DE SPELAS OM&OM IGEN Å JAG LESSNAR ALDRIG


Danish - Kvar här i dimman

DkR ft. Miller - Har du glömt

CHILL DAG


Har absolut inget för mig idag så jag har beslutat mig att typ "ta hand om mig". Å med det menar jag typ:

-Ta en lååång dusch, sköla bort all frustation och sorg

-Hårinpackning (vanligt balsam, eller om mamma har nåt annat) 

-Smörja in mig med alla hudvårdsprodukter jag hittar

-Ta bort gammalt nagellack och måla på nytt.

Sen ska jag dra på ICA å panta burka så jag får mig en ynka slant, menså länge det är pengar är jag nöjd.


wish me good luck


Är med och tävlar om en systemkamera hos en modells liv , för vetskapens skull så avslutas tävlingen den 31augusti.

SOME HELP IN THE MOVIE WORLD1.Hipp Hipp Hora - 1 2 3 4 5
2.Paranoid Park - 1 2 3 4 5
3.Wanted - 1 2 3 4 5

EN SÅN HÄR DAG DÅ ALLTING GÅR I SLOWMOTION, ELLER ALLT FÖRUTOM TIDEN

Jag vet att jag vill ut på stan dag samt ikväll. Vi får se om de är nån/några som ställer upp med att göra mig sällskap längre eller mer än så har jag inte orkat att planera.

Jag hatar att jag kan sitta och skriva samma inlägg i typ timmar. Skriver några rader sen går jag in på annat å sysslar med det ett tag så glömmer jag bort å sen kommer jag ihåg å det tar en jäkla tid. Jobbbiiiggttt.

ååå jag vill härifrån. å bara få tänka på annat än det förflutna

OM JAG BARA KUNDE FÅ NER ALLT PÅ PAPPER SÅ JAG SEN KAN KASTA BORT DET SEN GLÖMMA


FÖRSTA GÅNGEN JAGS ER SÅ STOORA OSTKROKAR

Har varit hemma ett tag nu faktiskt. Jag halvsver nu lite framför datan och gör allt som jag känner att jag måste göra och så. Besöka ett antal bloggar jag för det mesta är beroende av h3h3 nää inte riktigt men nära på.

Amen kvällen ha varit lyckad ändå, vi va ute på stan ett bra tag, eller inte jätte länge, träffa massa fina och bara knallade runt och skratta åt dom som hade det extra roligt. Sen begav vi oss upp till C ett tag, först var vi 3 sen 2 så vi beslöt oss för att spela Buzz, olyckligtvis så har jag otur i det så Carro blev den lycklige båda gångerna. Skönt,roligt men ändå läskigt att cykla hem när det är mycket fylla på stan, man känner sig fri,fångad och osynlig fast synlig på en och samma gång..

De va stooora ostbågar

JAG HAR TYP FLYTTAT TILL CENTRUM

Hejhejhjehjeh

Övernattade hos Caroline igår och vi såg filmer långt in i natten, men det var det värt! Vi vakna och va riktigt trötta i morse hihihihi men vi for ut på staan ändå, drog hem till en kompis och va social med han ett tag även fast vi gjrode absolut ingenting. hihih Men nu ska jag ut på stan IGEn jag har typ flyttat till stan, tillfälligt iallafall,,meni natt ska jag sova hemma. Ska försöka ta liite bilder, iallfall tills strömmen tar slut, det bordde va ganska snart.

Ready to shine

yesterday-all my troubles it´s so far away, but how will i do when i know that the troubles it´s coming back tomorrow?


Stan var det som gällde idag, och kompisar då. Ska övernatta hos en vän ikväll blir härligt, och vi kommer nog hänga på stan som vanligt antar jag h1h1h, men det finns inte så mycket för oss ungdomar att göra på fritiden. Visst ungdomsgårdar finns ju, men de är inte öppna på loven, iallafall inte sommarloven. Men ett disco skulle alltid va uppskattat, typ i gång i månaden eller nån annan gång med jämna mellanrum ju. Men jag tror inte jag skriver så otroligt mkt när jag är där så pusshej så länge.♥


siiiinging in the morning rain


Känns som jag tar lika dana bilder hele tiden, men aja. Har massa eller okej några enstaka blåsor på fötterna sen joggingturen i morse. Känner mig lyckad med att jag komme mig iväg ändå. Gick upp sju för att jag vill ut å jogga innan stadens befolkning vaknar till liv, men då spöregna det. Så jag rådfråga mamma å hon sa att jag kunde springa senare idag. h1h1h så jag vakna därvid 10 å for ut nån gång då. Skönt att gjort bort det nu, har bara en gång till iveckan som jag ska ut så det känns skönt.

Just nu väntar jag på 2 små stackare som går till mig för jag är så elak så jag möter dom inte. Men jag ska följa dom in till stan så de går nog vidare från den hemska handlingen av mig. Nämen det blir ju stan som vanligt.

Igår fick jag turen att slippa gå hem själv, ellr iallfall halva vägen fick jag sällskap , sen var jag tvungen att klara mig själv men som tur va vare en som villa va social i telefon den sista biten så jag klarade mig ifrån fyllegubbar, aa jag är jätte rädd att gå hem, själv eller iallafall nu under motorveckan, jätta många som åker runt i bilar å super där inne å så är dom ju ganska många i en bil å ja.................. Men än så länge levar jag. hihih

HUNGRIK MAGGGE SKALL MÄTTAS


Ja ni ser rubriken, direkt efter maten sticker jag iväg på min super hojjj å raggar upp sötaste C.

kluven är kännslan förvirrad är tillståndet


Känner mig trött å utråkad och på sätt å vis inte taggad till nåt, vill gräva nermig i marken och va själv med mina tankar. Bara jag och surrandet av en tänkande själ. Bara jag och mina funderingar i ensamhet. Men nu är jag fastlimmad i en sorts dimma där jag mest bara är förvirrad och hänger inte med vad som händer.

trögt

Frida for nyss..................................................................
Amen de var tänkt att vi skulle upp där vid åtta så vi ksk skulle hinna ut på stan innan hon for. Men då halv9 ringde larmet igen så då sket vi idet, sova va bättre. h1h1h1

Ska se om jag får tag i lite vänner sen drar jag väl ut på stan och kika på allt där, har inte se mycket att skriva  å inte heller en ny bild i´m sååry

KLAGAR FIA

Vi har knallat runt på stan heeela dagen och islutet värkte både ben å huvud. Ska snart isäng, vi är bara tjurskalliga som ens ä vaken nu, Frida ska ju hem i mårrn på morgon därvid 10 och sen på torsdag så sticker hon till Piteå till på söndag, BUHUHUHUHUHU;(((;(;((( Typ nu när jag kommer hem hinnar jag justsepass träffa henne igen sen drar hon iväg på semester,ÅH SUCK,PUST,ACK Å VE,STÖN.

Ajamenska sova nuu, så jag orkar inte ladda in nybilder men sov nu sött tjingeeeliing.

BARA EN FRÅGA


Är vi verkligen lika som alla säger? Och nej vi har inte samma briller.

fullpackad dag med regn på köpet

Hade hört av nån/några att det skulle va fint väder, men akk ej, eller just nu regnar de, hoppas det spricker upp sen då för det är inte kul å va ute i regn.

Och nu kort från igår.MUSSSSSHADEEEEE

'men då när man krystar så skiter man ju på barnmorskan'

Kvällen och dagen har spenderats med käraste vänner, först burnouten sen stan, hotellet / campingen och , sen stan igen. Har bilder sen idag men ja orkar inte ladda upp dom just nu. Frida ska ta sig en titt på datorn sen så ska vi sse film blades of glory den är verkligen super den filmen. KISSBYE 

If only I could I WOULD GO WITH YOU


Har beslutsångest med kläder just nu, vet ikke va jag kan he på mig, Frida kommer nån gång idag men jag vet inte heller när, ååh denne små bajs sakerna tar kål på mig, h4hh. Å sen måste jag åxå sminka mig, de va så skönt i veckan där nere i sverige för då slapp man sminka sig, fast jag gjorde det ändå. Typ 2-3 gånger bara. Vet inte varför, så skönt att va sminklös, men man känner sig så naken i ansiktet tyvärr så tvingar man nästan sig själv eftersom man inte känner sig nog "fin" då. Fast jag är ändå glad över att ja inte har vanan att dra lager på lager på ögonfransarna som andra kanske gör, eller fondation. Inge fel på det men jag är bara glad över att jag inte känner pressen att sminka mig så. h1h Tror jag har hittat vad jag ska ha nu så tjingeling


IN MY HEART


Jag har sett den första filmen å den var grym rentavsagt, vill verkligen se 2an nu på direkten, eller drömmen är väl att se den på bio;ddd men jag vet varken när eller om den går här i lse, och jag vet inte vars jag kan ta reda på det heller.....

h4h4h4

Här i lse är det mototveckan nu, faktiskt skit skoj. För er som inte vet så hör ni ju på namnet va det handlar om, typ allt som har med bilar och motorer att göra, man träffa skit mycke folk, både vänner från olika håll eller andra, ni som har möjlighet tycker jag ska komma hit, vanligtvis så hatar jag bilar å motorer å allt sånt, med dettta är ett undantag. www.Motorveckan.se hittar ni åxå schema för veckan.;pp
Alltså det känns som jag typ ger reklam eller va ja kan säga, men vi kan säg att det är ett tipss, för ni missar verkligen nåt om je inte dyker upp! h1h1

aooo bilden har inget med texten att göra

ångest

Här kommer det ett erkännande ifrån mig, jag har blekt sönder mitt hår! Det är allt förutom bra. Det är skit rent av sagt, det är då sista blekningen för i sommar eller rättare sagt på ett lååångt tag lugnt sagt.

Skadaatt,,,


SKÖNA UNDERBARA HEM

Vi komme hem därvid halv tre i morse sen gick vi å la oss på direkten. Jätte skönt att få sova i sin egen säng ändå men jag kommer sakna morfar å de där nere så hääääääääääääääääääääääääääääära mycket. Vi gör en sammanfattning av va jag ha hålle hus de senaste dagarna:

Torsdag
När ja nu fråga mamma ( kort minne jag har ) så beskrev hon det som "sista bad/strand" dagen". Vi va på stranden i början av dagen, sen mulnade det igen liite så vi drog oss in till Åkerberga å handla mat å gick in på nå affärer, sen hände nog inte så mycket mera.

Fredag
Vi trog till Vaxholm å kika på ett flertal båtar ( det är typ därför man far dit alltså för att kik på båtar ) å gick in på de affärer som fanns där å leta efter nåt fint.

Lördag
Vi for till Ljusterö och kika på Poker-run å sennär de la till där så kolla man ju runt i alla knös båtar. Det va hemskt! Dels så kände man sig jätte fattig, sen så hatar jag allt som kostar mer än 1miljon h4h4h. Sen for vi till Ann och fick nybakade bullar som smaka som nåt ifrån himlen, bokstavligen! Ska försöka förklara hur poker-run går till nu..

M
en dom kör båtar som han gå jätte fort, men det är ändå inte den som först kommer i mål som vinner utan den som vinner på pokern som de ska spela med korten de samlat på sig under loppet. För det är som olika stationer där de stannat å fått ett kuvert med ett kort i. Det är därför det kallas poker run;););)))

Iallafall så var det massa folk där, från stora till små, knösar till vanligt folk ahahh. Och så klart pojkar me snyggt utseende, hiahihihiaii.
Nu får ni bilder, de kommer va ganska månnga båtar med, men hallåå? Båtar är lika vanligt där som skotrar är här å sånt.


Ikket fågelskådning, utan båtskådning


Han i Hey Baberiba va där :$$$$ Ja han i mitten me mörka kläder å brillorna.

Malin, Mattias å Morfar. Jobbigt att ha släkt så långt ifrån!Möttes av en fin soluppgång. PUSSHARE

DEN TJOGOFÖRSTA JULI TVÅTUSENTIO

Bad i dag åxå så klaart, och nu har man äntligen gjort bort att hoppa ifrån hoopptorne, eller det är ju inget att skryta med för 5 öre men iallafall, hadd som inge mer eller intressant att skriva så....... h00h0h0h0.*blinkblinkblink*  Vi får som alltid besök av en eller tre ank-familjer, jag tycker dom är sååååå äckliga, vet inte varför, men jag så länge jag minns så har dom alltid funnits på den stranden, eller det går väl som i arv, barna växer ju upp tillslut tyvärrrr, men jag minns att för nåra år sen så va dom verkligen på hugget bokstavligen talat lalltså dom bet en i tån, de gjorde ju inte ont, men det var ju läskigt, dom har ju inga tänder eller nåt, kändes som typ 2 plastbitar nöp om löst runt stor tån, h4h4 vilka fina minnen ändå.....

Mofrar himself är fotografennnnnnNNNN

Sen nu ikväll så for vi bort till Furusund och vinkade och kände avundsjuka ( eller iallfall jag ) till finlands färjerna, typ Silja Line å Viking Line. Som sagt laddar jag ej upp bilder jag har tagigt själv utan tar gamla som finns i arkive eller som morfar tagigt eller nå sånt.

Den hära veckan blir det inlägg som beskriver dagen åså, och ni får hålla utkik efter inlägg å sånt, vet ej när de kommer själv, utan bara när det passar som för min del, än så länge har det varit på kvällarna MOHAHAHAHAH
Slänger in bilder från tidigare dagar nu åxå hIHIHi

V till H, Emelie, Moster Malin, nån dum blondin, Mamma å Casper,

Alltså så ni vet så bjuder jag på alla bilder......
V till H. Josefina, Casper, öhhmm... ,Morbror Mattias, Mattias f-vän, Malin,Pappi å Kajsa-korv

Aja 1 mamma å 4 syskon.
HEJHEJHEJHEJHJEHEJHEJHEJHEJHEJHEJHEEEJDÅÅÅÅÅÅÅ:*:*:*:*:*:*:*:*::::**


SHOPPAT BRALLORNA AV MIG

Tjabaaaaaaaaa

Sitter/är fortfarande här i Åkersberga å håler på döö av hettan, eftersom det är ganska mycket skillnad med värmen här nere som där uppe i lse. Enligt mig då;);) Iallafall så har vi spendarat dagen i Täby. Ett stort köpcentrum fullt av alla sorts butiker. Har gått å gått för som köpcentrumet är enormt, typ 3 våningar upp å jättejätte lång. Men tur det för då rymms alla butiker man vill gå på å lite mera. Nu har jag gjort ett beslut....... att jag tar kort, fast jag vet inte om jag laddar upp å lägger in, istället kan jag göra som en sammanfattning när jag kommer hem som. Då kan jag fixa å dona hur mycket jag vill, vågar knappt va inne på morfars data, är rädd att klicka fel eller nå. haAHeHAe.


Men ikväll så pallrade jag och Emelie oss ut på en mini promenix till badstranden å storbryggan å tillbax. Havet går som in motr land, alltså det är jätte svårt att förklara men iallfall så går den som en smal slinga och den går man ju som bredvid. Sen på andra sidan är som en liten väg också och sen nå hus och skog ovanför där. Men mellan 2hus så var det en liten skog av muskar och snår, då hör ja nå som knaka å flåsar där borta å sen då springer där borta två röda figurer troligtvis rådjur. Jag tycker det är knas..... det bor ändå lämpligt mycket männsikor,och Åkersberga ligger ju bara 4 om inte mindre till sthlm, men ändå har vi hunnit sett rådjur å en räv! Vi ser inte ens djuren så ofta där uppe i norrland. Sen vill ja påpeka att husen står häråvar här nere. Typ högst uppe på ett berg och några meter ifrån huset är det stup ner, vi såg ett hus "inklämd" bland några bilaffärer, sen typ mitt i skogen, jätte knas. Men som ni ser får ni inga färska bilder men bäst för er att bi böjer er iallafall PUSSHEJ

Saknar er alla fina lycksele bor, men jag vill ju ändå inte hem!

ÅKERSBERGA

Hellluuuuuu, har inte skrivit förän nu eftersom jag inte kunnat haft tillgång till internet. Nu ärde så att jag tillochmend sitter vid morfars dator ( tack igen! ) eftersom internet och sånt går bara att gå in på ifrån hans för det är nå grej jag absolut inte kan berätta om för jag vet inte vad just de heterm chansar på roter. Men iallfall kan bara han koppla sig in på de för vi har inte lösen. Nog om det.

Vi anlände exakt kl.7.02 igår morse, vi starta ganska precis 11 på fredags kvällen så vi åkte bil i ca.9 timmar den kvällen. Men då när vi kom hit så hade vi stugan för oss själva eftersom morfar va på endags rundtur med båt så han var borta när vi kom. Det var skit fint väder å vi tänkte ju ha en bad dag, jagmena det var en knallblå himmer utan moln, pappa hade ju inte fått nån sömn alls under hela bilturen så jag å han då sob för att jag fick inte heller mycket sömn. Då när vi vakna igen typ 9-10 så var himlen allt utom blå. Fullt av moln. Så vi for ner på badstranden fast vi hade inge sällskap av nån sol. Även fast det så var stranden fullare än vanligt av folk, för luftan var varm å kvav så inte konstigt ändå.

Idag så har vi gjort allt känns det som, för min morbror komme hit i morse och han hade båten med sig så vi följde med han efter frukost till Justerö för han skulle köpa nåt. Så vi passa på att köpa oss en glass å satt där ett ynka tag, det var ingen lång tur dit men den var lämplig ju.
Sen resten av dagen eller iallfall till 4 ungefär så var vi på stranden å bada å solbada. För vädret sprack ju upp och blev ganska bra. De sa att det skulle bli storm å hela faderullan, men heeeeeeeelt feeeeeeel, lite mulet i morse sen jätte tunna moln solen lyste igenom. Men de va en härlig tag, en perfekt tycker jag. Å nu snart ska vi äta grillat, jagmenar vi är på semester hos morfar, moster å morbror är här å hans flickvän. Vi har åkt båt å bada idag, å nu grillat, å vädret är underbart, jag måtte ju va i paradiset? Eller? Iallafall ett smakprov hur just paradiset borde va. Det saknas bara änglar å världs fred, inga vapen och inge utsläpp osv. HhHH4hhh3h3.
Bjuder på bilder frånidagnu:Detta är då en del av släkten Roberg.Allt för idag, ska försöka skriva mer till veckan å hålla er uppdaterade, men tillsvidare.. MUSSHADE

a song that really moves


Låten har så mycket betydelse och den får mig till tårar.

Sophie cannot finish her dinner
She says she’s eaten enough
Sophie’s trying to make herself thinner
Says she’s eating too much
And her brother says, "You’re joking,"
And her mother’s heart is broken
Sophie has a hard time coping
And, besides, Sophie’s hoping

CHORUS
She can be like all the other girls
Be just like all the other girls
Living in an ordinary world
Just to fit in, in the ordinary world
Just to fit in like an ordinary girl.

2
Sophie’s losing weight by the minute
How did things get this bad?
Sophie’s family, they don’t understand it
Gave her all that they had
And her sister won’t stop crying
'Cause her father says she’s dying
Sophie says she’s really trying
Problem is, Sophie’s lying.

CHORUS
She can be like all the other girls
Be just like all the other girls
Living in an ordinary world
Just to fit in, to the ordinary world
Just to fit in, like an ordinary girl

BRIDGE
How did she get this way?
How did she get this way?
Through trying to hide it.
What does it take to say,
What does it take to say
She’s dying, Sophie’s dying

CHORUS
To be like all the other girls
Be just like all the other girls
Living in an ordinary world
Just to fit in, to the ordinary world
Just to fit in and be like all the other girls
Be just like all the other girls
Living in an ordinary world
Just to fit in, to the ordinary world
Just to fit in like an ordinary girl.


PACKAT DET JAG KUNNAT NU

En liten blick på det jag har med mig i väskan.

Blusen är ett måste.

Tröjan och shorts.

Jeansen

Favo tröjan, eller en av favoriterna.

Och badkläder är ett måste, jag bjuder på facebilden, samt ölmage? Eller rättare sagt oboymage:;););)

Så du vet så kan detta va sista inlägget för i mårrn åxå, vill packa ner datorn så fort som möjligt såattjag inte glömmer den! PUSSNATT PÅER

rubrik saknas


Orken saknas att packa, men jag måste. Orkan saknas att träna på egen hand, men jag måste.

flämt

JA Å NU ÄR DET BARA SOL UTE OCH INTE ÄR VI PÅ BADPARKEN INTE, JAG HATAR VÄDER Å ALLT.!!!!!!! Om det bara hade varit blåare himmel i morse och mycke varmare hade vi legat och stekt på badparken nu jju.

Lillelillelille bror.

JAG HATAR VÄDRET, ÅHHHHÅHÅHHÅ

Gud måste spela oss ett spratt eller nåt. Eftersom på alla väder saker www.yr.no/ och tidningen sa att det skulle bara va sooooool idag. Och jätte varmt. Men då när vi vakna å va taggade för baadparken eftersom det var tänkt. Så titta vi ut......................... vi möts av 15+ ute och en blå fri himmel fullt av bara moln.

Och då när de säger att de skulle va kallt å massa moln.. Så är det jätte varmt och nästan inge moln (?) Nä vi måste ha gjort Gud förbannad eller nåt.

¨Men då blir det att tvätta det sista och dra ut på stan eler nåt idag. Fick panik idag när jag upptäckte att det är i mårrn vi sticker iväg till sthlm. Men jag längtar så klart lika mycket som för 3 dagar sen;);)))


here they comes


JAG ÄLSKAR MARKOOLIO

Kvällen va super, han tyvärr inte ta nån bild när en tjej imiterade en svensk hollywood fru eller norsk. Hon va helt enkelt grym. Är alldeles slut på, io både ben och huvud. Ska sova ut så länge det går. Sen får jag se till att börja packa lite inför sthlm. JAJAJ PUsshejHAJAHAJJAJ


SUPER DAG

Hejhejhej hemskt mycket hej.

Sitter just nu å färga håret ännu blondare, måste ju få bort den mörka utväxten. Så jag sitter bara inne och inväntar kvällen, eftersom ikväll händer det nåt stort i lycksele, diggiloo kommer ikvääälll, he4h1Ih4haah0hh. Händer aldrig nåt här förutom på motorveckan och skolavslutningen. Då älskar man verkligen att bo just här. Men jag ska skölja ut färgen nu.

Ska försöka ta med mig kameran ikväll så ni får nåt att kolla på senare.

PIRAT ÖN

Jag kom hem typ kvart över 10 så nu är det bevisat....... Manmåste cykla så att däcke brinner om man ska cykla 1mil på 20 minuter.

Nu ska jag isäng för att jag ska hjälpa till å bära å ställa ut stolar till diggiloo i mårrn, ågissa vaaad? Pappi har köpt billjetter som tur eeee;$

Glömde kameran hemma så kan inte lägga ut bilder. Men jag fick då se in fisk när jag dök med ett cyklop, heHAhE. Å sen fick jag höra att det fanns gädda på andra sidan av sjön, ( vi rodde över med gummibåt ) och stranden var jätte liten å jag ska visa en bild hur vattne va.


Förlåt för att jag inte är nå vidare bra på att rita på paint...

BYYE

Jag sticker till sötaste Nanna hejsvejs.

De e brudn till vänster.(L)

LITE SERIÖST SNACK NU


äLSKAR aLLA mINA vÄNNER

INNAN JAG SKRIVER NÅT ANNAT


Istruktioner: Klicka på bilden sen så letar du upp I remember love - Sarah Dawn Finer och röstar på den TACK.

GODNATT/GODMORGON

Vår resa igenom Lycksele idag/kväll


Första stopp Hotellet

Andra stopp, Campingen.Och sen hamnade vi plötsligt på torget.

Tillslut så var sista stoppe på shell sen bar det av hem.

Ska ut å springagagagaga i mårrn bitti BLÄÄ, jag hatar att springa, det är nackdelen med att vilja hålla sig i form undertiden det ör uppehåll. USCH, hatar att bara spring/jogga/löpa/intervalla. När en boll är inblandad kan jag springa hur mkt som helst ju, men ikkeet bara fara ut å joggga. Aja pussmeer.

HEJ Å HOPP

Jag hatar rubriker så ni bara vet.

Aja men slut diskuterat om det......................... Idag drog jag och Frida in med vår vänn Anton världens bästa kille till stan ( Frasses ) och käkade glass. Sen ville vi ju fara å bada, jag ville fara till Lyckan och bada där men de ville inte den tjurskalliga duon. Så vi spenderade 45 kr för att ta oss in på badparken, ganska skönt för nu är det gjort. Var orolig att de aldrig skulle bli av. Men Anton blev lite less på oss eftersom vi helst inte dök osv. Han är lite mera som en fisk än en människa.... Men om han hade långt blont hår och smink i fejan så skulle han nog förstå. Det sluta då med att vi la oss på gräset å jag sola, Frida lite, och Anton stod å skugga mig hele tidn. Tyvärr for han hem tidigare än oss eftersom han skulll äta. Hoppas ni hänger med när jag berättar nåt så ni inte sitter där som nå små frågetäcken.

Jag och lille Frida far snart ut på stan och förhoppningsvis träffar en söt unge där som det är tänkt. Men HARE.

Detta är då VÄRLDENS bästa Anton.


BILDERFörlååååt, jag va bara tvungen:$


Det kallas att va koncentrerad och att bjuda på sig själv!

Fisken och grodan, två vatten-djur.

EN BRA OCH EN DÅLIG NYHET

Först den braiga.
Spanien vann hela VM, kan aldrig föreställa mig kännslan de har nu, den är nog omänskligt härlig.
Sen den dåliga.
Det regnade, det är otroligt bra att Åhléns har som ett litet tak för annars hade vi nog blive väldigt blöta ( alltså det är en storbilds tv eller va de kallas?(: aja men iafall så är det en sån på stan nu under travveckan, alltså en bio duk av någe slag. ) så vi var på stan och tittade iställer för hemma;););))))

Nu ska vi se film sen sooooooooova ut efter denna långa slitiga jobbiga ( bokstavligen ) dagen. Men man tjänade 500 på det;);) PUSSISNATTIS

AMENDU

Hejåhoppåtjenisåhejsan

Fick ett sms av mamma där det stod: " Gooodmooorgon!! Solen lyser o det är sommarlov! Visst är livet toppen!? B) " Visst säger jag då, skulle va perfekt badväder om det inte va så att vi var så tjurskalliga att tjäna pengar just idag! Vi lassar ved i en skottkärra sen staplar vi dem. Fast vi får ju pengar som sagt var så då har man ju faktiskt en ursäkt för allt svettande. HaaAHhaaHAA JaJa, nu ska jag njuta av de sista 15 minuterna av våran "lunch" MUSSHADE:*


OHHHHH MYY GUUUD


I REALLY LOVE THIS OLD MUSIC


¡holla amigos!

Godmorgon

Vi ska bara låte "frukosten" smälta ner i magen sen ska vi ut å rida häst. Och inte hursomhelst inte, eller jo, vi ska nämnligen rida barbackaDet låter skit spännande å då kommer jag också gallopera för första gången i mitt liv;););););) Det är ju inte jag som ska styra hästen för annars hade jag not låtit den stå helt stilla bara. Det räcker med att den travar för min del, men nån gång måste va den första så. Men Frida har gjort det förut så jag ä faktiskt inte så rädd;)))


Det är hon till vänster som vi ska rida, Janina. PUSSHEJ


TJABBAAHAHHAHAHAAHAHHAHA

Just ni sitter jag å Frida och proppar i oss godis, ostkrokar och dricka. För er som inte visste så är det tydligen "rysar helg" och med de menas de att på tv5 så visar de så kallade rysare. Från början alltså de 2 första filmerna var rankade som max thriller. Fast just nu verkligen på väg åt rätt håll. MOAHAOAHAHAHAHAHA
                       
Lite snack för dagn som har varit nu. Det var ju inte världens bästa väder idag men solen lös då när vi for dit bort. Sen efter ett tag så dök det upp ett jätte moln som seriöst aldrig tog slut. Sen långt bort såg vi ett regn oväders moln sm närmade sig. Men vi stanna ju ett tag till, det var alldeles vindstilla och vattnet var nästan spegelblankt. Sen helt plötsligt så börjare verkligen att blåsa. Jag tror aldrig att vi packat ihop våra grejer snabbare än så någonsin! Hursomhelst så när vi dåväl steg in i bilen hörde vi asa guden tor som slog med sin hammare där uppe. Men sen när vi kommit hem och ätit och så. Jamen då var himlen nästan klarblå..............

Kommer vi as dålig uppdatering som vanligt nu, men bara så ni vet så ska jag ut å rida häst i morgon.SEEYAH


'SOLA BADA UTE OCH GRILLA BRITNEY SPEARS HAR RAKAT SIN FRILLA'BAAD

Nu ska familjen samt Frida sticka till Green ett badställe och bada, ha en super dag!

Jag vill kalla detta för solnedgången i går kväll, super fin vad det än är.

stan med mamma och Frida ger resultatLindex


Öhmans

Även fast vi troligtvis far ner till morfar i Åkersberga v.29 så fick jag mig några plagg!Tack igen

detta är verkligen hemskt

Ja ni ser rubriken, JAG tycker det är svin läskigt ändå. Fast om jag skulle fejka min död å va typ "the queen of pop" eller någonting skulle jag komma tillbaka efteer 1år, fast han ksk kör på 2 eller 3 eller 4 ellr 5 eller ksk tillomed 10 år?! Njää men ialllfall, watch and learn.


Man kan nog aldrig riktigt förstå hur stor han värkligen var/ä.

en klassik tur i oturen?


benen på ryggen

Jag vill jämnföra (stavs?) min lilla stad vi bor i med typ Hollywood och kändis livet. Alltså det jag vill ha fram är att om tillexempel Lady Gaga eller nån går på stan med Zlatan ( alltså jag bara ta nån slumpvis ) men då om någon skulle fånga de två på ett kort som läggs ut i en skvaller tidning så tror alla att de har en kärleks affär eller nåt.
Sen då här i Lycksele om man jag som tjej går tillsammans på torget med en kille, ( alltså det behöver inte vara jag, kan va vem som helst. ) så är det nån som ser en. Då börjar ryktet gå att man har nåt tillsammans med den figuren då. Efter högst 1 vecka så vet alla lyckseles ungdomar om det. Det kan också va nåt personligt som man sagt till en svikande vän som säger till typ stans skvaller kärring så vet alla om det efter några dagar med. Förbannat dåligt om man frågar mig, men vad kan man göra? Sen om det var nåt speciellt så dör aldrig de ryktet ut utan kan hänga kvar i filks-minnen och öron samt munnar i år. Kände att jag var tvungen att lätta hjärat...

Justin Bieber - tumn upp eller ner?

Ni kan inte ha missat i alla tidningar där rubriken lyder typ: "Justin Biebers röst håller inte till vissa toner i Baby" eller nåt liknande, men iallafall borde ni veta att han kom in i målbrottet ganska nyss eller vad vet jag. Hursomhelst så har hans röst förändrats som alla andras brukar göra.....


Vad tycker ni? Jag tycker det låter grymt ju. Först lät han liten, och då såg han liten ut. Nu låter han större och det gör så han har "lagt på sig" alltså inte blivit tjock utan växt upp.

amen gomorr´N

Känner mig nöjd med dagen än så länge, jag gav mig själv en spark i rumpan å lät mamma väcka mig kl.7 så jag kunde fara ut å springa. Hon for också ut men vi sprang på helt olika ställen. Mina knän är helt cp-skadade så det är skönare för mig att springa på mjukt underla, idet hära fallet grus och gräs. Har slatter knä eller nåt fast jagvet inte längre, jag har haft knäskydd på båda knäna som ska hjälpa mot slatter, men jag var tvungen stt sluta ha på mig dem i helgen p.g.a att de gjorde så jag fick ännu ondare. Jag får typ gropar av dem där de suttit...........................

Aja idag har vi faktiskt inga planer än så länge, ska väl dra ut åp stan och ta det lugnt occh hoppas på att man träffa nån man kännn.


tänk dig ett liv i en sån liten kroppOch förresten klicka på länken och sen rösta på mig, ja e nr 13:) tack på förhand!
 http://jeennykaarlsson.blogg.se/2010/july/nu-kan-man-rosta.html#comment

tjoppsan

Sitter och väntar på midag i stortsätt. Sen ska vi panta burkar så jag får mig lite money sen bär det av till campingen, idag blir det troligtvis att bada där åxå, hhHaaAHahahH. Och gunga gungbrädan/karusellen. Har ikke nå mer att säga. Önskar er all kärlek osvosv.


BU-MU-KU-SU-DU-LU-PU-RU-NU-VU

Har inte haft tid att skriva har för det mesta njutit av det finaste vädret igår så var knappt hemma alls. Men igår passade vi också på att bada och fara på en tur vid ansia camping och testa lyckan i raggning. Och på tal om campingen. De har ju som en gung bräda fast den snurrar runt och går upp å ner när man skuter ifrån och så. Jag och bäst Frida hade tänkt att testa den s vi väntade ju eftersom det var en familj som lekta med den. Men de tog en evighet innan de tillslut var klar. Sen så när de direkt va klar och gick därifrån så kom det några småglin och tog den, vi vågade ju inte säga nåt vi hade ju tillochmed väntat där i typ 20min så vi gick bara där ifrån. Sen gick vi tillbaka fast då var det nästan samma sak så vi sket i det.

Men gårdagen var ändå toppen fast det gick som det gick med gungbrädan eller vad det än var.


Vi fick pröva nå riktigt coola 3D-glasögon;;;);););))
PUSSPÅER


JAG HADE JU MED MIG KAMERAN

i´m home again

Är hemma nu igen ifrån Frida, och nu har jag henne här. Just nu ska vi duscha, sminka oss sen drar vi iväg för att hyra nån bra film som vi kan se ikväll då.

Ihelgen har vi i stort sett bara gjort 1 sak, FISKAT, å åkt båt så klart;);););))) Hade ingen motor så vi fick ro själv så nu tror jag då att jag har fått mig lite muskler på armarna. HAAhaaHAhaHaHAha. Bilder kommer. Tack för dagen/natten/morgonen/dagen/kvällen♥

HELA SKITEN ALLTSÅ

Vi vann hela cupen, sjukt härligt va? 

Idag fyller min älskade vän år. Tänkte berätta det för er. Sticker iväg med sötaste Nanna och ska gratta henne. PUSSHEJ

I egen hög person. GRATTIS ÄLSKLING

VOTE!

Rösta på mig här , don´t ask why bara gör det;););;);;))
tack på förhand!

I wonder why it went well this time and not last

Typ sitter här å lyssnar sönder gamla låtar för det mesta. Har inget att berätta, inget att visa, inget att skriva om, inte ens nåt att klaga över förutom att mitt huvud är helt slut å ögonen tunga. Fler matcher i morgon som väntar, om vi har viljan och turen å hela faderullan så vinner vi nog hela skiten. Det hoppas jag ju också, skulle va as roligt.
 
Gissa vad? Har haft en hemma kväll, igen för typtretusenförtiofemte gången känns det som, vill ut å känna mig lite friare, fast det är ju jag som är så lat och inte orkar göra nåt åt saken men skitsamma. Nu har jag säkert någonting oviktigt att göra som drar ut på tiden innan jag äntligen kan sova vare sig jag vill det eller inte. PUSSNAT ALLA SOM ORKADE LÄSA DETTA INLÄGG SOM KOM RAKT FRÅN HJÄRTA.
 

inlägg inlägg inlägg

Har fått nån sjuka med att lägga in inlägg efter inlägg................ Aja det beror nog mest på att jag just nu är "ledig" match igen om nån timme så jag kopplar av. 2 matcher har spelats å två vinster i nacken. tumnupp
  
Har ikket duschat, samma frilla som jag har haft hela dan, nästan inget smink, taggar upp inför nästa match. Finns mycket att hitta i just denna bild. För en gångs skull är det varmt ute i luften och ännu värre i solen. Tyvärr...........


picturesBilder från igår och idag. Bara vinster.

BAAAAMMM

Jag som säkert många andra också, har haft ganska svårt med att hitta ett par solglasögon till i sommar. Men sen hittade jag en blogg som startat en tävling där om man vinner så vinner man 2 valfria solglasögon från www.barabrillor.se .  Läs mer om tävlingen på hennes blogg http://isabellestromberg.blogg.se/. Önskar er all lycka i världen för den som ställer upp på tävlingen.

no stop

Det är fotboll non stop i helgen ju. Ska spela med 97orna i soccer cup hela helgen. Det kommer bli riktogt roligt även fast det inte är just mitt lag och vi kommer bara spela på Forsmyarn vilken ligger nästan en ynkapytte bit i utkanten av stan. Men nu tyck ja ni ändå ska hålla tummar och tår. Åhejaaa på långdistans.

Så det kommer va VÄLDIGT låg uppdatering så je vet, HARE BÄTTRE KUNGENENENENEN


HAHAAH JAG DÖR


MODEKUNGEN.SE

Vill ha vill ha vill ha vill ha vill ha vill ha Vill ha vill ha vill ha vill haÅ som sagt finns super trion på www.modekungen.se


¡holla!

Igår så hittade jag ett par skor jag glömde berätta om. Hihihihihiehiehaihehiahi.


Hann en sväng på stan med en av de finaste för att fynda presenter åt Frida som nämnligen fyller år på söndag!

Men nu ska jag mätta min tomma mage. MUSSHADE

Brukar aldrig använda jeans, premier (stavas?:o) idag. ( eller alltsp har inte använt jeans på ksk 1-3 år. )


'GIRLS ARE BACK IN TOWN GIRLS ARE BACK IN TOWN'


FUCINCÉ


LIKA RÄDD SOM ETT SMÅGLIN

Två dagar i rad har det vänt ifrån fint väder med skinande sol till hejdundrande åskoväder med ösregn. Det värsta är ju att man kan ju räkna ut på ett ungefär hur långt bort blixten slog ner. För er som inte vet så börjar man räkna när man ser bixten och slutat när man hör åskan. Sen dela man sekunderna i tre så till exempel om jag hann räkna till 9 så delar jag det i 3 då slog blixten ner 3 km här i från. Då gjorde ja ju så. Men jag hann bara räkna till 2. Alltså ungefär 666 m bort, då ska ni veta, då skrek jag.

Ni ser ju bara hur det öser ner.

Och förresten, vi åkte hem med vinst bakom oss idag. 4-0 blev resultatet tillslut. WIHOO


SAMMANFATTNINGRSS 2.0