilo med bene för att få upp musklerna igen.


följ mig gärna!

 bloglovinbloglovinbloglovin

ett plagg rikarede luktar mat i hela huset

Godmorgon,godag,gokväll
Helt vanlig dag idag,faktiskt,hur konstigt de än låter. Eller justdetja, glömde de viktigaste/uddaste/ovanligaste/konstigaste/märkligaste/fantastiska/oväntade/ovälkomna som kom/hände idag.. det sNöaDe. Vilket jag tycker inte är roligt, eller speciellt inte nu i början för då kommer snön snart att små smälta = äckel slask och jag som upptäckte ett hål i min sula till skon idag vilket betyder att jag är i mycket behov av nya skor(uggs). Tragiskt.

min ring säger att jag är kärleksfull


jag kommer gråta mig min egen flod

Sitter och gör chokladkoden för andra gången ikväll = dubbel så stor chans att vinna choklad(fast de är för 2 olika bloggar) Men om jag måste bekänna nåt är jag (ofrivilligt) galen i choklad å de är de bästa jag vet, så jag hoppas att jag har turen med mig idag! Eller i morgon, eller när de drar vinnare rättare sagt. WIHO.
Om ni känner er choklad sugna + tävlingsugna så gå in här och här och jag önskar er all (o)lycka i världen för att (inte)vinna. Följ bara instruktionerna dom ger och resten kommer flyta på!Pojkar och väskor klickar nog inte helt.


kanon

Kom hem och gick på direkten ner till lilla syster som gömt sig i källaren bland alla gamla smycken, eller de är inte mer än som ryms i lådan. Nu ha jag ätit å ska snart iväg och panta burkar, smidigt sätt att tjäna pengar.


lär mig att flyga


Sitter å lyssna på nån remix som jag inte fattar att ja lyssna på, den är så dålig att den är bra. Ska skynda mig för just nu har jag ca.5min på mig att göra allt kart för sen måste jag typ rusa till nyatryckeriet... haha nää inte direkt men nästan typ. Ganska bra dag idag för jag är inte de minsta trött,än i alla fall.


det är en riktig lek på liv och död

Så otroligt skönt med en varm dusch å få tvätta bort kvällen å resten av dagarna som varit. Men imorgon om jag inte minns helt fel så ska jag iväg på studiebesök med resten av klassen på nya tryckeriet och texor. Ja får hålla tummarna för att magen ska hållai morgon så jag slipper gå hem, men jag får väl utrusta mig med alvedon eller nåt. Men nu ska jag sova ut, eller ja, försöka sova.godnattií


se it - take it - taste it

Hola guapos, har varit hemma ganska länge faktiskt, fick väldigt ont i magen så jag stack hem under lunchen för jag trodde jag skulle spy så de var nog bäst så. Så jag fick cykla hem med värkande mage och motvind och ett luft-lös däck som jag inte orkar pumpa nån gång, så ja denna gång fick jag ligga i min säng jag bäddat.Skämt å sido, fick i mig min middag(de ända jag ätit idag förutom frukost + en drickyougurt)


i love u, and i mean it

Lite mys under ett varmt täcke på sådanna dagar som denna är inte helt fel, ska snart slå på ice age och bara myyysa. Sen kommmer jag somna på direkten pga ovöertrötthet(sen idag) och så måste jag va pigg i morgon har jag bestämt.Har fixa lite mer i bloggen å jag hoppas jag nöjer mig med detta, har funderat på att radera allt å starta om på nytt.Men jag orkar inte, eller isåfall när jag är helt depp pga allt med bloggen, men den dagen är inte idag.


uschanbuschan

Fick mitt skolfoto idag, väldigt missnöjd. Måste ta ett litet snack med de osm valde ut fotot, de var verkligen inte ok. Så jag tänker absolut inte lägga ut den, aldrigaldrig.

Annars a skolan okej. Faktiskt, förutoam att typ alla, spec vi som överlevde örträsklägre, jag ska ta upp i elevråde om nån soffa i klassrummet eller i allafall just utanför så man har nåt ställa att sova på under rasten och inte ett bord.


Saknar sommarbena + de vältrande bena.


Someday we gonna dance with those lions

Inväntar nu minuterna som återstår tills jag med tungt hjärta måste cykla iväg till skolan, uschanbuschan. + att ja får mig 2 middagar idag, inte illa men jobbigt.


take it off

AaaaA för er som inte märk det så ser det lite annorlunda ut å jag sma fixa lite detaljer sedan så blir de nog päärfa. Nu:lite mys med familjen i soffan och framför tv så ha en fin söndagskväll.


gone whit the water

Just nu ser headern jätte cp ut men de ska jag fixa.pR0mIs3


more then 1000 words


10/10-10

HeejåhåååÅå, I´m home again, har hunnit haft 2fina här medans dom vänta på skjuts hem,
 sen hoppa ja in i duschen
 och nu sitter jag här färdig och väntar på Frida som skulle titta förbi innan hon far hem.
 + så kom min jacka och kamera hem
som jag klantigt glömde kvar där vi sovde över,
 kom på de kanske 10 minuter efter vi åkt därifrån å då ringde vi runt tills vi
hitta nummret till en av ledarna så nu är min älskade/hatade kamera hemma.
 Men bilderna kommer sen!


in the wood

Idag sticker jag på konfamöte å blir borta till söndag, kommer döööö eftersom datan stannar hemma, hänger mig i skogen........... haha nejmen hoppas de blir en bra helg bara, detta är de sista jag skriv för idag,å i mårrn, sen får vi se, men om jag inte hört av mig innan cirkus tisdag eller onsdag så måste nån ringa efter helikoptern för då har jag kanske hittat mig en trevlig bärblockar grabb eller så sitter jag på en stubbe någonstans mitt i skogen bland alla rumptroll å skogsfruar.huvud och mage

Spanska provet idag gick väl bra, hoppas ja, mina hjärnsläpp kommer alltid olägligt.


no hablo español bién


Spanska provet väntar i mårrn, en lycko spark skulle inte sitta fel.
godnatt:*:*::*:***


vem sa namnsdag?

Idag ska ni veta så har jag namnsdag! Grattis till mig, eller vad säger man? Har två mellan namn och denna gång är det Brigitta som ska få sin uppmärksamhet. Bara en fråga jag ställer mig själv flera gånger per... år kanske (?) om varför man firar namnsdag? Längre bak i tiden så var de väl lite vanligare, jagmenar jag är nog inte den ända som sett på Madicken(nämner absolut inte vilket smeknamn jag hittar åt henne för då kan det bli ganska kännslosamt för de som älskar just Madicken) men på filmerna så får de hem fina bokmärken på sin namnsdag , jaom jag inte minns helt fel så klart.

Och i grekland,(om ja inte minns fel) så är namnsdagen mycket viktigare än födelsedagen och firas då ganska stort (kanske). Men jag tycker det är ganska finurligt ändå att vi har namnsdag, för jag har då namnsdag 3 gånger om året, ganska roligt.


Detta är somsagt minnet av då jag fira in fjortis åre med kompisar, tyvärr.


bara för vetskapens skull

Jag: Hur kan man matcha lila och grönt?!
*Nanna kollar ganska misstänksamt på mig å blickar ner på min tröja, tittar ner jag åxå å upptäcker då att på min ljuslila tröja är en grön rand +1 ljusblå & 1 gul*
Nanna: Ojojoj ganska mycket bortgjord!
Jag: Men jag menar mörkare lila/rosa och mörkare grönt...
*fortsätter försöka bortförklara mig*


if we ever meet again

Om igår: Blogg.se funkade inte eller de blev nåt fel så de dick varken att logga in eller att besöka en blogg men blogg.se i slutet. Punktslut. Och annars så va ja på skola å sen konfamöte, fick go fika på elevrådmötet å sen tvinga ja i mig en liten del av en enorm banan senare, klarade mig ganska bra förutom att magen va proppfull.

Om idag: Vanlig skola, gjorde båda matte proven, alltså del a och b å de funka ganska bra. Höll på att dö/spy av massa olika kramper/gaser i magen idag, är inte säker på vad de var/är för nåt men de kan inte va godartat iallafall.


lita inte på en blå kamel i solbrillor


Hälsar godnatt med en sommarbild(eller en bild jag plåta i somras iallafall!)PUSSSISSHEJJISS:*:*:*:**


t-ö-n-t

Ska se film,helt med mig själv å mysa riktigt ordentligt framför första bästa filmen jag tog fram, resan till jordens medelpunkt 3D så jag kommer sitta här med sånadära värdelösa 3Dglasögon som man får med hem när man köper en sådann film, är glad att jag inte ser mig själv just nu, skulle vika mig dubbel av skratt.


du bara kom in i mitt liv å tog mig själv ifrån mig

Komme nyss hem ifrån ica då ja köpte hem margarin och förutom de har jag varit hemma sen skolan,WIHO. Åjag måste verkligen plugga, kommer inte på nåt bra sätt att göra de på för att jag är en sånhära tjej som inte kan lära mig nåt när jag läser allt från en bok rakt igenom, vissa viktiga delar fastnar inte så de äre inte värt. ÅåÅåÅ BuHuhU, spanska prov nu på fredag ochnästa vecka är de no:n å sen nu på torsdag om inte nästa så får vi finputsa våra svar till so:n.


Fastnar inte bra på bild idag.


tha last one

sShit, 3 inlägg direkt efter varandra typ, inte ok. Aja men kom just på att min favvo serie eller va de kallas(inte min grej att minnas sådanna saker om tv program och allt sånt, är helt efter i allt, kan ta de nån annan gång) Greys Anatomy ska börja igen nu på onsdag om jag inte minns helt fel, så otroligt lycklig jag är! Minns sista avsnittet.... missade den så min moster va så otroligt snäll och spelade in den åt mig så jag satt ¨såg den i deras säng å kände att ja ville gråta igenom hela filmen men jag vågade inte så jag höll de inne.. de värsta som finns efter huvudvärk & magsjuka & öroninflammation osv. Vill se de NU.


ÅååååÅÅåå jag älskaT


jag är precis som ni men jag visar det inte bara


kära lilla BULLE

Åt nyss upp en god bulle även fast jag redan ätit mitt fika å druckigt nåt mindre gott ikväll å flera glas juice. Men va kan man säga? En bulle har alltid sin egna lilla plats i magen, de är samma med pizza,godis,fika,dricka,god mat,chips,hamburgare... ahah ja men typ allt rymms i min mage om jag verkligen vill, men he ä gött å va rund:$


Ja köpte faktiskt inte bara saker som gick att äta på marknaden.


vänster-höger-vänster


upsidedown

Åt nyss, vanlig skoldag hHIHI. Jag orkar inte berätta om min tråkiga dag så ni tycker jag är tråkig och börjar hata mig för det, eller att jag inte ska göra nåt ikväll vilket kan göra er som lider av samma problem gråtfärdiga så jag skippar den biten å bjuder på en väldigt söt video min vän tipsa om!


lycksele marknaden tvåtusentio


härä jössäs

Hallå där! Nu har jag skaffat mig tid att skriva igen, har haft lite tid förut typ i går kväll/morse men jag hadde fina vänner här så ville vara så social som  möjligt med dom nu när de ändå va här. Lördagen var de bara stanstanstan som gällde och sen även fast allt godis(eller inte mycket men de känns som man käkat upp en hel godisbutik) så slank de ner en pizza ifrån knut´n me finaste! Sen hitta vi några fler som vi delade ungefär resten av kvällen med och sen drog vi hem till mig och såg film, har berättat allt väligt kortfattat för de ha hänt ganska mycket fast ändå inte.

Idag var bara en 'ta-de-lugnt-dag' vi vakna upp vid 12 efter en 6timmars sömn typ av att min underbara jobbiga lilla syster spelade på munspel å hadd de skit kul. Sen då klev vi upp å fixa oss,åt,gick,for, å stan.Fina bilder te tusn


jag vet inte om jag kan hantera allt

Jaa, va säg jag? Marknaden idag också! Så jag väntar bara på en vän nu sen så ska vi dra hem till en å innan dess handla nåt de skullle ha så ja, de är första goda gärningen iallafall! aAAAaaaameeen, kommer knappt att skriva nåt i helgen tror ja , eller så hinner ja med mina zuupeer skiillzz fast nä, fast a.


Baajzbajzz:*:*:*:*:


KAN DE BLI BÄTTRE?

Gud, har äntligen landat hemma. Har varit lite överallt idag/ikväll, men mest på discot, elller aa, va man kan kalla de, hursomhelst har jag haft de bÄst.typ men kan inte säga så mer, har då inte ångestattacker så jag tyck de va okej, mer än så, är jätte trött nu så ska gå och sova nu. HIihiHi:*

Ja pussilussanlussanpussan SA


ooHh lovely

Shhiiit, bästa helhen på året(typ) it´s this helg!! Taggat sönder, fast jag har ganska höga förväntningar så om de inte blir så kom ja bli mycket besviken,mmmM. Deet stora + efter att de är marknad här i lse idag är att vi slutar efter lunch så jaa, sen kom vi prommeniixa in te stan å resten är inte klart än vad som händer. Vi si ju om ja plåtar nåt fint ansikte. Nu:ska göra mitt fina träningsprogram


RSS 2.0