ibland vill jag krama dig hårt, runt halsen, med ett rep
istället för yeah x3 så äre alexDENandra x3. ingen fattar så snacka om tystnaden som uppstår, vill dryga med hela världen idag så jao. so don't mess with me, I'll mess with you. annars har magen bokstavligt plågat mig idag, så jag funderar på ett vis att ge igen. men tänkte dra ut tummen ur röven och återgå till läxorna som jag stanna 30minuter efter skolan till att fixa fram.

baby, we're going somewhere you've never been before

Vaknade bra tid. tog ändå sovmorgon i en halvtimme men de vare värt. HAHAHA fula jag gorde typ nån seger rörelse halv 7 i morse när jag hörde alarmet. snacka om glad chey just för tillfället, sen somna jag igen.haha men sen ha jag en trogen mamma som ropar ner mig♥ är i allafall helt klar nu och de brukar aldrig hända. såYEAHx3! inget spec idag på skolan.ShhsHSkkkiit.i'm not rihanna - i don't love the way it hurts

nyss läst spanska så HOLA.PRONTO VOY A IR EN LA TANNBERGSHALLEN. om någon fattade så varsegod, guldstjärna till dig. men helt seriöst ska jag till tannen snart, har lite ont om tid. kommer få panikångest som alla andra dagar så it doesn't matter. fml. menHEJDÅ. måste va där kvart i så rusar nu.pz br3 

arkiv bild. tar aldrig bilder nu typ = tråkiga jag.


how to save a life


Svar: Var ganska trögtänkt när jag läste kommentaren först och trodd de stod typ "vars färgade dudet?" istället för "du det" så snacka om att jag satt å svor på mig själv när jag upptäckte en riktigt dålig tabbe för mig.
Anyway. Jag färgade det hemma! Mamma kirrar biffen you know.

Ska nu dra till mb. Mina klasskompisar råkar rikitgt illa ut om de har ljugit för mig om att vi börjar på mb idag.usch.

so baby let me love you let me love you long time

Lyssnat på musik att jag snart kan alla på min lista på spotify. Så sorligt, stackars familj alltså. Sjunger ju högt till dom också.HAHA nu är alla döva dvs å avskräckade från musik för resten av livet.</3 och jag kommer bli utstött från familjen. GRYMT. Really?no. (1,2,3,4 jag är en party myra.förhoppningsvis några låtar som faller någon i smaken)

I need to be bold
Need to jump in the cold water
Need to grow older with a boy like you
Finally see you are naturally
The one to make it so easy
When you show me the truth
Yeah, I'd rather be with you
Say you want the same thing too
Say you feel the way I do


mr.know it all - you don't know a thing about me

Hade tänkt att kika runt på massa sidor och leta julklappar. Ingen aning vilka jag ska köpa till och vet ännu mindre vad jag ska köpa. Tänkte mysa med mig själv ikväll framför en film. Vet inte vilken än. Har inte sett Harry Potter och dödsnånting än så funderar på den.

Kom på att de är mycket roligare att kolla på julklappar till min önskelista än å kola efter nåt jag inte ens vet vare är. Sen mycker roligare att kola på de som kan rulla in istället för de som får pengarna att rulla ut. Så just nu måste jag ha ett mentalt seriöst snack med mig själv. Efter jag dregglat åt massa kläder osv så klart.peace.it's all about swag

Godmorgon! Haha standard. Vaknade ganska sent i morse, för en annan person i mig ville sova längre och stängde alltså av alarmet innan den andra personen vakna. Måste helt seriöst va schizo på morgorna(vilket fult ord "morgorna") i hate it, kan aldrig tare lugnt, alltid stress. fuck me, fuck it.
Ska chilla i dessa grymma skor efter lunch på friluftsdagen,nyanyanya♥. Nu på morgon så ha jag bad.HUVVa


we are sexy and you know itBytt hårfärg, annars är allt som vanligt, en ovanligt(vit med tanke på snön) tråkig och hemsk söndag -snart åker Oskar hem.buuuuu

so I'm trying to do my best to make something out of nothing
Fick med mig tre bilder hem från idag, vi va på tannen (tannbergsmässa) så vi gick dit. Vann en pizza så drog till knutn direkt efter skolan och hitta mig en 5kr ring i en tuggummiautomat, väldigt snygg i think. Och efter de så drog jag å Mimmi ut på tiden och besökte Lyckseles otroligt många butiker(ironik) innan vi dog på träningen en timme före så vi chilla ganska ordentligt nere i omklädningsrummet medans de va upptaget av hopprepare. Tänkte duscha bort allt och sen plugga tills jag somnar. Kärlek till det<3♥<33♥♥<333

get your ass back home


Ska byta dator om några röda sekunder innan mamma förvandlas till nåt annnat än hon redan är (hon vill plugga, och de är nu, inte sen, if you get it) Trodde jag skulla ringa ett samtal till storuman men tydligen blir det inte så.
Annars ikväll så landade jag och Frida på frasses där hon åt friterade potatispinnar och sen vidare till mb underground. Där vi glodde på film och serverades kakor. Kom hem lämplgt till greys anatomy så kvällen var inte dålig.

you know how to love me hard


Tänkte ba säga att Hej jag har ätit mat(♥)ytp nyss.WÄ och är nu på väg ut. Fryser om mitt fingar så längtar tills jag får träda vanten över den.WÄHÄ. Ut till Frida som gömmer sig i kylan någonstans.peaceoutbre moTherfokka.


you don't let peopel tell you who you are, you show them

Vaken sen 6.20, redan död ch jag har ännu nte tagit mig till skolan. Sörjer redan den förstörda dagen. Men idag ärdet lillasysters dag så hoppas henns daggår till historien. Hade dvs all tid i världen på mig eftersom jag steg upp så tidigt, men nu har jag knappa 20minuter. För bara för att jag kan ska jag komma i tid idag!peace.


love is our king


Så mycket kärlek att de känns igenom dataskärmen.ryser.

men när du strippar och klär av dig är det samma grej

Ska skriva klart engelskan nu på riktigt. Går som en hiss, upp och ner helt enkelt, har som ingen ork. Träning ikväll och det känns skönt, börjar bli taggad på träningaar nu förtiden and i like it. Försöker få min pojkvän att svara på mina stackars sms: lyckas inge vidare. Måste ba lätta mitt hjärta: volleyboll är grymt.ok.


i'd rather be with you

Den vädergubben som sa att de skulle bli plusgrader i veckan kan döö. Men de tragiska är att att det är inte ens -10 grader ute och jag klagar redan, vänta bara tills de är 20-30 grader, då kommer jag få käka upp meningen jag sa nyss. Jag ska ju va köldtålig som norrlänning(den myten kan gå å ta sig) nu ska jag nysa mig till skolan.byee!


cool story brooHittade två bilder från endagpåstan, aldrig lagt upp as i know. Iallafall inte första för jag minns att just när jag skulle lägga upp den förut så tyckte jag att jag såg helt mongo ut. Men nu saknar jag min bruna hy så jag ville ba göra någon annan lika sjuk av avund, cool story bro så nu drar jag ut tummen ur arslet och söker mig en film att gråta till.pz out.


where the fence is low

Normal dag till 100 procent. Fast har bevittnat b:s inbördeskrig hela dagen om avslutningströj-färgn och trycket. Ganska roligt, glad att vi i a är en sån mycket bättre klass.thöhö. Hoppas jag vårt rykte har inte sats på spel än så. Men back to real, ska på möte med laget på hotellet nu, ska springa upp och he på mig betselemjukiströjan för den va tydligen ett obligatoriskt plagg. Dontknowwhy.


you're gonna like my styleWhat about att jag drar till skolan om några minutos. Frös nyss gåshuden av mig.

i'm gonna show the world what life's about

Vad taggad man blir på att ens uppdatera när man kommer hem och ser att statistiken ligger på minimum. What to do? Har inte haft tillgång till dator så mycket i helgen för min kära pojkvänn har suttit och spelat alla sina nörd spel den tiden vi har varit hemma. Så i helgen har vi suttit framför 2 olika skärmar, han datorn och jag tv, lirade lite tv-spel när jag blev less. Annars barnvakt och älgfest!

(Oskars mamma Malin och hennes man Mikael)♥

you da one


Söt bild på mig, skulle bevisa för Oskar somjag skrev tidigare. Gick inte så bra, gjorde iallfall ett försök. Håller på att försöka välja kläder till i helgen, de går inte braaa. Våran tvättmaskin är pajj så har inte mycke kläder kvar i garderoben. </3 Hittar inget å blablabla, inte ovanligt även fast maskinen funkar, belutsångest.FINT. &med det säger jag godnatt!

mmm marabou♥

Detta har jag hunnit syssla med när jag kom hem:


(ser ni mina enorma armmuskler på bild 2?????? fett ballt, eller så vare inte muskler:(((( )
- - -
Annars har dagen varit normal, fixat någon ankät eller nåt om när jag svimmade på kirurgen som ska skickas till skolsyster osvosv, sen premiär åkning i Agnes Aggan Sikströms subba!(de är en subaro,gillar smeknamnet) Men ska gå och bevisa för min tvivlande pojkvän med att jag visst spelar/spelat tv spel!hahah ovärd.


i just came to say hello


åH, den hära bilden framhäver verlkligen min asnea fingrar.♥
Tänkte dra till skolan, hatar bara att jag har gymnastik och träning samma dagar. Skriver bara ointressant shit. Ännuengpng får jag viljan att ta bort bloggen, är typ inte den minsta taggad alls på att ha kvar.Thats it, pz.

var hellre tyst och låt dom tro att du är en idiot, än att öppna munnen och bevisa att dom har rätt


Vad ska man gör när läxorna är så tråkiga att man somnar? Please God, help me whit my big problem. WHÖÖÖ


if you ever find yourself stuck in the middle of the sea


Hola mis amigos. Just nu sitter jag och fryser, väntar på att klockan ska bli nog mycket så vi kan äta någongång, är snart hungrig. Såg nu också att den ända låten jag verkligen ville lyssna på just precis nu var uppspelad på spotify och internet är så segt att jag måste vänta 10min för att höra den på youtube.FÖÖCK. För vem skulle inte känna för att lyssna lite på Count on me med Bruno Mars¿¿¿¿¿
Sen går den nya twilight breaking dawn ikväll på bio och jag kommer inte se den. Inte i helgen heller. fml. Fast, kan ju sitta och glo på Oskar istället så de är helt ok för mig, men sen vet jag inte om han blir rädd eller nåt, de tar vi då.huhuh. Men nu ropar dom att de är mat, ska rusa dit nu.


jag skulle andas i det tomrum som blev över om du lämnade mig nu

Var ändå coolt å se på en rättegång, tror aldrig klassen har varit så tyst och snälla som när vi väl dick in och ut och satt där inne. Har varken tålamodet, hjärnan, tiden att bli nåt av dom som sitter där. De ända jag kn tänka mig att va inblandat i nån "rättegång" igen än att jag är vittne och förhoppningsvis inte den anklagade. Men ska gå och börja i tid med att plocka ihop klädeer jag ska ha på träning och bege mig dit.

'Jag är svag för dig, för du gör mig stark
Du är bra för mig, ändå förstör jag allt
Du har sönder mig, fast du gör mig hel
Det känns så rätt, även om allt som vi gör blir fel
Jag är slav för dig, jag gör vad som helst
Allt för å va med dig, kan aldrig dra en gräns'


this is not a one-man show


Drar till tingshuset nu, har studiebesök där till 12 idag ungefär. Vi ska se på någon liten rättegång eller vad det heter. Känns typ opersonligt att bara ta bilder från typ we♥it och inte på mig. Men är så lat att jag aldrig orkar ta. Ska fixa nya bilder. Promise.


hey miss America, what you look so sad for?


before i die


Tryck på här för att kolla till bildkällan.


en dag reser vi runt jorden, frågan är bara närPratade med Oskar, om jag glömde bort det själv tänkte jag.
Känner verkligen hur hungrig jag är. Rastlös också. Det luktar mat, så nu är livet verkligen jobbigt. Om ni ville veta vad jag sysslade med annars så är jag bitter sen i morse, och klickar bara runt på bloggar med fina bilder och we♥it, min drog.

and all I can breathe is your life


Slände bort pengar till dessa nu↑. Var faktiskt snäll och hjälpte syskonen med deras jultidningssäljning, dvs jag köpte oc dom tog betalt, dagens goda gärning check! Nu ska jag återgå och mysa med familjen där nere. Oskar är hemma så han får jag mysa med på fredag igen.

And I don't want the world to see me cause I don't think that they'd understand


Bild sen igår. Nu äre överbevisat att våran stuga rymmer 18ungdomar så släng er i väggen ni med trånga lokaler.

I hope you don’t take this the wrong way

Hungrig som ett as. Hjälpt till med maten så de ha luktat nå se fruktansvärt gott så äter snart upp min mobil. Hamburgare♥♥
Är ganska dålig på att berätta vad jag ha gjort under en kväll eller en dag. Så nu ska ni få höra:
Jag och Fannie har varit busiga och fixat en sak som våra 16 andra gäster kommer uppskatta(hoppasjag) vi ska nämnligen proppa in oss 18st i en stuga på 10kvadratmeter ikväll och se 2filmer och mer om vi hinner samtidigt som vi äter oss tjocka på massa socker i olika former.cya.
Uppdate:har redan ätit osv hann inte publicera inlägget innan maten.PZ

+

Bilder sen igår. Mot ica.

11/11-11

Drar på betsele-fest nu, finns inte så mycket mer att säga. Oskar är då här så jag är glad, har hårspray i mitt busiga hår så inte lika glad åt det. Har laddat upp med en tom mage så snacka om att jag kommer äta de som serveras där borta.
Kan passa på att säga att idag är det den 11/11-11, det händer igen om 100 år så denna dagen är STOR. Eller nja. Kanske, historisk. Fast sen så nä. Och eftersom det är massa ettor så betyder det att klockan var också 11:11 idag, och just på minuten då satt vi och lyssande på redovisningar. Om någon orkade anteckna den ointressanta infon i sin care bok så varsegod.

på ditt hjärtas jämna slag som så tryggt fanns där en dagmin superduperkille number one
Spola till 0:53
-
Tillägnat åt min Johan Oskar Kenneth Sarlin♥ som är det finaste jag har. Och om jag fortsätter skriva nåt, tillexempel vilken super fin kille han är, hur söt/snygg/vacker han är, hur han är, hur gott han luktar och vad, hur snäll han är, hur det känns när han kramar mig, så gullig han ser ut när han sover, hur många fjärilar som flaxade i min mage när jag dansade med han den första(haha och sista än så länge) gången, vilken humor han har, vad han gillar, hur glad jag är att jag har han och och mycket jag verkligen älskar han, skulle inte ens världen längsta papper räcka till. Skulle kunna skriva direkt på marken jorden runt men orden räcker inte till.
Så jag nöjer mig med att skriva en mening, 12 bokstäver, 3 ord:
Jag älskar dig.
Helt klart enklast så, ingen kan missförstå innebörden av meningen, sen är den så härlig att säga och underarare att höra.01.06.11
-
Lättade mitt hjärta lite.pZ


thought I never fall in loveHar varit sååå duktig idag, skrev klart stödorden till redovisningen för praoen imorgon. Sen så när jag gick från skolan kom jag på att jag glömt dom där + fysik boken och spanskan, så jag traskade tillbaks och hämtade dom. Fast, hade inte ens hunnit ut ur skolans område somattsäga så kände mig tvungen att gå tillbax.
Sen ha jag suttit och försökt tränat, går inte här hemma. Antingen äre för tyst eller för högljudd. Sen läst fysik och gör nu ett inlägg, ska fortsätta med läxan nu(pluggandet) wish me good luck.

life as we know it


Far till skolan nu, standard. Eller först ska jag sminka mig. Sen packa klart för gympan. Ska skynda. pz.


me ♥ nutella
Damn, ge mig nu säger jag bara! Nog med tjockisdrömmarna, ska se greys anatomy nu.
Annars har jag bara varit ute ikväll och träffa några storuman folk och inte gjort nåt vettigt.cya, or not.


And I knew she was the girl for me like no other I had seen


and it's hard as a man but I know I can (baby I'm already taken)

Bättre kvalla på mammas webb än min i allafall, nu är det offentligt så varsegod för den informationen.
Ska fortsätta plugga nu och vara en så duktig chey. Fick nyss mitt lilla småflicka hjärta krossat. Pinsamt att berätta vad så jag låter bli.HUNGRIG AS HELL


+ märk min hud


bild källa;we♥it - så snyggt att jag dör

I should be playing in the winter snow but I'mma be under the mistletoe

Ska byta om om tre röda sekunder. Sitter med handduk på huvet och ba chilla mer än vad som är tillåtet(punkt) Vi ska se film idag, tusen gånger starkare. Aldrig sett den så jag hoppas den är bra (punkt)
Letar nu en låt jag inte hittar åt så snart blir jag aggro, så, cya!(fick någon blogg sjuka igår, kändes som jag gjorde 46344 inlägg)(punkt slut)


we can't breath in space because they don't want us to escape     • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •


I was born to be somebody, and this world will belong to me

Godis är köpt check!(tills i morgon, inte så tjock att jaf far och köper godis no reason) Hade tänkt att gå ifrån datorn och landa 5meter bort i soffan istället. Men dom ser på ett så värdelös program så jag blir ju ba depp. Sitter kvar här eller går och stickar, att sticka is the shit! Sociala människor är det fattigt om också, så fml.hahah FUL


one directionthe angels sang a whiskey lullaby


AlexandraRoberg= fjolla. Be right back - crying.


take it off


It’s the most beautiful time of the year


Lite tidigt ute mr.bäver.
Va nyss taskig med mig själv, i like him (om de räknas när jag gillar denna låt och dessa (1,2) väldigt mycket)
Haha om fel personer läser dettakommer jag få höra dehär länge,länge,länge. trust me.


It's crazy but true, it's crazy but true


Helt slut. Skoldag 1 avklarad, ska börja räkna ner till jullovet nu.
På tal om slut, första träningen på vet inte hur länge, kommer va d-ö-d efter, hoppas ändå de är fys.

utan dina andetag


Orkar inte skola.
Orkar ingeet.

lost my heart, I lost my mind without you
Nu mat, sen vet ja inte, och efter det jag inte vet ska jag ut. End of story.


we found love in a hopeless place

Ska duscha och byta om, sen far vi till berglunda och tänder ljus på gammels grav, sedan åker vi vidare in till lyckseles kyrkogård och tänder för några till, sen är det någon minnesstund vi ska till för alla som dött i år.
Ikväll vet jag inte vad som händer, orkar inte va hemma.

Igår, lånade ett x-antal filmer av min moster, drog hit Lina och Oscar sen ba mös vi framför filmer. Latero så kom några andra och sen satt vi alla i epor. Sen hem och ännu mer film.

I will never be the same without you
schwarzkopf blonde, finns många av dom jag använde men använde färgen till vänster minns jag då.


och jag är beredd och gå i döden för din rätt och döda mig om jag inte har rätt


Tänkte slänga in ett kort inlägg mitt i ingenting så kan berätta att jag sitter i nyduschat hår eftersom jag hade inte med mig balsam till badhuset så kunde inte duscha där. Annars inget, ska skynda till ica med Oskar och köpa sånt som gifter sig i munnen:sweet things. hejdå.
(såg att mitt svar till dedär om jag kunde sjunga och lägga upp va mer bittert än glatt, så här är lite gubbar :D :) :P B) )orkar inte med mig själv


jag ser oss ibland i mitt sagoland där vi ses och umgås en stundSvar: Kanske efter någon anlitat sveriges bästa sångpedagog(och dyraste) som kan lära mig sjunga, men eftersom de aldrig kommer hända är svaret nej.
Snart blir det badhuset med Oskar och Kajsa(lilla syster) hon är jätte taggad kan jag bara säga.

'cause if I got you I don't need money


Hockeymatch i lyckseles islada, here we come. end of story.


set fire to the rain


Svar: Min utväxt anpassar sig typ till min nuvarande hårfärg. Mitt hår blir alltså längre men utväxten syns inte, så ärligt vet jag inte vad jag har för färg. Eller vad färgen jag bruka köpa heter. Och nej jag plattar håret typ 2-3 gånger per månad så de är inte ofta.

1. ohgud. Kanske 4 månader sen. Och vet inte vad färgen heter. Ja de är permanent.
2. Ja det är riktiga glasögon, haft synfel 1-2 år men aldrig velat använt glasögon för jag hatade att ha mina förra, så mamma gick med på att köpa nya om jag använder som 24/7 vilket jag gör nu också. Vill inte veta vad de kostade tillslut. Inte billigt.
3. Utsläppt, eller det beror på. Men vanligtvis utsläppt.
4. Oskars tröja.
5. Sjunger aldrig seriöst inför någon annan än mig själv och nån stackars familjemedlem som råka gå förbi, men jag gissar på att jag inte låter okej. Våger inte fråga.

Nu ska vi ta vårat pickochpack och vandra oss 10meter till boden på gården där vi ska övernatta. Lite wild kids stuk på det hela, bara två övergivna barn i en gammal bod med en plastma tv, varma element,  och en glass i handen. f33tt, hoppas dom kommer och filma oss också.

RSS 2.0