put your ass up

På denna kväll ha ja åstakommit vadå? - jo typ läst inför prov spanska och elektricitet, men tyvärr hadd ja tappa bort ett pappaer till fysiken så ja visste inte vilka sidor ja skullle läsa så ja ha snart läst hela kappitlet, circus 20 sidor(?) Sen så hadd ja pc-skivan till spanskan där uppe så jag orkade inte hämta den så ja få ta glosorna imorgon, men sen ha ja träna på nästan allt annars, duktig flicka. Sen ha ja slagigt in mera julklappar sen senast (ett) + att ja ha försökt äta så nyttigt som möjligt, fil+banan skivor+russin=MUMS haha nejmen de är ganska gott och nyttigt, och mättande.

tumn upp för nyttäääät

Sen vet ja inte mera va ja kan skriva om, elller jo, de är typ nåt som kallas "30 dagar" eller nåt, de är 30 frågor som man svarar på, en fråga för varje dag, finns flera olika fast ändå samma frågor som ja sett på ett x-antol bloggar, funderar på att ja me rycks me i sånt skit, men frågan är om ja orkar, å min ordlista är inte så stor så de är flera frågor ja inte fattar ett smack av.

tagga fredag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


oh you really hit me hard

De svider på benen å jag är sur för det, de är pga äckel vinter kylan, uschan. Fast dagen va ganska okej tycker jag!
Ikväll ska jag plugga på har jag bestämt, blir mest bara att läsa vilket är de drygaste som finns(!) men de måste göras.

Har slagigt in lite julklappar så nu är de påbörjat, höhö, tjingeliing.


bambi on ice

Har typ friluftsdag idag, eller halva dagen ska vi va på badhuset å andra halvan på ishallen, elller jag iallafall, man kan ha valt annars. Men nu kommer pappa igen närsomhelst och han ska skjutsa mig, ska kolla så ja packat allt nu så jag inte står där borta utan bikini å tog my brothers badbyxen istället eller nåt annat hemskt.


take me to - the loo

SCI nu puss.


lovelovelovelovelove

Va sägs om att ja delar med mig av vad jag önskar mig för i år? Eller de spelar ingen roll om va dni säger, ja delar med mig ändå;)

1.Pengar
Seriöst, vem vill inte ha pengar? Nu när ja ha blive äldre ha inte jag nåt speciell jag vill ha förutom kläder, å massa godis å ba skräp egentligen. Så pengar är aldrig fel.

2.Mobil
Min mobil är ganska, ja va säger man? Har typ (förståfrämst) inga spel BUHU, sen kameran är värdelös. Typ inga funktioner alls eller nåt, och sen vill ja absolut ha så man kan se ens konversationer med folk, så otroligt jobbigt att va tvungen att leta fram ett sms efter varänn bara för att visa någon, och på tal om sms, min telefon rymmer typ 30 i inkorgen och 30 skickade, sen måste man radera..

3.Kamera
Min är ganska sönder av sig, den är fortfarande ganska bra, fast ändå inte. Ja tyck min nuvarande är ganska tålig, med tanke på va den ha vare´med om, t.ex. sandiga väskor, snö, tappad i asfalt, å bara här om dagen -  tappad i en hund-vattenskål, så min kamera måste va typ superman?

3.Kläder
Vill förnya min garderob egentligen, om ja skulle ha några tusenlappar i handen, så skulle jag nog slänga nästan allt jag ägde, inkl smink, jacka, och typ smycken(förutom dom som har en betydelse)och bara köpa nytt,nytt,nytt.

4.Kosmetika
Någon ny å super bra maskara ha aldrig skadat, och nån super god parfym.

5.En fin jul och fint år
Något som man kanske inte direkt kan få inslaget å bara få sådär, det kanske är något man själv måste kämpa för. Men ibland finns de saker man bara vill ha inslaget i ett paket som man öppnar med stor förväntan.


Nu ska ja fortsätta spela spel på datorn ett litet tag till, ganska söttttttttttttttttttttt.

for some reason i can´t explain

Kl.6.50 vakna jag, skir sur när ja såg va klockan va, skulle upp typ kl.6 för att duscha å hinna läsa på lite mer till hkn, först blev ja arg att ja inte vakna, men sen vart ja sur på min stackars syster eftersom jag ja sa till henne igår att hon skulle väcka mig om ja låg isängen efter kl.6. Så nån gång efter 6 så gick hon in för att väcka mig, men ja va tydligen inte där, hon sa tillåmed att hon la sig ner för att känna om ja va där eftersom de va så svart i rummet att hon tydligen inte såg mig.
Men jag var inte där? Å jag har inge minne av att ja va uppe å sprang, vakna då av att ja låg i sängen. jag själv blir bara skrämd, vad gör jag egentligen på kvällarna/nätterna?

HUVALIGEN.


find me

Jag är just nu så otroligt trött, vill upp å duscha innan jag slockar för ikväll, få se hur de blir med det.
Va inte så väldarns mycket på stan idag, gick igenom den, såg tomten, gick en omväg till shell, sen blev vi kvar där efter vi köpt göömmgöömm.
Ha inte gjort nåt spec alls idag nästan, eller jo, träffa Oskar. Inte varje dag man träffa han.
Men sen for vi till Fridas farmor å åt blöta, fick en stor längtan till jul då, spec när de är julmusik i närheten, längtar verkligen, känner mig som en skitunge, can´t help it.


glad första advent(?)

Godmorgon, (eller?) idag äre bara 3veckor + 5 dar tills julafton anländer, usch va härligt.
Men nub ska vi till stan
på skyltsöndag.
Sååååååååå, hejs.


see me when i´m gone


Har vare hemma ett tag nu, men vi gjorde inte så mycket där ute ändå, de sluta så klart med att vi satt på shell, inte ovanligt. Men nu ska vi iallafall krypa ner under täcket å tjocka ner oss framför harry potter och den flammande bägaren höhö,
Inte värdns bästaste film, men den duger helt klart.
pussn.


utgång


Pizzan ligger i magen nu, så nu drar vi ut!


för kärlekens skull

Jag vet att du är stark.
Har sett din kraft flera gånger.
Du tror inte på dig själv.
Svårt att hjälpa dig.
Om jag kunde skulle jag bevisa,
bevisa att livet är guldvärt.
Att de va värt att kämpa,
kämpa för de som bryr sig,
och älskar dig.
-
Från din vinkel funkar inget.
Allt går sönder
och rasar.
Allt går åt helvetet,
allt är på en svårare nivå.
Din värld är trasig,
men du låter oss inte laga den.
Du kämpar både med och mot
oss.
Peka upp ditt finger,
och känn att snart vänder vinden.
i´m blue - and i like it
lördag in mitt heart and svengelska to!

Godkvällllllllll, min helg än så länge ha vare bra! Igår vart de planerat att jag skulle till Frida och sova där, men så blev de att Angelica följde med, så vi hyrde filmer, köpte godis å energidrycker så vi inte skulle somna, de funa faktiskt. Åsen måste ja ba tipsa er om 2 riktigt jävliga skräckisar, nightmare on elm street och babysitter wanted tro ja de va, dom redi bra men den sista får man seriöst ett psykanfall av.
Men sen kom ja fram till att om man håll för ett öga, så äre ju bara en hjärnhalva som drabbas och man blir då hälften så rädd(y'

De va julstämning på biblan.Sen så va vi och köpte julklappar till familj och vänner idag! Känns skönt att börja med det nu iallafall.
Och nu väntar vi typ på mat å efter de så ska vi dra ut!


If you had one wish

Har lite smått panik, eller inte, ba lite ångest. Va på tannbergsmässan med all "reklam" till alla tusntals linjer som de känns finns här i ynkapyttelilla lycksele. Vill inte bli nåt, kommer sluta med att ja sitter på ica i kassan, eller städerska på en skola. För jag vill absolut inte va donare, inte gå elektronik(?), inte estet, inte heller gå byggen, så vi kan räkna bort de + typ doktor och sjukvård för jag är allergisk (tål inte att se blod snart nästan som jag ärvt av min kära pappa som inte kan titta på ett sår eller läkar program) mot blod och äckliga sår så nej tack! Inte heller jakt å fiske. Sen finns de typ 67832 linjer till att välja mellan så jag får se, har drygt ett år på mig att bestämma mig så jag känner mig lugn i all oro.
+ att ja kom på att jag måste skaffa prao plats snart, för 2 veckor, 2 olika platser. hujedamig!!!

Nu ska ja fanemig sova, ellr jag måste först gå upp, sen borsta tänder, sen lägga mig, sen bli trött, sen kan ja somna! wiho, känner mig ganska dryg ikväll. Kan va för att ja är slut för att vi hadd lite fys på träningen igen.
Men pussengodnatten.

Klaga inte på bilden, tycker lampan är ganska söt av sig, den lyser så fint.höhöhö


sometimes i hate you

Satt å läste en blogg ja va tvungen att läsa allt om! Ialla fall vad som hänt henne när hon va tonårong, det svider i hjärttat när man läser allt(eller inte allt då men de mesta) hon ha upplevt som hon borde sluppit, förjälvligt. Läs bloggen:http://youcanrunbutyoucanthide.blogg.se/ och sen går du in på gategorin "the ugly truth" där berättar hon om när hon va mindre typ.

Men nog om det, nu måste verkligen sortera sockar och sånt nu, denna dag är tragisk.


ibland är lögnen vackrare än sanningen

Hej, orkade inte med ett inlägg nu på morgon så de fick dyka upp senare tyckte jag. haha, men just nu vet jag faktiskt inte vad sysslar med, jag skulle kunna ta reda på det, men då skulle de inte va nå roligt, jag kanske är på toa, är på lektion, rast kanske, kanske så sitter jag och pratar allvar med någon eller drar ett värdelöst skämt.
Skönt att inte veta vad som dyker upp idag, fast jag har redan en liten blick, för,ja usch.Men inga sura miner, hoppas jag.


with flowers in my hair

Uppdateringen ha vare sämst idag! USCH, men ja hadde verkligen ingen tid, direkt efter skolan gick vi till konfa mötet, sen efter de stressa vi hem för ja hadd circus 30min att hitta sockar å träningskläder innan träningen började, sen efter ja kom hem så ha ja käka(gröt till midda mums) duscha, såg tv, ja, så min dag ha vare lite fullpackad.

Höhöh, ha inte så mycket att säga, helt tomt i bollen, å den värker också vilket är ännu sämre. + attt ja måste sluta dricka ren mjölk till lunch t.ex, alltså jag måste dra ner på de för de kan va därför ja ha så ont i magen nu förtiden, får så ont så de känns tammerackarn som ja ska spy å avlida,vilket inte är okej.Jag älskar ju mjölk.


you can try to steal my heart


Har så fruktansvärt ont i magen så jag tror jag skiter ner mig eller nåt (alltså bara ett favorit uttryck ifrån min sida, så ta de inte bokstavligt) HÖH, skitskoj jagvet.
Enligt mina vänner är jag schizofreni men de tycker inte jag, utan jag själv har alltid dom bästa svaren sen är jag alltid social, så var de med det! Men nu hälsar jag,mig,mig själv godnatt till du som läser detta!pööZzZ


drar ut


Ska va med sötaste Angelica, hörs!

GRATTIS KÄRASTE SYSTER PÅ FÖDELSEDAGEN, DU KÄMPAR PÅ BRA MED ALLT, LOVEU!

pokerface

Sitter och försöker ansluta min datamus till min dator men de går inte så bra. Därimot kan ja både skicka å ta imot saker från dator - mobil, mobil - dator.
Så jag känner mig en lyckad misslyckare.HÖH- Nej men nu ska jag träna in spanskan lite mera, göra läxa, alltså de jag älskar mest i hela världen, å jag brukar aldrig va ironisk.näver.

Men jag stör mig på en sak, vi läser en bok i klassen, eller inte alla då men, Sandor /slash/ Ida, kan inte slita mig ifrån boken alltså, den är inte så speciellt bra men den duger gott å väl. Men nu hejdå, och hola españa!!!
Sen äre inte så fel att bjuda på en ego-parad right?


ta inte åt dig

Så otroligt skönt att duscha bort kanske 2 dagars skit, eller skitåskit, var inte direkt äckel skitig, men alltid skönt att duscha bort några dagar som satt sig i huden.
Nu ska jag faktiskt försöka ta tag i lite mera läxa. Sen dom förbannade övningarna, usch va ja hatar dom men ja älskar tanken av att inte riskera att göra mig illa allt för mycket.
Har inget att skriva om så tjingeliing.


like the way you feeling inside

Känner mig helt utpumpad idag, går igenom en jobbig zon i livet eller nåt, men slut på depp.
Va faktiskt ute å gick idag! Så jag känner mig ganska lyckad. Fast ja tro jag frös benen av mig men isåfall så har dom då återkommit till sin rätta plats nu, skämt å sido. Fryser fortfarande men jag ska inte unna mig nåt trevligt ikväll iallafall, skull se om pappa va seriös med att jag skulle diska, annars ska jag gå direkt till läxorna och om pappa snacka sanning så får läxorna vänta å då kanske planen om lite mys med mig själv framför en film går upp i rök.

En gnutta delar ifrån
Det förflutna
Från de lyckligaste
Stunder
Skulle inte skada
Att få uppleva igen
Små delar
Som gör nuet
Komplett och skönt
Att leva
Tänk att dom dära
Små delarna
Skulle kunna göra stor skillnad
I den mörkaste dagen.


gräv mig ett hål sedan göm mig där

Kalaset har ägt rum här hela dagen så de är inte nåt annat som inträffat typ. Eller jo, just före kalaset promenixade jag å Frida ner till shell och lämnade igen filmerna, sen igår. Paranomal activity och Fredag den 13e. HHAHA, ja, så de fanns inte så mycket intressant att skriva om tyvärr.

Kom nyss på att de är skola i morgon, så jag måste springa till sängen nu, + attja inte hunni läsa ett skit ur boken som ja ville göra, inte ens läst till prove.USCHAN.men aldrig att ja gör nåt sånt på fre-lör å idag hadd ja inge tid så mamma&pappa, nu har jag en stadig bortförklaring.
Dagens liv kan ta sig någonstans.

avklarat!Siste å första gången om de inte finns en bastu i närheten.

blod är tjockare än vatten

Kvällen ha vare super, har vare här och sett film med några, haft ganska roligt ändå. De som jag har upptäckt nu ikväll är att killar är jävligt rädd av sig, vi såg paranomal activity här och nästan alla kröp å försökte gömma sig, sen i slutet (ni som har sett de vet att de är ganska så äckligt spec när man aldrig sett den förut) så var de faktiskt inte bara tjejerna som skrev, höhö jag vet inte vad andra tycker men ja tyck de är ganska komiskt.

Sen när nästan alla stuckigt så följde jag å Frida med Manfred och Björk en bit, va sjukt skönt med en typ promenad efter all trängsel i min stora säng som just då kändes tinywiny liten. + att de va skönt att svalka sig för att de blir fruktansvärt varmt av att sitta så nära varann.
Har dock inga bilder för ja hadd lagt bort kameran eftersom ja hadd egopics på dom som ja glömt radera så ja ville inte riskera att nån fler såg dem.

Shit, imårrn blir de å damma av bikinin igen!uschnbuschn
Nu:ska ja sussa sött så jag hinner dra ut imorgon på dagn innan systers kalas å efter jag städat å baka!♥

Värdns finaste syster.


måste dra fram bikinin

Jag tror ja dör, kan knappt röra mig, vette satan hur ja kom å kunna va ute ikväll när jag går som en kratta, b-o-k-s-t-av-l-i-g-t, ja hatar att ha träningsvärk, men hur ja ha kunnat fått träningsvärk i revbena är una pregunta muy difícil, inte 0k.
Men har faktiskt vare ute idag lite, först på secondhand och dollar, nu ska ja fika sen baka. tumnupp.

follow your brain

Nu ha Manfred fare hem och jag är mätt fast hungrig i magen och otroligt trött. Snart ska jag vila ögonen om ett tag, fast först ska jag nörda lite mera. Manfred den jäveln la in nån skit som går på fejjan att om ett x-antal gillar statusen så ska man dra påsig sin bikini å hoppa i snön, fyfan. Är på  20+ nu och de stiger bara, ja hoppas de stannar nu typ för ja tänker fan inte gå ut i bikini, sen tvinga han mig å ha kvar den också, nej usch.

Nu ska ja äntligen låta mig själv att sova, ibland älskar jag verkligen mig själv.NATTI.


dunder flikka

Just nu är jag med denne grabb.


jag står kvar

Godmorgon! Va uppe en halvtimme tidigare idag för att hinna med allt, så here i am. Men snart är jag borta igen, sticker till sjukgymnasten innan skolan, möhöhö.
Ganska komiskt, eller inte, vet inte vad de komiska är men de ska jag tänka på under dagen;)

Kanske blir det kompisar ikväll (troligtvis)
Låter bra.
PUSS


back on track


Ja, har inte så mycket mer att säga, förutom att jag spådde min framtid bra. Jag är död just nu, eller levande död. Kan fortfarande andas(y' höhö cool jag är, nejmen nu ska jag släpa mig upp och duscha, hålla tummarna på att ja inte kollapsar där, sen ner igen, töja ut musklerna eller nåt som tränaren bad oss göra, göra mina förbaskade övningar, SEN får jag s/o_v-a♥


k-u-n-g-!


take a dirty picture

Men ¡hola! Har inte orkar akriva nåt förän nu, gjort allt å ingenting istället. Allt ifrån facebook till läxa. HÖH, sen ha ja svara på dom få kommentarerna ja fått. Taggar faktiskt träning nu, även fast ja kom å dö. Så tekniskt sett så taggar jag till döden = inte ok. Men iallafall så ska jag försöka göra lite mera läxa nu, unnat mig lite roligt ett tag nu,h0h.


just the way you are

Godmorgon, hinner fan blogga nu även fast jag gick upp just efter 7, höhö. Helt vanlig dag idag tror ja (?) Förutom att jag troligtvis far till träningen ikväll och deltar, kommer va död efter den men jag får väl ta lite pauser häråvar för att min kondis har sjunkit till noll. Amen nu går tåget till skolan, hörs!

Kameran va ström lös så jag tänkte visa så mycket som möjligt vad jag hadd fört skjorta på mig iallfall.

en ny bra dag ska skrivas in i historierna

Jag fick någonting av mamma idag:


Å gissa om jag blev glad! Men nu ska jag ta och se på mitt
 älskadepälskade favvo serie, greys anatomy♥
LOVE.

Smutsig-spegel.uk/jagmåstetvättadåblirmammaglad/


du hör mig skrika

Men hejåhå! Hade planerat att smacka in ett inlägg imorse men larmet ringde inte, eller rättare sagt, jag stängde säkert av den men de har jag faktiskt inget minne av, å den ligger en liten bit ifrån mig så jag får verkligen sträcka mig för att nå denså ja vette satiken hur de gått till, fast jag har ju en misstanke att de finns ett spöka här som gillar att jävlas med mig, kommer alltid att tro att huset är hemsökt, inte för att ja märkt nåt, men ja tycker de ändå.

Tänkte va med på träningen ikväll men jag sparar mig till i morgon istället. Men ska fara å titta på den istället så de känns ganska bra!

Förlåt men hade ingen bättre bild.

jag väntar på att just du ska dyka upp

Suttit framför tvn hela kvällen med alla andra nästan, nu ska jag ta min kopp te jag snart ska göra och sätta mig framför tvn igen, sen ska jag sussa sött.ÅH ja saknar kondisen, snart är ja på benen igen.hoppas ja


du verkar vara för mycket

Finns inte så mycket att säga. Sitter och lyssnar på skön musik, jag älskar och hatar min spotify lista men ja hittar som ingen bättre musik å jag hatar att radera alla låtar jag redan nött in i skallen så jag har ett allvarligt problem.
Men de är mitt problem som jag troligtvis orsakat själv.

Fanns inte så mycket mer att säga, förutom att jag har världens äckligansta andedräkt just nu.usch, ogillar.


jag älskar humor - humor älskar jag

Bara lata mig framför tvn med tidiga lussebull-flätor och nån annan kaka, mycket gott, men nu ska jag se på pensionärs jävlar♥


mitt liv är inte seriöst

Shit, är så trött att ja tror ja tippar här å nu. Är typ fortfarande mätt sen hkn men de bakar här hemma å de stinker så otroligt gott så ja tror ja blir hungrig på nytt, inte roligt att va ett matvrak som mig inte.

Nu ska ja se på filmer sen ja va bäääääbis,HÖHÖHÖHÖH awesome.


this is crazy

Ska snart sova, usch va skönt. Har vare ute en tvärtis ikväll, men de fanns som inget att göra så lika bra att man for hem tidigt.fast ändå inte. Men iallafall, skola i morgon så ska sova nu,höhöhpuss.Svar: nej de ä Gabriel.


jag sprang snabbt

Satt aldrig vid datan igår så jag kunde blogga, men ja tag några bilder, kan inte säga så mycket mera.
the day whit a big F


bowlingpajas.dk

Nu sitter vi och ser på ghost hunters, inte de läskigaste som finns med ganska bra!hööhh. Vill se detta avsnitt som börjar nu så jag gör lång historia kort. Med bilder.
Så såg min kväll ut, ganska många bilder ändå. Trevligt med sånt. Men nu ska jag koncentrera mig på tvn.seeyaah.


dance like a fish

Ikväll följer jag och Frida med familjen och ska bowla! Kanoners säger jag bara!


min humor är underbaarBINGO FLÄSK!♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥Sitter här med frida nu, vet inte vad vi gör. Vi väntar på mat typ. Älskade mat......
haha no prove gick väl sådär men ändå bra. Svara på alla frågor, men tyvärr så var de kanske 3-4frågor jag inte hadd en aning am va de var egentligen så jag skrev nåt bara. HÖH
Vill bara meddela att Frida har gått och blive galen.Just nu sitter hon och biter mig, rapar och andas på mig. fast de är ja inte så mycket bättre på själv. Men iallafall. hÖH, nu ska vi göra nåt bättre. psuussnsN


fredag och jag älskar det

Har inte så mycjet tid att skriva, ska va meFrida idag förhoppningsvis.Blir super. Ska försöka uppdatera sen.pussenhej

Lämpligt gammal bild på oss.♥


grymt sa grisen

Ska ta en liten titt på spanskan inför i morgon de är därför jag har möjlighet att skriva detta.HOHO.
Kom på ett värdelöst skämt(lärar skämt) angående min mage som konstand kurrar, även fast jag inte är hungrig, har gjort de hela kvällen nu.
Vad kallas en mage som kan prata? -magisk! Eller magiker. Har inte bestämt mig än.
HÖHÖHÖ värdelös humor, iknow. Men nu måste jag sova. Magen måste vila, ganska läskigt. Borde spela in de å spela upp de för nån mag expert för de låter som om någ går sönder där inne.uschan.nattinatti:**:*

Min haka ser ut att va en sne stjärt!

jag är en riktig problem magnet

Ja, skulle egentligen va med Frida idag, men så blev det inte tyvärr. Så jag har typ suttit framför datorn hela kvällen, löst ett å annat. MÅSTE börja plugga nu känner jag, jag måste tvinga mig själv, å jag är ganska envis av mig så de blir svårt. Hjärnan mot kroppen, hur fan ska detta sluta?
BuhuBUbhu.

Nu:NO och kanske spanskan.HÖHÖHÖ


jag blir bara förvirrad

Nyss satt ja å prata med bästaste Johan via nya msn
Nya msn=sug.


Nu surar jag fortfarande och väntar på mat, sen måste jag ta bättre tag i pluggantet
å läxan.USCH.
Fast de som är mycket bra att ja tror att de va pannkaka till mat,MUMS


You're my sweetheart

Inte så mycket tid att hitta på nåt fint att uppdatera er med idag. Ska snart sticka till skolan, som den lata gris jag är så får jag skjuts. Men de är inte bara enkomt för mig min pappa skjutsar mig, han skjutsar egentligen lilla syster till dagis å eftersom den är på smamma skola(fast ett annat hus) så hoppas jag på tåget.
Då slipper jag både snö i håret å frysa.höhö
Har


vart är världen på väg?

badaaangbombom-poooooooop

h-e-l-v-e-t-e-t


du måste dö flera gånger innan du lär dig att leva

Måste,slita,mig,ifrån,älskade,underb@raste,dator,NUför annars/får jag FYRkanTiga öög0n vilk3t jag !nte vill h@.
Jag hatar att man kan sitta för mycket vid datorn.agree?


run-car-snow-pen

Så jävla kallt ute alltså, som att sticka in huvet i flytande kväve eller nåt kändes de som, seriöst. Frösihjäl,dog,men lever ändå.HÖHÖ. Inga planer för ikväll, blir väl att va hemma å plugga inför prov och göra läxa, älskar mitt skolliv just nu som måste gå ut över min fritid så otroligt mycket.

Lämpligt söt å gammal bild.HHÖÖHHÖ puss.
Näe nu ska jag återgå till läxornas rike, kommer bli helt hjärndöd känns de som. N0t bra.


den nionde november tvåtusentio

Det är typ 20 grader kallt idag.
EnSakär säker att jag kommer frysa AS mycket idag, de är sånna här tillfällen jag änskar att ja redan hade världens varmaste vinterjacka + skor. Eller jag önskar att jaag vore hälften eskimå så jag hadd typ päls att klä mig i. + skinn.

Slog just upp ett namn på google som de går ett kedjesms om eller nåt, om nån tjej som varit död i 26 år, de stod att om man inte skicka de till 20 personer så skulle hon ligga predvid en i sängen för alltid eller nåt, men guess what? Jag skicka vidare å hon låg då inte i min säng inatt, å va ©0ol ja är.
Fast ja måste erkänna att innan jag somna så försökte jag berdda ut mig öer hela sängen så ingen mer skulle få plats, men nackdelen med att ha en sån stor å skön säng är ju att även fast man brer ut sig så finns de plats kvar.
Nu blir det skola för min del, ska få skjjuts.MOHAHAHA.

Efter 2.00 blir de bäst, eller jag vet egentligen inte vad som händer för att man hör inte vad dom säger å texten är så liten så jag serinte, åsen vart ja osäker om de verkligen va spanska, men lite fattar man faktiskt;)


ibland hatar jag verkligen norrland

Finns inte så mycket att säga, har börjat med mina 2 middagar på måndagarna, snacka om fullt i kistan just nu. Ska ba slänga in detta inlägg sen tvärgå in på www.junkyard.se för att kik om de finns några jackor med någotlunda pris.
Sen drar jag ut till Angelica, kommer frysa ihjäl med ja, tyvärr så äre så hära här uppe, börja förstå alla 08or som tror de går isbjörnar på gatorna här i lycksele. Snart är det väl så kallt.


minus grader idag uschan


Godmorgon, skola idag, inte roligt alls. Nyss vant mig med att ha lov å jag vill ha mera. Nu får man bara ta sig igenom skoldagararna till jullovet. De ska gå fint, de kom å gå bra. Ser nästan fram imot lite mer skola så jag blir lite smartare. Känns alltid bättre då. h0h0hH tro de eller ej.


I am a typical facebook geek

Skola i morgon, älskar de verkligen(inte) Önskar mig 1000veckors lov till och jätte mycket intelligens bara av att äta älsklings M/A/T/E/N\
Godnatt♥


jag älskar spöken, fast ändå inte

När vi väl satt och kolla igenom lycksele kommuns alla hus i en bok, så ko, vi på att kolla upp om borgvattnets prästgård låg häromkring, men vi hitta den inte i boken så vi slog upp den på wikipedia och blev kär direkt. Vi tänker dra dit nån gång, jag älskar övernaturliga saker som inte går att förklara.
Nån gång ska vi dit, ja + många till, hoppas jag.
Fast hur vi tar oss dit vet ja inte, ingen av oss har körkort, å de är 3timmars bilresa dit, då börja vi prata om epor osv. Ganska långtråkigt att se massa cyklister cykla om en tänkte jag, så jag kolla upp hur lång tid de skulle ta och gå. 81timmar, dvs 3,5dar ungefär om man går utan stopp. Usch, jag blir trött av tanken.
Men vi far då inte dit i morgon så vi har många minuters tänkande framför oss, och jag vill ju ha ett fordon till hands om jag måste fly därifrån, låter ganska hemskt. Men jag VILL dit.

Klicka på denna text tack!, bra hemsida om prästgården, värt att titta in på den, ja lova!


jag älskar mat

Familjen drar till Frida idag och ska äta mat, hihi mysigt. De blir palt å de sitter bra just nu för jag tror att jag helt plötsligt blev hungrig.
Var på stan, eller rättare sagt shell, ingen affär va öppen nästan å sen jackan ja kollat på kosta 800 så jag blev lite depp av de så jag och Carro drog ner till underbara shell som är halva mitt liv<3<333<3<3<3<3<3
Å inte nog med det, så klart ska jag göra bort mig också, snacka om pinsamt. Men som tur hörde personen mig inte, vi får hoppas.

Jag älskar smutsiga speglar.

Kom på att de är skola i morgon, ångestattacker har jag nu.


i love eg00o

Nu ska jag dra ut på stan.
HÖHÖHÖHÖÖHHÖvi hadd oss en liten majbrasa

Kom nyss hem efter en ganska okej kväll tyyck ja, orkar inte berätta så mycket förutom att vi va på gammplatsen å grilla.Jätte dålig kvalla på sista bilden men den oranga/gula pricken är våran eld som man såg tydligt på andra sidan sjön.
pussengodnatt


det är så synd att du är så söt

you are too good to be true

Va så otroligt trött, vet inte varför, bara allmänt trött nu förtiden. Tyvärr är snart lovet slut å jag sörjer. Tro mig.
Var barnvakt igår, ganska skönt att ha en hemma kväll, allt var lugnt. Tills jag fick oväntat besök av 4.
Känner mig ganska kortfattad.
Känner mig ganska trög, men ikväll ska jag ut å så äre med den saken!

du måste berätta


lite tidsfördriv

Visste du..

att jag vill ha - pengar + kläder
att min senaste kyss - minns jag inte
att jag lyssnar mest på - kasper i godislandet & ett steg kvar 
att jag pratar - hela tiden
att jag inte gillar - tysdnad
att jag avskyr när folk startar - onödiga konversationer
att kärlek är - nåt man inte kan leva utan
att jag gillar att - äta,prata
att jag alltid kommer att - va kort
att jag är hemligt förälskad i - ingen
att sist jag grät var - nån dag sen
att min mobiltelefon är - bland det viktigaste i mitt liv
att när jag vaknar på morgonen - är jag trött
att innan jag går och lägger mig - är jag rädd för spöken
att idag har jag - tråkat
att jag just nu tänker på - skor
att i kväll ska jag - va barnvakt
att i morgon kommer jag - hitta på nåt roligt
att jag hoppas -
att livet kunde va bättre

Har du:

Någon som förstår dig? ibland
Någon som du saknar? therese
Någon som du hatar? absolut inte 
Vem kramade dig senast? angelica
Vem pussade dig senast? minns inte
Vem ringde dig senast? johan
Vem ringde du senast? manfred
Vem var hemma hos dig senast? manfred å alibaba
Vem var du hemma hos senast? manfred
Har du några kärleksproblem? har ingen kärlek alls
Har du pratat med någon idag? aa
Har du gråtit idag? nääj
Har du skrattat idag? nja

Jag:

Är singel? jaarrå
Svär ofta? för mycket
Sjunger i duschen? kan ja lova
Skulle kunna ha pyjamas på dig i skolan? aldrig
Skrattar åt dina egna skämt? klart
Skulle göra plastikoperation och det var ofarligt och gratis?
aldrig

Har du:

piercingar? öron
Syskon? 4små
Jobb? skola
För många vänner? kan man aldrgi ha
Rymt hemifrån? nej
Färgat håret? ja
Bra självförtroende? kan man inte säga
Sagt "jag älskar dig" till någon? ja
Varit kär? ja
Gjort något olagligt? ja
Somnat i skolan? typ, en tvärtis
brutit ett ben? benet i armen
Tappat bort mig i min hemstad? det går inte att gå vilse här
Sett en fallande stjärna och önskat? inte bara 1gång 
Gjort något som jag lovat mig själv att inte göra? ja tyvär
Smugit ut utan lov? nej
En hemlighet som ingen annan vet? kan hända
Sovit en hel dag? usch nej
Somnat gråtande? tyvärr ja
Hånglat med två personer eller mer på en kväll? hah nej
Blivit generad inför folk? har jag säkert men isåfall minns ja de inte
Varit kär i någon utan att säga det till personen? tro ikke de
Ätit musslor? haha nej
Varit på en festival? tror inte det
Haft ett förhållande i under en månad? jo
Blivit kallad player? nej
Färgat ditt hår svart? nej


Vad:

Längtar du till mest just nu? att få höra sanning
Ska du göra i helgen? blir nog kompisar
Har du för kläder på dig? mjukisbyxor och t-shirt
Gjorde du igår? träffa en gammal vän
Ska du göra i sommar? får se
Åt du senast? chokladboll
Har du för mobil? sony ericsson w302
Vad köpte du senast? halsduk


Du lär väl lämna snart och här står jag kvar

Sitter med en handduk på huvet och ska gå å skölja ur inpackningen om en timme. Ganska intressent i know. + att jag såg nyss att Daniel Adams-Rays nya album har kommit ut på spotify, svart, vitt och allt däremellan hoppas ja hitta en ny dunderskön låt ja kan sittna å lyssna sönder, har varit försiktig med att spela gubben i lådan och dum av mig ville ju inte bli less på de som man blir på alla andra låtar.
Förbannat dåligt att man spelar sönder en bra låt. Men nog om det.


det är som att bli sviken av sin egen spegelbild

Shiiet, ganska skönt att bara landa här hemma efter en gansla vild dag... haha nej men ja ha knappt vare hemma nåt idag, jag tror jag drog ut före 11 eller 12 imorse,
då drog jag till Erik å träffa gamla goa Johan jag har känt sen ja va en liten skit, ungefär.
Va med han och hans kompis sen på stan då Erik drog på skoterkurs. Lockade ner Carro till stan å sen efter ett tag drog Johan hem till skogen, farfar away.

Och ikväll har vi nästan bara drygat. Och ja ha käka upp min maraboupolka om nån brydde sig om det. Och nu måste jag sova för annars faller jag i hop här och nu.


jag är glad,mjölkchokladFick min choklad idag som jag vann för ett tag sen wihoo.
Nu drar jag ut.


my little darling, my little halsdukhttp://fuldans.se/?v=etiguyztxl


I wanna boom bang bang with your body yo

Till min stora besvikelse så hittade jag inga skor alls igår. Eller jo, men antagligen ville ja absolut inte ha dom, eller så va dom alldeles för dyra, även fast jag troligtvis hadd råd så orkar jag inte köpta skor för typ 600 spänn typ. Sen såg ja massa snygga jackor, men det tog i mot att se prislapparna, så jag lämnade skeå med bara ett fynd=halsduk från h&m.
Ser om jag kan ladda upp en bild på den nån gång, för nu ska jag slänga åp mig smink och hitta Emma å Mimmi på stan.pussen


trötter,fötter

Kom nyss på att kameran ligger i jackan som hänger i hallen så nej, dom få bilderna jag tog ikväll laddar jag in i morgon för nu är jag nuduschad och trött så jag drar mig i säng.
 Tell u more later.


helt jävla förvirrad

Hej ågodmorgon, Har vare duktig å redan gjort de förbaskade övningarna, även fast de inte är så mycket så blir man nästan svettig.
Snart ska jag alltså sminka mig, om ja ha glömt å säga va ja ska hitta på idag så ska vi åka med konfa gruppen till skellefteå på boda borg, aa eller idag "boda bo" de är ju halloween tema eller vafan man kan säga om de, hursomhelst kommer jag och ett par till skita ner oss idag så jag får inte glömma blöjan. HIHO:$$$

Men de nästanbästa efter bodaborg idag är att ja kanskekanske hittar mig ett par skor(uggs) och kanske en jacka när vi ska dra på stan där borta. + att de troligtvis blir att äta på subway, iloveit<33<3<3<33


oh baby baby it´s a wild world

HejhHejeHej, väntar på mat nu, sen blir det troligtvis bowling.
Kanoners!

Ochnu bilder ifrån helgen.


RSS 2.0