Dag 30 – Ett sista ögonblick

När man är kär, sådär på topp. Finns inge bättre ögonblick, jag minns kännslan men jag minns den ändå inte alls. Den är obeskrivlig. Var länge sen jag va kär, så jag har glömt den riktiga kännslan, men jag minns hur lycklig jag var, så ja, de blir mitt sista ögonblick, de är de finaste ögonblicket jag vet.

VI SYNS NÄSTA ÅR MINA GODBITAR

Ja ni se rubriken, om nån timma kommer fridas mamma och hämtar mig sen sticker jag till dom och ska hjälpa frida städa i lillhuset där 3st ska sova, josåre. Kommer gö ett tidsinställt inlägg så jag önskar er ett bra nyttår bara så ni vet.
Men nu ska jag slå in ett paket, packa de sista, göra mina övningar, och vänta, kommer säkert bli så att ja få stressa igenom det sista. Men ja, stress är en del av mitt liv tyvärr.

dat@ noöördN

Typ halva dagen har gått och jag har suttit fastklistrad vid datorn, har inte gjort ett dugg, sen ha jag inge sms på telen heller så jag kan inte få tag i folk som inte sitter vid tHe D@t0® , så jag har ett stort problem. Men ska slita mig härigfrån, äta nåt, klä mig, packa, sen ska jag se hur mycket tid jag har kvar innan Fridas mamma kommer.


gamla sår rivs upp men jag har plåster nu

Svar: Frida och Andre:)


två flugor i en smäll

Dag 28 – Det här saknar jag
Finns nog inget/ingen speciell som jag saknar som jag tror dom menar, typ visst, man kan saknna en vän man inte träffat på ett tag, men nåt jag saknar är att va liten, när föräldrarna är ens skyddsdräkt, då dom står i mellan en å alla ens bekymmer, då höjden av smärta va när man skrapa knät mot asfalten, och höjden av ledsamhet va när någon tog ens docka eller nåt sånt. Minns inte så mycket av när jag var liten, men jag saknar som det ändå, jag själv va i som en egen skyddsbubbla tills jag börja 6an då min sprack å jag fick känna på all sorts smärtor.

Dag 29 – Mina ambitioner
Som jag fattat de så betyder ambitioner - drömmar? Och så vitt ja vetså ha ja ju redan skrivit om mina drömmar, men kan ta de igen, och den här gången framtisdrömmar och min dröm jag hade i natt bara för att.
Men jag hoppas att gå ut 9an med bra betyg, hitta en linje jag tar mig långt på eller hur jag säger, hitta ett underbart jobb där jag tjänar galet mycket, har hittat min man ganska tidigt fast ändå inte, får 3barn när jag är mellan 25-35 år gammal, ska ha gift mig med min pojkvän så vi blir man och hustru, nu när jag tjänar mycket pengar ska vi ha ett hus utomlands, spaniel eller grekland eller nåt låter bra för mig, en hydda för 5pers nära havet där hajar inte existerar, och när jag blir äldre å våra barn flyttat hemifrån flyttar jag och min man dit tilll vår hydda och lever lyckliga ända tills döden skiljer oss åt.

Sen min dröm inatt: Den va jätte konstig, ja minns att vi skulle typ åka på massa ställen, typ fajtas eller kriga mot några utan vapen, sen så va vi plötsligt på skolan, vet inte vad som kom först då, men ja tro att ja fick ett sms av en snäll kille som går på forsdala då, som typ aldrig gör nåt elakt, bara går runt och är snäll helt enkelt, men på smse stod det att jag och två till killar skulle sluta va kompis med en nära vän till mig, "gör som alla andra" å ja fattade ingenting, gick å leta efter henne som ingen skulle va kompis med, men istället för att hitta henne hitta ja en annan vän, som satt och rökte på nere på mysak, då fatta jag ingenting å sen minns jag typ inge mer.HAHAHA skitkul.dom kommer knäcka digFin dag, tack!
Ikv: träning

bailando en el claro de luna

Det blev att vi var här hos mig igår istället. Var ganska trevligt förutom att temperaturen där va satt låg säkert på 100+. Alltså va mysfaktorn på 0 där ett tag.

Idag ska vi sen ut å träffa nen vän vi inte träffat på länge, kom bli super. ahaah hadd inge mer å säga, så ja.


2 dagar på 1 dag

Dag 26 – Mina rädslor
Ja, så klart så är jag livrädd för saker som inte går att förklara - onaturliga saker som spöken å andar osv. Är mörkrädd, rädd för de ssom finns i mörkret och vad som kan hända i mörker, + rädd för att gå hem själv när de är mörkt ute. Men sen, är jag rädd för att bli övergiven, att alla vänner upphör kontakten med en. Sen också att inte hitta någon att älska när man bli stor, att få leva själv tills man bli gammal. Är dörädd för att nån i familjen/släkten eller vänner ska gå bort, om jag försöker tänka tanken på att nån i just familjen som står mig närmast ska dö eller försvinna börja jag nästan gråta på direkten, de går inte att föreställa sig, å dom som de har hänt nåt sånt hemskt för tycker jag är otroligt starka för jag skulle knappast bli riktigt frisk i hjärnan om nåt sånt skulle hända, de mina vänner, de är rena skräcken för mig.Dag 27 – Min favoritplats
Helt klart stockholm!

waiting for a hero
Nya kläder till tusn!♥♥♥♥

Väntar på att Frida ska höra av sig sen ska vi till en vän och se film med vänner! Kommer bli skitkul.

ap-roligt

Uppdateringen har varit sämst, men sitter inte så mycket vid datorn, och va i ume idag och shoppat, frida föjlde så dagen var helt lyckad, förutom att stadium ha värdens dyraste jackor, föll för en, kunde gifta mig med den, men priset hindrade ett förhållande. uschå fy, mår piss nu. haha nejmen är itne  lika sur nu så, och stackars fridtjos blev utsatt av min vrede.

Sen ska alla med heder skänka en tanke åt Frida som gjorde bort sig ordentligt idag. Lider med dig, och skrattar åt dig.


för den ensammaste

HEJ! Sitter här hos emma och ska sova här, egentligen ska vi hem där vid 1 men det blev ändrade planer. Vi skulle egentligen bara se 2filmer, en skräckis. Men sen kom vi på iden om anden i glaset, och vi har prövat de nu, OCH DE FUNKA. Snacka om att jag är var/är skit skrajj, vi har förberett några frågor nu och ska starta om igen, jag är tydligen nån ledare som får starta och avsluta.
Faktiskt skitskoj, men läskigt som något. Ett tips är att gå in på denna sida: http://andrasidan.webs.com/hurdugr.htm och följ alla instruktioner, och dedär med att man måste tända ljuset med tändstickor, vi tände ett ljus med tändare sen tände vi ljuset vi skulle använda på den, och det funkade så. Men nu måste jag kila iväg för dom andra tjatar på mig, önska mig lycka till.puss

vaken om natten och drömmer på dagen

Dags för mig att göra nytta och bädda nytt i sängen, eller inte nytt, eller jo, alltså vi fick nya täcken å kuddar av mormor(tackaarr♥) i julklapp så de ska ja bädda in nu, tydligen så är dom jätte sköna enligt syskonen som redan bytt. Jätte stor å fluffig med, så ja, de ska jag göra nu.

Och guess what, en underbaring landar här efter maten(eller efter hon har ätit å gud vet när det är, iallafall intejag) lär se när hon dyker upp. hihi dagen är räddad, eller den starta bra också så ja ska inte klaga ett skit.
oc by the way, svor inte framför en präst idag.halleluja

Dag 25 – En första

Skoldag på forsdala = pirrig och ja, var jätte nervös, visste vilka som gick i den klassen och de var ännu mer spännande, inte sådanna människor jag var van vid typ. Minns att alla i klassen på norräng sa: försök att börja på södermaln, inte forsdala!
Jag försökte, men syskonen hadd kompisar på forsdala och de va ca100m närmare till fo än södermalm och sen tänkte mamma å papppa på när jag ska börja 7-9 att jag hade möjligheten att slippa byta skola om jag ville.
Men iallafall så minns jag lite av den första dagen.

Bild sen den tiden.


jag skulle andas i de tomrum som blev över

Nu sticker jag till kyrkan, angelica kommer nog snart, få se om nanna skulle dyka upp också, håller tummarna att detta gäller som en julgudstjänst, de tror jag ganska hårt på för ja tyck konffaledaren sa nåt sånt. Hoppas också på att de är nån stackare som ska gå med korset eller hjälpa vaktmästaren idag ju, vill skåda hur det ser ut.

Gick isäng ganska sent igår, fast ändå inte, usch, jag gillar inte mig själv för de, ställer alltid till för mig själv buhuuu, hatar mig själv, cutcut.Ta mig inte på seriöst allvar, orkar bara inte med morgonar. Tur att ja är nyduchad, vet inte vad jag skulle gjort annars.


jag kunde inte bry mig mindre

Just nu:


i wondering what you thinkingmin nya bebisHar alltid varit kritisk mot toutch, men de funkar fakitsk nu, inte så jätte mycket krångliga saker, så de är perfa. Älskar min nya bebis, trodde faktiskt aldrig att jag skulle få en kamera så jag blev ganska överraskad när jag fann denna i ett paket, var tvungen att öppna och kollla bara för att försökra mig över att de inte var ett skämt.tack maamssen å paapssen♥


Dag 24 – Det här får mig att gråta

Sorgliga filmer, barn filmer, titanic, spelar ingen roll, behövs bara att de är vackert (typ som i björnbröder då lillblörnen förenas med sin mor, bölar varje gång), sen när jag bråkar, oftast blir jag så sur så jag börjar gråta.

Sen så klart om alllt bara är skit, om inget funkar, de känns som allt faller isär, och om urban kom på besök allt för ofta.


det pirrar ändå

Nej nu springer jag nästan upp, fattar inte varför jag tvingar kvar mig själv när de finns en underbar säng dör uppe som bara väntar på att jag ska lägga mig där och somna. Så my lovely bed, here i come♥

Dag 23 – Det här får mig att må bättre


Med denna bild mernar jag kompisar, stora som små, killar som tjejer, lång som kort.

Tanken på att min familj är de värdefullaste jag har och att jag vet att jag har en familj hemma sim bryr sig om mig.


Min underbara humor älskar av alla!

Denna underbaring, HEJ ALLESAMMENS, DETTA ÄR MIN SYSTER

Han representerar musik&mitt intresse för pojka. Haa hah nejmen om de är nåt jag älskar så är det musik som man inte får nog av, hans låt boys don´t cry har spelats omom igen i mina lurar.

Fotboll,gemenskap, folk som samlas och brinner för samma sak.

Choklad,godis,mat, allt som går att stoppa i munnen gifter jag mig med.

beautiful x-mas

Har haft en super bra julafton, jätte god mat(absolut!!!) godis, allt. Satt nyss och fixa och kolla min nya kamera så nu kan jag dö lycklig känns det som, har gått upp de kilogram som behövdes för att bli jul-mätt. Och nu låter jag bilder tala för sig själv. Och tack igen för alla fina prylar jag fick idag!


nu tänder vi på - alltså ljusen


Så här kommer jag nog se ut idag, om jag inte får ett infall och ta på mig en lime gröm kofta, en lila/svart rutig klänning och röda tights, å det är ganska liten risk så jag tror inte det nej.
Men uppdateringen idag kommer ligga på botten, men ingen bryr sig ändå så.höhö.
Men med detta inlägg vill jag hälsa alla som ser dehära en redi godjul, jag hoppas också på en fin julafton med släkt. Och fina julklappar, + värdn goaste mat. Eller nej, där ljög jag, finns säkert godare, men enligt mig är det supergott.
Men än en gång, gott nytt jul, å om en vecka god nytt år.pussn

Glöm inte att titta på kalle anka kl.3 det kommer jag iallafall inte glömma,hihihihi.


sweet dude


HAHAHAHAHAHHAHAHA kompisens kommentar 0.33 och den andres kommentar efter den, HAHHAHA dog där ett tag. Dedär minns jag faktiskt, var ett tag sen.men gud va killen är söt.

tjockpankaka in my ♥
Nu vet ja att ja kan laga såndära, längtar tills ja skaffar eget hem nu ju.

Dag 22 – Det här upprör mig

När folk inte förstår mig, eller nåt jag sagt, tar allt på helt fel och tar mig på helt fel, när jag blir anklagad för nåt jag absolut inte gjort. Jag blir sur på direkten när folk beter sig omoget, (speciellt killar)
När folk skaffar sig en falsk bild på/om mig, sen hatar jag rykten så otroligt mycket. Men ett av de värsta jag vet, är när personer, snackar skit, klagar riktigt mycket, kritiserar folk bakom ryggen på dem, sen visas de att de ändå är kompisar, och med kompisar menar jag typ dom som pratar/är med varann varje dag, säger att dom bryr sig om den, osv.


står kvar därdu en gång lämnat mig

Godmorgon alla dundersköna människor!haah kände för att säga nåt possitivt de första jag gjorde efter en sådär dålig start på dagen, + att ja känner mig halvsjuk, fick nyss i mig en halstablett så halsen känns lite bättre, sen va ena näsborren full av oönskad slem, huvaligen. Ja ni kanske inte fråga hur det stod till med min näsa, men jag berättade ändå.

När resten av familjen som är hemma har ätit klart ska jag diska, fattade inte varför jag älskade det när jag var liten, är typ kännslig mot allt, speciellt gamla matrester och utgången mat eller nåt annat. HAHAHAHAHHAA careface på den.

jag är kär i ett utseende - du är så fin
Kände mig gansla seriös idag, men ja bjuu.

det känns så tomt utan mig


and i say: fuck you

Hahaha volleybollen gick sådär idag, men de dög ändå, fick stryk av rent pojklag-7aorna & rent pojklag-9orna, men ja had så skit roligt på ett cp sett.
Delat ut julklappar, baka pepparkakor som såg ut såhär=BÄST
Bara för att jag verkligen är det, känner mig inte så seriös idag. Men fortfarande bitter sen vi såg sandor/ida, filmen s-ö-g.
Och ett stort minus var att jag trodde Lukas(ni som läst eller sett filmen/boken fatta vem) skull va snygg, men ikket då, han va jätte ful.herregud.


Dag 21 – Ett annat ögonblick

När jag skulle vakna upp efter operationen, var de värsta ja vare me om tror jag nästan. Jag streta mot mig själv och jag hade som ingen kontroll över min kropp, minns knappt vad jag tänkte och om jag tänkte nåt ens, bara att ja ville lägga mig på sidan, men tydligen så gick inte de för ja hade snurrat runt flera varv.
Men de bästa av allt var ju att jag sen fick piggelin när jag verkligen kvicknat tilll med de tog ett tag innan jag va fullt medveten, herreeejessus,hoppas de va först å sista gången.

Söt sjukhus outfit!♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


i lågornas sken

Skönt att  jag han klart med alla paket i går, har bara de jag gjorde kvar att slå in sen är allt klart,´så jag tar med mig alla på skolan idag å delar snällt ut som världens o-rödaste tomte, hoppas ingen är sjuk, annars blir et att gulla med pappa och ta bilen.
Blir en riktig chill daag, volleyboll turnering, eller jag tror de va de, hoppas de går vägen i den, men jag har inga höga förväntningar på vårt girl-power lag. Sen så ska vi pyssla♥ och si film.
Men nu ska ja fara, pusseenN.

Sorry att ja nästann bara lägger in bilder ifrn mobilen, men nu satt ja kameran på laddning tvärt, hoppas den fick sig lite ström nu!


när förstår du att du har förloraT?

NU:

The deep

i can fix your heart if you want me to

Nyss slagit in alla paket, eller har ett kvar fast de ska jag fixa till nu, precis nu, nmu,nu,nu,nu,nu men datorn hindra mig, jädrans sak alltså. Nej men jag hadd faktiskt förtjänat 60min datasittande idag, varsegod alexandra.
Taggar sista dagen imorgon innan lovet, se om ja hittar lucia glitter att pynta knoppen med, hade ingen tomtemössa hemma pga att någon(mamma) glömde den på dagiset.


Dag 20 – Den här månaden

Resten av denhära månaden ska jag verkligen minnas och njuta av de sista som är kvar av 2010, minnas alla bra saker och även dom dåliga, men jag har nästan inge minne alls så jag kommer knappt ihåg nåt, eller jo jag kommer ihåg, men då minns jag inte kännslan, visst jag minns att jag kanske mådde dåligt då, jag kanske grät mycket, de minns ja, men jag minns kanske inte just varför och vilken kännsla jag hade.

Nej men jag ska fira jul med familjen, sen ska jag och Frida planera nyår.


don´t forget to be awesome

Ja nu drar jag till skolan, heeejs.

Dag 19 – Detta ångrar jag

Finns väl ett å annat jag ångrar, jag ångrar att jag va en ganska dålig kompis mot en för lite mer än ett år sen, vi är venner idag men vi hade ett uppehåll på cirka ett halvår eller nåt.
Sen ångrar jag att jag träffat en speciell person i överhuvutaget, alltså inte för att aldrig ha träffat han, utan då kanske jag inte skulle ha haft en period jag mått piss på ungefär för ett bra tag sen, men ja minns de än.
Sen så önskar jag också ett av de dummaste jag gjort, angående min knäskada. Jag svek mig själv, faktiskt, tyvärr kan jag göra en bakåtvolt å direkt ja hoppar upp på en studsmatta med Anton i närheten tjatar han å ge inte upp förän jag utför en, sen så sa ja att ja bara skulle göra de 1gång.
Jag gjorde den å alla va lyckliga, sen så plötsligt hade jag mattan för mig själv å ville göra handvålt, tyvärr så vardet då knäät som la av, snacka om att va sur på sig själv efter det. Men minns inget jag ångrar sjukt mycket, så de får bli det.


i've learned the hard way

HHAHHHAHAHA ni såg säkert tabben i förra inlägget, pinsamt, men jag trodde stenhårt på at de var idag vi skulle gå dit å se så ja hadd tage på mig dubbla byxer typ så jag inte skulle frysa ihjäl.haha, men vi ska dit i morgon å då ska jag ha skööööna täckisbyxen på mig tro ja så ja inte förfryser stackars bena mina.


Va på träning ikväll, ganska skönt att typ dra igång med riktig träning med passningar osv. Vet inte varför jag gillar det, bara gör de.

Lämpligt gammal bild, är dålig på att ta kort nu förtiden känner jag, sen ärde så mörkt ute så camen är förlorad i denna tid.

natten var ung och jag var kung i stan

HOLA MIN PANNA hahhahhaha
Vet inte hur hela dagen ser ut med efter typ 40min på skolan så skull vi börja gå til mb eller nåt å se på esteternas julshow, kommer va dunderkallt ute, nästan -20. Hoppas nyheterna ha fel angående om dedära med -30 nån gång till veckan, enligt mamma skulle de ha varit så kallt igår om nyheterna fick bestämma, men ikket, å tur det, de var nog kalt ändå.

Uppdate:vi ska inte alls till mb idag,det är tydligen imorgon:((((((


Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Jag har inget minne av en favoritfödelsedag, kan ha varit en utav dom när jag va mindre, sett på filmer sen jag fyllde 2, såg ganska glad ut tyck ja. va jag minns av klippet så fick jag en babyborn docka av nåt slag, en som är hårt och plastig sen fick jag nåt mer också, typ nalle puh och tiger och en båt.haha sött.
Typ såndäraa.

ingen god magkännsla för dethära

HAHAHAH guess what?! Jag fick bära korset, men vi körde stensaxpåse om det å jag förlora, och så klart ska jag kläcka ur mig ett faan då medans prästen stod brevid, lagomt pinsamt.
Men de gick ganska bra, ledde tåget med korset i högstahugg, tände ljus för döda å födda, gick och samla in pengar, sen ledde ut samma tåg med korsert då också, fick göra grymt mycket mer än vad lilla Angelica fick göra iallfall.

Nu sörger jag sverige damer i handboll, förlust i em finalen, sen sörger jag för att jag är så trött, och så har vi besök så jag kan inte heller ta en tupplur i fåtöljen eller göra mina övningar, eller jag kan, men de är en enkel biljett till landet-pinsamt.


lika barn leka bäst

Godmorgon, är uppe jätte tidigt idag, gick faktiskt upp 20 i 7 för att kunna duscha, allt detta för att jag och Angelica ska hjälpa till i kyrkan idag, eller under gudstjänsten. Vet inte vad jag ska göra än, får väl reda på de då.


never love a wild thing


Lika bra att lägga upp dennhä videon, låten är bra, eller jag håller på att bestämma mig, men de lutar mot en ny favvvo låt, han är ganska sötändå(rötottN)

all the time in the world

Hoppas äckelmagsakn försvinner innan jul annars åker jag in på osyket efter ett anfall.
Men på talom jul. De finns vissa saker som jag förknippar glasklart med julen, och endel saker som måste finnas annars är de ingen jul, som ikväll går de grinchen på tv, om jag inte ser de så är min jul förstörd.
Så kan jag tala om att just nu känner jag mig ganska mobbad som ser den varje år och fortfarande tycker den är bra.

Dag 17 – Mitt favoritminne

Kommer inte på nåt rakt av såhär. Har fina vänner med massa av mina vänner, men jag kommer inte på nåt minne då jag känt att: "nu kan jag dö lyckligt". Utan jag kom å tänka på discot i storuman, jag hade det asbra där, umgicks med mina vänner och kanske komme några ett steg närmare. Fick träffa en jag aldrig fått träffa för vilket va ganska roligt.
Har inga bilder därifrån. Tråkigt nog.
Så jag lägger in några gamla bilder ifrån 6an när livet va grymt tror jag, snodde bilder ifrån mysak.


you made me feel like a special person

Jätte roligt med viruset som går, vakna i natt typ4-5 å sprang på toa å spydde, sen spydd ja typ 1-2ggr till innan jag blev less och gick ner, då var klockan 7. Frida sovde ju här, och hon är bokstavligen dödsrädd för magsjuka, lät henne sova till 11 sen bad ja henne läsa ett sms ja skickat till henne om hon skulle vakna tidigare, då satt hon sig upp å ringde efter hjälp, haha eller en tillflykt, sen minuterna senare var hon på väg till sin farmor.

Så sådär har min dag sett ut, sen ha ja bara klegat i fåtöljen(haha gu se fult de stavas) och myst under mitt täcke, men dock så somna jag under den första julkalender avsnittet jag skull se för i år.
Så nu ska jag åergå till min älskade fåtölj<33<3<3<3<3


bajzzissaa

Nu drar vi till hedlunda, HÖHÖHÖHHÖÖHÖHÖHÖHÖHÖÖHÖÖHÖHÖHÖH


dubbelt upp

Eftersom jag inte kunde logga in igår så måste jag göra två 30dagars sak nu.
Dag 15 – Mina drömmar
Jag ska gå en bra linje i en annan stad efter att ha fått väldigt bra betyg 8-9, sen få den utbildningen jag ville ha och få mitt drömjobb(ingen aning vad det ä) och om inte ett jobb jag trivs med, men innan dess vill ja ha testa på saker jag än inte gjort och kanske saker jag inte vågat, känns som är en hel del fast jag kan inte räkna upp de nu. Men sen ska jag hitta mr.perfekt och flytta in i en liten lägenhet med han, eller i allafall så båda ryms utan att trängas. Sen längre fram vill jag få circus 2-3 barn och leva i en lämpligt stor villa, vars vet jag inte, men helst i en annan stad fast ganska nära lycksele. Innan jag dör hoppas jag att ja ha varit utamlands flera gånger och kanske åkt jorden runt.

Dag 16 – Min första kyss
Var med en pojke(haha antagligen) var ganska nervös både innan och före, vi va på spa, och jag hade bryte armen så jag kunde inte sitta helt nere i poolen. De va inte min första största kärlek, eller de va de första seriösa förhållandet med jag visste nog inte vad "jag älskar dig" hadde för innerbörd då. Men efteråt skämdes jag, minns inte varför, men ja våga knappt titta på han då. haha tönt ja var.


välkommen in till en ring

Blogg.se dampa igår så jag kunde inte skriva nåt, de gick inte att logga in, buhu.
Snart ska vi till stan å följa min vän som skulle typ pierca sig, sen skulle jag prata med en annan, får se hur kvällen blir, det är ganska oklart. Had som inte mer att säga.HÖHÖ

Början och efter 3min är bäst.(y'

i close my eyesdet regnar bilder idag

Har suttit och kollat igenom gamla bilder, några som bara är nåt år gammalt eller 2-3 år om inte mera. Tänkte dela med mig av några, plötsligt minns man mycket som man glömt.

Plötsligt minns jag allt och hur livet en gång varit.

Har många fler bilder + texter jag skrev förut, kopierade några som jag minns jag gillade ellr som jag hade beskrivit ganska bra, om jag skulle lägga in alla bilder så skulle de bli så drygt med många bilder, har 100+ st skull ja kunna tro.


can´t live normal after all this shit

Haft en bra dag idag, faktiskt. Nu ikväll tror jag träningen skulle börja mer på allvar, än så länge har vi bara spela matcer måndag,onsdag och torsdag fys. Få se va de blir ikväll. Fryser som en galning nu känner jag, ska nörda miniclip.com sen ska jag duktigt duka bordet.


Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?

HahhahaHAHAHA igen?aja

you made me say like this : crap

Har nyss insett att jag måste önska mig en webb till datorn, den inbyggda i min är helt värdelös(sorryy pappa)
Sen äre så att jag hatar datorn,och internet, jamena, jag vet inte om jag är ensam om den saken, men jag kan sitta flera timmar i sträck, och göra...ingenting? Kan kika på massa olika bloggar och endel flera gånger per dag, sitta å nörda ansiktet och dess spel.
Har inte gjort ett enda skit ikväll, suttit å spela massa låtar, eller typ de allra bästa på min spotify lista.
Måste rycka upp mig, ska göra de jag borde ha gjort under dom x-antal timmar jag satt här = övningar, kolla matten å fråga mamma, se om jag kan plocka bort kläder ifrån golvet.

Haha så jävla söt alltså.


praktikanten jerry värdns sötaste


Har sett den 1gång på tv men ja hörde aldrig vad hon sa då, men nu är reklamen 67364ggr bättre och jag älskar jerrys kommentar, den gör allt.

Dag 13 – Den här veckan

Jag tar ifrån förra vecakn, börjar med tisdagen.

Tisdag - For och byggde pepparkakshus med Loivisa på mysak, de vart inte jätte fint, men vi hadd de asroligt ändå.
Onsdag - Hadd funktionshinder dag, med särskolan då, såg på film, chilla i rullstol och pröva nedsatt syn. Senare efter skolan for vi på konfirmation och nästan gräddkrig, fast ändå inte, baka då sockerkaka då;)
Torsdag - Gjorde inget speciellt, var bara på träning och fick mig ett skavsår på lilltån.
Fredag - Hade prov i no och de gick väl okej, sen på kvällen var de lucia liret, och jag hade riktigt roligt, usch, måste göras om, sprang typ runt, ut å in, ner och upp blandannat.
Lördags - Var på lucialiret då också en snabbis, beskådade en skada som är den värsta jag sett och kanske någonsin kommat att se om jag har tur. Sen på kvällen var jag barnvakt.
Söndag - Var på sten en stund och fyndade ett par byxor, dock för tunna att ha nu och dom är för tajta för att ha nåt under.
Måndag - Fick se på luciatåg och på kvällen hadd vi möte laget och snacka om kommande serier och sånt blandannnat nu när damlaget är med i vårat lag och vi kan inte va kvar i div 3 och absolut inte gå upp till div 2 så vi va tvungen att ha möte och bli informerade.


dirty dance

Tydligen äre jätte kallt idag också, kul. Saknar sommervärmen, saknar sommarsolen, saknar sommaren så grymt mycket, vill kunna gå i shorts igen och nästan svettas, eller näe, men varmt ska de va, tro att jag aldrig ska klaga på värmen i sommar, fast jag vet att ja i somras lova att aldrig klaga på kylan nu i vinter, men jag skyller på att jag inte visste hur kallt de skull bli.
Faktume att de är så kallt så att jag är fanemig torr överallt. Ansiktet är som en öken på vissa fläckar, armarna är torr på vissa fläckar, benen är som 2öknar var.herregud och frugud.

jag gifter mig med kläder

Fick nån plötslig shopping fever eller nåt, och jag måste uppdatera min garderob med massa vinter kläder, för att de är typ nordpolen här uppe, blir inte förvånad om de snart flyttar hit isbjörnar.
Men tillbaka till shoppingen, kommer inte bli nåt före jul för mig tror jag om jag inte hittar plagg för 10:- styck? Ja om de skulle inträffa skulle jag börja be till gud varända dag jag lovar nästan.
Men om jag har tur och är jätte snäll till julen så kanske jag får nåt plagg till julklapp, ennars pengar, och på mellandagsrean så stick vi till ume eller nåt och shoppar brallorna av oss.wiho.


standing soldier

Ikväll hadde jag närstan planerat att se film, men då viska en fågel i mitt öra å sa att de va svenska hjältar gala ikväll på tv så det går absolut först! Finns inge bättre, eller nja. Vet inte hur det är än, men förut när de va dagens hjältar i aftonbladet så lästa jag alltid det.


lovely fairytaleDag 12 – I min handväska

Där finns typ allt jag behöver, eller om vi tar en vanlig skoldag då jag oftast har handväska så ligger där skolböcker, kanske en penna nån gång, tjej-grejs, typ nåt lycko mynt nån gång, papper. ibland kameran ochsåvidare. Har som inget mer, för ja behöver inget annat. Orkar inte ta en bild på allt det.


we're better off being together

Herregud, det är måndag.skola, är så otaggad så de finns inte. Men en possitiv sak finns det, det är typ 11 dagar till julafton, har kommit fram till att i dacember, blir jag typ kär, ja bli kär i julen typ, finns inge bättre, och ett stort + är julmaten♥ herreeejesus så gott det är.
Men jag ska faktiskt göra en present, alltså, med egna händer och jag kan inte börja göra den förän vi har bläck i skrivaren och vi beställde de igår, kanske kommer i morgon, jag hoppas verkligen den blir bra tillslut sen.Ni ska bara se mina sockar, grisrosa, snacka om kärlek på/till fötterna.


if you ever loved somebody put your hands up

Shiiet, såg på nyheterna om dendära självmordsbombarn i sthlm(?) awful. Seriöst, tänk om detdära är starten till en massa mera bombsaker? nej usch , jag tänker förmycket när ja ha tråkigt och när jag är full med olika kännslor. HUvaA.

Nappade upp dessa skönheter ifrån linns blogg. Ni skådar trollet på bild ett va? Värdns sötaste troll som skrattar helt cp, och ja, sör Fannie är där med. Åsen söt Angelica, finns för dig sötan.

Hadd tänkt duscha å se film ikväll, men de blev inget utav de, duschar i morgon på morgon istället, och film får jag se nån annnan dag. Men nu måste jag upp å sove, kläder måste jag åxå fixa, hujedamig.pUssn:*♥


Dag 11 – Mina syskon


Emelie
Sandra Hellen
Min största lilla syster, hon är 12, fyller år i november, älskar fotboll men nåt ha inträffat så hon får inte spela det än men förhoppningsvis snart igen. Hon har alltid varit den mest rörligaste,bråkigaste(tänker på när vi va mindre)spralligaste, gladaste ungen i familjen, men hon ha alltid klarat sig undan med lindriga skador som skrubbsår eller en bruten tå. Förut så satt hon alltid uppåner när vi såg på tv, hon kunde inte sitta still eller som vanligt. Sen minns jag att när vi va riktigt små, Josefina va bebis och emelie kanske va 2-4 år, då tog Emelie sin dockvagn  med dockan och gick upp mot lappen(plukbacke) och man kunde fortsätta långt upp i skogen efter en stig och hamna ööh, jag tror den ledde till sjön på andra sidan eller nåt. Så mamma fick ta cykeln och hämta hon innan hon hann gå långt, de hände många gånger. Hon har alltid varit glad, alltid stark, men nu har någonting drabbat oss. Jag säger så här: Emelie, jag vet att du läser detta, jag tycker du kämpar på jäkligt bra ändå, jag vet inte hur det är, kan nog inte heller föreställa mig, men jag ser det som ett helvete. Menn jag tror på dig, verkligen. Jag vet inte hur jag ska göra för att hjälpa, men om det hjälper att be till den som hör mitt i nattem så har jag hjälpt till lite iallafall. Men Emelie är en underbar person.

Helena Nickolina Josefina
Hon föddes med ett hjärtfel, så när hon va nån/några dag(ar) gammal så fick hon opera sig, jag minns att vi fick va hos farfar och farmor, sen sovde dom hos oss också och ibland mormor den tiden dom va nere i umeå och lund. Hon är mellan barnet i familjen, jag och Emelie är ganska lika varann, och alla andra (förutom kajsa) är brunhåriga. Så hon är som inte lik någon, minns att en gång satt familjen och åt på knutn om ja inte minns fel, och en i min förra klass åt där samtidigt, och dagen efter på skolan fråga han vem den blonda tjejen va. Ja ba men hallå, de är min syster? När hon va liten va hon knäpp tyst, eller iallfall när hon gjorde nåt hon inte fick. Så om hon hade vare tyst ett tag kunde mamma hitte henne i kylskåpet eller på fönsterbrädan. Hon är som jag å Emelie, brinner för fotbollen.

Nils Martin Casper
Den enda bror jag har, han var länge minst i familjen, i 5 hela år. Han har spelat fotboll han med, men jag tror att han la av med det och satsar på innebandyn istället. Sen så älskar han allt med motor. Han frågar om allt, ha fråga alla vad dom hette alltså mellan namn för ja va osäker på stavelse å så, ingen ahr ifrågasatt, men när ja kom till han så lät det såhär: varför ska hon veta det? varför ska du veta det? Först frågar han mamma, sen jagm så äre alltid, om jag har bråttomt(stav?) till nån stans, så frågar han först mamma vars jag ska även fast ja sitt bredvid honom, sen frågar han mig. Ganska söt lillebror.

Kajsa Magdalena Albertina
Ett syskon som jag längtat efter, minns att jag gick och tjata efter ett till syskon (bara för att jag ville ha en bebis i familjen igen), sen när mamma å pappa berätta att mamma va gravid vart ja så lycklig att ja börja gråta. Ja va kan man säga mer? Hon är söt då hon är glad, annars inte, eller jo, när hon gråter ibland, men bäst är det när hon sover. Hon har världens härligaste skratt, hon har riktigt bra humor också. + att hon är min lilla bajskajsa.

å btw, jag älskar er alla, även fast ja kan skrika på er tills halsen är hes.


some times i gonna have to lose


Satt å rös under hela låten + musikvideon, min nya favorit låt.
Så jävla fin.


i don´t belive what i see

Hej! Hann inte uppdatera i morse, för vi drog till stan på direkten jag + familj.
I morse hann jag bara skriva detta: Godmorgon, skulle helst viljat sovit lite längre, men när pappa kommer in med ett blåsrör som man egentligen ska ha på typ matcher, så vet man att de är nog bäst att stiga upp.
Så sant som de är sagt, Frida vet också, enligt henne har ja skrikit så de lät som jag skulle gråta, det var jag därimot omedveten om.

Iallafall så köpte jag dom sista julklapparna till mina söta vänner. känns som de blev ganska mycket pengar som gått åt till julklappar, heerejesus.
Men mamma stod för 2 st, gracias!!! Och så fick ja nya byxor så idag är en bra dag, tack igen;$

Bästa kvallan<3<3<33<3<33<333

blev ledsen i hjärtat

Både går kvällen och idag har varit dunder gött, haft skit skoj! + att jag skådat Rabih 2 hela dagar nästan men dock inte pratat med han, buhu. Men igår var de super, helt å hållet super.
Idag var det också härligt, fast de va som, lite, lite mer stilla sittande, Frida lyckades göra illla knät ännu mer, uggs är en livsfara.
Röda shorts = R-a-b-i-h. Alexandra = t-ö-n-t


Hände en olycka idag som va ganska så äckli. En kille skada armen riktigt ordentligt, vågar inte säga hur för att ja är inte helt säker, armen var då vriden åt fel håll typ. Såg på avstånd, men han höll armen rakt fram å handen va helt fel. Iallafall så kom ambulans efter ett tag och han åkte iväg. Känner han knappt men jag tyckte så otroligt synd om han.usch.

Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag


keep it tight

Har vare hemma ett tag nu, nu ska vi se en film vi egentligen skulle se förre helgen, men de sket sig.
Har lite bilder och ddom laddar jag in/upp i morgon,
 är så trött så ska kämpa mot tröttheten nu,
höhööh.


Dag 09 – Min tro

Alltså vad jag tror på det beror som på, när man mår dåligt och verkligen behöver hjälp, då tror jag ändå på en snubbe som sitter där uppe. Men ganska omöjligt ändå.
Men nåt somjag verkligen tror på är hoppet och ödet, att det som sker redan är berstämt att de ska hända. Vet inte vem som bestämt det, jag tänker inte på en människa då, utan nåt. Jätte cp egentligen, men de är som de. Sen tror jag på kärlek också. Typ så. Går inte att förklara mer så jag nöjer mig med det.


frida slickar pizza

Lägger upp min tro senare, de blir i morgon tyvärr, hinner inte . Just nu så värmer vi upp panpizza för sen drar vi illa kvickt till lusselire, usch se kul, hoppas de blir bra bara.
Ha dammsuget hela undervåningen så jag känner mig jätte duktig, så nu ska ja unna mig lite bra, så tillsvisdare,p.p-u/sS

Frida leker mamma å skriker påmig.


feel the rythm in your heart

Ikväll är det lucialiret, hurkul som helst, eller jag hoppas de blir det, mycket folk måste va där, annars är de nästan helt förstört. Älskar när de är mycket folk, fast ändå inte.
Hursomhelst har vi NO och känns lite fel att läsa på lite mera när jag kommer till skolan, men hadd inte sidorna vi skull läsa när jag väl läste på, men jag fick dom sen tack vare, men ja hadd ingen tid igår. Eller jag kunde ju kanske suttit lite å läst om ja ville, men de fanns inte på min karta att läsa, glömde bort tolalt.


this life don't last forever

Ha fått vilka sidor vi ska läsa till provet i morgon nu, ska se om ja hinner läsa lite i morgon och titta på frågorna.
Jag känner mig osäker fast men säker än inte säker alls. Om jag bara ansträner mig så kirrar jag ganska ett g ändå.
Men nu måste jag springa upp, klockan är mycket, jag känn att jag riskerar att bli sjuk, usch, har hostat nu ikväll och jag kommer säkert vakna upp med ont i halsen,PEPpARPEPpAR. Men med dim orden säger jag godnatt.


sjung en sång

Ikväll ärdet träning som gäller, det är typ fys, men jag vet inte om de blir det, med tanke på att några ska spela lusse lire, så får se hur de blir med det.
Hoppas att vi typ har passningar eller nåt, måste öva upp tekniken,typ.Det kallas säkert nåt
annat, men kommer inte på de nu.
Nu ska ja tammerackarn plugga till provet, sen städa rummet tills träning,
tog fel på 2timmar så nu kom ja sitta i träningskläder tills jag ska dit, muy bien av mig.


Dag 08 – Ett ögonblick

Finns så otroligt många fina stunder jag har upplevt i mitt liv, men ett ögonblick som jag älskar som jag typ upplever varje sommar, är när vi åker bil ner till stockholm till morfar och moster och morbror, sen är det så härligt att åka bil dit, när man kommer hem och om man kommer dit på kvällen så går man och lägger sig direkt i hans mysiga gäst stuga, sedan vaknar man upp och solen skiner på himlen och det är jätte varmt och man får en paus ifrån galna lycksele. 

Bilder från i somras i stockolm, eller rättare sagt åkersberga, strax utanför stockhom,höhöhöööööMalin,Mattias,Morfar


nionde december tvåtusentio

Höhöh, hatar att gå å lägga mig så sent, jag orkar inte gå upp den tiden jag vill och sover därfor 30 minuter till, eller max10-15 min helst, men de blir att ja somna om å då kom papi in å väcker mig 30min efter klockan ringt första gången, SUCK

Men inga sura miner, denna vidoe dyker upp bland mina vänner, jätte fint gjort av pojken. Å flickan är så otroligt söt så ja smälter. Kolla extra noga på ca.1.10 och 1.16


iloveit


Heyhey vadå skön?

de du inte vet om dig själv - vet alla andra

Haft funktionshinder dag eller vad de hetter, fick pröva på att ha nedsatt hörsel och asdålig syn, så frustrerande att se lite men ändå inte se ett skit.USCH. Men rullstol är ganska roligt ändå, alltså inte om man va tvungen att ha den ständigt och inte kulnna gå,HEMSKT.

HAHAHAHA, sen fick jag en kommentar som gjorde min dag idag av en söt liten pojke. Hah nästan gulligt, men ja skratta tills ja grät nästan iallfall, en sak som är säkert, sen va ja tvungen att locka fram magrutor igen när jag gjorde bort mig skrämmande mycket, kunde gått åt helvetet där ett tag om jag sagt de lite högre, herreguud. Varken jag eller Nanna kommer glömma denna dag, eller iallafall kommentaren.

'snyggt skott, nästan lika snyggt som du'
btw, nån som är bra på att göra headers eller designer? hör av er till mig isåfall.
alexandra.roberg@hotmail.com


don´t feel you

Hejåhå, eller godmorgon rättare sagt, skulle gärna vilja gå upp och lägga mig igen, skulle va riktigt härligt, speciellt om någon gick å värmde upp sängen först med sin kropppsvärme. Då skulle allt va perfa.
Men nu måste jag sätta mig i en förhoppningsvis varm bil och åka i typ 2-3 minuter till skolan(usch va lat ja är,men ja är iaallafall inte ensam) och sen frysa dagen igenom känn ja på mig.

Men vi skull ha nå funktionshinder dag i dag eller nåt, allltså vi ska testa på några övningar där man ska va blind, döv eller hörseln är nersatt, typ rullstol , och stum. Det skulle egentligen komma en blind tjej till skolan, men hon fick typ lunginflammation, sså då på den tiden måste vi återgå till att göra skoluppgifter.

Konfa sen efter skolan, ser upp ja hinn uppdatera efter den och före träningen.


Dag 07 – Min bästa vän

Har jätte många och fina vänner, men en vän jag kommit extra nära är nog Frida. Har nog dom mest knasigaste minnerna, dom helt idiotiska, de minnen då vi skrattar som mest, sorgliga minnen, massor. Skrattat till vi gråtit, säkert gråtit tills vi skrattat, vi ha gjort dumma saker, och bra, gjort allt, gjort inget.

Vi kom nära varann i 7an ungefär, sen ha vi hålle varann nära, fattar inte hur vi lyckats egentligen.
De bra med Frida, är att jag är mig själv, till 100% när jag är med henne, kan löjla mig, skratta till jag nästan kissar på mig, och även fast Frida ha jävlats med mig på nåt sätt, så klarar jag inte av att va sur på henne, fattar inte varför, alltså visst jag blir sur, tillexempel när hon spruta idomin i handen på mig medans jag sov, men den ilskan varar inte länge.
Ja skulle kunna skriva jätte mycket om henne, men de mesta går inte att beskriva som jag vill ha fram det.Jäääätte fina bilder, och dom togs typ igår(?)


Dag 06 – Min dag

Vaknade kl.6.30 av att alarme ringde, tryckte på znoos(ööö stavas?) och sov ytterligare exakta 9minuter, men sen gick jag ändå upp 10-5 minuter i 7 och fixa mig å borstatänder å åt frukost osv. Sen fick ja skjuts till skolan, ööh, ja sen hadd va vanliga lektioner som typ so, no, matte, engelska, hanledning, idrott. Ja och på idrotten hadd vi volleyboll, och såklart är jag (inte)född till volleyboll spelare, men efter idrotten jaga jag gabriel med mina stinkande skor å de gjorde min dag, fast sen kasta han en i huvet på mig å då blev jag depp igen, eller inte.

Och efter skolan så följt lovisa med mig hem och åt här osv för att vi sen skulle kunna fara på mysak och bygga pepparkakshus,WIHO. Fast, vårat blev inte så snyggt, jämnfört med andras då. Fast ja hadd ganska roligt ändå.♥Och nu så gör ja mina övningar som ska hjälpa knäna. De va min dag, ganska vanlig dag.


lovely story

Skolkatalogen kom igår, nu visar jag Lovisa lite människor och vi skrattar och ha de gött.
Så nu ska vi ner å ta oss mat så magen också må bra!

keep smiling

Nu drar jag till skolan, har som ingen speciell dag idag. Vanlig skoldag,tråkigt. Hahaha men de kanske blir nåt roligt ikväll, vi får se.

Öj, gå in på http://dennism.se/ varje dag och du kan vinna priser i julkalendern.

jäg er pisäm

Klanta mig så otroligt mycket idag, ramla mitt i rondellen pladask på magge.USCH alltså, men de var typ bara sär elever och några bilar som såg,hoppas jag. Såklar börja ja garva för mig sjäkv så jag sprang tillbaka till Fannie som inte hadd sett nåt.höhö.

Sen så vill ja passa på att skryta med att jag såg Rabih Jaber idag, HHÖHÖHÖH, nejmen han tränade typ efter oss, cool som jag var låtsades jag inte om nåt, bara va ice cool och gick jätte ballt upp för trapporna. snacka om tönt jag är alltså, men jag är människa så vad ska jag göra? Sen var också min å aggans snygging där, me like.

usch så söt.jag.orkar.inte


Dag 05 – Vad är kärlek?

Kärlek är nåt man inte kan leva utan typ, alltså som jag ser det, det är nåt man(jag) längtar efter att känna någon dag, de är underbart när man är kär å kärleken besvaras, men en mardröm om de blir så man blir olyckligtkär, de är den vanliga kärleken. kort fattat UNDERBAR
Men sen så är kärlek mer än så, jag älskar alla mina vänner, killar som tjejer, små som stora, fast på olika sett. Alltså vissa som ja känner ganska mycket och umgås med mycket, är kärleken mycket större till än dom som ja inte umgås med så ofta eller inte känner så bra. Sen älskar man ju familj & släkt.
Men sen kkan man också älska en låt, eller ett gossedjur,eller ett underbart minne, alltså det beror på hur man ser det.
Men kärlek är viktigt, de är de vi lever på ungefär.sschhwweet är najs

Kom nyss ifrån träningen så jag lägger snart upp dag 5, tänkte ba säga de så, hejdå;)))

everything it´s writen in the stars

Ha sutte å försökt fixa bloggen lite, är både missnöjd och nöjd, så jag har de ganska svårt just nu. höh, snart ska ja gå ner och se om jag inte får mig några skummtomtar som jag älskar med juletid.
Eller rättare sagt så älskar jag allt med juletid, ja förutom glöggen då, usch va äcklig.

söt-chey_96.nu.dk


Dag 04 – Det här åt jag i dag

På middagen så åt vi potatis och kött som va i nån vit gräddsås + morötter i och sen sallad. Ha ingen bild. tyväääärrrr. Och på julspele fick ja pepparkakor och mandarin:$ för glögg är så äckligt.
Tyck bilden är så söt på nå sätt.


fishy in my heart

Snart ska vi på syskonens jul spel, elller lile bror fick hoppa in som josef eller nån för nån va borta.
Vi ha typ lika ont idag som i går, känns jätte skönt, oja. Så vi ha bara sutte å spela på spela.se finns inge bättre.


Men nu längta tills nästa helg = lusse lire(y'


you know i say

Finns inget att göra i lse, inte ofta. Vi satt på shell typ en stor del av kvällenn å tråka nå se fruktansväärt!
Men nu ska vi se film å somna in sen, hihihi.


mitt hjärta klappar utan anledning

Äntligen lite mera julkännsla.natten går tunga fjääärt

Sitter och försöker göra dag 3 och de går ganska trögt, haha. Men sitter också och väntar på mitt hår som ska torka, orkar inte köra med hårtorken för mitt hår bli ba mer slitet då, tror de eller ej.
Och jag glömde att berätta att jag har en underbar träningsvärk bakom vaderna som hindrar mig ifrån att gå normalt, ja måste nog se helt cp-störd ut när ja stapla fram. Men jag är inte ensam om de och inte heller ensam om att längta tills nästa.

Ikväll så blir de att fara ut, få se om ja frys häcken av mig eller inte. Frida övernattar nog här också, eller de är då bestämt så ja. Fanns inte så mycket mer att säga. Tog inte med mig kameran, börja ångra det nu. Men få se om Saga lägger ut några bilder så ja kan sno några, HÖHÖÖH.

Ny favorit!


Dag 03 – Mina föräldrar


Min mamma heter Helena Magdalena Roberg & är 39 år gammal, och en super mamma. Hon har inte alltid bott här i lycksele utan föddes (om jag inte har helt fel) i stockholm och bodde där ett tag. Hennes pappa (morfar) bor kvar där borta, samma sak med hennes (halv)syskon, Malin och Mattias.
Min mamma är oftast glad, smått galen, har sin egen humor, och om jag vil kan jag alltid prata med henne, om vad som helst, både hon och pappa ställer alltid upp för mig även fast jag kanske inte alltid "betalar" tilllbax, eller gör nåt bra tillbaka. Men ja kan garantera att jag försöker. Hon gör det otroligt bra med att klara av rollen som mamma i våran familj, ibland kan vi va som 5 små jävular och så en smått galen pappa som ibland kan räknas in som ett 6e barn, så ja, hon är nog en super mamma.

Min pappa heter Per Albert Nicklas Jonsson och är 42 år gammal, har är född här i lycksele därimot, samma som mamma så är han en super bra pappa! Allt han vill är att lära oss växa upp till bra människor, både han och mamma har lyckats med det, förmin del känner jag iallfall, dom andra har nog sina erfarenheter nu. Pappa kan lyckas att ta fram barnet i sig, som ja sa så är han familjens 6e barn ibland, sen ha han en sån speciell humor.. + att han alltid är glad. Han ställer upp för mig med allt, (ibland) pengar, skutjs till byarna och massa mer.

Mamma och pappa är inte gifta, men de har varit tillsammans i 18 år. Några saker dom har gemensamt är att båda har ett hjärta av guld +  att båda älskar coca-cola som är nåt som jag måste ha ärvt. Älskar er.Verkligen.
Alltså ja hoppas ni förstår att de är gammla bilder, mycket roligare då. Kan upplysa om att bejbusen på alla bilder är jag;$


me ♥ facebook

Vakna ganska nyss, ha sove så otroligt gött i min svett, ha inte duscha än, känner mig super äcklig men de är nåt ja får leva med i några minuter till. En utav de roligaste kvällarna jag någonsiin haft. Fick träffa några ja inte sett på ett tag där borta å en som jag aldrig träffat typ.

Än en gång så ha facebook tala 100% proceduce sanning för mig, fb är en sann vän, å vad jag älskar han/hon. Jag kan lugnt erkänna att jag är en fb nörd på låg grad!

Stämde nämnligen ganska bra med gårkvällen.


dansa tills vi svimmarHa inte fixa håret så ni får bara bild på kläderna, men nu ska ja fixa de sista, kramizzzz å ha en skön friday night.

sing as if you were good

Äntligen hitta jag nåt på stan, t-shirt av nåt slag och tights.
Bilder kommer snart, men ja måste jaga ett vitt linne
 som är på vift här i huset, alltså ja menar inte
 att den har ben eller nåt, utan den är ba borta.
Långt ifrån bra.
puszzzsN


Dag 02 – Min första kärlek

Här kan man säga inprincip vad som helst, eller den första mannen i sitt liv: pappa. Eller den första man va tillsammans med när man va små, men enligt mig är det inte riktig kärlek, aldrig som jag upplevde det i allafall.
Men ja tänk berätta om riktig kärlek mellan tjej - kille i en nästan mognad ålder.

Första gången Vi träffades, var det igenom gemensamma kompisar, han bodde inte här, men va här å hälsa på. De komme hem några till mig och han följde med. Sen satt jag och smsa med någon i rummet från Fridas telefon (fråga mig inte varför) men sen skulle den personen sticka så han/hon gav telefonen till killen som va helt ny för mig.
Så vi satt typ och smsa om filmen vi såg, sen så for han med alla andra, och jag minns inte om de va samma kväll eller någon annan typ dagen efter, men då skrev han till min kompis att han tyckte hon va snygg osv, men hon hadd kille, jag fick hans nummer och vi börja smsa.

Han skulle komma nästa helg igen och ja smsa med han 24/7, jag föll för han mer och mer. Sen när helgen kom så minns jag att vi var hos Saga, jag och Frida, sen fick ja ett sms att han va på väg ut för vi skulle till gammplatsen för att de va majbrasa (minns inte vad dagen heter) men så mötte vi upp han bara några meter ifrån Saga, sen va han så gulllig och skulle hjälpa mig ner med cykeln för en brant backe, men ja minns att ja sa att de gick bra ba för att inte verka ynklig eller nåt.

Men senare på kvällen vart vi tillsammans. Ganska gulligt, men vårt förhållande höll inte länge.
-
Fast de va andra gången vi blev tillsammans som ja uppfatta riktig kärlek. Då var vi tillsammans nästan 4månader,  men de tog slut dagarna före, tänker inte gå in på detaljer just varför de gjorde de, men dom som vet vad som hände är jag, han och mina vänner. Om jag skulle kunnat välja ett annat slut på vår relation hadd jag lugnt gjort det. Massa kännslor slog igenom.


min läpp for av

Jag garva läppen av mig idag då söta Frida med sina livsfarliga uggs stapla iväg å föll å skada sitt lilla knä så hon tillochmed ropa på sin lärare! NO GOOD, nu duscha, sen sova, sen vakna upp med världens skönaste träningsvärk, MUMS♥♥


LOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVE♥

önskan slår inte in för den som inte önskat

Holabandola, ska snart gå till träningen, Frida hänge med hem så hon ska också hänga med dit, men de är för att hennes pappa tränar före oss så då far hon hem. Ganska smart, men ja hadd ju tänkt att kolla på kläder tills i morgon, men ja hitta inget (billigt) nog bra, eller jo, fast ändå inte. De är så förbannat dyrt, typ 300:- för en skjorta?! Va är detta för grym värld?
Men glad blev ja när ja skull kika hur mycket pengar ja hadd på kortet, hadd tänkt mig typ 300-400 eftersom korted ladddes på igår, men de va 600kr, + 100 som ja hadd redan, muy bien och jag blev ganska glad.

Sötgammal bild♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


besviket hjärta

Va på möte idag för elevrådet, annars va dagen helt normal förutom en mycket pinsam sak som tur är bara 2 stycke vet va ja snacka om,HÖHÖ
Men nu ska ja kika på kläder tills imorgon typ.


dag 1 - om mig

Jag själv
Jag heter Emma Birgitta Alexandra Roberg, bor på södermalm i en ynkapytte stan där nästan alla känner alla, vilket har både sina för och nackdelar, som att man har vänner typ överallt, och så sprids ett rykte jäkla snabbt.
Men från när jag va 1 - 12 bodde vi i en by som hette husbondliden, typ 15min bilresa utanför lycksele.

Om jag ska typ beskriva mig själv, är jag en med kort stubin, skriker och blir sur när de inte går som jag vill, ganska dålig men samtidigt bra förlorare, typ spel som wii eller nåt sånt kan ja bli sur för att sedan bli glad igen, men som typ fotbollsmatcher så tar jag bara åt mig vad jag kan gjort fel och försöker förbättra, där blir jag inte så sur.

Skola
Nu går jag på forsdala, har gått på 2 skolor tidigare, norrmalm (som la ner även fsat ja minns att vi sjöng om den på typ skolavslutningen i 1an eller 2an) och norräng, jag gick där till 5an då vi flyttade inte till stan så jag började på fo i 6an. Då började jag ett helt nytt liv typ, jag klippte av kontakten med endel fina människor, men endel vänskaper kommer bara en viss bit.
Min nuvarande klass kan man både älska och hata.
Sen vet jag faktiskt inte vilken linje jag ska gå, å jag känner mig ganska depp om de.

Ti vänster; klassfotot sen förra året (seriöst) Ti höger; klassfotot sen i år, (oseriöst)
Kompisar
Har ganska många fast ändå lite kompisar, finns folk ja pratar med och säger "måste hitta på nåt snart" men de blir aldrig av, men även de så har jag dom ganska nära hjärtat och ställer upp för dom som dom ställer upp för mig. Men sen har jag vänner jag nästan alltid umgås med, jag älskar er alla, killar som tjejer. Och personligt så tycker jag att killkompisar är 10ggr bättre än tjejkompisar (ta inte illa upp flickor) eftersom man bråkar nästan aldrig med dom å de blir aldrig nåt missförstånd(?) som de kan bli mellan tjej till tjej. Men sen är risken stor att man kan falla för dom eller dom för en. Men jag har både flick å pojk kompisar jättejätte nära hjärtat och de tycker jag är helt okej! Och sen har ju alla en "bästavän" egentligen är inte jag ute efter en kompis som jag ständigt är med enbart (även fast de kanske blivit så) men den personen jag kan kalla för bästavän,syster,vad som helst, hon vet vem de är, å nästan alla andra vet, går egentligen inte att undgå. Sen så vvill ja påpeka att kompisarna är mitt liv, finns inget finare (familjen då men de är inte de vi ska prata om nu) och varända liten kotte är oersättlig♥

Fritid
Har börjat lira boll nu igen efter ett litet uppehåll pga skada, så de sysslar jag blandannat med nu på fritiden. Efter skolan så sitter jag nästan ständigt vid datorn, sen så gör jag läxor och pluggar till prov, de händeer att jag klämmer in så jag är med kompisar, men de är inte så otroligt ofta! Men på helgerna är jag sällan hemma, alltså ingen vanlig myskväll med familjen har dykt upp så ofta. Ofta är jag ute å ränn på stan (sorgligt) eller så är jag ute i nån by hos en kompis (mina absoluta närmsta vänner bor i byar, ganska komiskt, nåt som pappa märkt han med med allt skjutsande osv)
Familj
Nu ska jag avslöja allt om inget och inget om allt, min familj är toppen! Vi är en ganska stor familj, 2 föräldrar å 5 barn, 4 flickor och 1 pojke i åldrarna 14,12,10,8,3. Bråk förekommer i familjen, men de är dom man verkligen älskar man kan bråka med. Varje familj har sina styrkor och svagheter, vår familj har haft lite/mycket motgångar, vad de är vill jag egentligen inte prata om, men släkt och några vänner vet vad de handlar om, och de känns skönt att folk kan stötta en om de skulle hänt nåt, (mest förut) men de mesta ha min mamma och pappa klarat av, ett underbart stort tack till dom som håller i hop våran familj även fast omständigheterna. Sen är mina syskon änglar med horn, u-n-d-e-r-b-a-r-a, men i en familj bråkar man ofta.tyvärr.
Förut i tiden
Ja ha som left ett helt annat liv innan ja kom till forsdala, har nog förändrat mig ganska mycket enligt mig själv, när jag gick på norräng å hadde jag ingen tanke av att sminka mig, men när ja for till forsdala så börja ja med de ganska fort, beteendet förändrade sig, lite senare i 6an-7an blonda ja håret, lite mer bitchigare kanske, skaffa nya vänner, endel super bra vänner (dom ja ha idag) några mindre bra (har dom fortfarande men inte lika mycket) men eftersom jag har vänner kvar sen tiden på norräng så kan ja inte ha frändrat mig på ett bra sett så... Men sen så har jag fått uppleva mer nu, mer vuxet, kompis problem, kärlek, krossat hjärta, på norräng hadd jag en bästavän å vi bråkade max 2 ggr sen typ 1an - 5an, 6an och uppåt ha varit lite mera komplicerat. Massa tårar och en period så tänkte ja mer på döden och va ganska depp, men nu äre helt annorlunda. Iblan saknar jag alla gamla minnen och allt som var då, ibland är jag jätte glad att allt blev som de blev, men alla minnen lever kvar i mig, de var tänkt att de skulle bli såhära, jag dror på ödet eller nåt, tror på att allt redan va plenaret, hela mitt liv är det, allas liv är de, men vi vet själva inte om det.

Bilden tagen i 6an nån gång.

Bild tagen idag.
Om jag hadde en ännu gamlare bild så skulle ni se en stor förändring, men jag tog aldrig ego piiiczz förän 6an;p


30 dagar

Ha haft många diskussioner med mig själv och endel ganska våldsamma.... haha nej skämta , ska inte låta som nån schizofren. Men ja ha funderat och ja gör en såndära 30-dagars shit, kom fram till att endel saker man ska skrivaom,är nog som man själv uppfattar dom, så om jag skrivit nåt om nån dag du inte fattar ett skvatt av så ärde som jag tolkat det.

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Ni ser ju, vissa dagar kommer bli en riktig utmaning!skämt å sido, och nu finns de en kategori för just "30-dagar"


Tillägg:Jag börjar med dag ett i morgon!

ingen fantasi

Letade nyss upp en person på fb, hadd stava namnet helt fel så därför ja inte hitta den.höhö
Har inget att skriva om, kan berätta att ja fått gratis igen!LOVE<3<33<<3<<3<3 haha
+ att jag idag får penagr på kortet, hoppas ja ha lite pengar där nu efter allt julklappshandlande som inte ens är klart.uschan, bajbaj älskade pengar.
Men nu ska jag iallafall äta, nammmi.


RSS 2.0