KAN INT LADDA UPP EN NY HEADER SÅ NU ÄR JA SUR!


Bilden var bara en slump, bläddrade bara sen så vart de denna, den är sen midsommar -10.


kan glömma allt redan nu

Maten = good. Är mycke stolt nöjd å mätt nu, hah slut på självskryt nu. Sitter med blöt papparesbit på fingret för ja brände mig på den förbaskade grytan!

Har  börja tänka på en sak? Att Sebastian Krantz är med i idol? Ja mena han är ju ändå ganska känd efter att varit med i Talang 2008, så va äre för vits att va me i idol sen och inte bara ge andra chansen att komma långt, för han sjunger ju otroligt bra å visst så hoppas jag ju att han inte åker ut utan kommer sig ganska långt i idol ändå, men ganska tråkigt. Sen så läste jag någonstans att de är 2andra som också har mycket musik erfarenhet i nacken, alltså lite känd sen tidigare.


mamma rollen ikväll

En
av alla tusenmiljoners(kanske) skoldagar har nu glidit förbi, slöjd sista timmen var väl rätt okej. AaaAförutom att det går ganska dåligt för mig där men nästa lektion kommer de ryka baki arsle på mig(inte för att man rör sig mycket där men man kan ju säga att saxen,symaskinen,å nålarna kom å ryka) fort kommer de gå iallafal, eller jag hoppas de.
Nu/ikväll: Ersätter jag mammas plats i huset(nästan) nejmen hjälper nu pappa att ta hand om Kajsa vilket inte är så jobbigt, om man her på tv till "hennes program" ch fyller hennes mugg med juice så är hon tyst å nöjd,eller ja, ända tills man måste byta program eller fylla på med mera juice.(y' Men sen till de stora.. måsta laga mat.................... ska börja strax, USCH ja hatar att ha så mycke press på mig, för att om inte maten blir ok så är de ju ingen som äter?!

Taccokyckling MmMmmmmmmMmmmmMmmuuUuUmmmMS.samvetet, samvetet och kännslorna tar död på mig

Va jag har gjort ikväll? Ja ha lacka naglarna , baby blue and pink, enligt mig världens finaste färger + baby snorgrön typ, eller om den färgen finns vet jag inte, men iallafall så föreställer jag mig att den är gudomlig, rättare sagt så är baby färger de finaste som finns(nästan) Sen så ikväll har jag fundert så de knakat på namn jag kan döpa kontakter till eller de går nåt sms där man får chansen att bestämma va man ska heta på nån annans mobb, men aa, jag kom inte på nåt så de sket sig.


Taggataggataggataggatagga helgeeeen.


kollar in mitt förflutna

Har massa bilder sen när ja ba bäbbiis men de orkar ja inte plåta, iallafall inte idag.

man får ju bätttre syn av morötter(?)

TJAAAAAAABA, ha hha ha, amen när jag komme hem idag ville ja va lite nyttig så jag börja riva ner en morot till gröt typ... haha nejmen jag gillar att äta rivna morötter så nu när vi hadd hemma så passade jag på, men men nyttighet vara inte så fullt länge....fick besök å han hade med sig nån tårta av nåt slag som ja så klart skull äta för ja är ju en gottegris å de står i min lag att äta sånt.

 


hace frío

Så skönt.. Allt känns så skönt.. Jag ser rosa får.. åÅååå, HAHAnej men jag har typ gjort allt nu på morgon, men nu kommer jag inte hinna nåt hah nejmen har faktiskt hunnit tvätta(igår) ska ta ut resten ur torktummlaren snart,duschat, sovit i 18extra minter, spanska läxan(som jag sa jag skulle göra igår men gjorde den inte ändå) å nu ska ja ba hinna med att torka håret, ta fram kläderna å leta fram gamla tidningar till redovisningen på engelska "this is me" som alla utom jag har gjort.(y'


Och så klart vanlig skola idag. räknar snart ner sekunderna till helgen.bara den når upp till förväntningarna.


sötnooos vilken skönheet

Så otroligt skön klille egentligen, jamena han bjuder på sig själv te tusen (lägg märke till hur smal han är..)


Nu: älskade House, ja eller, tyvärr äre itne jag som bestämm va vi ser på.........


en titt i paradiset innan jag åter går till h-vetet

Belönade mig med lite dator-kul efter nästan en timmes pluggning kanske. MEn snart startar jag igång spanskan istället.............


skola = bajs nu

Orkade inte vänta in alla så nu sitter jag på skolan och inväntar lektion, vilket inte är bra, tyvärr så äre orättvis skola till skola så de  finnbackn fick sluta när de va klar, å inte vi, inte forsdala,nejdå. Slapp på aggera som mattant! Dela ut kompasser i starten sen så satt ja å prata med Marcus och Anton som kom först in efter typ 1timme, så då slapp ja fixa maten och det. Tur de åxå, vi fick soppa å min mage tyckte inte alls om de.


Söt bild jag hadd på skolan;)


en gummiboll i en gummibollsbutik


Nu: upp te gammmlahoppbacken, hör av mig sen!


ingen lust

Egentligen borde inte jag sitta här nu utan snällt ta fram varma kläder tills i morgon eller sova just nu! ååH taggar inte i morgon, de är orienterings dag då för både forsdala & finnigabacken(finnbacken) elleriallafall 8orna. Jag ska ju inte va me(tur det) pga mitt förbannade knä, egentligen skulle jag vilja springa omkring där i skogen, även fast jag nästan hatar orientering men de är bara de att ja vill kunna springa, låt som en tönt nu men jag hatar att inte kunna spela bollfot eller bara springa till maten........................................,
Hursomhelst så ska jag istället sitta där jäääätte snällt och hjälpa till med saker, jag kan nästan lova att jag kommer måste aggera som mattant där borta! :(


Gamm goo bildN gilla vi


'igenom berg och dahlar'

Nyss ätit middag, eller ja, åt 2 plättar eftersom jag redan ätit på hk;n även fast vi gjort "frukost" så är jag väldigt mätt. Ska skämma bort mig ett litet tag till med datorn sen ska jag se om jag kan göra nåt med skolsaker eller dra ut å va med någon. De blir nogdet sista alternativet, fast om jag gör skolarbete nu och sen sticker ut..? Ibland är jag alldeles för kvicktänkt för mig själv! HAH men innan ja hinn dra ut ska vi fira syster igen men de är för att hon fyller år idag.
Din resa till jorden va en stormig en, men nu är både du och mamma här än idag och de är det som räknas


'och så kom Polly'

Nu är jag helt slut på, eller jag är bara trött å slö i kroppen men annars är jag ganska pigg så jag ska nu he på '...och så kom Polly' och mysa för mig själv med tuggumi i munnen, finns inget bättre avslut på en bra helg, de behövdes bara ett tuggummi å en bra film för att göra allt perfa! HAHA men nu ska jag he på den så jag kan gå å läggamig så ja orkar mig upp i morgon,skitkul med skola igen.-...-.-.. inte de inte.


knas på kalas

Hejhejhej!
Har haft fullt upp hela dagen så jag har inte haft tid att skriva, men ända fram till klockan halv2 så har vi städa huset, de är nämnligen så att de är kalas för min syster, 3 höstrar gammal är hon(imårrn). Aasen kom de ju gäster och skulle va trevlig,fick fika, sen drog jag iväg kl3 för att se nån konsert då massa instrument spelar osvosv, de va en timme långt så nu ska vi få en timmes ledighet ifrån skolan. Sen for jag hem å nu sitter jag här. Resten av dagen blir inte så intressant, typ mera folk kommer sen ska ja väl sova. Hoppas att jag kan sitta och mysa framför en film sen(y'

Ingen i hela världen har en lika glas och underbar lilla syster, gäller er 3 med E·J·C!


tar allt i samma veeva

Tar allt i samma inlägg och kortfattat!
Börjar med hos Frida:Kom till henne typ kl.18-19 så vi åt go maten då, sen så sjöng vi å spela wii, sen drog vi ner till lilla huset där vi då skulle sova och satt å prata om de mesta, sen försökte vi he på filmer men typ stängde av dom lika fort, jag var trött å ville sova redan klockan halv ett så de var en katastrof! Men jag höll mig vaken nån timme till sen slockna jag, och då va de 2 andra fortfarande vaken å va de nån timme till, vi försökte först se Happy Tree Friends, vilket är en bra men sjuk film! Eller de är små snuttar, olika avsnitt på kanske 5min var. Och mr.Bean försökte vi å se men de blev långtråkigt. Sen nästa dag klev vi upp tidogt för att hinna duscha och var sen i stan före klockan 11.

Idag/ikväll: Vare med Frida och Saga, sen Mimmi också. Varit lite överallt i stan typ och speciellt på golden och shell. Sen hitta vi massor av pratglada pojkar som vi va med typ ett tag. Och vi va väl mest på shell då så klart, &nu sitter jag här! Ska bjuda på goa bilder från helgen nu tänkte jag.


don´t know


HejHej, inväntar maten och jag räknar snart sekunderna för jag är jätte hungrig, sen blir det sten igen, men den största orsaken är att mina vänner ska äta på golden = en pizzeria.

Detta är då mitt knäskydd jag rekomenderas att ha påmig, det är ju skönt att de sitter på knät, alltså de underlättar psykiskt, men sen är så skjutsar den ner när jag har den utanpå tightsen(stavas?) och den är typ lite för stor sen ganska osmidig fast samtidigt smidig.HAHA, jag kan verkligen förklara saker.


STICKER IGEN NUSKRIVER NOG NÄR JAG KOMMER HEM SEN♥


JAG HAR FASTNAT HELT


Har hoppat i nya mjukisdressen som ja fynda igår + ett knä skydd som de är rekomenderat att jag ska ha, ganska smidig fast klumpigare än bandaget, för att nu om ja ska ha byxor/tights så kommer jag måsta ha knäskyddet utanpå vilket kommer se ganska misstänksamt ut eller rättare sagt dumt ut men måste jag så måste jag. Om jag någonsin vill kunna springa igen så måste jag väl lyssna snällt på doktorn, eller sjukgymnasten idet hära fallet.

Aja just nu spelar jag ett beroendeframkallande spel på fejjjan medans jag väntar på att tiden ska gå så Fridas mamma kommer och hämtar upp mig så beger jag och Saga oss ut i skogen till gäddan och hem till Frida! Det blir super.AAAaaA som allt annat som sker omkring mig (oftast).

Eftersom ingen varningskyllt finns så varnar jag er nu. Spelet är beroendeframkallande! AaaA eller jag å en vän till mig har då fastnat helt för den:$


älskar musik

Klickaaaaaaaaaaaaa


mitt eget lil(l)a fordon

Komme nyss hem in i v ärmen ifrån kylan. Har fått i mig in macka nu å lite varm oboy, samt är sur eftersom jag inte kan logga in på fejan, funderar på att stänga av datan å börja om, ska nog göra de också. Första gången jag cyklat på länge så jag försökte idag och det gick väldigt bra ändå, eller C fick skjutsa mig på cykeln å ja fick åka för de mesta men iallafall. Haft de väldigt roligt ikväll! Haha säg nån gång jag inte haft kul?

Lila faran eller hur var det?

Nu: Nu komme jag mig in på fb men loggade dog när jag såg så mycket jobb jag har framför mig där men jag loggade ut eftersom sidan dampade så jag gör snart ett nytt försök snart...... PUUUUSSS


den har fastnat i hjärnanKonfa träffen gick ju bra, fick se å höra vilka som ska va i min grupp, jag gråter inte precis men den dög väl. Ett stort + är att vi fick fika å jag är en normal 14åring som verkligen älskar att tjocka upp mig på go fika, i detta fall saft å bullar, en riktig klassiker som alltid går hem! Men ska nog gå upp å sova nu, (första kvällen då jag går upp en bra tid) så jag kan gå upp föra tuppen i moårrn och skölja bort allt som inte är värt att stanna kvar.
 


SD

Visst de var de ett par dagar sen de plublicerades att sverige demokraterna kom in i riksdagen,(jag tror jag säger rätt nu men jag är inte 100proceduce) å jag som flera andra tycker att de är långt ifrån ok! Alltså seriöst, rasister som sitter å ska bestämma i sverige är inte bra, sen är det massa snack om pengar me råga på allt å ja, ja fatta inte, de frågor jag har kan ingen svara på när de gäller, försöker att hålla kolla på massa sånt men de går inet så bra, men nu har jag sagt min åsikt.


flight with me

Var ingen normal skoldag idag, skoljoggen/rast till 11. sen efter de så var det bandskydds info till 12. sen efter lunchen var de elevensval å efter de sluta vi!
Sen så ikväll är de nån träff inför konfirmationen som jag ska dra mig iväg på. Vil se vilka jag ska stå ut me nu ett taag.


dåligt samvete

Men alltså shit, ja bloggar som en gris utan tummar! Ber så mycke om ursäkt även fast de är jag som får ut de, läsarsiffran sjunker som stenen i havet. Aja ska sluta klaga, finns dom som har de mycket värre = dom som inte har en dator....
detta är inte 0k

Skolfotona för i år är nu avklarade! En viss lättnad. Men dock var alla fotona försenade så vi fick vänta, speciellt på slutet då vi skulle ta för elevrådet och sånt, vi skulle egentligen ta ca.15.20 men vi tog den ca.16.00, så vi höll på bli ute låste ifrån våra väskor och sånt jag ch Carro. Som tur va hade lärarna möte så de kunde låsa upp.
Nu:Ska iväg å se på våran föräldra match, ska heja fram vårat lag, vi måste ju ändå få vinna, nån gång.

Vår klass är inte okej.


you won´t find no body else like me

Idag = skolfoto, skakar som ett as å kallsvettas! Hahha nej inte de, men man ä ju alltid rädd att hela håret ligger slickad mot skallen elller att hårstrån ligger där dom inte ska vara när man ska ta kortet, å mardrömmen är att le stort på bilden, tyvärr så är de ju de fotografen försöker locka fram med kamelbajs eller vad man nu får säga på en-skilda foton för de mesta.please,please don´t eat me


Kan ingen kasta dessa skönheter i min brevlåda? Typ som en gåva? Gud?Jesus? Granne? 
Ät mig inte även fast kusarna ser goda ut....


någonstans

Kan glatt meddela att de inte blev nåt foto idag utan att båda blir i morgon!

Fick två middagar idag så tekniskt sett så är jag dubbelt så mätt. Först nån kebab wok på hk:n så fick inet i mig så mycke middag hemma.(y' Satt nyss å va social på msn me folke men inte längre, känner mig på världens mest osocialaste humör just nu don´t know why.


Förra skolfotot,


lackade naglar


Ville måla naglarna så jag gjorde en ganska lyckad variant, alltså de är inte de rakaste å jämnaste jag sett men på långt håll ser de nästan rakt ut.Känns som jag dragigt ut hela garderoben i sökandet efter morgon å tisdagens kläder, men nu ha ja iallafall hittat va ja ska ha å ja, känner ändå på mig att när jag sja he på mig morgondagens kläder så kommer jag få världens ångestattack å ta på mig nå helt annat å nästan missa taxin eller nåt. Men tänkte bara säga att matten orkar jag inte göra utan ska tvinga mig isäng, så ni får nu ett trevligt godnatt å en stor blöt puss av mig.


 


i´m looking after something beautifulKom nyss på att de är skolfoto i mårrn och tisdag, nörd som ja ä är ja me i elevråde så v tar tydligen kort i morgon, gillar de inte alls. Så senare måste jag också leta fram kläder för två dagar.. Min garderob är inte nog stor för de tyck ja, ett kort meddelande i samband med de: jag tar absolut inte illa upp om nån slänger ett par tusen kroner i skallen på mig.:)


I can´t do it

Har kommit hem ifrån Frida nu! Eller jag kom hem för ett tag sen, sen satt ja mig direkt å duktigt gjorde läxa/skolarbetet om SO å spanska, sen ikväll blirde mer SO och matte, jag älskar verkligen(inte) skolan, Men nu vart det så.

Hos Frida har det vare buskul. Snacka,käkade,såg filmer,snacka ännu mera,fjanta oss,as garvade,ännu mer snack, ja osv. Filmerna va typ närkontakt å american pie. Sen såg vi avsnitt från en gammal julkalender. Och idag ska ni veta så baka vi, kladdkaka å åt upp allt i ett svep nästan, nejmen den försvann fort iallfall.
Sen: duscha.


'aa godnatt, eller naaa, ja mena hejdå!'

Vi är på språng ut nu så jag slänger in ett inlägg bara för att ha gott samvete resten av dagen. För ikväll blir det att sticka ut till gäddan med några vänner å sova hos Frida då! Men nu ska vi skynda oss iväg så det så!fredagen den sjuttonde september tvåtusentio

Kom nyss hem ifrån stan eller rättare sagt Caroline. Va på stan ett tag fast de va väldigt tråkigt för att de va knappt nå folk ute då å ingen vi hitta som vi kunde va med, så vi drog hem till Carro å såg film, Number 23, en riktig psyk film! Allt har med psyket att göra å hur man vill att de ska bli å ja, man fattar bättre när man ser den så jag ids inte ens försöka förklara.


Söta pojkar hadde roligt på badhuset.


baby by me baby


Ja face på oss båda!Kom nyss hem sitter å väntar på mat så vi kan dra ut igen... haha nej men det är sant att vi väntar på mat. Sen ska vi väl få tag i mer folk å fixa oss innan vi drar ut då. Meen.

Idag fick vi rösta, alltså inget seriös utan bara för att vi snckar om partierna osv nu i skolan, snart prov på det så jag ska verkligen plugga när ja få tillfället. Kommer framstå som en riktig plugg häst i år så förbered er på de.

Till Oskar Sarlin: rör på fläsket å res hit till lycksele å fastna på en bild iställe för att sitta å tjocka dig bakom datorn å klaga;)

kung fu power

Ikväll har det varit en bra kväll, som en tidig fredagskväll, alltså fredagskvällar är ett utav de bästa som finns så! Umgicks med nästa karate-kids idag, eller ja, dom gjorde några slag å sparkar i luften, haha så ni kan förstå hur roligt vi har haft det ändå. I morgon är de den riktiga fredagskvällen å då kan inte ens kryckor hindra mig från att ha roligt!


hej vi har krull hjärtegull hejdå

can you give me a reason please


Idag vare bara vanlig skoooolaaa. Eller jaa, tog bort stygnen ju, nåt jag aldrig vill göra om kan jag lugnt säga! Hursomhelst är Fridtjos här nu å vi få se om vi hitta på nåt skoj sen.


damn good song


Jag är helt fast för låten, skiter i om de är alla 9o-åringars idol HM som sjunger, hon är bra hursomhelst.


oyeah halsont

Haft en gansa okej kväll iallafaall. Satt å myste med ljummen oboy och smörgås medans jag kikade på bästa idol. Försökt mig på halstabletter mot mitt hals-ont men de blir inte bättre. Känner att ja knappt kan prata just nu, halsen stoppar mig.


Vem har sagt att kryckor inte är farliga? Jag tippade ja med.Jag har en fundering. Fick en kommentar av nån som tyckte att vde va bättre med rosa bakgrund, äre så eller är debättre med grå? Jag menar de är ju som inte jag som ska glo på den varje dag utan de är ju ni som läser bloggen. Så vad tycker du?


hello if i´m grey you can be gay

Ska testa på grå bakgrund å se om de funka!


jag ä hyper snabbt vettu

 
Trodde aldrig att ja skulle hinna lägga in ett inlägg innan ja sticker till h-festen, men nu sitter/satt jag här å skriv/skrev de du läser, ganska komiskt va? Hursomhelst så regnar de nu tyvärr, jag hoppas verkligen att vi drar in och håller till i klassrumme med våra "aktiviteter" så alla slipper bli så blöta. Jag hålller iallfall tummarna för de!


plingplong i din kalsong


Orkade inte va så värst seriös idag. Mjukis power today.


Detta är kanske det ända inlägget för idag, beror på om jag hinner nåt sen. Idag är de ju höstfesten på vår skola, de menas med att varje klass försöker samla in pengar på ett eller annat sett med att ställa ut ett stånd på skolgården å t.ex sälja kakor eller nåt annat. Och tack vare detta så får vi ledigt efter lunch nån gång på marknads-fredagen! Det gillas! Ha en super dag.


dude , i´m sorry

Uppdateringen suger, har inget att skriva om, inga bilder att bjuda på. Eller? Massa bilder har jag ju, inte direkt nya, men gamla. Eller inte gamla, sen efter jul förra året ungefär eftersom jag fick denna pärla i julklapp..............................................
Men nu har jag haft en stilla diskussion med mig själv å jag vann med en röst mer än mig själv så jag bjuder på lite äldre bilder allt från i vintras till nu. Och dom kommer bara slumpmässigt, ingen speciell ordning efter datum, bra att veta.


Och de va allt, ganska rolgit att kik igenom de förflutna sen ett par månader tillbaka:)


come on, give me a reason

Dett var tyvärr en ointressant å vanlig skoldag som man upplever nästan varje dag.


en dag i björkarnas stad

Dagen va een av de bästa! Även fast ja inte kunde va med på så mycket av fortet å inget av lazerdome + att ja inte hitta nåt att spendera mina 350:- till, ja eller 316:- eftersom ja köpte mig nåt att släcka törsten med å låna ut lite pengar till en fattig unge som är så söt så. Hursomhels så tror ja tamme rackarn att jag ha skavsår i händerna efter alla besök på affärer idag, men ändå så fick jag skjuts på en rygg från å till bussan i umeå då. Ett stort tack igen! Men iallfall, aja. Kameran hängde med idag iallafall så nu får era ögon jobbba mera.

Men gud, snacka om att Anton verkligen är en lins-lus!


godmorgon alla guldhjärtan!

Idag ska vi ta bussen till umeå eftersom de blrv aldrig av förra terminen, men idag åker vi. Kom å bli bra även fast mitt värdelösa knä måste följa med.... Fast vi ska va med på nåt "fort" å då stod de att dom med brutna ben å gravida kvinnor kan åxå va med så jag känner mig ganska lugn om den saken HAh. Men ha en bra dag pusssiluss.


jag [hjärta] glass

Idag har de värkligen bara varit en chill dag för min del. Datorn,kortspel,bok å nu återigen dator är min dröm dag, nästan. Och inte nog med det, ikväll serveras de glass. HiHiiHihihi , så tjingeling, nästa gång vi ses så är ja en lycklig tjej med glass i magen (ja om vi inte hörs i mårrn för då kanske all glass har åkt ut den naturliga vägen hiHiH)


Dock ser inte min glass ut så men den är minst lika god som denna skulle varit!^^


vars är världen på väg?

Nu ska jag slita mig ifrån datorn och läsa en bok eller sysselsätta mig med nåt annat. Tänkte att de vore sådär lämpligt roligt att veta!

 

 


så skön alltså


riktig chill dag

Har legat å fragigt mig i sängen nån timma idag, de ogillade tyvärr vissa andra i familjen men detta är min slappar dag å de kan ingen ta ifrån mig.

Går dagen va SUPER, det finns inge annat ord som man kan beskriva denmed, eller jo, bäst.
BOWLING MED FINASTE MÄNNISKOR


Detta har jag på mig ikväll.


Har nyss ätit och nu väntar jag på finaste Nanna som ska göra mig sällskap ett tag innan vi far till bowlingen. Jag ska inte bowla pga mitt jäkla knä som alltid ha jävlas med mig, eller 1 eller 2 år iallfall. Men hursomhelst, de kommer bli roligt ändå, har glömt att nämna att Tove och Emma är här i lycksele och hälsa på, dom tokstollarna har ju flytta, ner mot södra sverige som. AAinte till samma stad, tyvärrr. Men de är jätte kul att de är här å hälsa på! De är som tackvare dom vi ska fara å bowla ikväll. Pusspåer♥


sweetheart

Erkänn han är söööt.


love me love, say that you love me

Har tröttnat på den förra bakgrunde, de såg så trist ut när man kom in på bloggen. Ingen färg alls. Men nu är de iaf rosa. Bättre än ingen färg alls ju.


say ok


Hej sötisar, just nu spela ja  facebook spelen, eller några av dem. Tidigare idag for ja, mammaaa,syster till stan för å se om vi kunde fynda nåt. Jag hitta mig en ögonfransböjare, eller aa, ja hitta massa kläder också men inget blev köpt. Var i väldigt behov av en böjare eftersom min ha pajjja på nåt vis, för fransarna ska ju böjas uppåt, men min böjde neråt om jag inte drog ut som själva böjar saken.


teenage dream

Jag har nu konstatera att jag är en helt vanlig tonåring, har inte gjort nåt test, har inte frågat nån specialist heller. Utan jag har kommit på mig själv att rysa när jag ser video klipp på Justin Bieber när han sjunger och kramar me nån lycklig flicka. Varända hårstrå på hela kroppen reser sig när han sjunger ååHjaa. Men för ni som har samma "symtom" som jag vill kalla de för, så ta det lugnt, du är en helt vanlig tonåring. Å jag kan meddela att jag alltid förälskar mig i en å annan känd typ.


fredags mys

Kom ganska precis nyss hem ifrån derby matchen, så klart så vann de allra bästaste laget = betsele. De var då grädden på tårtan eller va man ska säga, för kvällen har verkligen varit fantastisk!


Bara för att jag inte är med så lägger jag upp denna fina film på en del av våran uppvärming samt peppning innan match!


aao big mama

Snart, eller mera exakt klockan 4 så ska jag iväg å äta på lyckseles bästa pizzeria Knut'n men bästaste laget. Efter de föls vi åt å se på Betsele - Lycksele. Blir en helt klart lyckad fredag. Bara en pizza tyngt tjockare efter de men de är de värt å de är då ingenting alltså så de kom å bli super.


idag är det en perfekt dag för en perfekt dagBlev erbjuden skjuts av mamma nu på morgonen så jag kunde inte tacka nej så klart, nu slapp ja då stressa ut för att sen stå å vänta på taxin ca 10min å ibland kan de va längre, håll på att komma försen pga den, fast då hadd ja iallfall en ursäkt. Så nu kan jag med andra ord sitta här å skriva klart detta ni läser nu. Men nu har ni fått inte bara en utan 2bilder hur jag ser ut idag, dock är de ganska suddiga men så blir det ibland. Men ha en underbar dag så hörs vi sen!


mina tummar är sönder

Grattis till vinst älskade lag!

Om jag ska beskriva va jag gör? Klickar runt och söker inspiration till allt å inget. Allt ifrån bra saker at skriva här, till musik tips, eller kläder,böcker, and so on. Musiken pumpas in i i öronen å rakt in i hjärnan känns de som. Snart ska jag nog sova för jag är alldeles slut på. Sista skoldagen i morgon innan en ny helg, känner på mig att den blir toppen!


Slumpad bild, hursomhelst - du är bÄst, du med tjuvkikarN Jesper.


bok tips!


Har inte läst ut den än men den är sjukt bra! Än så länge iallfal.


nananana

Vanlig skoldag fast vi fick två läxor i spanskan idag?! Aja, ska snart ut å leka med Kajsabajs om jag hinner annars så ska ja si tv me henne, ska försöka gå bort ifrån datan å göra annat. Tex. tv eller läsa.

Ikväll ska ja troligtvis heja på laget, ja om ja ha skjuts dit, annars tar jag mig inte någon stans, bilen är tyvärr inte hemma då så då blir de ikke av annars. Men ifall de skulle bli att ja inte dyker upp så önskar jag all lycka i världen på att matchen vinns, kan glatt meddela att jag fått veta att vi redan vunnit serien vi spelar i så ja. (y'

 


remember me for everlite små söt tycker jag!


Fast samtidigt så känns de som de gör narr av en av världens bästaste artister å de är bus enkelt å gissa vem.


en bacill sprider sig fort

Sitter här, mitt på plats. Å kan glatt meddela att idag,har jag, en 14 årig stor flicka tagigt några av mina första steg........ Efter ja skada mig alltså.
haha ska va lite mera seriös nu. Haft en normal å tråkig dagidag, stör mig på att jag fastnar vid ett inlägg flera timmar! Fast de är en annan historia, sen nu stör jag mig på att när ja ska skriva ett inlägg som nu, så flyter de iväg till nåt annat än va de ja tänk att skriva om! Mycket störande.


in the school

Sitter i mitt klassruum som för tillfället är öde pga att de andra är ute på FA (fysisk aktivitet) å jag kan inte va me för jag orkar inte gå så långt så jag ska nu bege mig till matsalen å vänta på resten.


En söt bild jag hadd sparat nån gång på skolans dator;D


den åttonde september tvåtusentio

Godmorgan alla stackare som ska till skolan! Ja och resten också.
Today it´s tisdag och det menas med skola+va hemma+läx göring. Skolan idag blir väl som vanligt, ska prata med en vän jag låtsas-bråkar med å ja lyckades nästan att inte säga Hej åt han på hela gårdagen, sen va det han som blev "sur" å sa inte Hej åt mig. Aaade är svårt å förklara så du får en guldstjärna om du förstår vad jag snackar om.


Fick på mig tighta byxen idag!


Sweet dreams sweethearts

Medans jag skriver detta sitter jag åxå å funderar på vad rubriken ska vara till detta inlägg, de är ett av de svåraste jag vet att komma på en lämplig runbrik, och annars om jag inte gör de tar jag en låttitel eller hur jag känner mig just för tillfället eller bara ett roligt/fint citat jagvet. Iallafall.

Just nu: magont så jag verkligen plågas av de! Snart ska jag ta mina tabletter och sussa! Om de går enligt planerna så blir den en  sak att skriva i världsrekordboken: första gången jag håller tiden! 10 är nämnligen den tid jag ska försöka gå å lägga mig.


Ska bara lägga till ytterligare enn sånhära "ointressant fakta som man lägger i care box eller vafan?"
auditionen är de bästa som finns med Idol!


IG- för detta

Satt å hadde det trevligt för 1timma å 30 minuter sen ganska exakt, musik å bloggar kolla ja på, sne så hängde sig datorn! Tyvärr tog han de jobbigaste självmordet så jag hoppas han led för han gjorde mig väldigt ledsen! Men nu har Jesus varit här å återuppliva han igen så halleluja, fast ja satt mig bara här föratt säga att jag skulle: smöra mig en macka,sätta mig framför tvn,mysa med familjen medans idol spelas upp på dumburks skärmen. Seeyah:*sol+värme

Nu är de höst! Nääe, inte längre, solen skiner å de är säkerligen 20+ ute. Vilket är inte kul, eftersom jag måste (eller ja måste inte med de är skönast just för tillfället) gå runt i mjukis, ganska varma åxå tyck ja, få se om ja våga mig på nåt annat i morgon. Och + att ja nästan tagga lite kallare väder å kika efter varmare kläder på sidor å i affärer and so on. Men jag tror inte värmen stannar länge.


Just nu sitter jag och gör min engelska läxa på www.glosor.eu å försöka första nåt. Det går sådär med den saken. Ska ta skolan på största allvar såde är därför ja sitter nu/fortfarande,ja och om ja ska erkänna nåt så om de fortfarande va förra året å jag gick i 7an skulle ja möjligtvis börja träna imårrn eller nåt. Skolan var då ett andra val nu är de ett första val.


DU ÄR SÅ UNDERBAR SÅ JAG SMÄLTER


'dance whit the devil'

En hElt vanlig skoldag har passerat, hk:n va ändå de bästa, fick ju äta å de är de bästa som finns♥♥ hah nejmen vi fick då glass till fruktsalladen så de va väldigt OK. Känner mig ganska duktig för jag har redan gjort läxorna så ja är en fri kvinna ikväll. Även fast de så är de inte de enklaste för mig å dra ut se de blir ännu en hemma kväll tyvärr.


Den är sjukt bra men sjukt hemsk.


IF WE MEET AGAIN


Känner mig helt seg i kroppen å tillbringar alldeles för mycket tid framför datorn att jag måste titta i spegeln sen så inte ögonen blivit 4-kantiga eller vinögda. Huvudet håller på att sprängas å öronen med. Blir galen för de är nästan inga som uppdaterar sina bloggar som jag vill ska göra de! Har tänkt å ta nåt å äta på och sätta mig bakom en tidning å läsa å tare ordentligt chill.


höst går snabbt över till vinter

Har vari ute å fotat lite gult idag eftersom ja märkte att massa gula fläckar smutsade ner vår nya gröna gräsmatta. Tänkte inte lägga ut de bilderna nu utan värma er med sommarbilder, flera kommer ni säkert känna igen men iallafall.!Har suttit å kämpat med att sätta ihop de så de såg någorlunda okej ut, men allt arbete till spillo då jag inte kunda ladda upp den................................


mys med mig själv

Haft en tv kväll med familjen som är hemma, syster å pappa är på hennes klassresa nere i övik så jag hoppas de har det bra där med! Hursomhelst sk aja nu mysa med mig själv i min st0ra säng å se på en favvo film, Stick It. Men om ja ska hinna se den måste jag sätta igång den nu, så godnatt alla goaa människor.♥


Bild lånad ifrån vårt kära Google.


MAKE ME HAPPY

bloglovin


SÅ JÄVLA KLOCKRENKan inte göra nåt annat än att älska detta!


är i behov av kläder jag inte behöver

Sitter å klickar runt på olika klädsidor å fastna för http://www.junkyard.se jätte snygga kläder å ja kolla mest in killarnas tröjor, eller killarnas å killarnas, de är då manliga modeller till. Men deras tröjor samt t-shirts är så snygg att ja smälter. Eller inte allaa, ett fåtal. Kom med såndära "ointressant fakta som ingen drar nytta av förutom jag"

Nu när jag väl är igång kan jag meddela med min stora sorg att jag nu inte kan använda byxor som sitter åt eftersom jag är ganska stel av mig i knät än så länge å vågar inte böja det så mycket för ja ä så otroligt rädd att såren plötsligt skulle spricka av nån konstig anledning, vet att de aldrig kom göra de men är ändå rädd för de. Men iallafall så måste ja gå runt i mjukisbyxer, inge fel på det men ja blir som less på det, visst ja kan ju använda tights eller nåt liknande men inte kul när jag har lika håriga ben som vår släkting apan, kan inte böja mig ner som förut så jag kan inte raka dem heller. Jag står alltså nu för ett stort problem.

Och på tal om mina sår, ska duscha nus/snart/idag så då kommer ja alltså ta bort lindningen å blotta såren. USCH&FY&TVI&BLÄ&EEUUW


SNACKA OM SOVNING

Brukar inte sova så länge som jag gjort denna morgon, men de behöves verkligen. Är alldeles utvilad känns det som + så ligger de nu 2 munkar i magen som var min frukost idag.(y'  Fet start på en lugn dag. Nu när ja ha berättat lite om min dag tänkte jag visa er några bilder sen i torsdags!


Anton älskar kameran - kameran älskar Anton.


'ÄNTLIGEN HEMMA AAAAH'

Shiiieet, äntligen hemma, efter världens längsta dag. Lika bra att jag tar hela dagen.

-Ja fick inte äta sen midnatt för ja skulle in å operera mig. Fick inte skriva igår kväll för mamma för vi skulle upp så tidigt för att ja kom hem ifrån tannbäck därvid 11. Ja å mamma steg då upp just över 4nångång i morse för att 7.30 skulle vi va i ume på laserettet. Fick sova i bilen å tack för det för annars hade jag verkligen inte klarat av dagen för att ja ha varit som en vandrande zombie med tanke på min trötthet. Blev inte inrullad till operationssalen så då imellan var ja å tog blodprov så de visste vilken blodgrupp ja va i, förhördes va ja va allergisk mot, lånade en rullstol jag åkte runt på (tyvärr får ja inte ha nån här hemma i lse för mammi) Senfick jag då byta till en sjukhusrock/klänning som man måste he bak&fram, gud va jag störde mig på de!

Sen fick ja mig en säng å ligga i, sen skulle dom sätta i dropp:(:(:(:(:(:(( ÅÅÅHÅHåhåHH va ont det gjorde! Hade en stenhård blodådra eller nåt för att hon fick inte in nålen först å gjorde 2 små hål som inte kändes men de blödde, men sen skulle hon trycka in den å snacka omatt de gjode ont.

Sen fick ja snällt ligga å vänta ett par timmar på att de va min tur att opereras. Passade å att läsa,mysa & sova. Sen efter ett toa besök så plötsligt stod hon där å skulle hämta mig........... kände klumpen i magen när de rulla ivägmig. Mamma fick följa med å stanna till jag somnat som tur var! Men de sprudade då in nåt istället för droppet så jag blev alldeles yr, samma yrsel ja hadd när ja slog i huvet en gång i tiden. Sen fick ja andas in nå sömngas, de läskiga va att de gick tyngre att andas och hjärtat slog fortare. Tillslut somna ja.

Sen hände det nåt, ja vakna ju när de va klar, de är som en otydlig dröm detta minnet. Minns att de snurra, de snurra hela tiden, kunde inte tita utan bara höra. De sa att ja skulle va stilla, men ja kunde inte för ja ville vända huvet åt sidan. Sen snacka dom om nå piruetter å ja fatta nada, sen tror ja att ja sa att jag va trött, å då sa nån att ja skulle sova, då somna ja tydligen.

Sen vakna jag igen å de va ett rent helvete att försöka få tillbax medvetnandet. Kämpade som tusan, det är svårt att förklara kännslar. Iaf hemsk. Sen så fråga ja ju mamma om ja hadd gjort några piruetter. Å hon ba: Men nejdå, vad pratar du om? Typ den reaktionen. Sen när de kom nån så fråga hon ju, å då hadd ja tydligen gjort 5 stycken sånna Och hur de gick till har jag nollkoll på. För när ja gjorde de så slet jag tydligen ut droppet ur armen så jag har nu ett sött plåster på armen med nå seriefigurer på. Synd att ingen ha filma eller nåt. Ser mig själv framför mig ligger och rullar runt i en liten säng, tur att de va "stängsel" annars hadd ja nog rullat ner ifrån den.HiHiHIhIHI. Nu:sovasovasova.


run forest ruuun

Idag ärdet en jätte bra skoldag, eller jaa. Men först far vi till skolan sen efter lunchen nån gång tror ja så far vi till tannbäck å ska sova över, a alla förutom jag då men ja hinner va med denna dag iallfall. Så om nån minut ska jag stapla mig ut å försvinna till skolan. Jag hinner skriva ett inlägg ikväll när jag kommer hem å då om de inte har förändrats nåt är jag skyldig att berätta va som sker i morgon. Men PUSSHEJ LEVERPASTEJ.


ÅÅÅ OM JA HADD PENGAR SKULLE JAG REDAN ÄGA EN AV DEM ELLER BÅDA


1. Bubbleroom
2. H&M

Är i behov av en lämpligtt snygg jacka nu till vintern, har inte hittat nån i butiker än utan bara på nätet å sen är ja luspank, eller nää har fått pengar nu men ja ska försöka spara... till vad vet jag inte, först var de tänkt till en ursnygg mobil som fleråfler får nu.Men den jag har nu funkar ju bra än så länge så drömmobilen får vänta ett tag till.

 


dancing on my own

Okejokeej, ja slapp då nån fixning med knät idag! Så jag är både lättad å glad. Men lyckan är kortvarad. Någonting händer på fredag, skriver inte nu, kan ändras men förhoppningsvis inte, vill få de gjort så snabbt som möjligt. Från de till nåt annat.. hähÄHÄhHÄhä jag vet inte vad just "annat" är just nu men jag ska tänka på de.


JÄÄÄÄTTE GAMMAL BILD


skola.. idag åxå


Dagens klädsel: MjuuuuukisStressar in ett inlägg nu faktiskt för att om 5min ca ska jag redan va påklädd å klar å stå där ute så taxin bara kan plocka upp mig snabbt å smidigt, eller smidigt vet jag inte, har en betongklump på bene så smidigt blir de tyvärr inte. Idag = en vanlig dag, inga konstigheter alls utom de jag berätta i inlägget under detta. Hoppas ni har en bra dag!


RSS 2.0