trying to make it sure to you, i need you

Sitter här, svettig och stinker, ska snart duscha, sover i inpackning ikväll också, älskar verkligen hur håret blir när man sköljer ut de. Har varit jätte trött även fast ja somna före halv 11 igårn, helt otroligt.
Nästan hela 8b far till tandläkaren i morgon, lider med dom, fast glad att ja inte ska dit med klassen förän veckan efter lovet om ja lyssnat rätt. Fick tårta idag på skolan by the way, tydligen fhamna vi bra till efter nån matte tävling(klassen alltså) typ 14:e plats i hela sverige å bäst i länet, sen nåt om teknik 8an å för en i klassn är grym på skidor, sen nå skit om hockey, men gott vare då, snacka om att jag å Tommy tjockade på oss.                                              |försiktigt försöker jag få dig fatta att jag behöver dig|


du vet jag har försökt förklara

Såg att jag hade gjort exakt 1000 inlägg, (alltså 1001 med detta då). Tänkte bara skriva de medans jag minns de. Ska käka nu, sen ska jag springa/gå/lunka/vanka/smyga/trampa (göra vad fan jag vill) till träningen.


it's time to make your house your home

Är helt slut på, orkar knappt hålla ögonen öppna. Men ska ba äta lite kvällsfika, sen ska jag duscha och sova i hårinpackning, vart backen idag med. Min kväll såg helt annars ut i min fantasi än va den gör nu tyvärr. Hatar de här. Men annars ha dagen varit super! Haha vi 3 var nog alla väldigt trötta i slutet, vi satt typ 45minuter inne i stugan för vi orkade inte åka mer. De ha varit fint väder hela helgen, ganska varmt ute så jag ångrar inte att ja spenderat dagarna i backen, synd bara att typ inga man känner va där, alltså nästan alla var/är typ borta = inte i stan.


Hur grym är egentligen inte bruden? Sen är låten grädden på moset eller va man säger.l♥v£
- - -
Skänker min finaste tanke till dig Gammel♥(Anna-Märta)


I’m crazy, but you like it

Åtta saker om dig själv!
1. Är du singel? Yes
2. Är du lycklig? Inte olycklig iallafall
3. Är du uttråkad? Just nu absolut + trött
4. Är du ledsen? På sätt å vis
5. Är du italienare? Haha nä
6. Är du cooling? Absolut!
7. Är du från irland? Inte de heller
8. Är dina föräldrar fortfarande gifta? Dom har inte gift sig så

Åtta saker om ditt kärleksliv!
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Ungefär
2. Har du någon gång blivit sårad? Yes
3. Har du någonsin tänkt på samma tjej/kille samma natt flera gånger? Yes
4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom? Jag tror de
5. Har du kysst någon under de två senaste veckorna? Haha nä
6. Har du haft en hemlig beundrare? Tror inte det
7. Är du kär? Börjar misstänka de
8. Vill du gifta dig när du blir stor? Får jag se då

Tio saker, två alternativ!
1.
Kärlek eller lust? Kärlek
2. Hår eller ögon? Ögon
3. Katter eller hundar? Typ båda
4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar? Både och
5. Tv eller internet? Haha båda på den med
6. Coca-Cola eller Pepsi? Cola tror jag, beror på
7. Utekväll eller romantisk hemmakväll? Beror på
8. Pengar eller lycka? Utan pengar är jag olycklig
9. Dag eller natt? Kväll
10. Msn eller mobil? Mobil

Tio "har du nånsin..."
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? Inte de
2. Brutit ett ben? Alltså inte ett ben, men ben i armen
3. Gjort nåt du ångrar? Kan jag lova
4. Hoppat Bungee Jump? Vill
5. Ljugit för någon du tycker om? Sí
6. Ätit en hel tårta? Skulle aldrig kunna få i mig en hel
7. Gjort bort dig offentligt? Har jag säkert!
8. Velat bli tsm med ditt ex igen? Ja
9. Gråtit när ett husdjur dog? Haha ja
10. Velat försvinna? Yes

Tio senaste!
1. Telefonsamtalet du gjorde? Frida tror jag
2. Telefonsamtalet du fick? Lina
3. Personen du var med? Frida och Lina
4. Roligaste grejen som hänt senast? Massa 
5. Personen du sms:ade? Henrik, Markus och Viktor
6. Du kysste? Shit, Henrik tror ja, alltså en riktig kyss då
7. Du senast skrev till på myspace/facebook? Kan ha varit Jolene
8. Du kommenterade? Hahah ingen aning!
9. Du tillbringade natten med? Halva - Angelica, Oscar, Jesper, Frida och Lina. Hela - Frida å Lina
10. Du kramade? Mamma&Pappa

frida s ser upp till frida h

HEJ la nyss upp min fot på Fridas nya jacka, jumie. Vi far ut ikväll, får se om vi rullar på 4hjul ikväll, kanske, kanske inte. Var iallafall i backen idag, jätte skönt! Solen va hur varm som helst alltså, svettades nästan, men sen bleve kallt, ok fast ändå inte, ville ha sol, men inte svett. Men nu ska ja sminka mig sen ska vi vänta på Lina Bajskorv!


om du har varit kär, så vet du hur de är

Nu bär de av till stan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


önskar ibland att ja kunde köpa din kärlek

Sitter hemma med Frida, är osäker på om vi ska äta nåt eller vänta på mamma å alla som flydde till norsjö, jag stannade hemma istället, hittade en snygg jacka, tyvärr ingen man kan ha i slalombacken</3 men den va fin ändå, vill-ha,vill-ha,vill-ha. Ska visa min snygga jobbar outfit som ja strosat runt i hela veckan och sen min väl förtjänade belöning!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Älska facet!!!!!!!!!!!!!!!! eller nä

Snacka om att detta ska ner i min mage sen.

Se om vi hittar några att göra nåt roligt med ikväll, sen ska vi leta upp ett fordon å busa lite! buskalas. Nä, nu måste jag å tant F se om vi kan äta nåt.

du känner min stil när du böjer dig fram

Godmorgon världen (bloggen*) ska snart dra till ica, sista dagen, och så äre helg, känns skönt! Efter ica ska ja använda mina 100kr på lindex om jag hittar nå snyggt, men pzz dudes.


Kännslan då de man älskar en får en att känna sig värdelös

Glömde berätta att vi tjocka oss på frasses idag M-U-M-S. Luktade chips i käften resten av dagen, göda. Imorgon =helg = kompisar = awesome. Nej men vädret är nog med oss så de blir troligtvis backen också! Känns skönt, fast jag har inga nya bilder, tog några i morse, men tro mig, jag gör er en tjänst nub när jag inte lägger upp dom, jag såg helt förstörd ut. Men min morgon va inte lyckad, fick typ panikångest över nåt, kan inte sätta mitt lillfinger på vad, men ja. Men nu ska  jag duscha å sen sova i hårpacnking, älska livet<3333333 fast naaaä.

Denne jäveln på bilden är på väg utomlands snart, å jag hann inte säga hejdå åt han:(:((:((!!!!!!!!!!!!! + att jag är avis gånger 3673734 just nu.


I feel like there's nothing that I can't try

Min helg är inte bestämd, har ingen plan, å de suger, hatar att inte veta vad jag ska göra. Men att va med Frida är klapat å klart, sen har man önskemål på några andra också men ingen nämnd ingen glömd! Träning ikväll, vi kommer nog mest prata om tjejligan och sen träningslängret som vu troligtvis far till, inte i sverige, hoppas de blir av bara!! Men nu fryser jag och ska se om jag kan göra underverk i mitt rum(stökigt)(dammigt)(står en soffa mitt i rummet)(vet inget mer)(jo)(massa kläder överallt)


halleluja


Cirkus 1.49 dyker me and mah crew, haha ganska söt musikvideo ändå.

Jag har nog aldrig hört att mitt hjärta kan prata
BAjJJzZZz<3333333333333

mJJJölKK<333333333333333
- - - - - - - -
Jävla random inlägg, bara en fråga, vart tog min glaas vägen?!?!!!!? De ändå man ser är kola sås, MUMS

jag sa att de va regnet, men de va tårar

Hitch skulle vara en romantisk komedi, men ändå grät jag floder typ. Fatta inte, jag skulle ju sitta å ba chilla med en rolig och fin film, men istället börja jag böla som en bebis, faktiskt skönt, som om allt rann ut, typ varit nervös å besviken hela dagen, kommer nog va besviken och nervös resten av veckan också speciellt i helgen kan knappt bärga mig fast ja vill inte att helgen ska komma.

Iallafall så har dagen varit allt utom bra, börja me att de va typ -30 ute så mamma fick inte igång bilen, fick stressa mig iväg med täckisar, hatar när de är kallt ute alltså, Nanna va sjuk också så jag fick va själv, trodde först att de skulle va jätte jobbigt eftresom vi ha fått packat upp ganska många saker och oftast hare behövts vara två styckn, men de gick faktiskt bra med de, men sen höll ja på att riva ner alla jävla deosar som va på en hylla. Och typ riva ner nå mer också fast ja ha förträngt vad. Även fast ja hade glömt pengar hemma, å min bestämda wienerbröds kompis va hemma, så lånade Agnes mig lite pengar. Så jag fick mig en bra avslutning på halva dagen, sen fick ja sluta just före 2 så då blev hela jobbardagen bra igen!

-Kan jag få äta upp dig igen min älskling?GRRRRRR
Nu väntar glassen på mig där nere!!!!!!!!

ta din chans, jag väntar inte föralltid

Agnes påminde mig idag om att man inte kan gå naken till discot på marknaden, å med de menar jag att jag måste hitta kläder att ha, helst de som finns i min egen gatderob å inte i affärerna, fast, jag ha faktiskt 100kr på lindex som jag MÅSTE gör mig av med!
Men nu ska jag gå å se film, hitch, ha sett halva, å den va super.


ja där är jag en älva - tingeling


Svar: Använd skärmklippverktyget! Vet inte om alla har de, men du kan alltid gå in på 'star' åsen söka på alla program å skriva typ skärmklippverktygen.

jag vill springa tills jag spyr luft

Väntar på ett sms som aldrig kommer, sånt är jobbigt. Typ väntar ihjäl mig på nåt som aldrig komemr hända. Blev iallfall vattn gympa, jätte skönt, fast har fortfarande irriterande vatten i örat. Men vill bara önska min allra käraste dator att dra åt helvete för han/hon/den tar av min sovtid.

                         


huggen i ryggen och lämnad för att dö

Finns bara en låt som gäll nu(denna) några kanske förstår va de hela stora hanldar om, men andra inte. Orkar inte me nåt just nu, orkar inte heller med detta deppinlägg! På tal om ja inte orkar med saker, orkar inte med att bloggen ser ut som den gör, typ bara rosa, visst, rosa är sjukt snyggt, men nu ären bara tjatigt. Skulle bli super glad om en rar liten själ kunde fixa massa åt mig här.
Ska gå å packa väskan med badkläder nu för den kan inte packa sig själv tyvärr, blev bad ikväll, nu när jag tänker efter, är de vad jag behöver just nu.


Men, det är okej att spåra ur och rensa huvudet på moln

Backa ur att fara till backen med Anton ikväll, var alldeles för kallt för min smak, blir kanske gymmet eller bad ikväll med Frida istället då! Får se vad de blir för fisken hade tydligen inga skor, men ska laga go maten nu.puss.

Inte ny bild


And i dont know how to be fine when i'm not

Hatar att ja nyss stampa in ett häftstift i fingret, de svider så otroligt mycket och blöder fortfarande. Måste gå och sova nu, pluggade faktiskt lita granna ikväll, sen lessna jag så ja ssatt å gjorde nå pärlplattor, 2 hjärtan med de två sakerna jag älskar mest i hela livet = bajs och mjölk, sen gjord ja nåt mer som ja int mínns va de heter, typ, en ost som ska akta sig eller äta upp nå spöken, är int säker, men måste gå och plåstra om mitt finger nu OCH ladda mobilen, OCH sova, imorgon blire ica, längtar nästan.


bara du kan gör allt mycket bätte

Ikväll blir det Frida! Jävligt skönt ändå! Dagen gick jätte fort idag! Börja halv 9 åsen fick vi sluta halv 3, tiden bara flög iväg, snacka om att vi ha skratta idag jag å Nanna, varje gång nån bad om hjälp eller fråga nåt var vårat svar såhär: Jag vet inte, jag är bara praktikant här!
Men nu har hon anlänt!


hatar att jag inte kan sluta tänka på dig

Vi kom trea med 96orna, va reserv åt damlag 1 å spela pytte lite, men dom/vi kom tvåa så jag drog med mig två medaljer hem! Kände mig som en player då ja dagigt imot bronset(tror de stavas så) med laget så gick jag + flera till damerna, haha. Ganska fult, haft de jätte roligt iallafall, mycket fotboll, lite sömn, ingen tröja med mig hem, inge mål att skryta med från min sida. Har druckigt som fan i helgen å pissa som en ko! Är astörstig nu så jag måste nog hämta vatten, sjukt. Ska mysa med familjen nu.
Grattis bajs syster till vinsten!

Maybe one day we could meet face to face, In a place without time and space


TJEJLIGAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

jag vill älska dig

Äntligen fredag alltså! Ska snart fara, först förbi Kajsas dagis å hämta typ hennes väska, sen får ja skjuts till sportringen. Sista prao dagen där som sagt var...... Nästa vecka blire iallfall ica med finaste Nanna! Kommer bli bra där med tror jag nog, är grymt nervös redan nu, ikväll, och resten av helgen = tjejligan, så jag kommer i stort sett bo på tannen så n0 uppdate, så kom och heja, fast ändå inte, kommer va nervös ut till hårtopparna.håll mig hårt eller släpp mig helt

Gud vad jag hatar min mobil, eller jag hatar vintern, den tar bort all min ström, ska upp och duscha nu, fastnade framför tvn, måste få ändå nog mycket sömn tills helgen, då kommer de inte bli så mycket sovande, messt fotboll, höhöhöh fast de låter nästan bättre de än att sova. Sista praodagen på sportringen i morgon, känns ganska tråkigt ändå... Dom som jobbar där är sjukt grymma! Jätte trevliga osv. Aja, måste rusa!


trycker ner mitt eget namn i skiten

Godmorgon, råka sova till åtta, å även fast ja ha nästan all tid i världen så är jag ändå stressad som fan! Fattar inte hur ja klarar av mig själv ibland, men jag hade tänkt att se om ja kan tvätta några linnen till helgen, har typ inga rena just nu, hemskt. Och de som är rena nu är då smutsiga sen, inte kul. Hahha, nej, nu måste jag göra nåt åt mitt liv.

HAHAHAHHAHHAHAHHAAAH gillar fan bilden, den är så.... FUL


allt jag ser när jag blundar är ditt ansikte

Åt nyss, å före de komme ja nyss hem, å före jag gjorde de va ja på konfan å igen före de va ja å praoa, och vad jag gör nu?
-Jo jag pratar med mig själv och smsar..............[♥] diggar musik, stoppa nyss in en jätte varm hörlur i örat, och väntar på att tiden ska rinna iväg så jag kan stika på träning, vill egentligen träna flera gånger till nu innan tjejligan, 2 riktiga träningar å en fys for ju bort när ja va sjuk.
Men nu måste ja rusa! Mobilen är DÖD IGEN, fattar inte hur ja lyckas, har knappt använt den idag, mobiel äter typ upp all ström, inte roligt alls..


'dom skulle säkert säga att vi tappa en groda'

Känner mig stressad fast orolig, vet fan inte vars pappa är och jag ska fara om........några minuter, ett tag kvar men jag känner mig ändå stressad. Hatar att jag är så nån, men aja. Ska sluta tidigare idag för att hinna på konfan, alltså typ 10 i 3. Känns ganska okej. Oskar (en pyssling&dvärg, 2 i 1) tror att ja kom å bli nervös om han dra dit ett gäng dit ja praoar, men jag är inte så säker på de, ha inte blive nervös när nån annan kommit så varför just då? Haha.
Samma personer kommer och hälsar på mig varje dag hittilss, Gabriel och Oskar. Dom går både på lunch före mig och slutar före så dom kommer och gör mig avundsjuk se nanting.
Uppdate: Pappa är hemma nu, skööööntLägg märke till halsbandet, enligt Frida älskar jag grodor så halsbandet är väl ganska passande.
(Bara för att ja älskar plocka upp dom små rackarna(helst då ja ha handskar på mig) och hon är dödsrädd för dom, därför har jag fått stämpeln "grodan" eller "grodkvinnan")


du är så välkommen in i mitt hjärta

Hej alla fina människor där ute! Vill skynda mig med inlägget pga en död tele som måste laddas NU för ja vill svara på sms NU ganska viktigt, eller inte, fast då blir mitt hjärta jätte glad, lova. Skulle också ba "tvär sitta" vid datorn, och de brukar sluta med att ja sitter 1-2timmar, men inte ikväll!
Tänkte se film ju, men de blev tv, hemlig miljonär in my ♥. Så förbannat fint. Blir så... ödmjuk(satans fult ord ändå, hah) efter ja sett den.(tönt på mig själv) så nu måste jag gå, ciiiaaaaOO000.


i taxin, i trappen, i hissen, i hallen, jag faller

En tilldag avklarad, trodde jag skulle somna ståendes idag. Vart typ extremt trött helt plötsligt, inventerade hela dagen nästan.HÄHÄH så nu är jag expert på de, om nån vill anlita mig tänkte jag.
Ska va nyttig oh dammsuga ikväll, sen om ja ha tur mysa med mig själv, för ja ha ingen annan att mysa med så................<////////3 Vill ha dig här

i'll take a stand until the end

Sitter och tänker på skolmaten igår fortfarande,  magen klarar egentligen inte av den tanken men ja tänker på den ändå, väntar på pappa gör jag också, eller, nja, väntar rättare sagt på att praoen ska börja, fast först måste ju pappa komma hem å skjutsa mig. Taggad på godare mat så jag slipper ha en insjunken mage när jag slutar idag, skämtåsido, ska se om ja hittar nåt annat att göra än bajsdator.
if you don't love me, pretend


Svar: Hahah NAW! Alltså om ja fatta rätt så undrar du hur man gör så kommentaren ser ut som den gör i inlägget ↑(?) Jag vet inte om du/många fler har de men de borde man ha på datorn, men ja använder skärmklippverktyget, åsen klipper jag bara ut den, ganska enkelt!

okontrollerad förälskad i vad jag kallar en vacker dröm


Svar: Manfred, Ville och jag:)

Åt nyss lite gelé hjärtan, önskar att dom kunde varit ifrån en speciell person å inte pappa......... Men tur iallafall att nån köpt hem de, annars hade jag garanterat dött. Hade inget intressant att säga, inget roligt som hänt, inget klantigt, har inte gjort bort mig utan vilje, så nej, tror jag ska sluta med de orden.


glad alla ♥-ans dag

Väntar ivrigt på mat just nu, de är önskematvecka, å ändå va de äcklig mat idag, fattar inte hur de lyckas? Hoppas på nåt bättre i morgon iallafall, dagen gick hur bra som helst! Behövde inte va så orolig som ja va, den ba flöt på, fick he upp ett bord som va dålig eller nåt. Haha.
Nu: MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Vill ha sommar nu, å inte äckel kall vinter.


Upside down and I can't stop it now

24minuter tills vi ska fara, eller jag, får skjuts, var egentligen tänkt att ja skulle få gå, men de är ju alla ♥ans dag, kanske därför han fick för sig att skjutsa mig nu? Typ -30 ute å jag har ångest för de, hatar vintern just nu när den är som kallast, älskar den när solen skiner å snön glittrar å de är nästan + ute, när man då är i backen ellr sitter på en skoter i husbondliden eller gäddan, älskar tanken.
Iallafall ska jag ta fram min affärssida idag och förhandla om jag får ha lunch typ 12, de flesta äter nog lunch då så ska se om ja få äta då med,hähää.


Fastnar inte på bild idag så.
Alice - Avril Lavigne


vill veta hur du är,låter och luktar

Ska gå ock lägga mig nu faktiskt, ska se om ja kan sova en halvtimme extra eller kanske tillåmed längre med tanke på att ja börja inte förän kl.10. Men iallafall, är nervös som satan. Alltid nervös, men sen om ja inte har lunch sammtidigt som typ nån annan jag vet, antingen ifrån skolan eller finnen, så kommer jag skita ner mig eller nåt. Hatar att va ensam, spelar ingen roll om de gäller att gå själv på stan eller äta mat själv, HATAR de.

Seriöst!!!!!!!!!!!1 Kolla Frida, hon ser ut som en bebis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hahah godnatt,åpuss.
Och lycka till på provet mamma!♥


It's like wishing for rain as I stand in the desert


Hej! Ska snart gå och ta lite glass som dom andra, men tänkte lägga ut detta inlägg först.
Va i backen idag, vart lite konstigt, för att kl.9 kom mamma in å sa att de va -20 ute, åsen skrev ja till dom ja hadd prata med att de blev inge backen idag för att de va kallt.
Å sen somna vi ju om oh sovde till 12 ungefär. Då kom pappa in å sa att de va 16 grader ute, å tyckte att vi skulle faram så ja skrev till alla att vi far till backen ändå. Blev ganska jobbigt, men iallafall så tog vi oss till backen å va där ett tag, hadd roligt åallt osv, men de va verkligen kallt.
De va jag, Frida, Lina, och Agnes. Sen kom Vicktor och Manfred till slut. Haha, vissa gav upp och satt sig i stugan tillslut, men ja.
Nu bilder sen igår och idag:

för dig kan jag göra det tusen gånger om

Godkväll/Goddag/god eftermiddag/god tid före middagen ska snart in i duschen åsen vänta på maaaaaaaaaaaaaaaat, vi håller på att hungra ihjäl, våra magar typ pratar med varann, så allvarligt äre.
Men nu äre mat å vi ska spriga ner så jag får duscha efter maten istället, kändes kallt att bara sitta i morgon rock nu.. men vad gör man inte för mat?!????????

du gör mig helt galen, galen av kärlek

HEJ Å HÅ, ska försöka skynda mig för Frida fryser otroligt mycket å vi ska försöka se film och vi ska upp 9 i morgon. Få se om vi väljer bort filmen, aja, vi såg film ikväll, jätte många olika, vi bytte typ hela tiden, först börja vi se Austin Powers, typ ettan, sen paranormal entity minns inte varför vi böt men ja, vi kanske inte såg nån annan, eller jo, rec 2 såg vi lite av, men de va massa annat så ingen såg typ på filmerna egentligen. Men nu är vi hemma och ja.

Imorgon ska vi till backen, därför ska vi upp med tuppen. Hoppas verkligen att vädret är med oss, för de skulle va så otroligt roligt att va där imorgon!
När kvällen var bra: vARDEn bRA

tell the world, i´m coming home

Tjenis! Frida är här och hon ser på barn tv just nu, var nåt bebis program som vi satt å hörde på så hon gick å satt sig å kolla för de lät så roligt. De ät typ dockor, med sööta röster.
Vi håller på försöka fixa så vi kan dra å se film hos Manfred ikväll, han fixar filmer just nu så. Sen får vi se när de blir, hoppas bara att de inte är så kallt sen så man kan gå dit iallafall, va -30 i morse så de va ju lagomt roligt...

(Frida kommer nog bara hit för att leka med Kajsa har jag märkt.................)

It'll be so empty, without me

Hej. Haqr knappt varit hemma idag, va på mb hela dagen, ungdomskonferans, lugnt mycket bättre än en vanlig skoldag men, eller, ärligt talat var de inte tråkigt där borta. Fick vila mina ögon på nåt otroligt snyggt ibland å hela jag blev knäsvag, vad berättar ja inte. Så hemlighetsfull är jag.heeehee.
Träningen som va ikväll, inte normal, vi simmade, usch. Eller, faktiskt skönt, men så otroligt jobbigt, vissa gånger.hihih, nejmen, åsen efter vi va på konferansen, for vi å anmälde oss för kurs. Sen ville Frida ha en matkamrat, å matglad som jag är ställde jag upp på de! Blev ett matstopp på Makkan, riktigt gott.
Så bra att ja döööör, kan typ döda för att få den rösten!!!!!!!!!!!!!!!!!! Eller, iallafall göra nåt mer lindrigare kanske.

Nu ska ja sooooooooooooooooooooooooooooooova, i morgon=heeelg.

baby you are a firework

Hälllu. Fika nyss klart och ska nu upp å lägga mig! Känns jätte skönt. Ska kolla in dom sista bloggarna ja troget följer å sen är de fridåfröjd.
Är så otorligt trött å jag tar mig nog inte upp i morgon! Men ska iaf försöka att INTEgå å vila lite till efter frukost, får så förbannat ont i magen.
Kom på nu att vi (jag + några andra)(innom elevrådet) ska spendera HEEEEEEELA dagen på mb imorgon, kommer sitta stilla å lyssna på nån politiker troligast å sen ska vi se nån teater också tro ja. Later on efter ja slutat då ska jag (+Agnes å ksk Frida) se om vi kan dra till inlandets å anmäla oss till am-kortet(tror de heter så)


you make me smile like a fool

Satt å hitta massa citat ifrån nåt, eller, typ meningar som är så otroligt fina, eller nåt som ba stämmer in så otrolgit bra. Det brukar ja sysselsätta mig med om ja har tråkigt, lyssnar på musik samtidigt och tar reda på vilka som är mina vänner. Tänkte att de kunde va intressant. Att veta, alltså.
Ska börja min vandring upp en trappa och byta om i lugn och ro, slippa stressa kanske? JA TACK.


you make me fall in love

Blev hur (låtsas fast ändå seriös) sur idag, fick veta va ja fick på no provet, =vg. Kände först ba:YES för ja va ändå ganska nervös för ja hadd inte tränat så mycket, utan läst,läst,läst, tittat på frågorna, läst de ja inte fattat igen å igen å igen. Men alltså fick ja 57 poäng, åsen fick Agnes reda på de efter mig, alltså jag stod där ja med, å sen stog de där ett fet MVG, tänkt inte så mycket på de då, men sen såg jag poängen hennes:57. EXAKT sámma som mig, fatta ingenting så ja skrev rakt ut ba: VARFÖR FICK HON MVG Å JAG BARA VG OM VI FICK SAMMA POÄNG!????!?!??!!??!!
Freddanboll förklara att de va pga dev sista frågan, man skulle rita en muskel å berätta om den med hjälp av några stödord han hade skrivit ut. De ända jag inte fattat nåt om, heeeeheee, skulle fan ha plugga på mer om just den.


hatar dig men älskar dig mer varje dag

TJENIS! Kom hem för ett tag sen från backen, eller vi skjutsade hem Angelica först. Blev plötsligt jätte hungrig så ja ska se va ja hittar i kylen sen, efter jag skrivit lite granna, oj, klockan var mycket, måste sova också, måste orka mig upp i morgon, jobbigt med skola, ständigt trött, ständigt borta, ständigt fundersam, och ständigt plågad. På tal om skola, gjorde no provet idag, gick ok, får veta nån  gång när freddan (c00l jag är) rättat de.
Ska fika åsen sova och drömma om hääääästar, fast först måste ja nöta en låt en kompis gjort, GRYM.


your best days will be some of my worst

Väntar på Angelica just nu, taggar hur mycketsomhelsttromigvadjagsäger, får se om vi stöter på både Manfred och Anton där borta, och Frida för den delen, eller, hon hittar jag bakom kassan och hon kommer va där hela kvällen för hon ha än så länge inga skidor:$$

kom vi flyger runt bland stjärnor och planeter

Kom nyss hem ifrån skolan, eller slutade för mer än en timme sen men ja ville va social ett tag med bussungana, dåligt av mig där, fick snöbada hur mycket som helst, om de inte va platt på rygg så vare rakt på röven.
Iallafall så blir de backen ikväll! Är typ as rädd egentligen för de är första gången ja ska åka slalom för vintern, kommer knappt ta mig upp för lifte.höhöh eller?


OH FUCK, glömde bort att ja är helt osminkad (pga att va bada i dag och jag älskar det så mycket<3<3<3<3<) så jag måste sminka mig sen, alltså, de känns bäst att ha smink på sig, räcker med att dra maskaran lite på fransarna. Smink är som ett skydd, hahah låter tönt men de är så, kännner mig helt naken utan de.

du är en dröm jag vägrar vakna upp ur

Tänkte gå och duscha mig fräsch innan min dejt med kudden! Kändes som en bra ide, ska också sova med inpackning så ja vill se om de verkligen funkar och kan hjälpa till mitt änsålänge döda hår.

i just wanna feel real love


K-U-N-G

i mina ögon är du perfekt

Asåå, nu är det såhära att jag sitter här å funderar hur fan de kan kittlas i tandköttet, å när de kittlas nån stanns vill ja klia där, men de kan ja inte nu, för de gör så otroligt ont.
Missar/missade träningen ikväll, mamma ville inte låta mig fara. Fick typ hostattack när jag komme hem så de va säkert de som fick henne å tvivla på min friskhet.
Men nä. Ska fika nu, älskar mat, eller rättare sagt så älskar jag att äta.♥♥♥Hadd lite roligt med kameran där uppe ett tag:$$$$$

Dag 28->30

En tokig bild

Den nyaste bilden på dig själv

Någon du aldrig kommer släppa taget om!


how do you sleep?

Hejåhå! Måste egentligen börja sminka mig å byta om, sitter fortfarande i morgonrock, så otroligt skööönt. Ska till skolan idag...... va knappt där nåt förra veckan, är inte den minsta tagg på att fara dit. Bara 20min kvar innan vi ska fara, måste faktiskt börja nu, fast de kommer sluta med att alla skriker på mig där nere om att vi måste börja gå, så äre alltid,heehee.

gave you all I had and you tossed it in the trash

Ska upp å se film med syster nu! I taket lyser stjärnorna blir de, har velat se den ända sen jag såg den på reklam, men ha aldrig kunnat, kunde aldrig gå på bio och har inte ladda hem den förän nu. Hoppás verkligen den är lika bra som jag hoppats på.

jag skänker min allra finaste tanke till dig

Godmorgon! Eller egentligen gick jag upp typ halv ett efter mamma försökt kontakta mig, tillslut skicka hon ett sms om att ja var tvungen att gå upp ändå. Vaknade faktiskt före de å mamma berätta att hon skulle dammsuga, fattar inte hur ja kunde somna om medans.

Känner mig knäckt idag fast ändå inte, är blå på knät, de är faktiskt de ända som är skadat, eller nä, kom på att ja fortfarande ha ont på pannan efter en cola flaska som kom flygandes i bussen. Vet inte vad jag ska lägga veckans sista lediga dags tid på, tänkte se nån film, få se om jag orkar.Blev inge bra bilder sen igår alls! Men bild 1 & 3 är ifrån när vi va på kyrkan. Bild 2 var i bussen på väg hem.
Hade fakitkst jätte roligt igår! Eller i allafall på badet. Skratta då en massa, skulle va drömmen att göra om nåt liknande.

jag hatar dig så hjärtat går sönder på riktigt

Kom hem för mindre än en timme sen, har plågats av min förbannade mage efter vi badat å har fortfarande ont så jag ska se om ja kan ta en alvedon eller nåt sen ska ja dricka kallt vatten å sova. Orkar inte ladda in nå bilder å inte berätta någonting, just nu vill ja bara sova. Halsen har inte hållit alls idag så jag (enligt alla andra) låter som en kille, så mitt namn va Alexander restan av bussresan hem i allafall. gnatt


back to reality, there goes gravity


Hur gött som helst! Tänkte bara säga de.
Egentligen borde jag kolla kläder nu, men jag gör inte de. Fattar inte va de är med min näsa, ha tagigt både allergi tabletter å sånt som ska läsa upp allt osv, fan heller att de hjälper.
Gav nyss upp på level 42 på bloons på spela.se, vart far 2 hard för min smak så ja. Så ni fattar nog vad jag gör, playing baby games<3<3<333<3<3♥<33<3<3<3♥3


Mogen cheyy_96@alexandra.china/roligt.dk/chipstutta


if this is heaven i can´t be dead


fulare än fulast


Spola fram till 1.35 sen kollar ni, dom 2 figurerna som går förbi typ 1.37 är ingen mindre än jag och Frida. Ganska fula.
Och de som är ännu fulare va att de va tänkt! Frida sa till mig ba: Ja vill va me på tv! Sen gick vi å stälde oss å vänta ett tag och gick sedan förbi, det syns knappt men snacka om attt ja glodde in i kameran!!

do you ever feel like a plastic bag

(klicka på bilden)(det är en länk)(barasåduvet tänkte jag)(skööön låt)(bara för dom med spotify)

hi my name is.... you won´t remember

Godmorgon! Känns lite bättre i kroppen idag, men ja hostar fortfarande. Nu ska ja ta itu med några spel på fb som jag påbörjat som typ my town och happy aquarium, haha tÖnt javet men ja ha inge bättre för mig. Minns hur ja nörda de där förut å kunde sitta timmar med att bara fixa lite blommor eller spela med fiskarna, på tal om dom, jag tror alla är död nu RIP</3 Sanningens ögonblick nu snart.


de är så logiskt alla fattar utom du


Svar: Förra året var de sista året att hyra här i lycksele, men nu får man hyra i vännes, man kan säkert ringa dit, och fara dit. Vet inte exakt varse ä men.
Och om man hyr typ hjälm,skidor,stavar å pjäxor (begagnade alltså inte nya) är de ungefär 1000:- per person, men vi ficka nya grejer, alltså skidorna va typ inte ens använda så de blev lite dyrare.

Nu jävlar ska ja sova bort allt skit. Blir nog ingen skola i morgon så jag ska se om jag kan skriva de sista skolarbeterna hemifrån.puss

det är svårt att acceptera att man älskar fel person

Det är härligheter när ens pappa kommer hem med årets slalomutrustning, ja vi hyr skidor&hjälm&pjäxor:$$$ Är faktiskt taggad på att fara till backen snart, och med snart menar jag såfortsommöjligtdåjaghartid. Nu ska ja leta åt en chokladpudding och mätta den alltid tomma magen.


this time I must be punished


krossar en vacker och ömtålig dröm

Oroar mig över att fått lunginflammation, men jag är ju fortfarande ingen doktor så jag vet ingenting. Kanske bara överreagerar så ja, funderar faktiskt på att sova nu ett tag med. Min röst är snart borta efter alla telesamtal som nästan inte gett ett skit med praoen å de.
Men nu jaga ja nyss bort syster ifrån min plats i soffan så ja ska gå å vila nu ett tag.Skööönt.

dag 26,27

Någon/några du alltid har roligt med

En bild som du alltid skrattar åt


i been waiting on the other side

Såg nyss en söt person rula förbi huset med en permobil, blev ingen skola idag, halsen knäcker mig sen är det snart slut på halstabletter, alltså dom ändå jag äter, så jag har de lite kris eftersom om halsen blir som när ja vakna måste ja gå och sova eller nåt då ja intekänn de, gjord så fruktansvärt ont.buhuhu för mig.

Senare idag ska jag ringa till en för praoen, nu ska jag försöka sova♥♥♥

are we human or are we dancers

TJA, just nu gör jag: sönder halsen, väntar på attska svalna så jag kan dricka den för min gör jätte ont.

HAHAAHHAHAHHAHAHHAHAHAHHHAHA fattar inte hur jag orkar ↑
Men ja tyckt ja uttryckte mig ganska bra ändå, men medans jag gjorde detta fina här uppe kallnade min kopp så den är nästan för kall. Typisk moi.


Fastnade inte på bild idag alltså.

Blev konfa idag efter skolan, fixade nästan klart proplatserna, måste ringa runt. Eller inte runt direkt, men måste ringa å fixa de absolut sista, åsen måste vi höra om vi kunde praoa på uno ställe. Annars blire att springa runt i panik å leta efter ett nytt ställe.
Blev ingen träning idag, är alldeles för dålig för de. Blir nog ingen i morgon heller, måste bli kry för att inte bli sjuk på lördag, då blire övik. Sen veckan efter måste jag verkligen trääääna.


du kom som en vind, du var som en prins

Har sett klart filmen, hade förväntat mig alldeles för mycket av filmen, de va som inge spännande över de hela, alltid va bara sjukt sorligt hela filmen ut så man kunde heller inte gråta! + att slutet va kasst! Besviken... + att ja kommer ha otroligt mycket ångest när ja stiger upp i morgon för att ja suttit uppe alldeles för länge.

Men ett stort + va att han va så otroligt söt så ja dog.


Dag 25

En person som alltid gör dig glad


you’ d watch me burn down in flames


Dendära filmen verkar hur bra som helst! Ska se om ja kan se den ikväll, hoppas verkligen att de är en gråt film.
Ha typ mindre ont i halsen nu men mer ont i huvudet å magen dessutom. Vill verkligen ta mig till skolan i morgon, vi ska försöka fixa praoplatserna då efter skolan å före konfan, eller beror helt på om vi hinner. Så har jag då planerat de, å på tal om planerade saker, hoppas verkligen att vi får glass med nyposoppa ikväll.kärlek<3<3<3<33<3<3

go feel the heat, the sweet vibration


Satsar på någonting sånthära till sommaren! Så klart äre bara pengar som saknas för att genomföra drömmen.

det är ni som har skapat mig till den jag är


Bjuder på en utan de mest oräschaste bilden på mig, inge smink, såret pånosen ser man tydligt(ingen finne, utan ett sår ja aldrig kan sluta klösa på) handen är helt cp å ja, de enda possitiva med bilden måste nog va den otroligt sköna uotfiten.

Godmorgon sötnosar!! Är hemma idag, fick ont i halsen igår och fick host-attacker på väg till träningen å sen när jag vakna kändes de som ja skulle dra in värsta slem proppen i lungorna. Sen ömmade stora delar av kroppen så nu sitter ja här, drömde nyss en feber dröm av nåt slag (alltså den var jätte konstig) typ drömde först att vi(några) plötsligt hamnade i nåt hus med massa rum som va omöjliga att klara av uppgifterna som var nyckeln ut därifrån. Sen gick jag runt i bikini som va typ uppåner så ja sprang på toa å upptäckte att ja va 2könad, sen var vi i stan jag å frida och blev jagade av en drake, jävla barnprogram, såg på nån jonny/johnny/jhonny och där va de med nåt monster i en sjö, den ja drömde om men nu flög den + spruta eld.

Hahah så när jag vakna gick jag å tog tempen på mig, ha typ 37.7 så jo, näästan en feber-stämplad-dröm.
Men nu ska jag klicka mig in på nelly och andra in ternet sidor, höhö.

RSS 2.0