nu jävlar

ÄNTLIGEN BYTT BLOGG, SURPRISE!


slutar blogga här.punkt!


that's how we roll


Lite god lasagne jag och FannieK kokade ihop idag, vi körde nog lite vårt eget race med kokelikoket men slutade helt ok.
Slapp gå hem och snålade skjuts med Fridas pappa, -23 grater ute, just kill me. Hostar av att lungorna inte kn hantera kylan när jag går ut ur ytterdörren. "hej jag bor i norrland och beter mig som en typisk 08" bra Alexandra,bra.Ska sjunga lite country för mig själv så ciao!

if the music is too loud you're too old


Lite random bild men den visar mina fakking skills på wordfeud."ibland så händer det"
taggar allt förutom skolan idag, usch, tillbax på banan. men ett nyårslöfte längtar jag till att få se om jag håller: förbättra betyg och plugga som en jude.wish me luck.och jag ska döda storuman för dom börjar i morgon.fml


shit happens if you party naked

Hej alla trogna. Sett att statistiken hållt sig typ ok även fast jag la bloggen på hyllan några dagar.love 2 you.♥
Anyway, tog lite bilder(mest mobil bilder men dö inte pågrundavde ok) men tänkte berätta allt med hjälp av bilderna.
Jag och Oskar chillade b i VIP plats i epa,var med lill jerry, åt middag hos oskars mormor och passade på att plåta mini Oskar och sen bilden på supersnygga Oskar och småsyskonen hans,vi har skaffat oskar porrbelysning, fick mina julklappar av Oskar och hans mamma+Mikael, kört skoter och kört omkull, sen så klart kyssar i mängder. Så såg min tid ut i storuman!hopppas eran va minst lika bra. va nyss ute och bröt handleden(tare med salt) och ska fortsätta mina gråa fingrar göra sitt jobb med datorn!

försök inte att vara perfekt för någon, vänta på den som älskar dina fel


HEJ! 12:20 går bussen till storuman så sitter helt klar nästan bredvid FridaSjos ska snart gå och packa det sista, vill va tidigt på bussan, dunno why. Bjöd på några bilder (2) yeuy hejja mig!! och eftersom jag drar till stiruman tänker jag inte sitta bänkad bakom oggans dator så no update.hejdå


(where's the food?)Blev lite tyst på bloggen nu när jag for till Frida, suprise!haha ne men vi ha chilla på en skoter, på en madrass bakom skoter, och lite i snön härådär. Tror vi käkade oss 4kilo tyngre och bilderna visar bara en natts mat. Sen vare godis , ostkrokar, dricka, nötter, chips och nudlar!
Vi sovde inget i natt så jag och Frida slocknade när vi kom hem till mig halv 8, stackars Aggan skull till Umeå efter våran matnatt. Ska äta nu och invänta träning så hejhopp!

när dom har slutat att prata med dig börjar dom prata om dig

Tanken lockar att eftersom de är nytt år och allt så vill jag skaffa ny blogg, typ börja om från ruta ett.men tvekar pga ny header och ny design(haha sjukt vilket fult ord "design" hahha)för allt tar sådan tiid. tänkte leka lite med tanken, vill verkligen skaffa ny. är less på min, väldigt less! men någon som har någon åsikt - varsegod tala.(känner peppen på ny blogg,wiho)

Annars hade jag de jätte bra igår, va med vänner, lärde känna folk jag redan kände bättre. Fick årets sista kyss och sen årets första, va med några av dom bästa just innan,medans och efter klockan slog 12. Var omgiven av kärlek hela kvällen, och där trivdes jag. Såg alla raketer från bångvägen, på väg till ica, undertiden vi var på ica och när vi gick från ica, skjutglada jävlar!

Måste bara tillägga att maten vi fick innan jag och Oskar drog ut var i högsta klass!
RSS 2.0