'AMEN SORRY'

Igår när jag då väl va på träning höll man på dö av hetta, det va jätte varmt, sen under tiden var det ju fortfarande varmt med det kom åsk-moln. Sen på väg hem såg ja en förbannat stor blixt, å jag ä ju en aning skraj för åska osv. Sen så var ju Frida hos en kompis undertiden jag var på träningen, så jag for ju dit för vi skulle cykla hem å jag bad henne skynda sig. Sen medans jag satt där ute så kom en STOR droppe på sadeln, sen kom det fler å fler droppar. Frida kom å vi börja cykla. Efter möjligtvis 100m öste det ner. Sen då bytte vi av så jag cyklade å när vi då väl kom hem så såg det värkligen ut som jag hoppat i sjön med kläder på! Jag överdriver inte, det bara droppade från ansiktet och håret när jag kom in.

Sen så var det några bässervissar som åkte förbi i en bil som skyddade de från regnet..... så satt de å skratta åt oss.:(:(:(::((  hahha, det var därför jag inte skrev nåt i går eftersom pappa dragigt ut internet så inte blixten skulle slå ner å bränna upp den.

Match idag håll alla tummar och tår och sparka på alla rövar ni kommer åt.


LÅTEN ÄR SJUKT BRA, ETT PLUS ÄR JU ATT LINUS PÅ LINJEN ÄR MED:$


TRÖTT TRÖTTARE TRÖTTAST

Vi blir ju som sagt väckt klockan 8 på morgorna, och ikväll var vi uppe ändå längre äv va jag bruka va när ja ä hemma själv utan kompisa, jamen sen så va vi så otroligt trötta att det sluta med att vi gick ut å som på solstolar i ca.30 min, sen gick vi in å sov till lunch, höhhöh.

Nu ska vi därimot dra ut på stan osv. Vi håller tummarna att det inte ska regna!

VATTN MELON

Gissa vilka två ljushuvuden som turas om att ha en kanske 2-5 kilos vattenmelon baki rygg raden, kan inte va svårt att klura ut men det var samma blondiner som hoppade ifrån bryggan med bästastevän Anton, samma två idioter som rodde ut med båten med samma underbara Anton. Dom dära två flikkkkorna ska nu sova och hoppas på bra väder i morgon. PUSSNATTTT

'BAPPELSIN FÖRHELVETE GUBBJÄVEL'


Vi ska snart cykla iväg till Hedlunda och bada med våra vänner Anton gånger 2 och bada med dem, men först å främst far vi på ica och köper cola och vatten-melon som är ett sommar måste, ingen sommar utan meloooon. Eller är vi de ända som tyck de? Hursomhelst så har jag legat och stekt under sommar solen i sammanlagt 3 timmar ungefär och det har givit resultat (y) Men nu är det fortfarande varmt och soligt ute så vi måååste värkligen svalka osss på momangen. PUSSHEJ

UPPE MED TUPPEN

   
Eftersom mamma jobbar som dagisfröken så har hon hemma ett barn här. Därför tvingas jag att stiga upp senast kl.8 eftersom annars får jag nog ingen frukost utan får vänta till lunch.

Men just nu sittter jag och väntar in solen. Har tänkt att vänta lite eftersom solen ska koma fram lite mera så jag kan sitta i "hörnet" ( alltså det är ett hörn vid vårt hus eller hur man kan säga, om man ligger där så blåser det inte på en å man slipper frysa MOHAHAHAH ), än så länge har jag inte sett ett ända moln *superglad* så jag vill ändå skyna mig ut, kan ju lika gärna passa på att sitta vid datorn ett ynkapytte tag så. Men nu ska ja smörja in mig i solkräm så jag slipper bränna mig OM jag skulle somna.
MUSSHADE - pusshej på norska.

victory

     Matchen gick ju ganska bra så nu är jag helt nöjd med allt känns det som hahahahh.

Ser nästan aldrig VM men idag är det ett undantag, det är nästan bara jag och äldsta lilla systern som vill se det och då är det ju fler som inte vill se och då får vi va tysta och se på nåt annat istället. Hah ja så ligger det till om du kommer hit å tror du får se VM, men nu har vi inget annatå se på så var mammamama extra snälll idag åxå HahhAhAhhhHhaA
 
Gamm bild'N samt grod bild'N HaahahAAHaHAHhAHAhAAHHAH
 

EN LYCKO SPARK SKULLE RÄCKA

     
       16.00 then you can wish us good luck


now it feels like I go from here to champion the idea that I have succeeded better than you

Egentligen var det tänkt att jag skulle sammla på mig lite mer bränna innan matchen idag, men eftersom himlen inte är fullt blå så blir det sen iskallt när ett moln tjockar sig framför solen. Så den idén rök ju direkt tyvärr.

Så istället latar jag mig som vanligt här inne där det är precis lagomt varmt och klickar runt i jakt efter söta toppar/tunikor/linnen som jag skulle kunna tänka mig att fråga efter.

349:-

IN THIS MOMENT

Just exakt precis nu, så, är det säkert nån som dör tyvärr, föds fler barn. Och just precis exakt nu, så, vill jag sova, just exakt precis nu så undrar du vafan jag håller på med MOHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAH.

Hinner bjuda på en låt innan jag somnar mitt på plats.

Alexander Rybak - Why not me?

         

'made in lycksele'


Nescobar Ft. Blai - I am What I am

midsummer-10

Jag spenderade ju min midsommar i Insjö. En mini by som ligger i stort sett mitt i skogen, eller vi var mitt i skogen mittemellan Lycksele och Åsele. Men jag hade det toppen bra där borta. Stugan låg just vid vattnet så vi for ut på fiske-tur med flotte. När vi for så va det skinande sol i Lycksele och medans vi åkte så såg det ut som att vi åkte mot moln och regn. Fast sen sken det upp där vi var så jag lugnade ner mig hah. Men iallafall så åkti vi ut på flotten och stannade i en liten vik där vi börja fiska, sen drev vi oss lite närmare en vass som var där, då sluta jag genast fiska eftersom jag ville absout inte få en gädda på kroken, då skulle jag nog bokstavligen skita ner mig. Men istället så drog min lille vän Frida upp en så klart. Ett riktigt äckel, har ingen bild på den som tur är! Sen for vi ut en gång till fast långt bort åt andra hållet, då jävlar drar hon upp en till......................... Och flera små abbare fick vi också hahahah.
  
  
  
  
  
  
  
  
  

En av låtarna vi lyssnade sönder, gammmal men bra(a)


'1 2 3 4 JAG ÄR EN PARTY MYRA'


Det ser ut som att de får bra väder här i Lycksele iallafall. Sen vet jag inte hur det är där borta vi ska va men jag håller tummarna att det ska va lika fint! Men nu önskar vi er en bra midsommar:):):):):):):))))♥

'I stands in between two decisions will likely change my life bonded SHORT FUTURE'
'SMÅ LÄTTA MOLN SER JAG PÅ MIN HIMMEL MIN HIMMEL SOM ÄR BLÅ'


Det blir att fara ut å sola! Fler moln i dag dock, men varmare ute är det så jag hoppas på att slippa frysa när solen inte ligger och steker iallafall.


mårning mårning

Sitter och spänner mig här i soffan för just nu är det pokemon ( tror det stavas så ) och det är nån fight med "huvudpersonens" pokemon HAHAHAHH, känner mig så otroligt barnslig men jag orkar inte byta kanal, på minner mig ganska mycket om barndomen att se på gamla program man såg på förr. Aja enligt mig så växer man aldrig ifrån barnet innom sig, den har man alltid med sig.


Idag blir det ännu en "jag-ska-lata-mig-i-soffan-så-länge-som-möjligt" dag, och så klart ska jag ju se på disneychannel så länge jag kan innan nån i familjen kommer hem och förstör, eller om dem inte hunnit hem innan 15.00 - 16.00 så ska jag ändå iväg och hämta Frida som jag ska fira midsommar med.


JA NI HAR NOG INTE MISSAT DET SENASTE


ÄNTLIGEN NY HEADER

hey hey hey veldig mye

Just som när man trodde att det bara fanns regn å  en ända stor grå himmel här i världen så spricker det upp och solen tittar fram! Den har varit här hela dagen ända sen i morse, me really like.

Bilden är tagen i solen så jag vet inte om det stämmer annars;););););))))


Visste ni att diarée på tyska är Durchfall. Är det bara jag som tycker det är skit kul?!

'Will never forget'

Oftast så brukar man koppla vissa låtar till olika tillfällen och jag har 2 låtar som VÄRKLIGEN får mig tänka på just någonting.


Får mig att tänka på alla de norskar vi lärt känna p.g.a vi spelade den hära låten om och om igen där borta.


Får mig att tänka på hela laget, eller iallafalll alla som var på cupen, och våra tapppra försök till att tagga upp.


jag måtte dööö

Hejhoppsan

Kom nyss hem ifrån umeå, IGEN. Har den hära gången varit på zonläger. Just nu är jag helt å hålle slut i kroppen, å nacken värker på nåt konstigt sätt, jag menar hur hart jag kunnat gjort illa mig i nacken om man sparkar på bollen med fötterna?!!?!?! Och det mystiska va att jag fick ont i nacken i omklädningsrummet när ja duschat........... strange.

Men i morgon så ska jag då bara va hemma å ta det lugnt å sova läänge eftersom jag vva tvungen att gå upp typ 5.30 i morse, jag bara flög upp konstigt nog, men tur det, ja hellre det än att jag skulle försovit mig.


En sak är säker, jag saknar inte vintern.;dd;d,d,d

ungdomscupen 2010

Både vädret och Gud var i mot oss, fast alla lag drabbades ju av regn å lera och för det mesta sönder regnade planer fullt av lera, ( mest på en plan då ) Men sen var det alla dessa bollar som ALLTID studsade fel. Men man kan inte alltid skylla ifrån sig. Men förutom det så var cupen AS rolig! Kan försöka berätta om hela helgen.

Vi åkte dit i Fredags halv 10 ungefär, när vi då kom dit upptäckte vi gladerligen att vi hade så kallade "grannar" som var norskar *hihi* sen spela vi 2 matcher , den sista var klockan 6 om jag inte minns helt fel, så vi ägnade resten av kvällen av att gå runtruntrunt där på skolan för att se vilka andra som bodde där. På lördagen spelade vi också 2 matcher, vi gick upp ganska tidigt (6.30), senare på kvällen var det disco, vi gick dit just när det öppnade å då var det enbart små barn där. Så vi gick direkt upp till skolan igen. Sen tog vi fram CD-spelaren va hade med oss, slog på den å skivan vi lyssnat sönder hela helgen. Så gick vi runt där på skolan och tuta i tutan vi köpt. Vi tyckte det va  skit roligt ju, sen efter ett tag pallrade vi oss ner till discot igen och försökte faktiskt dansa till den värdelösa musiken som spelades. Sen på söndag spela 2 matcher också, och sen efter båda våra matcher så spelade Gruben alltså laget som bodde bredvid oss som, ett jätte duktigt lag alltså! Så vi satt där å hejade å ropade alla namn vi kunde hah. Sen var vi tvugn att säga hejdå till alla vi lärt känna å det är tråkigt att det kanske var sista gången man träffade de.:(:(:(:::(:((::((

Det dära är nåt jag aldrig kommer glömma, helt otrolig helg!


HEM LJUVA HEM

Jag skriver om ALLT imorgon eller vid nåt annat tillfälle för just nu så orkar jag värkligen inte säga nåt. Men jag ja ska nu få soooova ut i min egen säng å gå på min egen toalett, det bästa av allt. Men hare, förresten, jag tog ju med mig kameran, men jag orkade aldrig ta upp den........ så ni får inge bilder förutom 1 kanske, jag tog nämnligen bild på några av våra tränare när de städade, MOHAHAHAHAH
nattinattiii*;*;*;*;*:********


STRESSIGT VÄRRE

Tjabbbaaaa

Idag är det allt förutom lugnt för min del här hemma, måste tvätta kläder tills i mårrn då de bär av till ume för cup. Sen efter jag tvättat alla kläder så måste jag därmed packa ner allt skit i väskan, och nu å morgonen har jag dessutom hunnit dammsuga typ 4 rum å vädra mattan å ikväll så ska jag måste hinna med träning också, även fast vi bara ha teoripass, men ändå. Nu ska jag inte klaga mera, men det ä därför det har varit så låg uppdatering.

En rolig grej igår som hände är vi var på väg hem från ume då, de var att i bagage fönstret för mini bussen med de andra halvan av laget så dök de plötsligt upp 2 rumpor, så plötsligt blev det en soprt att moona (savas?) för varann, väldigt roligt;););;))))

Nu har jag skrivit om de jag nte hunnit skriva om förns nu, men detta kan va det sista inlägget för hela helgen p.g.a vi sticker på cup i mårrn ju ( påminnelse nr 2 ) men isåfall HARE BÄTTRE ÄN BÄST

EN BILD SÄGER MER ÄN JUST 1000 ORD


IN LYCKSELE TOWN...

Händer det mer än någonsin:

·Äldre dam mördad

·Ung kvinna våldtagen

·Mycket knark i trakterna har jag hört


VARFÖR INTE DELA MED SIG AV DE GODA?           


Asså jagvet det är inte midsommar, men vi hade så otroligt tråkigt så vi gjorde oss var sin krans, ochvilll bara tilllägga att det är min första krans jag gjort själv!it´s too bad


Under helgerna eller när kompisarna är nr 1 så sjunker uppdateringarna och statistiken en hel del, tråkigt det, men vad kan man göra? Sen när jag kommer hem nån gång troligt vi i morgon nån gång så laddar jag upp massvis med bilder, jag vågar nästan lova det. Bara så att ni vet så är Bam AS SNYGGGGGGG.

as rädd

Om matchen idag: Allt utom bra, nejmen andra halvlek var ganska okej, sista 10 minuterna kanske var braa. Kunde ha varit dubbelt så bra, nu förlorade vi vilket var mycket synd. Nog om detta.

Nyss så har vi mitt i skogen i gäddträsk sett klart 3 filmer, 2 skräckisar å en koomedi med Magnus å Brasse. Båda skräckisarna va suverän, men den sista slog nog allt! Den var värklighets baserad om rymdvarelser å allt, de har utgått ifrån inspelningar från "personlig" kamera eller vad jag kan kallade, eftersom hon det handla om va en psykolog av nåt slag så filma hon in sina patienter medans de va under hypnos och minns vad de utsatts för.......

Sen när då filmen var slut å efter-texten rullade så fick man höra inspelade samtal där folk ringt in och berättat att de sett eller hört om nån som sett ett eller flera ufon, Vill bara lägga till att filmen är så otroligt spännande att man nästa skiter ner sig när det händr nåt. Mer vill jag inte säga. Se filmern själva om ni är nyfikna, den heter närkontakt, vi hyrde den på Shell så den finns nog lite här å var.

Se den säger jag bara!

'IN MED BOLLEN I MÅL Å IN MED BOLLEN I MÅL'

Match idag kl.16.00 på natur gräs i Ågläntan, premiär för året. Taggad men nervösiteten slår allt!

Förra året, asså TAGGA

'han kan inte ens se över sin dubbelhaka'

För er somhar sett wall·e så förstår ni rubriken. Fick oss många goa skratt när vi väl såg på filmen medans vi var på 50års fest för Fridas morbror. Jagmena alla tjockisar som föll ur stolarna å åla runt som nå sälar, eller nää, sjö-elefanter.

Hursomhelst var vi på fest ja, faktiskt ganska trevligt. Men det pinsamaste var nog när vi skulle som presentera oss och säga som varför man var där å alla sa ba: ' jag är gift med..' 'jag är son till...' 'jag är kusin med...' Sen kom jag med min presentation : Alexandra, kompis till Frida.... Var inte släkt med nån, utan bara kompis. Vi fick då oss lite motion samtidigt eftersom vi cykla till norräng och tillbaka. *hhih*

'därför ska jag ha en häftig hjärna'

Godmorgon

Kom på en sak och det är väligt ruttet............... att det är ett åt kvar tills det är skolavslutning igen. Vill att det ska va det jätte ofta, det är mycke bättre än julafton kan jag lova!

Har inge mer att skriva, längre fram idag ska jag följa Frida på ett 50års kalas borta på Flamma i lycksele *hih* Solen skiner idag åxå!

LÅT BILDERNA TALA

Jag önskar att det var skolavslutning varje fredag. Att det kom hit några artister å sjöng å alla var på stan å några var lite smått fulla å andra as packade. Det är ganska roligt ändå, man får sig alltid ett gott skratt. Hursolhels vill jag tacka allihopa för ett underbart läs-år, underbar dag, en underbar kväll och ett underbart hejdå för er som ska flytta.♥ 


grattuleraaar


Grattis till studenten kusin.

'SÅNT E LIVET'


Nu sticker jag till stan, pusshej.

TILL OCH MED VÄDRET ÄR GLAD IDAG

Nu är änligen den efterlängtade dagen här, även fast jag hade bleslutat mig för att gå och lägga mig tidigare så blev det ganska sent ändå. Fast det så kom jag mig ändå upp klockan 6 faktiskt! Nu sitter jag här fördigklädd å bara väntar, ska se på små syskonens skolavslutning som är föra min då så jag far om ett tag, 2 timmaar kvar tills min börjar och jag kommer räkna varända minut.

Har ju aldrig visat vad jag ska ha på mig men det kommer nu.

Ha ett bra sommarlov nu allihopa!

'PARTY IN THE L.S.E'


SISTA DAGEN INNAN SKOLAVSLUTNINGEN

Vi cyklade till hedlunda ju tidigt i morse ca halv 3 på morgonen med storm,vulkan utbrott, hagel och tornados hack i häl.. näää skämta bara, vi börja cykla från skolan typ halv 9 och solen har skinit ända sen dess hela dagen. Vi har lekt massa lekar å till min stora förtjusning hunnit bada och sola medans vi var där borta också!

Vårt snygga sandslott med trädgård som gav oss första plats men ändå inget pris!:(

Jag bjuder, fick veta idag att det fanns hopp om magrutor på min mage ändå *jätte glad*
Detta är då den snygga fotografen av de flesta bilderna.

Några kommer ju att flytta och några är inte med på bilden, men jag kommer sakna 7an på sätt å vis.
'De glada dar vi haft till sammans är utan tvekan sluuuuut'

Ha ett bra sommar lov allihopa! I morgon är det skolavslutningen desssutom ska vi ha en middag de flesta tjejerna nu som ett litat hejdå för Emma och Tove som flyttar och Frida som byter skola. Saknar er redan!♥ja blir så arg,ledsen,sur,frustrerad,förtvivlad,förvirrad

Såg ni Greys Anatomy igår? Om ni gjorde de kan ni fatta va jag menar, avsnittet i går va helt ÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH. Nån dåre med pistol var visst man till en kvinna som de stängde av appatraterna för eller nåt för hon var hjärndöd och han ville nu hämnas. Så han sköt ner halva personalen kändes de som, t.o.m Derek Shepherd, ( asså jag tog hans namn han har i serien nu ) å jag måste då erkänna en sak......... jag tror jag grät sönder då, så nu kanske ni förstår rubriken.

Måtte detta sluta bra, fortsättning följer på onsdagens avsnitt!


'KLOOOOOCKAN RINGER BARA UT VÅR TERMINEN ÄR NU SLUT HEJ Å MORSH GOODBAY GAMLA PLUGG'

Detta är nu sista dagen på skoltid om vi säger så för att vi ska inte va på skolan nåt alls idag förutom när vi ska samlas vid rondellen. Vi ska ju ta våra cykla å världens snyggaste hjälmar och cykla bort till Hedlunga avan där vi spenderar heeela dagen, jag vet inte hut länge men det spelar ingen större roll.

Det stör mig att man måste ha cykel-hjäl, den sabbar ju frillan........... hah nee men jag hatar att ha hjälm hursolhelst. Inte för att det är nåt dumt med det, men aah men känenr sig lite som big head.


Solen skiner idag! Ska försöka passa på att bli liiiiiiiiite mera brun tills i mårrn(a)

SUN SHOUTING FOR ME TO COME

Solen lyser, men jag kan inte sola, eller jo jag kan, men då måste jag sitta upp eftersom jag just nu färgar året! Glad men ändå inte glad, aja soleb finns kvar. Tackar dig än en gång mamma att du färgar mitt hår!


Men det finns visst fler chanser att sola, en hemsida säger att solen kommer i mårrn, fast det kommer inte vara så varmt...........Men solen får värma ju. Medans jag väl kollade på vädret i mårrn så tog ja en titt på fredagen också, itne så mycket sol kanske, men hellre de än att det sko börja regna *peppar peppar ta i trä*.

Källa

KORT OCH EFFEKTIV DAG

Kom hem från idag klockan 2 ungefär från djurparken där vi spenderat de sista 1.5 timmarna av dagen undgefär på sätt å vis, hann ganska lite eftersom fi fick göra en uppgift ( tyvärr ) nämnligen att vi lottades ut 2 i en grupp eller duo kanske man ska säga,men iallafall fick vi papper å penna å ett djur vi skulle leta upp, sen ta kort på det å skriva ner ett antal fakta bitar.
Mina damer och herrar, låt mig presentera världens äckligaste djur ( enligt mig )......

Uschuschuschuschuschusch, jag hatar björnar, det bara e så.


DET ÄR LIKA UNDERBART SOM DET LÅTER


'over the rainbow'

Egentligen var det tänkt att vi skulle ha vatten krig nu också. Men eftersom alla lärare satte P för planerna så kan inte vi göra det. Men idag händer de andra saker så det är ganska lugnt. Förståfräms ska vi skrossa 7b i brännboll MOHAHAHAH, och efter det ska vi till djurparken och roa oss efter lunch nån gång. Finnbacken ska visst dit har jag hört, iallafall alla klasser för 7an.


'DE E SÅ LÅGISKT ALLA FATTAR UTOM DU'

Nu är det såhära att på fordala skolan så är vattenkrig förbjudet om ni inte visste det förnst nu.

Aja dagen har ändå varit OK. Ikväll ska vi nämnligen ha träning på Ågläntan alltså en vanlig gräsplan, det blir roligt tror jag att testa spela på gräs. Helt annorlunda än konst-gräs på många olika sätt tyck ja. Fast lika roligt.................


NO MAKE-UP TODAY


Det är tänkt att vi ska ha vatten krig idag så jag kör utan smink! Det är inte ofta jag har utan smink men det händer ju ibland. Det är som en drog, för när man väl har börjat sminka sig så vill man bara ha mer å mer å sminka sig varje dag för att känna sig "hel". Mina vänner brukar säga att de knapt se nån skillnad på när jag har smink eller utan. Men det är sant jag sminkar mig inte såå mycket, fast det är mer än ingenting ju.

Find väder idag också!

2 godingar


Kan inte sluta skratta även fast jag sett på den typ tusen gånger?

Kan inte sluta skratta även fast jag sett på den typ tusen gånger?

HELGEN HAR JAG JU NÄSTAN GLÖMT'soldier of love'

Vi for in te stan idag och hejade fram släkt och vänner i en löpar tävling, guld ruschen ( jag vet inte hur man stavar ). Man fick välja mellan att springa 2 eller 5 km, man kunde gå också. Men både kusiner och vänner å bekanta sprang där. Är lat och hatar när man är flera å springer annars hade jag anmält mig för mamma var visst sugen på att springa.

Men medans de värmde upp sprang jag in på Åhléns å fyndade en kjol eller vad man kallar detta.

gamm härske skola

Vanlig skola idag, fast med vattenballonger ett tag, blev träffad men han missa ändå.......... Så jag blev bara liiite blööt(a)

Jag kanske far till stan å ser om jag har pengar nog till att köpa en kjol jag vill ha, tänkt till skolavslutningskvällen då rösten från Brolle ska eka mellan husen i centrum. Det blir awesome. Den är en av de bästa kvällarna på hela året. Ni som inte varit här då tkr jag ska komma, asså jag vet inte varför det är så otroligt roligt. Lycksele är ju ändå så litet å så, men jag älskar att träffa å umgås med folk man inte brukar träffa så ofta å detta är ett bra tillfälle då alla redan är på stan så. Aja men det är de ända gången det är tur att man bor i just denna stad. *hihi*

PEACE OUT

JAG EBGER MIG TILL SKOLAN HA EN BRA DAG


en tjej med lackade klor

HIPP HIPP HURRA FÖR SWEDEN

Idag är det national dagen för sverige, a ni kanske kunde lista ut det menmen. Har hunnit sjunga den svenska national sången ett antal gånger, eller inte hela, men de 2 första verserna å sen tar det stopp för ingen har lärt mig resten, men jag nöjer mig med det.^^

Idag har jag först sett på lissysters match, grattis till vinsten!♥ Sen drog vi oss iväg till stan träffade sötaste Johanna, sen hann vi träffa två små pojkar innan de skullle iväg till Gammplatsen där allt folk höll hus idag.

 
Hela sången skulle jag kunna tro.

det värsta jag vet är det jag drar mig till

Asså med rubriken menar jag att vi 2 små sitter och ser på hajen 3. Och ja, hajar är med på topp 3 av de värsta jag vet. Med sig har den björnar och typ magsjuka eller nåt sånt. Hellre sticker jag en kniv i hjärta direkt än att bli attakerad av haj eller björn.Men der roliga med Hajen filmerna är att de är gjorda för ett bra tag sen å då ser vissa saker väldigt tillgjorda ut. Islutet var nog värst. De hade typ klippt in en bild på en haj som kom närmare å närmare glasrutan, sen när han väl krossa glaset så var det nästan som om man såg på täcknat helt plötsligt på nåt sett. Sen när de lyckats spränga hajen så................... kom käkarna fram helt plötsligt. Inte bra kvallite med andra ord.

Men nu ska jag vila ögonenn ett antal timmar.

OH MY JUST 6 DAYS LEFT

Så vi gjorde sista rycket i går till skolavslutningen.

Har nog en utav dessa på utan på min dö snygga klänning på Fredag.

LIGHT ONE LOVE LIGHT AND keep it alive

Igår var vi på bal och båda kusinerna gick så jag passade på att fota dem lite smått.

Det vänstra finaste flicke barnet ingår i släkten. www.roberg.blogg.se

Rikta blicken åt höger på den stiliga grabben.

Senare på kvällen så drog vi oss till tannbäck till 2 rikti goa pojkkar och roade oss med lite allt möjligt, även fast vi egentligen skulle se film.


Den fräänaste jag känner, kung på matta.

ja e ledsen

För dålig uppdatering, och att jag inte kan skriva nu utan ska på match.

fjärde juni två-noll-tio

Idag ska ni veta blir en fullpackad dag om det går som enligt "schemat" så klart.

-Klass-kampen
Vi tävlar mot 6an i år i olika saker vi inte vet vad det är än.

-Balen
3ornas bal eller de får ju bjuda yngre så klart, men de visar upp sig på hotellet.

-Kusinernas kalas
Mina två kusiner fyller år, GRATTIS TILL ER TVÅ!

-Kompisar på kvälln
A det behövs ju som ingen beskrivning på de va?

JAMEN PUSSHEJ DÅ

'i can transform ya to someone else so i can keep on walking'


dagen blev inte fulländad

Eftersom vädret svek oss så återvände de flesta av oss tillbaka till skolan och satt på nån film, Gustaf 1 för att va exakt. Glass fick vi med, men tur va det ändå att vi kunde äta pizza. MOHAHA


7an har varit både ett plus å minus, massa små tjaffs har uppståt å fina vänner har man dåligare kontakt med nu eller bättre. Om man jämnför 7an med alla de andra skolåren har det hära varit värst, men jag är i tonnåren och det är den värsta perioden. Men snart är nu 7an slut och det känns ändå skönt att lägga allt hemskt bakom sig och bara ta till sig det goda i det hela.
Men jag vill inte avslöja så otroligt mycket av mitt å andras personliga.
-Men jag å en annan tjej var väldigt bra vänner, men det hände massa saker som antingen togs på fel sett eller misstolkades. Så tillslut gick vi skilda vägar å det tog värkligen hårt. Men efter ett tag hittade vi tillbaka och jag blev förlåten för jag hade inte betett mig riktigt riktigt illa, men å sen har det gått upp å ner med andra kompisar och just nu för läget trivs jag med de jag har nära och de jag värkligen vill ha nära har jag nu.
Dessutom har jag haft 2 förhållande under 7an. En med en i klassn då men de vara inte så otroligt länge, minns inte ens hur länge så. Sen ni har nog inte missat att jag nyss haft en grabb ett tag, men det tog slut.
 
Jag hade som inte nå mera att berätta, faktiskt.

toppen dag framför mig


Idag regnar det tyvärr, men det ska inte förstöra en av de bästaste dagarna på de sista veckorna. Idag ska nämnligen "gruppperna" fara på min favo pizzeria å få gratis pizza, eller det är ju gratis för mig. Sen Far vi till mini-golfen och visa fåra skills i hopp om att slå pälle, ( alla i lse fattar vem pälle är, om inte såvet du ingenting(a) hah )

kvällen är ung, fast just nu ärdet sent

Frida tittade plötsligt förbi idag efter skolan, hon hade ingenting för sig men hon vantade på att tiden skullle rinna så hon va här ett tag sen drog hon iväg på sitt ärende. Senare typ nån timme efter satt jag mig där ute på verandan och njöd av vädret, solen som lyste igenom varje titthål i molnen den fick, och värmen och slumrade till lite nu å då. Sen helt plötsligt vakna jag av att nån var på väg in till vår gård, ställde mig upp å så var Frida här, igen^^

Och efter det ska ni veta gick vi ut i väntan på de andra och så dela vi med oss av vår konst till gatan, vi ritade med kritor man kan rita på vägarna med på just vår väg.
Vi blev ganska stolt ändå.

Istället för "Frida was here" skrev hon "Frida was hear" *hihihi*

Sen for vi ju på klass-träffn å hon följde med, blev roligare än vad jag förväntat mig faktiskt. Vi spelade Tillochmed fotboll, vädigt roligt.

Efter vi då farit hem tog vi våra vrål-åk och gled runt forsdala och hon pekade ut olika hus sen hon var liten å olika ställen bland annat, *hih* Sen skulle hon visa mig där det en gång stått en  koja vars hennes grannar byggt, asså grannarna hon hade när hon var liten. Men de var tvungen att ta bort den för att den stod för nära vägen.


Där bland buskar och träd hade den tydligen stått.

Sen träffa jag på några av de fiender jag hatar mest av allt just nu...........bladis lusis, eller som jag vill säga, "en blad los"


Nu fick ni lite av allt möjligt, kände mig efter i bloggandet så ni fick en hel del bilder! PUSSNATT

fantasi lös today

Dagen har varit okej tycker jag, den har varit varm ( tur då att jag tog shorts ). Jag hade vissa planer att gå ut å sola men det är som att solen hellre är bakom moln än att steka mot marken å husen, så jag fimpar då den idén, eller iallafall för tillfället.

Ikväll ska vi fara å grilla med klassen, eller några enstaka, mammaåpappa insisterade på att vi skulle va där och anmälde oss, sååååååå SEEYAAH!


HITTADE EN FAVORIT


a glimpse of light

Idag ska jag våga mig ut i bara shorts! Jag tar risken att frysa före risken att svettas, jag hatar att svettas å va varm, då fryser jag hellre.

Sommar klädd


juste de vart ju 1 juni idag

Grattis! Eller va säger man egentligen när det är 1a juni? "Glad sommar", "nu är sommaren nära" , "10 dagar kvar tills sommarlovet" ? Men hursomhelst så allt det jag nyss skrev stämmer ju ändå, det är faktiskt bara 10 dagar kvar tills sommarlovet! wihoo säger jag bara. Högpunkten på året nästan, sol, bad, en massa glass, ledig och det bästa av allt: ingen skola.

Jag hoppas värkligen vi kan åka på en liten semester tripp i sommar, antingen till morfar nere i Åkersberga, eller längre ner i sverige. Älskar att bara sitta och åka bil länge, men det bästa är ändå att komma fram tillslut. Och slippa lycksele på ett tag.

'I´M IN MIAMI B*TCH'

¡HollaHolla!

Dagen har lekt å stekt, bokstavligen, ett tag trodde jag att jag skulle brinna upp, Hehhh. Annars harden varit okeej, vi fick lite information om konfimering och jag tror nästan att jag ska ta den eller hur man säger (?) Det viktigaste är att man får fika, hihihihihih.

Träning ikväll , tror att jag kommer dö i denna hetta, efter den får alla på södremalm hålla ögonen öppen på din brevlåda eftersom jag skall dela ut nå tidninar =) aja, PUSSHEJ


RSS 2.0