got em' yellin out the A

Tänkte bara berätta att de luktar marknad på gatorna och kroppen känns som 70 år äldre.cawabanga


Sött med ett rött öga.

Död åt den som ringde kanske 5 gånger i natt på dolt varav 2 gångar jag svara (inte fullt seriös de med död å allt. Men vet du att just då såg jag rött) Ska i allafall fara till skolan nu, slutar efter lunch och sen marknad! Ikväll ska jag jobba ett tag på discot, blir fett. Och min älskling kommer!♥

(kroppen är död idag)


moves like jagger

Kärlek till att man tänkt att va duktig och plugga so när man kommer hem, sen märker man att so boken är på skolan. ÄlskvärT. Sen kan jag passa på att berätta att jag älskar dagens idrott för har typ kvar mjölksyra i benen nu. Höll på falla i trappen direkt efterden eftersom benen hade eget liv å just då var dom superlata, that's it.(äntligen klar med min krönika,fett!)

Lite mer serious talk, kom hem för ett tag sen. Pluggade först moppe, känns bra, tror jag bokar tid för prov snart, sen käka på frasses. GOTT vare. Sen gjorde vi knappt ingenting, jo, vi gick. Och hamnade på busstationen. Mycket till sysselsättning.


Men dom röda och dom blåa dansar alla efter samma pipa

Godmorgon, känns awesome att äntligen kunna skriva ett morgon inlägg från våran dator<333333333333
Ha typ klätt mig så ska packa väska nu snart, kondition på gympan,död. Vill inte, är fortfarande typ sjuk som jag varit i en vecka nu. Stackars mig. Eller. Måste va frisk til marknaden i allafall, annars vet jag inte vad jag tar mig till.

undrar vad det är som gör din röst så hypnotisk3pics sedan helgen


Har fixat i rummet. Ska visa kort sen när jag städat bort ytterligare saker som inte ska va där. Ha rensat å slänget ohjärtat saker i sopkorgen (eller soptygpåsen, hittade en men perfekt storlek att ha allt skräp i så) vill nästan blunda. Skoja, så farligt äre inte. Men bild kommer sen.
Och nu drar jag.


grymt sa grisen

Å hej kära internet! Överlycklig just nu, vårt internet ville återvända till oss och snacka om att den ha varit saknad! Hinner inte skriva så mycket mer om de osvosv, utan nu äre mat sen snabbt iväg till för to the äldra match. Låvely!


@school


Är på skolan nu. Vi ska typ samlas sen äre skoljoggen♥♥♥♥ vill döööö.
Later on äre vanligt, + studier, måste plugga, efter skolan måste jag köpa refill till telen å efter de föräldramatch.
pZ


jump up'n down

Hej! Skulle bara berätta att vi har inget internet där hemma så = ingen bloggning </3
Kan passa på att säga att helgen va super, spenderades med Oskar och i epor samt kompisar.
Just nu ska jag ha bild. Så yee. Va typ inget intressant, haha nej.

Bild i repris.


on my level


Sitter här med Frida! Vi ska väl ut snart, i regnet!!!!!!♥!!!!!! Å på tal om hjärtat, världigt mycket kärlek till den som ringde just före 12 inatt på dolt å väckte mig<////3 sEn vare inge mer, kommer inte på nåt iallafall så yeah. pZ

One, two, three, four, beauty, turn on the beat now

Hade en inre diskussion med mig själv om att fara på träningen eller inte. Tillslut trotsade jag alla godabakterier i min kropp som tycker jag ska va hemma, men så sjuk är jag då inte, hostar lite, ostämd röst, det är typ inget. Ska kolla på syskonens match 6 på tannen och sen se om jag egentligen ha träning eftersom den också skulle va på tannen och börja 30min efter deras match, hööömmmm.. Men vi se ju.
Ska nu ta på mig underställ, träningskläder (shorts + t-shirt) åsen tjock-kläder på de och om de inte håller mig varm... Få jag hitta på nåt annat att göra som gör de. töhöh.

Bild sen helgen(♥)

one direction

Ville bara lätta mitt hjärta och säga att dessa grabbs är hur snygga som helst, sen sjunger dom som några gudar alltså. Låten kan jag nästan lova att jag laggt upp förut, men i don't care.
Har redan spelat den 8236490372 gånger så om du spelar den 2 gånger är ju inte hela världen.thöhöh
Slut på pedrikan.


in a year they'll be gone cause you are an assyou can just be your own hero

De va bilder sen idag! Mer eller mindre seriös klass. Älskad och hatad, that's it.
Hjälpte nyss pappa med att bära in våra nya plastma tvs, en i boden å en i vardagsrummet,
how nice lixåm?
Ba njuter av de nu, + ja skriver med älsklingen, eller skriver å skriver,
 små skriver blire + så hostar jag = plus, minus, noll,
dvs, plus för tv å att jag skriver med Oskar, minus för jag hostar, de blir utjämnat till neutralt.
Matte och nästan kemi här mitt i allt, höhö yä, duktig flicka.
 På tal om duktig, snart ska jag plugga älsklingsmoppegrejse.
Såba ciao.
(hata skolfoto fml)


turn the lights low 'cause we about to get blown

Tja!Ba!Tjena!Halå! Ont i halsen, vill inte till skolan, vill inte göra nåt alls, bara ligga hemma å typ se film å pyssla om mig själv, myys. Men nu ska jag istället till ksolan och göra lite nytta. Tillråga på allt, när jag skulle noppa ögonbryna var jag så värdelös att jag typ slet bort skinn på ett ställe. Och ont gjorde det!! Usch, kul med skolfoto också, typ en röd prick under ögonbrynet. Pluss ett förbannat sår bå näsbenet, åH lovely! Ciao.

all day, all night what the fuck?


Så där såg jag ut idag iallfall. Nu har jag min lovely onepiece och ska knäppa på en film on my computer. Antingen never say never (hata mig för de idon'tcare) Eller ba gråtar film, är ba allmänt nere 24/7 nu förtiden. Räcker med ingenting för att jag ska bli ba hängig, not fun. Ska slut å häng läppen för er.

Jätte nervös inför i morgon, ååh. Skolfoto, valde kläder i kanske en timme idag, hatar skolfoto, går alltid åt hell, så ska önska mig alla änglar som finns tills i morgon att jag i allafall se lite vettig ut. Åmeddet vill jag säga - pz.

Everybody look at me 'cause I'm sailing on a boat


Bild sen torsdagen kanske.


Vad ska man säga för ovanligt? "ska till skolan" är meningen som dyker upp varje dag. Men nu kan jag skriva att jag är nästan sjuk och måste ändå til skolan. Förändring är bra, sa dom på barnprogramme vi kike på igår i allafall. Kärlek till de♥I'd cross the desert to be where you are

Hola, kände att jag va tvungen att slänga in ett inlägg nu, haft en gode bra helg, hur go mat som helst (fira Oskars morfar å fick lyxmat + efterrätt på hotellet.me lööv) Åt godis när jag kom hem så är mättare än proppmätt så nu vet jag inte vad som händer. Jo, eftersom jag inte orkar duscha nu ikväll så duschar jag i morgonbitti, bestämd ja nu. Å nu om några minuter = sommarspelen så jag = nöjd, enkel matte.

Me and my little baby♥☻☺♦♣♠◘•◘○☼¤}◄╩(obs damp, råka ba älska han lite för mycket) cYA.pz

du är för gammal fan du rör dig som min farfar, följ efter mig så ska jag visa hur man dansar

 
Idag har jag sprungit runt i detta ↑ och kommer fortsätta göra de i idag/kväll. Om några minuter drar de av till storuman och blir där hela helgen, inte så bra uppdatering då skulle jag kunna tro. Men, we'll se!pz bre.

don't cry for someone who'll never cry for you


Dra en pose bitch, swedish rules!


Fick typ damp där uppe? ↑ Anyway, tänkte berätta att jag suttit å försökt nött in spanska glosorna i ungefär en timme nu, kan några, typ verben eller vafan de va hann jag inte med, för nu mina vänner, ska jag måla! Och göra lite nytta.

excuse me if my head is too big for this building


Moped körning a la dos avklarad! Sjunger högt å tydligt och hoppas ända ner till lakritsbåtarna mellan tårna att musiken döljer rösten.(gör läxa också) Blev lite överlycklig när jag såg att jag kunde flytta över musik från dagtorn till min trogna tele också, med ledsen lika fort när jag kom på att jag knappt har nåt ljud. Dvs högtalarna måste va sprängda eller nåt, för de låter inte bra</3 Så jag måste nu istället (måste alltså anstränga mig) hitta en del till mitt headset som man he in i telen som är försvunnen, hittellön 50öre. ok.

friends are like potatos - if you eat them they'll die


Had a dream I was king, I woke up, still king


if you didn't know, this is love


There's a dream that I've been chasing
Want so badly for it to be reality
And when you hold my hand then I understand
That it's meant to be 'cause, baby, when you're with me

It's like an angel came by, and took me to heaven
Like you took me to heaven, boy
'Cause when I stare in your eyes it couldn't be better
I don't want you to go

Let the music blast, we gon' do our dance
Bring the doubters on, they don't matter at all
'Cause this life's too long and this love's too strong
So baby, know for sure that I'll never let you go


let the music blast, we gon' do our dance

Seg dag, ingen träning skönt å slippa regnet, men kännmig otroligt lat. That's life, ska göra läxa och plugga, senare kanske eget litet träningsprogram om jag orkar, dvs nåt som jag känn skulle va nödvändigt, annars väx ju kaggen säg.
På tal om inget måste jag göra om bloggen men vet inte hur och när. Kan inget så snacka om att de blir ett iq test på höggrad, kommer sluta med att jag blir typ förbannat å tar bort bloggen<//3 haha hope not.

Hej bra kvalla♥♥♥♥♥♥♥♥


mer som om jag tackar dig


Har målat för fullt. Fään duktig. Lyssnar på idol och sitter vid datorn right now, kan livet bli bättre? Svar ja,jag kunde bo utomlands,(me oskar) han unde varit här, kunde varit miljonär, kunde varit grundaren av facebook(fan status) kunde haft all senaste teknologi helt gratis, and so on. Hähäh.

Nu ska jag äta nåt, såoo pzZ


im dat chick
när vi va unga, waoowaowaoo


Som ni ser sitter jag färdiklädd för föräldra matchen, luktar svett sen idag(hade friidrottsdag alltså)
och mitt högra knäskydd sitt åt så jag känn hur de pulsera under den.
Håret som nyss va blött ha torka åser ut som ett enda ruffs.
DÅ får jag ett sms att föräldramatchen är inställd.
Men jag är glad ändå, slipper dra ut i dedär havregnet oc springa på en gräsplan sm senare förvandlas till en enda stor lerplan, typ swampsoccer in Betsele/Ågläntan 2011, haha så nu är jag en stinkande glad chey(som ska gå och duscha)(sen måla nåt skåp i boden,vi håller på att fixa den så de blir nya ug*(*ungdomsgård) i lycksele. Haha nej, men ett ställe å va på för miggggg, och alla andra...)


under the coconut tree- - -
Ska byta om och sen ut i regnet för att sedan springa och hoppa runt i det(ångest) idag är en sån dag man önskar att man låg i öroninflammation eller typ förkylning i allafall *pepparpeppar*


what goes around comes back around


Dessa följde med mig hem, kom på att jag hade 100 svenska riksdaler i presentkort så fick ett gratis strumbyx-par. Sweetkake. Fixar musik också, se om jag får över de till mobilen, isåfall, är kvällen bra.
Kom på nu att de är friidtrottsdag en la mañana, me no gusta. (jag tror jag skrev att att de va friidtrottsdag i morgon, och att jag inte gillar de, lite översättning till dom som är sämre än jag)mohoho. Men peace out, ska plugga, sen film, hoppas.

hon vill ha land, hon vill ha hav, hon vill ha vitt, hon vill ha svart

Gickr helps you to pimp your myspace

 

Blir troligtvis stan med syster nu om några sekunder, måste kolla på srumpbyxor/tights/leggins you name it, för alla mina ser ut som ostar, för ni som är allmänt trög så är allt jag har och äger hål i.
Så nu ska jag vinka hejdå till pengar jag kunde köpt godis för<////3 skoja,
hatar att äta upp pengar,buhu.
 Men nu, ska jag ha pengarna på benen istället så yes.  
- - -
Varför vill du riva ner mitt stängsel?
För gumman jag vet ändå vad som händer.

lips that feels just like the inside of a rose

Godmorgon! Sitter och chillar i blött hår och ska gå ner och torka de snart. Riktigt seg dag framför mig, åsen bara plugg när jag kommer hem. Får trösta mig med någonting älskvärt, typ gråta till en film eller nåt, vet inte varför men tycker att gråta till filmer är så fint. Don't ask why.

(Bild sen igår, ego piczz är ett tidsfördriv you know.)(Oskar hjärtat jag saknar dig)


lägg ner dina drömmar, för här sker inget mirakel


(blev kär i Emelies skjorta, kommer köpa de av henne eller så kommer den helt mystiskt försvinna å jag kommer förvånansvrärt hem med en lika dant efter varit i centrum, rimligt?nej. Nåt jag skulle kunna göra?ja.)
Match imorgon(idag, klockan är 00:34) så godnatt sweethearts.

tills hon slet mig i stycket, spotta på mina sår

Dunkar musik, blir rädd varje gång en ny låt startar med mycke bas i, skiter typ ner mig.
Just nu Kaster i godislandet - Mörkvitt ba YEAH.
Jag å Frida ha fixa oss nu å ska ba vänta påatt tiden ska gå sen dra vi ut och slösar some money först. Fast ändå inte.


i came to win

Bilder sen igårSka fanemig skriva en novell om hotellet, 18årsgräns på badet för dom tror man ska gå å köpa typ alkohol,vars är lycksele påväg?(error)

Ska sy mina byxor, litet hål mellanbenen så vill helst laga den nu idag innan vi drar ut. Ikväll blire vänner! Grillning på gammplatsen så kommer bums lägga hotell fjaskot bakom mig ett tag iallafall.


and my babyblue nails, sen ha ja måla lite utanför med de är en annan femma.

no more hiding who i wanna be, cuz this is meVa ba tvungen att ta kort på bikinin, har en turkos bh åxå, svarta troser med typ vitt på där bak åxå, men dom va typ tinywiny, euw. Men ska ba packa de sista sen drar jag och världens bästa Frida och badar på spa! Great potate!

Annars har skolan va'tt bra, efter den drog ja på stan å träffa där Rebecca å Lina. Nothing more, intressant fakta iallfall, förutom att jag tryckte igenom mitt hål i örat som nästan vuxe igen, men nu äre ett fint å vackert hål igen.

more than words is all you have to do to make it real

Kom på en sak medans jag körde runt med körläraren i stan idag: att köra moppe är jätte roligt xDxDxD.
Skoja, om jag vore så efterbliven skulle de nästan va synd om mig. Verkligen. Nej men moppe ha jag kört idag, lite ostadig med att köra slalom lite, stirrar typ ner i backen, fy Alexandra. Men så grymt roligt att köra annars, om jag faila på provet sen blir ja typ emo<///3

Annars har jag p-l-u-g-g-a-t, spanksa, engelska och sen moppe. Skulle plugga lite so via datorn också, men skull va tvungen att ladda hem nåt bajs att jag gav upp. Ska gå ner å plugga so,no,matte i börcker nu + spanska. Älskvärd kväll,haha nja.

elektropop, broshan vi körSitter och klickar upp sidor på gratisbio.se bara för att samla poäng, fattar inte varför jag ens försöker, kommer aldrig lyckas fixa nog mycket för att kunna byta ut de mot nåt alls typ. 
Annars sitter jag och prata med Oskar, ska gå ner å läsa moppe</3 ska bli high tech på allt med moppe att göra, in my dreams. Sen ba cYA dudEs.

you are amazing! <3


bilden förklara allt! ;*

alla låtar kanske inte är så bra sjungen men kolla text!;*Älskar dig alexandra roberg! <3
du är så underbar! du är det bästa som har hänt mig och vill aldrig att du lämna mig!!;* <3

you had a lot of moments

Morning babes, fick hem mina nya glasögon igår! (typ random mening men jag kände att ja ville ha de sagt) och Frida har sovit här i natt så allt va fridåfröjd. Ska på skola idag, som vanligt, höst fetsen efter den då, hoppas med allt att de inte regnar. rip mig då.


get ready for it


What to say? Orientering idag, liten pytte liten tagg på de, bara för att förre terminen missa jag all orientering pga knät, sen äre lite smått roligt, i allfall när de är bra väder och man lyckas hitta kontroller. Så yes, de visste ni inte, hoppas jag.

älskar dig!

http://www.youtube.com/watch?v=NgZsOmyrbm4 vete fan hur maan gör så man ser bilden men du kan trycka på länken älskling!! ;*


And her sister won’t stop crying


'She can be like all the other girls
Be just like all the other girls
Living in an ordinary world
Just to fit in, in the ordinary world
Just to fit in like an ordinary girl'


Ska gå och sova, inte så bra på att blogga iknow, men massa annat står ivägen. Ska gå och försöka glömma nu ok, och sova, blir super skönt. peaceBRE

hoppas de är ok om jag bölar lite


your eyes, those curls, it's like you're from some other worldBilder sen helgen, den va super faktiskt.
Ska dra till skolan nu, blir mjukis kläder, iallafall kläder jag inte är rädd direkt för att skita ner för vi skulle måla med nån färg som när den torka blev till tunn plast. Anyway. TjingelinG

för alla dessa namn gör mig crazy


Hallåj där. Väntar på min skjuts till Storuman, kommer typ närsomhelst så är typ stressad fast ändå inte. Va å kika till synen idag också, fortfarande lika dåligt, inget mirakel med ögonen inte. Sen typ ha ja packa sen jag kom hem, intressanta saker att skriva om, näe.

people go go go goVinter kyligt ute, inte ok. Men de är fredag, de är awesome.


i hope you like me as i am

Skönt att face funkar nu igen, ska packa väska tills i helgen då jag ska dra till Oskar,yop. Vi vann ikväll på tal om inget, kändes sköntT. (vill bara tillägga att psyka(eller försök till psykning) från föräldrar/pojkvänner är då fan de osportsligaste man kan komma på, totaly lågt.
Nu gott folk/vänner/främlingar/bekanta/släkt/randoms/snyggingar ska jag göra allt nödvändigt, cya.love

Pic since igår.om de va intressant fakta alltså

never really had luck, couldn’t never figure out


Oh, see I just want you to know
That you deserve the best
You’re beautiful
And I want you to know
You’re far from the usual
Far from the usual


Ska till knuten om 50min, så ska springa till glasögnbutiken och beställa ett par glasögon, gr8, så jag måste typ flyga på med mina kläder, match alltså. Mot storuman, i betsele. TAGG. Men nu ska jag snart äta go mat så ska tagga upp till de med. Hähä lovely.


Btw 3 månader med min älskling idag. Oskar - jag älskar dig!!!!!!!!!

RSS 2.0