allting börjar nu

Just nu håller jag på att dö av smärtor i ryggen + ben, halsontet ha faktiskt gått över med de känns ändå tjockt där. Ska försöka ta mig till skolan, har lovat mig själv nu. Men snart måste jag upp och duscha, men kan knappt röra mig pga ryggen, de är sjukt. Typ handikappad. Jävla förkylning, allt är åt fel håll.


dag 24

En bild som gör dig glad


är du döv eller bara nochalant

Är hemma å äter choklad, for till skolan å sen hem, eller just före 11 kom ja hem, hadd ont i magen å mådde inte bra helt enkelt. Ska se om ja kan ta tag i massa skolarbeten, känns skönt att typ plugga här hemma. Frida var här ett tag också(♥), skönt.
Får se om ja tar mig bort till tränigen ikväll, blev mest ett depp inlägg, hörde nyss också att uno amigo kan ha dragigt en vit/svart lögn för mig, vet inte om den inte ville träffa mig eller va allmänt lat. Å jag älskar verkligen sådanna häära dagar<3<33<3<3<3<3<3<3<3<3<3

för jag vet vem jag är - jag vet att stilen är min

Såg nyss klart minuten, försöker fortfarande komma på vilka de va som va me för de va tydligen ifrån lycksele. Nu ska jag iallafall gå och duscha sedan samla mig till i morgon.

helt okontrollerat borta av kärlek som inte existerar


är helt förälskad i det ja aldrig kan nå

Hejåhå, serpå tv nu, och bilder sen helgen, va inte så många men de får duga. Hahah, helgen ha varit som en bergodalbana, ena stunden vare super, andra åt h-vetet, iallffall gårdagen. Önskar jag gjort annorlunda, men ja ha också traffa fina människor igenom mitt misstag så ja. Men tänkkte dela med mig av bilder nu.Så långt nere i skiten att jag känner smaken av joden


dag 21,22,23

En persons om alltid ställer upp för dig

En bild på en tid du saknar

En bild från i sommras


breaking my own heart

HEEEJ, är hemma nu, med frida, hadd de bra igår faktiskt! ett tag, men idag ha vi vure (jag å frida) till gäddan då hon duschat å bytt kläder osv. Nu vänta vi på typ maaaaat och sen drar vi ut,(till fågeln)=duvan.

Bild in repris

att du inte ser vad som är uppenbart

Jeeehooo, efter skola blir de massa med vännerså tror inte jag sitter så myket vid datorn, hela helgen blir nog fullpackad, så, hehe:$ Folk kommer hit ikväll å sover över, vi blir typ 5 stycken(inräknat med mig) men bara ja får sova i MIN säng och med MIN kunnde så är det superlugnt!  skämta. Eller min säng ska ja sova i.he-he-heSer ut som jag har redigerat sönder bilderna, men faktiskt inte, bara min kamera om är för bra,HAHHA, sen ha ja knappt nåt redigernings program heller så de är lika bra.Fast ändå inte, känns töntigt med picasa som tydligen fanns på datorn, å picknik som ja inte har en aning om vars den kom ifrån.(y)
Ha en skön helg!

dag 19,20

En person som är snygg

En bild på dina närmaste

+ några till.


everybody in the club, pu-put your hands up

Va som sagt på stan efter skoolan, är nöjd med de jag fick å missnöjd med att ja nästan inte hitta nåt alls! Haha, men de viktigaste är då köpt nu så jag kan pusta ut. Eller, jag skulle annars ha en hel vecka på mig att köpa de, men ja, känndes stressigt att int köpa den nu om ni hajar...he..he..he

 
|Boy I'll let you love me let you love me long time, boy I'll let you love me let you love me long time|det var du och jag mot världen

Godmorgon!!!!!!!!!!!!!!!!! *r ganska trött , får skylla mig själv till tusen, har fruktansvärt ont i ryggen bredvid skulderbladet så anton få ta å massera mig med sina magiska händer när jag kommer på skolan, längtar redan. Annars vet jag inget annorlunda med dagen.

Fatnade absolut inte på bild idag, ser ut som skabb, typ allvarligt sjuk vid ögonen...;sss

Efetr skolan stick jag mamma å emelie, säkert kajsa också på stan, jag måste akut handla in shorts tills nästa helg å kolla på kläder , super!

gråt dina tårar dom kommer ändå torka

Fullt upp, sitter å äter,gör läxa,smsa,är social på fejset,kollar tv, tänkte om ni ville veta.
Träningen va jätte skön för ni som fatta, har redan försökt att förklara vad ja menar med det för en, men aja.
Kolla in världens styggaste låt, haha dansen är ju nästan söt, men otur att man fatta 0 av vad de sjung om.puss

Tunak Tunak Tun - Blog

ni är barnsligt fjantiga, skämmigt

Ser på disney, haha sött, glad att ja inte ser mig själv, har träning om mindre än 1timma och jag har ont i magen, så se mitt nuläge ut. Fick mer tid över än vad jag trodde jag skulle få nu efter maten, fick veta hur kristendomen tror varför man ha skåran/märket mellan näsan och munnen (snorrännan) jag tyker de är jätte gulligt.
Men nu ska ja med sura steg gå upp för trappen å brottas med mitt elektriska hår efter jag hett på mig den mest elektriska tröjan jag någonsin känt.


just a beautiful disaster

Ska snart gå till skolan, om jag inte såg fel så är det omkring 21-22 minus ute,kul!! Nej, det här är typ enda uppdateringen idag skulle jag kunna tro, efter skólan har ja er möte (duktig) sen efter de så äre konfa, ssen skulle jag å Nanna gå och fixa praoen, sen snabbt hem å äta, å efter de: skynda iväg till träningen. KUUUL, nejmen seriöst, nu måste ja rusa.
i´m the girl who cries loud, but still quiet

Lärde mig nyss att vitt guld är guld blandat med silver, så, som dom säger i phineas och ferb efter dom ha sjungt ekorrar i brallan 'där fick ja så jag teg' eller dom säger inte exakt så, men nära nog. Hahha kom på mig nyss också att ja kan öndå många repliker och sånt från disney program, pinsamt.

jag förstår mig inte på er, inte de minsta


Ska se handboll nu, hihihih. sveeeriiiiiigeee

dag 17,18

En ovanlig bild

En bild på din fritid

Representerar påde fotboll å vänner just nu.


det går bra nu, kompis det går bra nu

Världens segaste dag. Ha legat å degat i soffan å typ sovit ett tag nu så allt känns fel, hahaha, är fortfarande jätte trött, fast jag var tröttare förut, den typ fullproppade magen för flera veckor fram känns de som är typ utåin. Och de kommer nog bli en hemma kväll, kunde ha blivit att ja va me erik å rasmus senare men skull typ ändå inte hinna va med dom så ja... haha men ja älskar att inte ha nåt att göra så♥ ellerrrrr

du krossar mitt hjärta min vän

Tänkte läsa en av världens bästaste böcker, kan fortfarande göra de, så om de frågar varför jag somna på lektionen i morgon svarar jag att ja läste läxa, haha, de funkar säkert, speciellt på fredrik. Och om ni inte visste de så är vitalögner tillåtna, ialllafalalal för moi.

Helt hjälplös


i wanna se how you lose control

Sitter och försöker komma på nåt intressant att berätta, nåt intressant som hänt i dag som annars inte händer. Men på veckorna ser alla mina dagar nästan exakt lika dana ut. inte ens roligt. Å inte få ja nå sms heller, lika bra de, smsen är snart slut fast ändå inte, har några hundrkvar så om ja spara räcker de månaden ut. Fast alla kom å ta slut på duvan, så äre alltid. Men nu ha ja suttit å osat dötorsk eller nåt, svetten ha typ torkat å blivit ett nytt hudlager, inte najss om man frågar mig.


good girls goes crazy

Ska sluta å dryga här vid datorn. Har inget annat vettigt att göra så ja landa här, faktiskt gjort glosorna, kollat igenom dom å gjort de mesta jag kunnat å de dög, ska träna mer sen.
Ska lägga upp dagens bild när jag kommer hem sen efter träning för nu väntar käket.HHÖHÖH även fast ja är mätt på pepparkakor å choklad bollar redan.

HAHAHAHAHAHAHAHHAHHA :$$$$$$

när jag är som lyckligast, då vaknar jag

Skola idag = sur. Sur för annat självfallet, men är inte alls taggad på skola, fick mig upp ändå bra tid idag, tror ja vandrade i sömnen till köksbordet för ja minns bara att ja stod på toan å undra vafan jag skulle göra där.

Bild sen igår.

it´s just a question about whenyou see, i can be your superman

HOLA, egentligen borde inte jag å Frida sitta här. Vi borde se klart snakes on plane å austin powers igen, haha. Haha men just nu tränar jag upp min skriv eng med att snacka med en tvättäkta engelsman, hahah c00lchey-96.dk,och sen försök ja förstå norska också, ganska jobbigt att man måste tänka dubbelt.

Men ikväll tog vi några filmer å landa hos Vicktor. Hade faktiskt ganska trevligt, hannns pappa är cool på alla sätt å vis. "det luktar tjej fis" "Måste ju va dom då, dom sitter ju å kniper jätte mycket *pekar på jag ock gabbe*" haha, sen tyckte han min pappa va mysig åxå så ja.haha.

dag 14,15,16

En bild som påminner dig om gamla tider


En person som du vill vara med

En bild på dig själv


jag är fast mellan moln och rymd

but big girls don´t cry

                                 'fassa,fassa,fassa,fassa, fassa can you heeeaaaar me?'
Citerar ifrån en utav de fulaste filmerna ja någonsin sett, Austin Powers Goldmember, jag[♥]den, vi gifter oss i april i margareta kyrkan på gamlpatsen lycksele om filk är intresserade att komma. Hahah nejmen, trodd ja skulle skita ner mig, ååh, blir så kär. Å påtal om giftemål och kärlek, ikväll(drömmen) ska jag också gifta mig med Ulrik Munther, älskar han,hahaööhö nejmen om de vore så bra.

Hahaha kolla här och här. Det gick inte att lägga upp klippen här i bloggen så. Ville ha upp slutet åxå, men hittade inget klipp, alltså, ni måste se filmen, den får då 5 glasklara poäng av mig iallafall!


svälja rap är najsbajs

HEJhoppGuMMIsn0pp.Höhöh , sitter i gäddan å sjunger i falsett med Frida, the winner takes it all med abba. Uchsanbuschan, vi borde börja med opera, eller inte. Kinesiska pratar vi åxå, eller iaf jag så, hhaha ja, frida dödar m-ii-g, happinesss.Svar: Världens bästa Anton!!♥musiken är min terapi

Hahah yääs va ska man säga? Jag taggar sate till maj om de nu verkligen blir nåt, då blir ja så häääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääär gladerchoklader. Men den lyckan förstördes nu helt plötsligt när ja kom på att de är skola i morgon, men de braiga med de är att ja sticker till frida efter skolan, men de dåliga med de är att ja gå går miste om 5euroshoper choklader när ja åker buss för jag måste betala,buhuhu;(;;( haha. Jag är ju nästa för söt ibland, sitter å skrattar åt mig själv, no reason(hoppas min eng bra) tönt.


Måste svälja gråten när bilderna når ögat.

Dag 13

Du och någon klasskompis


oh my gosh

Hahah wtf, tydligen så ha vi bytt stjärntäcken, alltså jag som är jungfru är tydligen lejon, enligt nån jäkla astronom. Men jag som är så vidskeplig med stjärntäcken osv så brukar ja läsa mitt å tror ganska mycket på de, å även fast man tvivlar så brukar de stämma in, så ja tänker fanimig inte byta stjärntäcken mitt oppa allt.

Stenbocken: 20 januari till 16 februari.
Vattumannen: 16 februari till 11 mars.
Fiskarna: 11 mars till 18 april.
Väduren: 18 april till 13 maj.
Oxen: 13 maj-21 juni.
Tvillingarna: 21 juni till 20 juli.
Kräftan: 20 juli till 10 augusti.
Lejonet: 10 augusti till 16 september.
Jungfrun: 16 september till 30 oktober
Vågen: 30 oktober till 23 november.
Skorpionen: 23 november till 29 november.
Ormbäraren: 29 november till 17 december.
Skytten: 17 december till 20 januari.
Källa: http://www.aftonbladet.se/wendela/article8406104.ab


Hahha om inte jag ha gjort bort mig helt så är ormbäraren ny? å vafan är det? Kan inte göra nåt annat än att tycka att detta är en dålig sak å tänker inte ändra mig i första taget om att ja ä jungfru.


a drop in the ocean

Hola mis amigos! Hahah skerv säkert fel nu men ja oka int kolla, sitter kvar på skolan men ska snart gå hem, skulle göra Lovisa sälskap ett tag, måste hem å fika nåt, mende är så otroligt kallt å jobbigt å gå hem så egentligen skulle jag gärna sova över här, tid till lektionen å allt. höhö. Skriver sen.

 


i got the magic in me

Ha stört mig hela träningen på att mitt svett(hårbotten) luktade ketchup, villle inte ha nåt med mat att göra sen min lilla tabbe för några timmar sen. Men de blev gensat bättre då ja fick tårta när ja komme hem, fast, ja.
Men ja fatta inte varför nån väderprognos kan visa likadant som nån annan, alla visa olika, sjukt jobbigt. Vill veta om ja ska ha michelin kläder eller typ vanligt.


hellre fega å behålla än satsa å förlora

Till Till å med syster säger jag kan trolla - efter jag stekt tonfisk så de smaka som.. köttfärs, typ. Pappa tyckde då va gott(=bra) haha, sjukt. ville bara säga de. Hahha, hitta ett förjävla fult filmklipp på fejjan. Kan inte lägga uppde här för ja hitta som inte adressen, haha, måsta springa å byta om nu.

failure - like always

Tjosan!!!!!!!!!!!!!!!! Hahah när ja komme hem så kladda ja å emelie ihop choklad pudding och grädde med tanke på att de va pappas födelsedag. Först förstörde vi grädden pga nån äckel peppearmint sak som stank röv. Och sen vart de bra, men så otroligt tjockt de vart. Hahah, ska laga mat nu. Riktigt c00lt med lila grädde.


Födelsedags barnet i ege hög person.

Sen till middag:

Dag 11,12

En person du kan berätta allt för

En bild på din vardag

Syftade inte på att vi spökar ut oss sådär men aa.


have ever try to smile and hide your pain


Nu har jag anväänt upp all data tid jag samlat på mig, så jag sticker härifrån illa kvickt. Höhöh ya, men nu ha ja varit super duktig som va å handla hårtvätt saker (orka inte kolla upp stavningar så de blevde namnet ist) mandariner, å tuggummi! Ha dessutom passat syster å dammsugat medans å medans de tittat å dator, måste kika efter vars alla mina 8armar är sen, öhöh skämt å sido.

have ever try to smile and hide your pain


Nu har jag anväänt upp all data tid jag samlat på mig, så jag sticker härifrån illa kvickt. Höhöh ya, men nu ha ja varit super duktig som va å handla hårtvätt saker (orka inte kolla upp stavningar så de blevde namnet ist) mandariner, å tuggummi! Ha dessutom passat syster å dammsugat medans å medans de tittat å dator, måste kika efter vars alla mina 8armar är sen, öhöh skämt å sido.

once upon a time

Måste bara berätta att ja åt dom ökända pepparkakorna utan smak när jag kommer hem, tyycker de är så otroligt fult att dom inte smakar pepparkaka men samtidigt är dom goda, höhöhöh.
Men nu efter maten ska jag och emelie på affären å typ handla mandariner, ville handla shampoo och balsam där också men ikket att ja fick de, utan nu ha jag lärt mig att de köper vi endas på dollar.haha ok.


Dag 10

Någon du tycker är väldigt snäll


ger upp innan ja ens försökt

Är lämpligt fräääsch just nu, torkat svett, ha inte orkat mig upp å duscha än, diskuterar med mig själv om jag ska upp å göra de innan josefina ska sova eller efter, får se. Och jag har inte ätit upp min risifrutti[♥] än så jag måste typ klunga den på en klunk eller bara stoppa ner allt i halsen och hoppas de rinner i rätt strupe.

Har inte så mycket mer att skriva om, förutom att ja funderar fortfarande på vilken bild jag ska lägga upp på dag 10, typ en riktigt snäll person, finns sjukt många, å kan faktiskt inte lägga upp bild på bara en. Känns som att då blir minst 20 till glömda, å sen blir ja aldrig nöjd med personen jag väljer, 7kt j0bbigt.

The only way I can see you, is in my dreams, and the bad thing with that, it´s that when it´s good, I woke up.


ingenting varar för evigt

HEJ, haha veckans första skoldag, flög nästan fram, för första gången i hela världshistorien, de är sjukt, haha men bilden flög fram, satt å kludda fram en bild typ, fanns inte så mycket mer och göra, fast sen skulle ja visa en  video, alltså den lilla killen som sjunger "just the way you are" till sin lilla syster som har en sjukdom, å lill tjejen är så otroligt söt! Men sen så kom tompan badboy #1 å stängde  av de för de va tydligen inte nog bra för han, sen visa ja några andra bra låtar som tydligen inte va gillade av de flesta.usch då.

Väntar på maten som är klar om nåt tag bara, var nyss jätte hungrig, men tydligen så är jag inte et längre. Knas på kalas.


Dag 9

Någ(ra)on i din släkt


friends always leave but stay likes memories


HHAHAHHAHHAHAHHAHAAHAHA fattar inte de roliga i de hela egentligen, men smaken är som baken.

En sak är jobbigt, laddade in typ 23 låtar på datorn, sen är dom ba helt försvunna, inte kul. Men ska sova på saken och sen kanske jag plötsligt får en uppenbarelse om vars och i vilken mapp de ligger i. Sounds good. Ska sova på massa annat också... devillsäga, kudde,täcke,lakan,säng&madrass. Hahah skämt å sido, sov söttis♥


ger vad-som-helst

Sköljde nyss ur hårinpackningen, jätte skönt, så nu sitter ja å mullar mig med nå jävla chamallows (stava inte fel utan de står så på påsen) höhöh, skulle bara informera er så ni inte trodde att ja låg på ig- nivå i nåt. haha ne men ja ska nu halv se på minuten och kolla på både jackor och täckisar på internööt och andra plagg me, och samtidigt ska jag önska jag va snuskigt rik å hade de dära prylarna, för ikväll har jag inge värt liv, massa tankar som bara flyger runt så ja. Tänker inte klart.


övertyga mig om att allt är ok

Just nu håller jag på med att laddda över musik till datorn från the mobil££, sen ska ja ta från nån skiva åxå, vill tanka dator på musik, jo.
Frida for hem nån gång efter 1, eller hon blev då hämtad då, idag far mamma kl.4 och kommer hem på fredag, känns tungt, länge sen mamma var borta mer än en dag typ. Men veckoan kommer nog flyga fram så inga problem med det.
Har typ inga planer för idag, ska lämna mamma, få se om jag ska va med Erik ellr nåt, jävligt länge sen ja träffa han. Men annars ska ja va hemma. Låter fint.


Det är någonting jag vill ha som mitt hjärta säger är omöjligt
Nåt äre jag saknar som aldrig kommer tillbaka
Nån äre jag vill ha som jag inte kommer åt
Jag fösöker förstå mig själv men jag måste lära känna mig på nytt.


Dag 6,7,8

En bild på du och en vän du inte varit med på länge

En bild som du aldrig lagt upp

En två person(er) som du saknar


Gamla bilder..[♥]


ibland skulle nog fysisk smärta va bättre

Hej! Nu ska vi dra ut typ, vi kom nästan nyss hem, eller några timmar sen, tacos för andra dagen i rad å jag är inte oliycklig för de nej, men utan jag är jätte lycklig och nyss hört om enligt mig världens coolaste människa, som jag dessutom är släkt med, så nu kan ja dö lyckligt om de skulle va så.

Men igår va de super0, en fin kväll blandat med dåliga å bra filmer. Men ja tror jag käkade ihjäl mig ett tag, ikväll och idag, å HAHAHHAHA ja just de ja, jag och Frida, vi byggde ett tält i natt. Dom andra somna medans vi satt å sjöng vid datorn och tog ego piicsszz med camen och kameran, sen så skulle vi sova å sängen va typ upptagen å då la vi oss på en madrass-säng som Anton och Jesper stökat fram, men sen så hitta vi några äckliga godisar som de såg ut som nån tuggat på, å då attakerade vi de ovetande sovarna med dom och sen kom vi på¨att "tänk om man hade ett tält" å då hämta vi stolar och täcken så vips hade vi ett tält, sen så somna vi sött.Men nu ska vi snart få skjuts till stan å sen sticka hem till Manfred å si på film, blir super de med!


vik dig dubbelt och låtsas att du skrattar

Sitter typ och väntar på ett sms som aldrig kommer även fast jag inte väntar på ett sms, va vanlig dag idag annars, fick skjuts hem av jesper, grymt, slapp gå, hann prata lite med han å anton. Och när jag kommer hem, jaa, satt en halv minut devillsäga 30 minuter vid datorn innan jag fick börja med maten, typ kl.halv 4 , syster hade träning, få se hur hungrig jag är efter träningen sen.


Ska städa rummet nu, för i morgon sticker jag och 2 andra ner/upp(?) till gäddan och övernattar hos fridiluttan till lördagen,och då fyller söt bror år å då måste mitt rum tidligen va städat. Så de kommer va sämst uppdatering. Så nu vet du.


Dag 5

En gammal bild på dig själv


it was only just a dream

Yes, är förälskad i risifrutti<33<3<3<3<3<33 iallafall icas tror ja de är, älskar, haha nejmennu ska jag springa upp, må dåligt över att engelskan va tills i morgon och inte till på fredan och gå till skolan tidigt för att nöta på engelskan, vill faktiskt ha mer än g i engelska, de å svenska + andra ämnen, så, när och om jag har tid ska jag börja plugga på allvar, en riktig hästpluggare - plugghästare.

Och med de säg ja godnatt, haha puss.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


Dag 4

En bild på en konstig tid i ditt liv


but oh, I want to let these feeling rise

Ha nyss ätit, konfirmation efter skolan, va ganska roligt ändå, ganska trött nu, men ska bara skriva detta inlägg fort som tusan och sen kasta mig upp och byta om, haha nej ha inet så brottomt, iallfall inte nu när ja skriver dessa ord, vet inte om jag skriver nästa mening 20min efter, brukar variera.
Inte taggad på träning, fast ändå suger på att röra mig lite.känns som jag svek dig hårt

Sista the deep avsnittet är  klart nu, fint skut, fast näe, tyckte att en till kunde ha fått överlevt, skulle varit bäst då, men iccket, tror jag ska bli regissör, fast vet inte vad jag skulle göra för nåt. Massa bra slut, men nu måste jag verkligen bums i säng. Dejta kudden och täcket sen falla i skönhetssömn.


i let you love me long time

Lång dag, uschan, måste se om jag kan superdammsuga nu, lite före maten, sen efter maten ska jag nog möta upp en vän så jag kan köpa tuggummi, de jag lever för, eller de som gör så jag lever, har inte bestämt mig än. Iallafall så äre Timmy Turner på tv, och de sjunger äckel vicky så nu är jag i himmelen.
 Min bebis


Dag 3

En bild på någon i din familj

HAHJAHAHA asså förlåt emelie, var bara tvunken att lägga ut den:] togs typ -05


hellllo, i need a english brain, please

TJÄÄÄÄÄÄÄNARE, satt nyss å åt pepparkakor som inte smaka pepparkakor, mums. Hahaha. Är trött  men jag vill inte sova än, för jag vill inte, vill inte rensa tankar än, vill att dom ska stå still och inte flöda. Det är prommenaden till&från träningar till för, att låta tankarna leva. Tänkte en massa, kom inte fram till nåt, bara att jag är en drömmare.---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
I'm a dreamer, I make my own happy stories about my life, so I fell in love with them,
And then when I understand that all I been thinking of,
Never ever can happen in the reality
I see the problem in the whole thing, might in my whole life
I just wanna move to my own fairytale, and take the love with me.

who says I can't be free?

Måste ju lägga in lite picsSZz sen igår kom jag ju på. Vet bara några som vill döda mig sen.


Medverkande på bilderna: Angelica, Manfred, å Lille Björk. Våga inte lägga ut nå mer, då lär ja ju va hlashugggen sen om de skulle råka se.thöhööh

Dag 2

En bild på dig själv

Inte tagen igår alltså, mer än 2år sen nu.


jag vill bara veta vad jag själv vill

Hahha jätte rolig skoldag!!!!!!!!!!!!!!!!!! nej. Just nu si ja på gamla bilder vi ha hett på några skivor, det är inte lite bilder, så det tar nog ett tag. Super roligt, faktiskt. Kan skratta åt mig själv hur man såg ut då utan att jag bryr mig ett skit egentligen,(y'
Hahah har varit trött hela dagen, somna nästan på nån lektion, men ja vakna av mig själv att ja typ höll på ramla eller nåt, ryckte till, gansksa komiskt, sen höll ja på somna sittandes också, men då kvickna ja till justprecis innan ja tippa lite frammåt, kunde gått jävligt ont i pannan.mums.

let me goOrkar inte skola idag.

i'm only me when i'm with you

Försöker få tag i angelica som jag sen ska träffa, för länge sen sist. Sen ska jag typ hem till middagen och bara ta det lugnt, papa höll mig kvar till 3 i natt för han skulle berätta/beskriva en massa, sen blev ja väckt 8 men kom inte upp förän 9, somnade om, ovanligt.Syster på akuten, kanske benbrott i armen, vem vet, kanske nåt annat, vem vet, isåfall om de skulle va så tråkigt, välkommen i klubben. Men hoppas inte.


Dag 1

En person som du umgås mycket med


hej, jag har inget liv!!!!!!!!!!!

Dag 1: En person som du umgås mycket med
Dag 2: En bild på dig själv
Dag 3: En bild på någon i din familj
Dag 4: En bild på en konstig tid i ditt liv
Dag 5: En gammal bild på dig själv
Dag 6: En bild på du och en vän du inte varit med på länge
Dag 7: En bild som du aldrig lagt upp
Dag 8: En person som du saknar
Dag 9: Någon i din släkt
Dag 10: Någon du tycker är väldigt snäll
Dag 11: En person du kan berätta allt för
Dag 12: En bild på din vardag
Dag 13: Du och någon klasskompis
Dag 14: En bild som påminner dig om gamla tider
Dag 15: En person som du vill vara med
Dag 16: En bild på dig själv
Dag 17: En ovanlig bild
Dag 18: En bild på din fritid
Dag 19: En person som är snygg
Dag 20: En bild på dina närmaste
Dag 21: En persons om alltid ställer upp för dig
Dag 22: En bild på en tid du saknar
Dag 23: En bild från i sommras
Dag 24: En bild som gör dig glad
Dag 25: En person som alltid gör dig glad
Dag 26: Någon/några du alltid har roligt med
Dag 27: En bild som du alltid skrattar åt
Dag 28: En tokig bild
Dag 29: Den nyaste bilden på dig själv
Dag 30: Någon du aldrig kommer släppa taget om!

Kommer lägga in alla inlägg på detta på 30 dagar om nån vill titta in sen å blablabla.

för att ni har fostrat mig till den jag är idag

Sitter och lyssnar på youtube låtar, dom hära låtarna som tydligen är för bra för att komma upp på spotify, där är mörkvitt och fonky fresh inkluderade. Känner mig trött å nere, alltså trött bara. Känner mig förvirrad, inte bara tröttheten, fattar inte varför jag skriver dethära, men jag kände för det.
Sitter också och letar efter lyrics till massa låtar, oftast botten napp. Typ refrängen som man redan nött in med inte resten av alll text, it sucks.baazzjj, känner mig ganska mogen nu, lättar mitt hjärta för en vän, sköööönt, precis som man skiter, skämta. Ta mig inte på seriöst allvar, väntar på pappa å mamma å förbrukar bort min data tid så sadface på den.
--
 
Bilden får mig på bättre humör nu + musik i öronen, + tanken på nåt gott å dricka, oh så tänker jag på nudlar, eller jag är säkert allergisk mot dom, fick nån gas attack igår kväll, pappa hörde:$$$ Haahaha, de kallas att b-j-u-d-a p-å s-i-g s-j-ä-l-v (-L-)

På tal om att bjuda sig, mamma visa mig denna super läckra gammla bild, gissa vem som är jag? Den enda som gör helt annars än dom andra + rosa tröja när alla andra verkar ha röda.tummenupp.

i´m losing it

2010 - listan
1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jo
2. Höll du några av dina nyårslöften? Minns dom aldrig
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Ånej
4. Dog någon som stod dig nära? Nope
5. Vilka länder besökte du? SWEDEN

6. Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011? Men alla stunder med massa vänner
7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? Inget.
8. Vad var din största framgång 2010? Det vet jag faktiskt inte, har nästan legat back med bollfot så.
9. Största misstaget? Don´t know
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Kan an lugnt säga

11. Bästa köpet? Säkert kläder
12. Vad spenderade du mest pengar på? Att göra saker med vännerna, + godis tilll film osv.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Vännerna
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010? Skaka rumpa,starstrukk,  wavin' flag, bumby ride, mikrofonkåt osv.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare.

16. Vad önskar du att du gjort mer? Levt mer, vågat mer, skrattat, solat
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Vet faktiskt inte,  
18. Hur tillbringade du julen? Med släkten hos kusinerna
19. Blev du kär i år? Var de i början men sen inte
20. Favoritprogram på TV? Greys anatomy

21. Bästa boken du läste i år?
Elsas mode, sen ha inte läst hela men Trasig är grym den med
22. Största musikaliska upptäckten? Vette sate
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Minns inte
25. Vad gjorde du på din födelsedag 2010? Firade med släkten

26. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Kärlek
27. Hur skulle du beskriva din stil år 2010? Bättre än den varit
28. Vad fick dig att må bra? Vänner, sommaren, familj, musik
29. Vilken kändis var du mest sugen på? Justib Bieber, Ulrik Munther
30. Fick du någon ny familjemedlem 2010? En vän jag ser som syster
31. Den bästa nya personen du träffade? Ingen nämn ingen glömd, men dom vet nog vilka dom är.

tonight, we are each other's

Fick jäättte gott fika hos nanna och träffa hennes släktingar fick ja med, hennes farmor är så sjukt gullig, va bara tvungen att tillägga det.
Efter ja varit där och sett på både slalom, lite stört, å längdskidor on the tV så for ja ba hem å ©!||@, åt mat, vinka hejdå till mamma å pappa som skull bort på middag så sista lördagen på ett lov sitter jag barnvakt, hah men ville nästan ta de lugnt ikväll så.

Har ingen att få krama, älska och pussa,
men mamma säger att det går många fler bussar
Kärleken är bra, man kan älska, bli älskad
Fejka och leka, som en player, blir man stämplad

one wish

Vart stan igår, sen gick vi hem till mig, jag som nästan bor längst bort, bara för att ingen ville dra hem till dom, men vi kunde ha gått hem till frida med de ville ingen, 2.5mil ä ganska mycket tydligen.

Daniel och Manfred igår.


Nu, ska jag dra till sötaste nanna och gratta henne, GRATTIS SÖTAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

när en småsak, blir till en storsak

Var nästan bara dom hära bilderna jag haade, hade några mera men jag raderade dom så att jag kunde spela in film, men ikket att de skulle funka, kunde spela in i typ 40sek så nej, måste hittta ett minnes kort. Men bilderna kunde beskriva våran natt och kväll så bra, mat,mat,mat,mat,söta outfits, sen gjorde vi allt och inget, spela in när vi dansa till låtar också, ganska sött. Har knappt sovit nåt inatt, fast ändå så ha ja de. Fast inte lika mycket som vissa *host agnes host*


Nu väntar jag och frida på mat och sen ska vi få tag i folk och göra staden osäker, eller stad och stad, vi bor typ  i ett samhälle.

hahahhahah förlåt frida


Hahah man ser typ inget, men de är frida och kajsa som ligger i min säng å frida härmar kajsa å kajsa härmar frida så ja, dom är ganska söta!


i wanna be the one and only

Just nu kikar vi på filmer sen ja va liten typ, asmycket minnen kom upp, saknar gamla klassen på norräng, eller hur allt va då, ååh, fick som ett lyckorus för en halv minut devillsäga 30 sekunder.

Snart ska vi fara till hedlunda å leva rövarn där, haha skämta, vi ska va så snälla så.


gotte grisar är vi allihopaa


Påsarna är fulla av både godis och dricka och mat, allt tills ikväll och imorgon, sjukt hur mycket de blev alltså. Väntar på¨Frida sen ska vi slå in paket och så ska jag fixa mig, hoho, skönt nu när allt är fixat.

någon får ringa 112

Godmorgon, vaknat ganska nyss, egetnligen hade jag ställt ett larm på 9.30 men de stängde ja av, drömde ganska cp, gick runt på skolan i trosor och mass annat.
Nu blire fattigariddare till frunch, göööda. Och sen rullar jag och mamma till dollar och ska köpa en maasssa till ikväll, håller tummanra för att de ska gå vägen också bara.

Ingen ny bild-

a wonderful smile, it feeling inside

Ha städa rummet å bädda nytt, fatta hur skönt de kom å bli när jag ska sova sen?! Och ett stort + är att de är världens starkaste björn som pryder mitt täcke denna gång.yuummie.

-----
Annars har dagen varit lugn, eller njä, stressa upp i morse typ och även fast de så hann inte lovisa käka frukost. Sen for mimmi, sen somna frida medans jag duscha och sminka moi och fixa håret. Efter det följdes jag och frida dom kanske 20meterna sen skiljdes vi åt och jag mötte upp en vän och hon mötte sin farmor hemma hos henne.
Efter ja va med vännen så for ja hem å gjorde allt och inget, fin och intressant dag.


Och eftersom jag skulle städa rummet fick kompisarna falla bort, tyärr...


are you the one that i am looking for?

Bilderna jag lovade.

ASSÅ JAG BJUDER PÅ UBBELHAKEBILD PÅ MAAY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Inte så många bilder, men de är mer än ingenting.

sing out loud

Nu ska jag sticka uuuut. Men jag kommer hem vid middagen tror jag och då taggar jag att städa<3<3<3<3<3 Sen måste jag fixa så massa planerar morgondagen.yes. Men när vi då fixa så kommer de blir toppn.

Älskar mobil kvalla.


I look up, it's just me standing in the mirror

Kände att jag ha varit vaken ganska tidigt nu svagt ifrån 10.30 å starkt ifrån 11.00. Gick i säng ganska tidigt men somna otroligt sent. Nu ha både lovisa och mimmi furi som också stannade över natten och det är bara frida kvar, iallafall ett tag till.
Ha bilder sen igår, men kameran och sladden ligger där nere och jag orkar inte hämta dom, å med tanke på saker som är jobbigt.. måste duscha,städa&dammsuga rummet, kl.2 ska ja va på ishallen typ, åsen måste jag göra övningar, hela världen känns jobbig nu, längtar nästan till gamla rutiner som att gåupp, gå till skolan, plugga efter skolan, om man har tur hinner man med kompis osv. Men bilder kommer sen.Lovaaa.


Hahaha ps. har någon fått cp sms av mig inatt så var de för att vi körde sms roulette.höhööh fick ett par seriösa svar på endel sms.haha skitskoj.


sí estoy aqui

Laddar ner devil till ikväll, före de ska vi fara å bowla, kommer bli hur kul som helst, hoppas att de finns banor till oss, ha inte hyrt några, för de kostar hur mycket som helst, men nu är lovisa här och hon ska å sova över så nu ska vi göra nåt bättre än att glo på denna skärm. hejsbejs.

Vet inte om detta är ifrån filmen , men, hursomhelst.

And now I'm right back in the gutter

Godmorgon, vakna typ nyss igen efter att ha varit uppe å ätit frukost typ halv 11. Vi fick plötsligt ont i magen och vila, eller vi fick ont medans vi vila (?) Hursomhelst håller vi på fixa ihop så flera ska hitta på nåt ikv, bara tjejer faktiskt, tove och emma är ju här så vi måste ju passa på, så jag måste nu skrapa ihop pengar och städa, lået säkert enkelt tycker du som läser detta, men jag vill ju som spara pengar om ja nu kanske ska få epa, och frida bor ju som här nu(tare som ni vill) så de är dubbelt så mycket kläder och saker där uppe just nu nästan.

Men de kom säker gå fint, men om de är nån som vet et litet mini jobb där jag kan få mig en lämplig summa pengar så höör av dig. Har inte odla nog mycket skinn på nosen än så har inte frågat ännu. Men om nån på shell läser detta nu så be ready, jag kommer nån gång.

I miss the lovely summer.


i keep dancing on my own

Idag ska de bli en bra dag.

tonight baby can we be wild for a while

Ha inte så mycket att säga, dagen: vi vakna, duscha, sminka, gick, träffa mimmi å emma, åt på knut'n träffa tove, sa hejdå, stanna på bstn,pratade ett låtsas samtal, for till kompis å såg film, hitta ny favvo film, sen blev akut pissnödig och senare gick hem, så nu är vin hemma å ska snart gå upp, härlig dag säger jag bara, men de känns som att resten av lovdagarna är förstörda.huuuuuva.


Just let you know that, you're not alone

¡Holabandola! Ha locka håret så de känns jätte ovant för mig, har snart vant mig för den som vill skriva i sitt care-block, hah nejmen jag väntar på 1.mat 2.frida och saga. Efter jag ha fått ätaa min älskade maaat så skyndar vi oss iväg till ishallen och skådar 96/95ernas match, kuuul.puss

you drive me crazy


Bjud på söt bild


Godmorgon, ha varit vaken ett tag, ska snart klä på mig och fixa alla grejer sen ska jag typ vandra dit bort så jag är där i godantid.
Blir vinterna/årets första (inne) match, är ganska nervös fast just nu mest bara lugn och lite trött, slut i huvet, men inte i kroppen. hööhöh.
Måste skynda mig bort ifrån datorn nu pga personliga ting.huvaligen, och som gräddet på moset på de så my favorite blogg har lösenordskyddat nu,cutcut


inget kan stoppa oss nu

Bilder sen pappa , jag ´+ 3 syskon va ut
Snart väntar sängen, match spelas i morgon.

bom falleralla rallan eey

HÄLLLUU, är hemma nu ifrån Frida, haft en super nyårsafton!!! Dock så kom jag inte på nåt nyårslöfte sså de är jag utan för i år.
Ska inte skriva så mycket, ni får läsa av bilderna istället. Och med de kan jag passa på att säga att idag spenderade vi tiden på bob,madrass&skoter, mycket trevlig dag säger jag bara.

Hoppas ni också haft en toppen nyårsafton/nyårsdag.


RSS 2.0