Terrible thought

Imårrn ska ja in till akuten(?) Iallafall så ska jag ta bort en ben-flisa som slitits bort ifrån lårbenet när knäskålen hoppade ur led om ja inte minns helt fel. Så nu vet både jag å ni vad felet på mitt förbannade knä äär. Tyvärr vardet så, så att de ska tydligen pilla i mitt knä å försöka få dit flisan, får myror i fingrarna av bara tanken så jag vet inte om jag överlever morgonen........... Men tur var ju att de inte blir nån operation eller nåt, eller ska inte ropa hej innan jag är över bron, vet aldrig om de kanske slutar med de? Alltså när nu skrämmer jag upp mig själv.

 


<-- Runt Vanligt -->


JAG STICKER OCH INVENTERAR (ELLER?) PÅ ICA NU


jag både dör och lever på samma gång


Så otroligt vacker. Hitta denna på en blogg å satt å böla å kände att ja va tvungen att lägga upp den. Bölar för de mesta men allt kommer därvid 1.30, alltså de är så grymt mycke kärlek att ja är förvånad att de inte flyger ut massa små rumpnisse änglar ifrån skärmen med pilar å hele faderullan.


Seriöst, de händer alltid jag?!


Försökt visa hur gips-skenan går på ett ungefär. Alltså de ä den svarta linjen ja försökt visa med(a'


Känns som ja åkt utåin från akuten/lassa idag. Först i morse då de ringde å sa att ja skulle komma å he på en gips-skena, jag hann va med ca10min på första lektionen. Sen islutet av dagen när mammi hämta mig for vi till lassa igen för magnetröntgen, imårrn får ja veta va de är,annars va skoldagen OK

 

TJENIXEN PLAXER I ALLA GALAXER

Klaga inte på rubriken.
Sitter å skrattar åt småsyskonen som leker hund eller nåt, och så klart är den minsta hunden. För tänk dig en snart treåring försöka göra "vacker tass" med foten å kräla runt på golvet. Ganska gulligt. Hursomhelst så ärdet skola som lurar idag, en låååång dag så önska mig lycka till så jag överlever dagen helt enkelt.


FANTASY LÖS

Okej-okej-okej nu snart ska ja sooova, ha piggna till lite, för jag var bara en blink bort ifrån sömnlandet idag när ja inte skulle va de. Sen måste ja orka mig upp i mårrn, åååå tanken är bara jobbig, fast kommer nog flyga upp när jag kommer ihåg vad som väntar till frukost: smörgås tårta från idag, mammis är så otroligt god att jag lätt skulle kunna leva på sånt. Barabara äta de, men nu måste ja verkligen kila om ja ska kunna va på fötter/fot i morgon hele daan.of all the lies i´ve heard was "i love you" my favorite


KIKA BOOM

Amen hejsan! Nu har ja landat i soffan  å tar mig inte härifrån, varken bene eller psyket sammarbetar om den saken. Nyss vardet nå program om folk som har valt att leva som dom på 50-talet gjorde, alltså typ inge el, ingen bil utan häst å vagn, typ ägnar sitt liv åt gud å blablabla. Blir bara frustrerad över att kika ens. Iallfall, idag kommmer släkten hit å jag blir flera paket rikare + flera kakvikter tyngre.


Tack för igår!♥


ÅHHÅHÅHåHHhhHhh inte okej

Va kan man säga? Dåligt slut på toppen dag? Skulle ju grilla med vänner å hann bara dit nästan sen så ska jag såklart klanta mig så den suverääna kvällen fick spenderas på akutn, inte det jag hadd tänk mig. Nä utan nu blir de å hoppa runt med kryckor ett litet tag. Vet inte va de är för nåt än utan de skulle kolla extra noga i mårrn eller på måndag vade kan vara osvosv. Nu: sova.


NÄVER NYSA MOT NÅN IGEN

Så förbannat äckligt28082010

Hela dagen har spenderats med vännerna, åt tårta, drog till lekparen å sen hem igen, vi gjorde en skitsnygg tårta så jag blev avundsjuk på mig själv HAH, just nu har ja 4 fina personer här å 2 ska joina mig å familjen på midddaan. Sen ikväll sticker vi ut på stan sen ut i skogen å ska grilla. Försöker påminna mig själv med att ta med mig kameran å plåta fina bilder.


BLABLABLABLABLABLA

Förstår inte ens varför jag sitter uppe, vill sovasovasova. Men alla rap-låtar jag hittar hele tiden håller mig fast klistrad, det är nåt som jag absolut älskar. Men nu ska jag faktiskt pallra mig i säng å drömma fint. Natttii.


nu så!

Har fixat massa här på bloggen men de finns mer att göra, har inte tid nu, måste börja ladda upp med peppning å mat å vatten innan matchen som äger rum ikväll. TAGG, måste verkligen vinna, fast jag tror vi leder även fast vi losar eller spela lika, men hallå? Meningen med match är ju att man ska vinna så:$

GAL1


NEVER TO LATE

Skrev aldrig nåt i morse så jag ber om ursäkt, men jag hadd inte orkaen att stressa in ett inlägg. Mer än halva dagen var vi ute i skogen, tjärn, typ fika å gjorde för de mesta va vi ville tills vi skulle spela brännboll i skogen bland alla träd å buskar å gropar å buskar å grenar å hål å stenar. Så sen for vi till skolan å käka lunch, efterden slöjd sen byebye skola å hejhej hemma,
tonignt är de träning.


KOLLA MINA STÖVLAR, söta va?:$

Fotograf - Anton

ghsgdif78dohidjkfnklkjhf


SKA FIXA NY HEADER SNART, KSK DESIGN, FÅ SEE


BYE MY DARLING BABY BLUE - HELLUUE BABY BABY PINK!Känner mig litet igen och väntar påatt tomten ska komma med alla julklappar, fast nu är jag stor ich väntar på min alldeles egna Frida! Hon har varit iväg med sin (nya) klass till saxnäs, aaom jag har fel så skyller jag på mitt värdelösa minne.


JAG ÄR EGO Å SÄGER GRATTIS TILL MIG SJÄLVP.S Mammi å pappi skickar allttid in en bild i tidningen till typ: "de ska vi fira" det ät en bild å en text som säger att de är jag men hon på bilden är verkligen inte jag! Så nu vet ni de, tidningen klanta sig.

I MORGON ÄR DE ABSOLUT INGEN VANLIG DAG

Någon fråga mig om jag gick på forsdala eller finnbacken, svare ä forsdala så nu vet du de.

Bilder ifrån andra skoldagen nu.

Du är världs bäst!


Hih sötaste Readhead. NannaJonsson, hata mig nu men du vet jag älskar dig me hele hjärtat!

BJUDER TILL TUSEEENLÖK ÄR FARLIGT

Nyss ätit maten jag å pappa duktigt gjort, fick dock hacka lök så de kom några tårar. Annars gicke bra. Snart blir de träning, norrängs nya 11-manna plan så jag måste cykla dit....... Denne dag va sämre än den första på många sätt å vis, men skola som skola, den är aldrig kul. Fast nästa vecka ska vi ha "läger skola" i tannnbäck så jag hoppas de blir någotlunda bättre.


WHAT CAN I SAY.?

Skola IGEN, inget ovanligt, dyker nog upp påmin blogg flera gånger om dagen så, get use to it.

Om de finns någon godhjärtat person där ute som kan hjälpa mig med tips vad jag kan skriva om mer än bara "skola idag","kom nyss hemifrån skola", "skola i morgon" osvosv, önskemål?

DET ÄR KÄRLEKEN JAG BEHÖVER MEN INTE VILL TA I MOT ELLER SÖKA UPP


JAG TROR ATT JAG INTE TÅL BANANER


Första skoldagen har gått, den var väl som alla skoldagar förutom att vi mest snacka med klassen, gick igenom schemat, spela nå spel, lotta ut platser å lådor osvosv, därimot första HK lektionen är avklarad å de va sådär eftersom vi bara snacka, så jag höll dels på att hungra ihjäl å somna sittandes, hoppas de andra blir bättre, då får man göra nå iaf har jag fått för mig. Nu skall ja iväg å troligtvis va med Erik.


FÖRSTA DAGEN PÅ RESTEN AV TERMINEN

Inte länge kvar tills skolan börnar nu. Taggad fast ändå inte, vill se om de plötsligt kommit nya till klassen/klasserna, vet troligtvis 1 å de kom å bli kul. Men samma lärare,samma klassrum, ååH känner på mig att de kom å bli ett tufft år med allt! Skitsamma, än så länge är livet bäst, men de är pga att jag inte börjar skolan förän 40 min.:$

Så hära ser du mig idag.

SUDDA SUDDA SUDDA BORT MIN SURA MIIIIIIN

Matchen gick bra, ännu en vinst!

Ska strax upp å skölja ur hårinpackningen och snart sova! Skola i mårrn så jag vill ju ändå ha orken att stiga upp och slippa somna på lektionen, vore inte en bra start på 8an. Det är sjukt va man tycker att 7an gick fort, eller iaf tyck ja att från jul till hit gick superduper fort,tiden bara flög förbi, kan inte tänka mig att jag ska börja åttan....hadde en kännsla att jag alltid skulle gå i sjuan hela mitt liv! Men nu ska jag sura klart över skolan.

TAAAAAGGG


MÅSTE LEVAS OM , NATTEN MÅSTE HA SIN REPRIS NÅN GÅNG

Jag säger såhär: KVÄLLEN VAR VERKLIGEN LYCKAD! Hadde kul kvällen ut, och som pricket på i:et så kom en vän som jag inte träffat förut som va med jag å Frida nästan hela natten. Vi skulle se på film men de blev inte å titta så mycket på den rullande bajskorven som va på filmen, hihihi. Idag så är det match så i slutet kommer jag ångra att jag va uppe så sent. Men de fixar sig.
Endel bilder har världens sämsta kvalla vet.

'GRÄVER GULD I U.S.A'

Sitter hos Caroline, just nu äter hon nmiddag och jag å Frida sitter och busar i hennes rum, sen ska vi uuuut å träffa allt folk. Hade inte mer på hjärtat. Hejsvejs!

Bästa bilden jag hadd på sötaste Carolineeee.

LÖRDAGEN DEN TJUGOFÖRSTA AUGUSTI TVÅTUSENTIOMjukis poweR!

IT SUCKS


Har sutti vad datorn ett bra tag men aldrig kommit fram till vad ja ska skriva, så kom jag fram till att bara skriva de som dyker upp. Här i lycksele händer de grejer idag iallafall. De är nämnligen En dag på stan å med de menas de att flera olika företag ställer ut sina grejor och gör reklam osvosv på stan, mitt på torget. Jag tycker de är kul för de är ganska många personer som är ute å så får man gratis godis osv, och på kvällen tror ja att de skulle va öl-tält så de är nog ganska många som är ute ikväll. Så de kommer nog bli en bra avslutning på mitt underbara korta sommarlov! Å nu kom ja att tänka på att snartså är de skola IGEN. + att de idag är super kallt här, nästan.

WIHOOOOO

Just nu pratar jag med Mikael Karlsson itele å vi snackar om att de lågt att göra slut på sms.

Var med Saga nästan hela kvällen, sen hitta vi några pojkar attt va med, sen skulle S iväg å möta upp en kompis till henne som skulle slagga över där. Så jag stannade kvar med dom andra, vi cyklade bara runt å satte oss på olika ställen å snacka med andra som var ute. Påminner er bara..... Killkompisar är helt OK! Ska sussa nu så godnatt allisammen.

P.s klandra inte min bror att han e konsti som på bilden, han har bara ärvt lite galenskap av mig.


SAKTA HEM SNABBT UTSka ut å va med min fina vän Saga! Har inte varit med henne på jätte länge känns de som så de kommer bli roligt! Vad vi ska göra vet jag inte än, va på stan troligtvis MOHOH

SNART SÅ ÄR VI HEEMMA IGEN
Bilder från idag

Snart bär de av hem till lycksele! Längtar till min egna säng,bord,stol,tv-rum,soffa,HEM. Och kompisar så klart.

HELLOO:D

tjaaaa! sitter vid datorn & lyssnar på musik ^^
& idag har jag varit med kompisar, &.. ääh, inte mer.
men ja ville bara säga att ja saknar dig alexandra!:(
men vi ses ju på måndag:D
hoppas ni ha de bra!
pusspådä padda!

förresten så blev du jätte fin när du färga håret!
eller, justde.. du är alltid fin!!♥
/ fridis fiskstjärt


HELT ÄRLIGT GLADERCHOKLADERVARMT FAST KALLT FAST NÄE FAST SKUGGA MEN SOL

Har försökt skiva detta inläg ca 4gånger idag/ikväll med på nåt sett har de alltid misslyckats, de är min ursäkt till dålig uppdatering. Hursomhelst har vi bara varit "hemmifrån" när vi skulle in till EN affär å fixa ett larm som satt kvar på plagget, sen coop & ica, fynda 3pocket böcker, hårfärg å en tidning, så jag får ta på mig glasögonen å läääsa ikväll.


Från en sak till en annan.... Fick nyss veta att ett konstverk, eller ja de är flera saker fast bara ett konstverk om ni hajjja? Men iallafall så är de handfat/baljor i plåt eller nåt som är instuckna i marken, å de är ifrån ett/flera mentalsjukhus. Å dom mentalsjukhusen är nu skolor (eller fritids eller nåt annat, lokal för skolgång på nåt vis troligtvis) och dom skolorna omringar oss... Är säkert själv om denne tanke men jag kopplar alltid ihop mentalsjukhus å spöken, har sån vild fantasi att jag tyck att om de nu skull va nån som dog där, så får själen ikke ro pga en eller flera orsaker, ååH BlbLBLÄL.

Påminner fan om en kyrkogård...

OMRÅDET ÄR TYP ETT KONSTVÄRK=STOR BILDBOMB

Hej! Har inte skrivit nåt idag ju, aaaaförutom i morse men de räknas inte, ska försöka göra inlägget så fort som möjligt så jag kan gå å käka ostbågar osv med resten. Ska bara säga att där vi bor så är vi omringade av massa konstvärk, sprang runt med några syskon idag och fotade de jag tyckte va värt att fota, tyvärr hitade vi inte alla men de flesta iallfall!

Den/det är gjort på staplade backar, eller?För er som inte ser de så står de en häst (låtsas) på skorstenen(?)


Det är tydligen en grill eller nåt? Om man lyssnar på mina syskon då alltså

En sten? En säl? Eller nån matbit?

Ser ni att de är stolar?


BAJSKORVENOch nu denne mystiske man......kvinna?


Sjuuuuukt många bilder, förlåt om de blev alldeles för drygt. Nu ska jag mysa med familjen BYE.


BUSS NISSEN


Är uppe ganska tidigt för ja ska ta bussn till ume å vill va där typ tidigt så jag absolut inte missar den! Är inte borta så länge utan bara tills på fredag, men jag tar med mig datan åjaa. Seeyah there. 

KOCKEN ROBERG 2

Igår lagades ju ravioli, idag blir det fattiga riddare, ett utav de godaste jag vet! För er som har 0-koll på va de är så äre bröd "doppade" i pannkakssmet, ska börja göra smeten nu så jag kan äta i lugn å ro innan träningen. Och på tal om träning, så klart så ska de va så otroligt fint väder dom dagarna träningarna är på, resultatet = 2 gånger svettigare.
Lovelovelovelovelovelovelovelovelove


Resultat:

SOM GRISEN SA "GRYMT!"


Kossan.se

WANT YOU IN MY VICINITY AND TAKE PART OF YOUR LIFE, BUT IF I GET INTO THE FIGHT IS JUST THE HALF-HEARTED
ÖRONGODISDET ÄR FÖR OSS SOM SOLEN GÅR UPP

Gick upp där vid 9 för att försöka vända på dygnet, aasom alla andra. Så jag har hunnit med både lite å mycket nu på morgon, t.o.m diskat! Inte mycket disk,men det tog ändå sin tid, rätatre sagt en timme. Sen efter detta inläggg ska jag packa väskan till ume å sen försöka lägga mig och sola! Har inte solat sen vi var i sthlm hos morfar. Men vädret har intte varit de bästa heller så, och varje gång de är fint väder uta känner jag mig helt slut på eller har kompis. Ikke bra.

Då vardet konstant sol

LOSTLOSTLOSTLOSTLOSTLOST


NATTISPUSSIS

Kom på en sak! En sak som hände på stan... En kille som har en "skada" eller vad jag kan kalla detta just nu, ganska kristen av sig åxå, men iallafall kom han fram till oss på stan idag då vi satt på en bänk å ba: Får jag filma er? Å vi tänkte ju i stil med : jaha, varför går han runt å filmar folk mitt på stan?! Men okej de blir en kul grej. Sen skämta jag å sa "nu är jag med på tv" å då sa han att de skulle va med i en musikvideo för typ klassisk rock´n roll till en låt som hette sverigesverige eller nåt, har glömt. Då skulle vi som sitta å låtsas vänta på nåt, så vi satt å små snacka med varann å jag drog upp mobilen och klicka på den. Sen stälde han sig på sidan och sa att vi skulle titta upp mot solen alla samtidigt, å vi fick göra om de ett par gånger för vi lyckades inte göra de samtidigt, men alla skratta ju för folk på stan tittade ju ( vi satt nästan mitt på torget ) å vi tyckte de ju va skitkul. Så villa bara dela med mig av nåt roligt och ovanligt.

ENSAM HEMMA 4 eller 5

Ska sova ensam hemma ikväll så det kommer va ganska så hemskt, eller roligt, eller allt på samma gång. Måste diska osv själv, det är bara två dar men det känns som en hel vecka åtminstonde. Menmen, försökt intala mig själv att vrida tillbaka dygnet jus ikväll men jag hedd nyss på min älskling Grease en utav de bästa filmerna som någonsin gjorts. Ja om man frågar mig så får du det svaret. Ska väl ringa någon stackare som har tid å prata sen åxå, ska försööka gå och lägga mig så tidigt som de går,för ja vill inte komma tillbax till skolan som en zombie inte, vill helst inte komma tillbax allt, sommarlovet får vara hur länge som helst, amen bara om solen åxå stannar, annars ärde lönlöst.


Kommer sakna 7an ändå.


DAGEN I BILDER


KOCKEN ROBERG

Nu ska här lagas mat,! Det är bara ravioli som ska värmas på i stekpanna så det är ganska lugnt, men i mårrn ska jag testa mig på nåt svårare, vad får ni höra just,precis,exakt då. hihihi


LOVE U MY OWN PIZZA


Konstigt väder ute, solen skiner.... men de är typ 11grader varmt bara.

ALLTING HAR SIN EGNA PLATS I HJÄRTAT BRA SOM DÅLIGT

Har varit vaken ett bra tag nu, eller typ 2timmar ganska precis. Steg upp med resten av familjen och nu är dom påväg till ume, ska dit på onsdag ville stanna hemma nån enstaka dag för ska äta lunch på pizzeria med några sötonga. Ska snart leta fram kläder och måla på mitt ansikte,sen har jag redan en hungrig mage som skall mättas med god pizza på favvo pizzerian! SUPERVO

Tyckte bilden bar ganska pasande eftersom jag ska tjocka i mig pizza mitt på dagen.

I´M THINKING TOO MUCH


'ÅH OFTA MAN KAN TA PÅ HJÄRNAN?!'

Kan meddela med glädje att matchen gick bra tillslut.

Förlåt att jag skriver så sent men jag fastnar med allt annat ointressant på datorn och glömmer bort just inlägget jag skriver sakta men säkert. Eftersom jag kom hem därvid halv nio kanske så har jag inte hunnit mer än att sitta vid datorn och stirrat in i den bara. N00 life med andra ord. HhhIhIhIhIHIhIhIhI


you're the one I can think of having in my arms, but it feels like I've already given away my heart

Snart sticker jag och samtliga bort på match i Umeå typ som vanligt. Så jag har inte hunnit nånting idag nästan, aaaförutom att packa för idag osvosv, sen fyllt i någonting för fotbollet eller ialafall för laget. Alldeles strax ska jag checka min väska å kolla så att jag inte glömmer skorna eller nåt, en ren mardröm jag jag tyvärr lyckats med en gång på nån endags innomhus cup. Jag å en annan fick pendla hennes skor mellan varandra, så jag trippelkollar alltid de viktigaste sakerna. Skor,benskydd,matchställ.

VARFÖR ÄR DET EN NY SNYGGING RUNT VARJE GATUHÖRN?

Ska snart klistra på nå söta klistermärken på mina baby fingrar, samt så hostar jag ihjäl mig, eller bara ibland som. Har absolut inga planer för ikväll förutom att se en film som verkar jäääätte bra, sleepers heter den. Den hära helgen har ja typ bara varit hemma, känns skönt fast ändå tråkigt, skulle helst vilja vara ute på stan å träffa människor,men att va hemma är lika bra.

Dålig bild ifrån filmen, MohoahaHAHHah

YOU ARE MY BABY BABY BLUE


FUNDERAR STARKT PÅ ATT FÖRGA HÅRET BRUNT INNOM KORT FRAMTID

Sitter med hårinpackning och ska snart skölja ur den, hih, jag hoppas den börja göra undevärk för mitt förstörda hår. Sen ska jag sluta å blondera håret å snart färga brunt ist! Snart, säger inte när, ni märker, det kan jag lova;)))

Men idag har jag faktiskt kolla på littlesysters match, de blev lika-lika, hihihi. Mer har jag ikke att berätta, ska iväg å handla nåt hemligt med mamma nu, aaaalltså om jag hittar.Bilderna här nere har lill skiten Kajsa tagigt allts hon på bilderna här uppe.

KORT BLIR LÅNGT

Tänkte skynda mig in med ett inlägg men sen kolla jag på Fokis blogg å fastna vid nå klipp på youtube. Tog en himla tid men va ändå ganska roligt, lägger inte upp den utan du/ni får gå in på henne blogg å leta efter den där, de är nån zombie sak så ganska enkel att hitta åt.

Amen ikväll såg jag en film som va jätte sorglig så jag böla då, sen böla jag en gång till för då varte nå sorgligt igen, minns ikke va filmen hette men den var ganska bra missade tyvärr slutet för jag skulle va social med någon i telen, men den värka ha slutat bra eller dåligt enligt mamiååpapi, man fick inte se om pappan som de mesta handla om dog. Men jag satt å snacka i tele typ mer än 30min sen gick jag in å såg lutet på en film jag inte gillar för slutet är helt knaspåkalas. The uninvited tror jag den heter, ganska bra men minns mina ord, slutet suger! Eller de är så helt fel, asså ÅÅÅHhhHH kan inte förklara:$ Ånu sitter jag i pappas tröja å gör de sista på datorn. Menja ska sova, pusshej alla gummibollar.

vår vänskap föddes för att vara vacker, sen dö ut


you look so good and your heart is of gold

Känner en stor lättnad nu när jag vet att jag kan va inne på internet nu när vi far till ume till veckan, trodde jag skulle få sitta där å bara spelaspel på datorn för att de inte fanns nåt nätverk i närheten som jag kan koppla upp mig på eller vad man säger om sånt. Kände mig ganska smart där när jag läsar va jag skrivit,hihihi. Men vi for ju på stan och köpte de så de är de ändå jag har gjort idag förutom att lata mig framför datan å busade med syster ett litet tag i dag.

Vet inte om jag vågar äta godis ikväll, menar de är fre den 13des fredagsmys, sätter väl en godis ihalsen, vemvet?!
FIVE IT´S THE NUMBER


-har svårigheter att äta mat som inte är gjort samma dag jag ska äta den på
-om det är stökigt runt om mig spec i mitt rum får jag helt seriöst panik
-måste alltid kolla 'bästföre' datumen på saker
-jag tycker att pojk-kompisar är de bästa som finns
-kan ställa till det för mig riktigt ordentligt ibland, eller som jag ser de iallfall.

NEWNEWNEWNEWNEWNEW

Ganska ointressant att veta men nu finns de en ny kategori om mig/ego :$$$

not my favorite day today


Som säkert alla vet så är det fredagen den 13 idag vilket båder inte gott. Jag själv tror du fan på sånt tjaffs som att man måste spotta när det går en svart katt över vägen, går man på sprickor eller under stegar betyder det otur, densammma att lägga nycklar på bordet eller spilla salt eller nåt. h3h3h3. Kommer nog ta de lugnt idag vill inte råka ut för nå sattyg or something. Men ska nog ändå inte ut nåt idag eftersom jag fått överta familjemedlemmars förkylning tyvärr. Så ska bara kryakryakryakrya å troligtvis sola eftersom solen vågat sig fram, å e va på tiden! Annars har jag bara ätit å vaknat å kike på tvn en snabbis. Åsen har jag snorat så klart, IHih>IhiAHiHIAhIahi. Nej men har ganska tråkigt så jag ska syssesätta mig med nåt, typ kika på kläder på internet å önska att jag hade alla extremt snygga plagg i garderoben,puss.

VAR BARA TVUNGEN ATT VISA DETTA KONSTVÄRK


Om ni inte ser de så föreställer de en rooooompaaaaah

BARA EN FUNDERING AV EN MILJON


Jag minns på en cup vi nyligen va på, då gick alla norska tjejer eller nästan alla iaf runt i sånna hära å jag å några andra tyckte de såg jätte konstigt å t.o.m fult ut. Men vi erkände faktiskt att de skulle va extremt sköna att ha typ hemma eller när man ska mysa å inte har kläder för det. Och om jag ska erkänna nåt så kan jag näästan tänka mig ha en sån, men typ bara hemma isf eller nåt. En enormt stor negativ sak är att dom kostar brallorna av en, över 1.000 spänn, kom igen, dom är inte täckt av guld å rubiner eller nåt liknande. Ska inte överreagera nu, hihi. Men är en sån här egentligen värd att ha?

SHOES


MIN MAGE HAR FÅTT FNATT EFTER DENNA NATT

Taltningen var lyckad! Orden saknas att beskriva, hihi aao de vi gjorde va att, bada,grilla,grilla,grilla,grilla,sov,vakna,grilla,grilla,sov,vakna,busa,grilla, de va en sammanfattning av kvällen och natten för oss. Men hadd så otroligt roligt.

Bara så ni vet så gillar fiskar marshmallows.

Men vi tälta ju på hedlundagården å man kan hyra stugan/huset där,sen så sa några vänner till oss att de bodde en holländare där, å mer tänkta vi inte på de förutom att vi ville titta va han gjorde fast de var lite senare. Men han satt ju bara å titta på tv, sen va plötsligt dörren öppen igår, å han va typ uppe aslänge å såg på tv, säkert svensk tv som han inte ens fattar? Men sen börja nån säga nåt i denna stil:men tänk om han är psykisk störd å är typ motorsågsmassaken och kommer och mördar oss i natt. Sen kom någon på en ny hemskare idé osvosv så satt vi där å jag va livrädd för att sova eftersom han var uppe så sent osv. Sen så busa vi så Frida va tvungen att lägga sig en bit bort på en bro som, skulle kolla till henne alltså typ sticka ut huvudet
 å kik så hon låg kvar så inte holländaren hadd tagigt henne eller nåt. Sen skulle jag typ titta runt omkring mig......... då står han å röker eller nåt vid husknuten klockan 5 på morgonen?! Läskig typ.

'JAG TALAR FJÄRTISKA FLYTANDE'

Hemma ifrån umeå nu, fynade ett par skor, skit snygga. Har ingen bild än på dem så jag beskriver dom ist: Svarta,hög "kant",massa färglada blommor på.hihihi.


En söt bil som trädet går rakt igenom, vi stannade av så jag fick fota hihih.

Ikväll ska ni veta så ska Jag + 4 tjejer till tälta borta i Hedlunda ikväll/natt. Vi ska köpa massvist med godis + popcorn eller nåt så vi klarar oss, och korv så klart! Tar med mig kameran men det blir nog inge mer inlägg förns i mårrn troligtvis. Det kommer bli jätte roligt, det är som ett litet farväl eller va man ska kalla de eftersom en kompis till oss ska flytta, oturligt nog äre några som är borta eller inte kan så egentligen skulle vi vara några till. Och Tove om du ser detta..... VI SAKNAR DIG! & EMMA, VI KOMMER SAKNA DIG!


De är faktiskt en låt ifrån en barnfilm, men låten är så jävla bra att jag måste dela med mig av den!

EN RAK HÖGER KURVA

Fick nyss reda på att vi ska till ume idag, eller jag visste igår att vi kanske skulle dit idag men nu vet jag säkert. Vi ska fara å handla skor å lite vintergrejs åsånt man inte redan har. hihihi. Det kom så plötslgt vilket är bra, annars vet man kanske om det i en vecka sen kanske man längtar då å plågar sig själv osvosv om ni fattar.

Bild från igår

Och bara för vetskapens skull så har jag fått en ny säng! Den är typ mer än 20cm bredare än min gamla. hihi kommer bli förvånad ett tag till varje gång jag kommer in i rummet. Men en sak är säker att jag ÄLSKAR den. Jag fick den för mina syskon skulle byta rum å då var min dåvarande säng en del av en våningsäng man plockat isär, så den behövdes nu igen så jag fick ta den som stod i friggeboden ( stavning?:oo )

PADDA VAR FÖRNAMNET Å GRODA EFTERNAMNE

Har inte så mycket att berätta om förutom att jag träffa några kompisar på vägen hem som jag skulle plocka upp medans Frida sprang sin väg, jag våga inte kyssa den, men tänk om jag hade gjort de å det hade blive en prins?! Ni fattar troligtvis va jag snacka om, en groda, eller t.o.m 2, en liten å en större. ihihihi bild bevissen ser ni här nedan. Men sen gjorde vi bort oss totalt, för vi hitta dom typ några meter typ 50-100 meter ifrån ica på södermalm där jag bor då, å sen så sprang ja som efter Frida för hon cykla iväg från mig, så sa hon hödt typ "grodkvinnan" sen så hoppa ja upp på cykeln å Frida ba: kom så hoppas vi iväg. haha. Ådå sitter de ju några vid ica, pinsamt värre. Sen börja vi ju skratta å dom ba: Ni tappa nåt! Vi sket i det för det var nog piinsamt som de va. Sen sa F så hära hihihi: Dom skulle säkert säga att vi tappa en groda, haiahahahaha, ursäkta men detta är vår humor.


Förlåt för dålig kvalla på den sista bilden, men jag va darrig på handen:$$$

ME LIKE ME LIKEall the memories it´s still alive

Kan inte direkt säga godmorgon, snaraare goddag. hihi. Jag hatar att de snart är skola, det känns som sommaren bara varit nån enstaka vecka. Man har hunnit mmed ganska mycket ändå men det känns som man inte har gjort nåt. ÅåååH och när skolan börjar vet man att de är snart är höst å sen kommer snön å då äre den jobbiga vintern framme igen, den varar i en evighet, typ dubbelt så lång som sommaren? BAJS.

Bajs vinter våga dig inte hit!


GUMMIBOLL

Jag hatar psyk filmer, jag måste va allergisk mot dom eller nåt, alltså helt cp filmer då allt går åt helvetet. Okej jag bara skriver av mig för jag är riktigt förbannad nu tacka vare filmen! hihi men nog om de.

Hos Frida: Vi har värkligen tjockat ner oss. Tror seriöst jag har gått upp 1-2 kg, hehe, men den magen jag har skapat nu åker nog bort, aoo hoppas jag då. Men förutom de så har vi målat ett tak till F blivande rum, orginellt vitt. Sen ha vi lekt med både färg å vatten efter de, och senare vart de palt å tårta eftersom Fs pappa fyllde år, hihh så ännu mera att tjocka sig med. Men vad sspelar de för roll egentligen? Man lever bara en gång...... Har jag hört iallafall. Nu ska vi se på film, en älskad barnfilm.

HiHiHIHiHIhIHiHIhIhiHihi


STINKY TINKY BLÄ

Ikväll åker jag å Frida hem till mig in till stan, hihi. Men jag berättar mer om dagen då för nu har jag nåt annat att berätta!
Dom har ju en hängmatta på gården som är som vid en slänt, så satt ja och Frida där å gjorde fart, sen som stod vi upp båda, sen släppte Frida helt plötslig å jag som var helt oförberedd far ju baklånges å landar på gräsmattan, å vi skratta ju för de var ju skit kul, sen känner jag hur de stinker å ställer mig upp......... Där under min mage ligger då två eller tre platta bajskorvar! Alltså de är de äckligaste jag varit med om på länge, men nu var ju Frida å hennes mamma så snäll så de tvättar min tröja, hihih. Annars hade vi nog dött ibilen på väg till stan. hahha. Amen see ya soon, och kom ihåg, hundbajs stinker...... BOKSTAVLIGEN.


unstoppable


Detta var lagets tur helg, skulle spelas 2 matcher under helgen å nu är båda vunna. Ville bara meddela det.

Har inte haft tid med att skriva idag, hjälpa syster med hennes blogg å lite sånt, sen när hon väl va klar skulle vi slänga i oss gröt elle nå för då skulle min andra lilla syster spela match som vi skulle skynda oss till, och vi såg ju den sen skulle hon plötsligt spela ännu en match efter den som jag bara såg halva av eftersom jag var tvungen att åka hem å byta om inför min match då. Aoo så såg min dag på ett ungefär, nu ska jag iväg till gäddträsk om ett tag alltså. hihiih, plockar med mig kameran, tror inte de blir så mkt uppdatering tyvärrrr

Slappppppaaa kläderr

FASTKLISTRAD Å MÅSTE SLITA MIG HÄRIFRÅN

Matcehn gick utmärkt faktiskt, ser tv eller har sett tv hele kvällen, jagvet inte va filmen på tvn heter men jag orkar inte titta heller, hihi, mejmen, ska faktiskt upp å lägga mig, fast jag har slagigt vad med en att han ska somna före mig, men vi får se hur de slutar, om jag få säga va jag tror så tror jag att han somnar före, hih nejmen ska ändå dra mig upp. Match imårrrrrn, är just nu väldigt taggad hiahiahaih. PÖSSHÖJ

Måste värkligen göra om allt på bloggen har jag en kännsla av, nån som kan hjälpa? Please?

"FÖR LÅNGT ÅT HÖGER"

Jag är så less på min design eller va fan den nu heter, allt är typ tryckt mot högerkanten, så vissa bilder blir typ avskurna om ni inte redan sett det, men jag blir så otroligt störd på de å kan inte fixa till det heller för jag har fått för mig att de är ja som råka gjort de på nån av mina upptäcktsfärd till still mallen osv. Har gjort upprepade försökt att fixa de men inte lyckats, så jag har tänk att göra om allt, alltså... amen de är svårt att förklara så, men ni lär ju märka om ni klickar in nån dag och sen ser det hellt annars ut. Men we will see. Måste ha bra mycket tid på mig när jag väl sitter där, kan typ inget så de kommer ta jäätte lång tid så nu mama å papa vet ni de i förväg så jag har en orsak att sitta där just hela den dagen eller nåt, aja men måste göra de sista nu, och föresten om nån kan hjälpa mig eller nåt så snälla säg till.(a)


MIN MAGE PRATAR MED MIG, ÄRE NÅN SOM ÄR TROLLKARL SOM FATTAR MAGISKA?

Min humor upp idagen ( rubriken HahHahHah ) haha typ ingen annan som fattar säkert men ni får fundera hihi. Amen nog om de...... Taggar upp inför match nununUNuNuNUnUnUnu, mot GUIF faktiskt, dom har tyvärr hemma plan så vi beger oss iväg därvid 12 ifrån statoil. Seeya there.


BÄTTRE SENT ÄN ALDRIG

En bild på nagellacket jag pratar om i förra inlägget:

PIMP MY NAGLAR

Ikväll har jag fixat mina naglar, typ slipa dem eller alltså fila dem å lacka dem med ett nagellack som är sjukt fint, den heter milkshake, den är som genomskinlig med en nyans av ljusrosa, jätte praktisk om man inte vill ha som omålade naglar fast ändå en liten nyans av nåt. hihi. Sen ha vi nå klistermärken man kan he på naglarna så de ha ja åxå syssla med ikväll, hihihi, annars ha vi suttit framför tvn å myst med favorit ostkrokarna och Johan Falk på skärmen då. Ska isäng nu så ögonon får vila, natiinatti

BUDSKAPET Är VIKTIGT


Har alltid varit kass på paint så inte värt å klaga om du hadd nåt sånt att framföra.

Sen måste jag åxå upp å packa inför morgondagen, det är nämnligen borta match, första matchet efter uppehållet, alltså samma vecka som vi började med träningarna. Kom så plötsligt, men de kommer va sjukt härligt å säkerligen jätte KUL. Önska mig bara lycka till å ge mig en mental lyckospark så ska vi nog se att de går vägen!

it's not just we who see


Hade fel om vädret, det är minstsagt lika fint som igår, var på stan, hihi, som vanligt träffade än vän jag inte träffat på sisådär 3 år kanske, jätte fin flicka! Vi har ett favorit ställe som vi nästan alltid är på nu förtiden, aanäst efter shell då(a) Amen en lekpark, vet inte varför men alla vet som vars det är, å om man inte har nåt att snacka om kan man lika gärna släppa loss barnet innom sig, hihi nejmen eller tvinga ner nån stackare i en snurra som finns där. MOHAHAHA


HAN ÄR BLÅST HAN ÄR BLÅST HAN HAR BLIVIT LURAT HAN FÅR GÅ HEM MED SVANSEN MELLAN BENEN

Skrev inget igår för direkt när vi kom hem kopplade papa in videon så vi satt å såg på 2 filmer som man såg på när vi va små typ hihihihi. Frida far hem idag så ska låta henne klicka runt på dator å göra sina uppdrag innan vi drar nånstans, så omtänksam är jag hah nejmen det blir nog stan idag, det är fint väder men inte lika fint som igår å det är ändå för fint för att sitta inne å lata bort dagen ju. mMen mer skriver jag sen om jag hinner såklart!

Inte nyyyybild, men den dugerr

ÅHÅHÅHÅHÅHÅHÅHÅHÅHÅHÅ


BAAAJS BOTAR ALLT

Solen lyste och vattnet var sådär lämnpligt varmt, lite kyligt men kroppen domnar bort så de ä lugnt. Just nu = träning!

DON´T TRUST ON YOU


Bild från igår

Godmorgon alla morgonpigga eller nåt liknande!
Gårdagen var skitkul! Aaamen bortsett från några runda ungar som gjorde allt för att jävlas,tex bomben ( dom var som nå små kulor )Sen hoppa en utav dom PÅ Frida,å då agerade mamma Agnes å sa till dom på skarpen! Hahah, nejmen vi blev alla less på de, men tillslut vare vi som plaska å hade skitskoj med att brottas på axlarna, ja som ni ser på bilden.

Men idag så är det ganska fint väder så vi sticker å ska bada så ha de bäst potatis häst!

FUN-HOUSE


Så här såg ja ut idag.

Stan ända tills jag var tvungen å dra hem å äta, fick faktiskt 49kr för panten så jag har råd att fara på spa för de är det vi planerat ikväll h3h3h. Blir skitkul, som en liten tjejkväll. AMEN PUSSHEJ, kort inläggg i know.


it´s hard to get it, you are not clever, simply, want to shout out the truth to everyone, but I swallow

Det var riktigt skönt med träning igår, har som aldrig "sprungit av mig" som jag gjorde igår på jätte länge. Tyvärr så hadd vi problem med skjutsning så vi förlorade typ 15-25 min utav träningen.
Över till nuet: sticker snart på stan, eller ska väl panta burkar först, men sen blir det stan. hh1h1, ska möta några vänner där så får vi se vad vi hittar på.

jag saknar ord


LÅTEN JAG SKACKADE OM


Sober -  det var ingen som lyssnade

för käreken dog medans lögnerna viskade ärliga ord men det var ingen som lyssnade


Har nu slängt i mig mat och har tid till att sätta mig vid datan ett tag kände jag,sitter nu på verandan å lyssen på en depp låt som är så otroligt fin enligt mig, sen blir jag galen för att solen lyser sen reflekteras den på mig eller nåt så jag ser mig själv på skärmen så det blir jag smått tokig på. Caroline,Frida,Ludvig&Markus gjorde så att dagen flög iväg å nu sitter jag här å längtar till träning även fast det är onödigt varmt, hihi.


h1h1h1h1h1h1h1hh1h1h1h1


to get over you was a breeze, but getting used to me will be more difficult

Går dagen var OK. Det var faktiskt blandade kännslor vi alla kände under kvällen, men mera avslöjar jag ikke h1h1. Men kul kan man ju säga att vi hade, det slutade med att jag for hem tillCarro och såg film med hon och Frida som äntligen har kommit hem och landat. Hade faktiskt med kameran igår och den anändes!Jag:ååååH titta HEJ! *tar fram kameran å fotar*
Frida:den dära har jag åxå bild på.........för tre år sen!Egentligen är detta lyckans dag, träning efter veckors uppehåll(y)

ON THE ROAD AGAIN


Today i´m wearing this.

Ska ut på stan nu och träffa saknade Frida och Carro som jag åxå saknar h3h3h3.puss

jeg er lycckliig

Jag har inte så mycket nytt att komma med, vi va på stan, som vanligt, hade roligt, som vanligt, slutade med att vi va på shell, som vanligt. h1h1h. Men huvudsaken är att jag är skit glaááaá.Grattis Mormor♥

SUGAR BABE


Osminkad och oklar, bara de inte blir kallare ute sen.

Fick ju se rysare själv igår, aja nästan fast jag hade då en vän på andra sidan telefonen så helt själv var jag ju ändå inte, sen kom mamma hem, fast hon la sig typ på direkten så då vart jag själv igen.

Men just nu så ska jag iväg till stan, funderar på att ta påå mig en tröja ändå. Vilket jag nu kommer göra h1h1h1. Annars är planerna små, måste tvinga iväg mig på en sak senare åxå, vill inte avslöja vad, då får jag själv dåligt samvete. hh0h0h, nejmen ska försöka klämma in nå mer inlägg sen.

IDAG FÅR BILDEN TALA , DEN TALAR GANSKA BRA SÅ


RSS 2.0