snälla be dom skynda på, signalerna ringer i natt


Svar: De är Izabella, en från storuman.


Vakna av att mamma ringde och sa att jag skule gå upp. Sen titta ja ut genom fönstret och trodde att världen/jorden skulle gå under. Var som att himlen hadd öppna sig för snacka om att de bara rann vatten uppifrån. Sen ba försvann allt.
Jobbig dag idag alltså. Ska skriva en pacnkingslista(annars glömmer jag saker) sen ska jag packa,å packa,å packa. Sen blir de att åka till underbara stockholm (åkersberga för vi) å hälsa på våran lilla morfar.

(bild sen i veckan)
Super trevlig kväll igår förresten! Var barnvakt, men sen kom några vänner hit också. Skönt.

se ya in the clubDom ända bidlerna jag plåta igår. No coments.


where the wild things areAlltså bjuder.


Ska duscha nu, sen väcka upp Oskar. Så sjukt fint väder, blir bara olycklig när jag tänker på att vi måste ut med reklamen</3 Sen är jag sjukt hungrig också. Nyttig som fan som jag är va jag ut å sprang i morse.möhöh. Fast jag måste så yes.
Mer bilder sen kvällen blev de inte sen igår eftersom Emelie fick med sig kameran hem. Men nu ska jag gå och göra nåt annat än att hänga dökötte.

oh oh i want some more

Har fått kämpa med internet hela dagen. Fan sorgligt. Först så hade dom dragit in internet som dom egentligen skulle göra på söndag när vi drar till stockholm. Men dom pantburkarna kan tydligen inte datum. Sen så fixa pappa ett nytt, å de funka ju.... för alla utom mig. Funka typ 10min, skrev lite, la ut 1-2 bilder,sen la de av. Inte bara lite sur tjej var jag då inte. Ska sluta babbla å lägga upp dom där bajz bilderna jag kämpat med sen igår å typ förrigår.

Mammas grymt söta gulhjälm som jag hadd på huvet när vi va ute å körd. Skitskoj.Å nu ikväll ha ja mest varit med kompisar. Först flygplaten å såg på driftingen, sen drog vi in till stan, orkar inte lägga upp bilder nu. Får lägga upp dom i morgon.

peace out


Mer bilder kommer sen. Nu ska här sovas!

My heart for you

   jag saknar dig verkligen hur mycket som hälls min sötnos!!
jag sitter här i väntan och spelar lite dota, för snart ringer du nog!:D
You are my heart
You are my life
You are the on I want
And I ll never leave you
I will hold your heart forever


jag ska göra kaoz med din toung
What to do?What to say?
Funderar på att dra ut såsnartsommöjligt. Ska väcka Frida så hon kan göra sig i ordning osvosv.
Ingenting mer att säga, typ seg motorvecka, typ inte mycke folk fast ändå så jo. Hatar lycksele.


i'm a hollywood dude

Ska duscha innom 3 röda sekunder egentligen men orkar inte. Ska dra till ica just före 12 ha jag bestämt mig för Frida slutar då. Så jag har 35minuter å duscha,sminka,klä mig på. Kan klara de.

Bättre bild på resultatet sen igår. Dock är jag så fruktansvärt bra på att pajja nagellacket när de sitter på.


i just came to say hallo

Sitter här hemma som jag gjort bra länge och pratar med Oskar, drog hem efter typ evigheters sittande inne på shell, fast vi drog till campingen jag, Angelica, Daniel och Marcus för att träffa en vän. Men tydligen så hade han pallrat sig till Shell, ådå, vart ja less.Köpte dessa dunderbaringar på åhléns idag, typ kär. 99:- åsen va dom på min näsa.lovely


right next to you

Min helg ha då varit awesome! Käka pizza, sockervadd, varit med grymt folk! Va mest med Oskar och Linnea, sjukt roligt vi ha haft. Jag å Oskar ha babooooosza varann, vet inte hur de stavas å inte många som vet vardet är. Å så får de förbli.
Nu ska jag å några dra till lilltjärn för å se på burnouten som börja kl.6, fast, dom är inte här än förutom jag å Lina så ett tag till måste vi sitta här å sjunga.


Yellow nails,jöÖ.

@hemma

Godmorgon! Är hemma i lycksele nu. Kom hem typ 10 i 8 kanske, ellr komme till lycksele då* Knappt sovit i natt. Vi gick ändå isäng tidigt. Fast nja. Iallafall, är grymt trött, fick sova ett litet tag i soffan innan jag blev väckt å åt frukost nummero 2.
Ska duscha nu. Ska ut på stan med familjen sen tro ja, sen 2 o'clock blire manikyr. Hur niizZ?

baby let me loveu let me loveu long time

Sitter hos Oskars mamma, vi är ensam hemma.SköNT. Fast ska snart in till storuman igen å möta Linnea å käka pizza.älskarälskarälskar♥♥♥♥♥ är ashungrig att jag snart käkar upp Oskars stol.

Bild i reprs

because good music can be so hard to find

Vad sker? Jo jag ska packa, drar till storuman efter jobbet, antingen bussen kl.6 eller så åker jag med pappas kompis. Skönt med sista jobbardagen, känner mig helt slut på. Blir bra nu att fara till storuman och ta de lugnt några dagar, å sen när jag kommer hem så är det fullt av folk i lillycksele. För de är ju så att motorveckan börjar redan imorgon, men då är bara typ stora maskiner som dom ska visa upp och så. Tycker synd om bebis Oskar, han jobbar hela veckan så han kan inte komma till lycksele *sadface*


Och på tal om inget. Går kvällen va riktigt bra! Efter ett tag varte väldigt kallt så ja klädd ju på mig helt, bytte om osv. Gick ut på bryggan å gissa vad. De andra tyckte jag skulle träna lite klädsim och sen va ja genast blöt igen, min handduk klarade sig dock inte heller + skorna jag hade på mig. Efter de for vi och kolla på Linas söta albino igelkott!NÅW


Saknar dig så.


cykel semester mot hedlunda


 


nice to know ya lets do it again


Tro mig, jag behövde täcka ansiktet. Men så där snygg är jag på jobbet. Detta måste va den finaste bilden på mig någonsin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a..
Ska ba fixa de sista åsen dra ja å folke till hedlunda och bada, måste skynda innan regnet(om nåt sånt kommer) hinner före oss dit. So cya.


i don't care...i do care, and i hate my self for that

Såg nu att någon skithög ha raderat min anteckning jag döpt till a där jag sparar all fina texter jag hittar eller bara saker jag måste komma ihåg för att kunna gå in på de sen. Men nu är allt de borta å de va inte bara lite jag sparat där heller. Så nu är jag lite irriterad. Damn, bra början på en trög dag.


WIH0. Vissa ha ju sett en kändis.JÖÖÖÖ. Inte alls coolt.


i feel my heart start beating to my favourite song

Tvättar upp mitt knäskydd å benskydd, klarar inte av stanken, om jag har knäskyddet i mitt rum typ en natt, så luktar rummet svett nästa dag. Sen spelar de inte heller nån roll hur om jag använde den förra dagen utan den är fortfarande blöt av svett dagen efter SÅ äckigt är mitt knäskydd gott folk. Har en bild på den nån stans men orkar inte lägga upp den. För vidrigt för att visas.
Ska lägga mig i sängen å läsa en bok jag nyss hitta åt. Tappade bort den men de visade sig att den låg där den skulle, precis där jag inte letade dvs bredvid min säng. Gnight.


jag säger 1.000.000 nollor

Var på jobbet och fick ett sms om att vi kanske skulle till hedlunda och bada, jag tänkte direkt JA för solen sken ju där ute. Skicka till väldigt många faktiskt(kändes de som) sen så när jag tittade ut komme de moln från helvetet. Alltså riktigt svarta moln och jag skojjar inte heller. Innan någon visste ordet avde så hade de regnat så mycket att de regnat rakt in i dörren som stod öppen så där var en pöl, så jag tog fram moppen å börja skura bort ankdammen, å tur de, för någon med liten hjärna kunde tagit sitt träningspass just där å dött. Så jag sa till mina vänner att de blir nog ingen badning.
Men så när jag for hem, vad tro du ja såg?? Jo -  blå himmel, visst typ tusenåtta moln också men blå himmer. Lite sur chey.

Sen vettu, kom mamma på att jag hade frivilligträning ikväll, först tänkte jag att ja far ut å jogga i morgon själv istället för jag visste ba typ 1 som skull dit. Men for dit ändå och vi var hela 5pers w-o-w, och på tal om wow. Vi tro Björn Ferry var på tannen å sprang. Men vafan gör han i lycksele så nä. Ska ner å fika(älska) så puss på nageln.

Har världens finaste syster. Med dom vitaste tänderna. Jätte avis.

för jag kommer aldrig låta dig få se mig svag


Nu:
Klä mig
Cykla
Byta om
Säga hej till dom där borta
Skriva in mig
Säger "jag går till disken" eller så får svaret "gå och kolla disken" när jag fråga vad jag kan göra.
Muy bíen


ju mer dom spottar

Hitta den där när ja klicka in på 2783 olika sidor typ. Ett stort wtf på den där. Dom blir nästan uppmuntrade till å va otrogen när de finns en sida för det redan. Så förbannat lågt. Enligt mig så är otrogenhet de värsta en människa kan göra just bakom mord då. fysatan. Hatar dagens samhälle.


Från de till nåt annat. Tänkte göra gröt idag! Fatta va gott alltså. Bara 3 dagar kvar med att jobba. Bara 2 gånger till att behöva springa i veckan om vi nu ska räkna ner saker, dvs 90minuters joggning kvar. Shit kul.

Oldie

men ser det ut som om jag lackar? Nej. mer som om jag tackar dig


Blev en aning mer än vad jag trodde de skulle bli. Resultatet av 3morötter och 10-20 minuters rivning. Imorgon måste de bli gröt eller nåt. Känner att jag är hungrig. Ska be mamma köpa in frukt. Fatta gott med fruktsallad mmMMMmmM, eller ensalada de frutas, hatar att all min spanska försvinner hur huvet. Eller all å all, de lilla jag hade/kunde. Godnatt

and all the kids they dance, all the kids all night


Klickaklicka på bilden för att komma till Kapten Röds fetast bra album,KÄRLEK till tusenmiljonerstrilljonersbiljonershundratusen.
dööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööR

Och på tal om superduper låtar.
Psyko bra.


utan kärlek är du alltid tomhänt

Sitter och kollar på vinterjacka. Tragiskt nog, orkar inte tänkta på vintern just nu osv men hellre att jag tänker  på de nu och kanske fixar mig en jacka än att jag ska tänka de typ vid jul och så står jag där utan en jacka. Saknar redan sommaren, typ slut nu.Rip den</////3
Sitter på mammas dator så inga bilder att ladda upp, what to do? Ska se va ja hitta, hatar inlägg utan bild.
Eller vänta. What the fuck?! Världen är typ beroende av Harry Potter???? Vars man än kollar äre bilder på HP personer åsen skådespelarna, dvs Daniel, Emma och Rupert åsen han som spela Draco (Tom hette han visst) helt sjuukt. Blir less + att jag käner att jag måste se den sista filmen,båda delarna.naw.sötnos

Några av 747683678 till.
Ska rivamig några morötter nu, härmed förklarar jag att mina matvaor ska va allmänt nyttigare. Får se hur länge de löftet håller innan de spricker, om jag känner mig själv kommer då gå f00rtT.


it's taking me higher


Drar till the work snart. Redan slut på. Sova tidigt ikväll.YESSvar: De är Oscar ju!! Alltså Carlsson.


girls just wanna have fun

När jag kom hem sprang jag rakt in i duschen. Hade äcklig sörja på armarna å ville fort hem så jag glömde tvätt av mig. Rensade ur en frysbox, fick lägga ner en (stor)trasa ner i den för snacka om att där vare okänd vätska där bacon och andra helt oupptäckta matrester låg och flöt runt. ieuw. Men med hendskar å en hink å tömma allt i så vare inte så farligt. Hursomhavr ska jag ut nu. Åsen kommer jag hem med Frida.myssmå ord blir stora när jag säger att jag älskar dig

Godmorgon. Varit vaken ett tag nu, hunnit dammsuga nedervåningen nu på morgon också. Duktig chey. Sista jobb veckan, känns skönt men ädnå jobbigt att jag måste jobba en vecka till.


Ny ring♥♥♥♥♥♥♥♥♥

De va bilder sen igår.

it's the climb

Trodd vi skull till åsele med familjen idag, blev inte så. Men ska til stan med mamma å Emelie å sen Oskar så klart. Men nog om inget, lite bilder från igår tänkte jahe upp innan vi far så bäst ja gört nu.


Mer kommer, ska dra. pZ

resten av ditt liv


De va bilder seen igår. De ända minuset på hela kvällen i åsele va att bananen sjöng bara 4(?) låtar,de sög. Hade förväntat mig mer, faktiskt. Och för ni som inte vet så ska de bli en Sean Banan the movie eller nåt nästa år. Han ska resa igenom afrika, de är grymT.
Sen ett till minus är att jag är för lite galma(enligt mina föräldrar) så jag får inte tälta där borta utan måste komma hem. Bättre lycka nästa år hoppas ja.

Å nu ska jag å Ogggepoggan dra ut. Få se va/vilka/vem/hur vi hitta.

hearts in the air

Godmorgon! Sovit som en stock, fast ändå inte. Vaknar för ofta. Drömt för konstiga saker. Handlar alltid om att överleva fast man inte är på väg att dö å en jävla massa uppdrag, jobbigt, blir typ ansträngande även fast jag fysiskt inte känner nåt. Anyway. Börja jobba snart, efter jobbet - hem och duscha/äta/sminka/byta kläder sen åka epa till åsele, kommer hem inatt, jobbar i morgon!


Fest hos mange ha tydligen kommit ut på spotify???wtf???

Had a dream I was king, I woke up, still king

Svettas.
Och sen hostar jag, fast de går inte så bra, för de gör alltför int i mina nyupptäckta muskler vid magen/revbena. Sitter barnvakt nu, har aggerat mamma ända sen jag kom hem(less) lagat mat, varit sur(inte mamma grej, haha eller?) fick ta bort rubbet från maten, torkat upp kiss, duschat av kiss-läckan, yes, helt klart mamma stuff!

Inte nog med det förresten, prata med en snäll och söt tant just innan jag slutade idag. Tillslut sa hon att jag liknade nån när jag kollade hon i ögonen, hon visste inte vad den hette, i alla fall var den 20+are OCH de var en grabb. Lucky me! Vad har jag lärt mig av de? - Gå aldrig utan smink till jobbet nå mer.


kärlek till låten


saft,saft hallonsaft, bättre saft ha ingen haft

Trodd jag skulle avlida på träningen, skönt nu efteråt när jag är klar med den. Ont i bena nu, ska duscha sen invänta sverige matchen!!!!!! Japan ska få spö(hoppas ja)

Kolla NAWEN i bakgrunden!!!nÅÅw


leka hund i skog = bajs

Drar ut nu1!11!!!!!111!11!! cya

Random bild.Random rubrik


♥♥jag saknar dig gumman så satans mycket!!;*
och helvetet så bra de vart när du färgade håret. vart riktigt snygg faktiskt! (y) men jag håller med din mamma, du är allti lika fin i vilken hår färg du än har!:D
nu ska ja fara till mina syskon och vara barnvakt igen;) Men du kan ju skriv så fort du ser inlägget ♥

jag älskar dig! mvh, din oskar!

helena glöm inte en sak. oskar är bäst;)hörde att jag hade färgat håretBruNare, känns nytt å fräscht.GÖDA
Nu blire The last song med mig själv.älskvärt(fast sen saknar jag ju min älskling också)


you had me at hello

Hejhopp. Gör knappt inget, ska gå och he ut balsamet ur håret snart, har faktiskt färga håret (bild kommer sen) vet knappt själv hur de ser ut. Warm chocolate hette/heter då hårfärgen så de är nåt i den stilen. Efter ja duschat ska jag sätta på en film och sen sova, ska upp och springa i morgon, jag har bestämt mig å jag ska då alltså genomföra de. Antingen ska jag utut, eller så tar jag löpbandet. Yesbox.

Ba en bild sen igår-


gr8 potate
(fisken jag fick av Oskar,loveu)

(Pics from yesterday)
Ska he på mig kläder sen fara på jobbet. Typ ont i halsen, täpp i näsan, bruka alltid ha så när jag vakna på vintern, men hallå???????de är ju fan sommar nu

nothing on you,babyBilder sen igår, nu drar vi till frasses med småsyskonen + Oskar då.


loca people

Igår var de super. Åkte epa med älsklingen, han ha kortet så han körd Oscars epa.
Först va vi i hedlunda å bada, sendrog vi till stan, jag åkte med forest för ja orkade inte hoppa in i epan, for hem, packa på mig grejs, sen kom Oskar och Oscar å hämta mig. Efter ett tag drog vi till tannbäck till Jesper och de andra som skulle tälta där å grillla k00rv!
Nu ska va dra ut eller nåt, cya.

count on me

Var i hedlunda ikväll på hedlunda gården med skönt folk och bada och massa. Hur skönt som helst! Är så fruktansvärt varmt nu om dagarna så jag blir mest bara olycklig nu när jag måste va innomhus. Och utomhus vill ja ju inte heller va för har så fruktansvärt mycke kläder på mig så jag dör om jag måste ut. Anyway, tänkte ni skull få bilder sen ikväll.Kommer nå mer sen tro ja. Ska sova nu, sista jobbdagen innan helgen(tro ja då)


born to be alive


Inte ny bild men. Ska till jobbet nu. Hahah "jobb" känns....vuxet.


Godmorgon!! Hade förhoppningar att jag skulle få sova ut i dag, i allafall till typ just före 10. Men icket. Måste börja tidigare så jag kan sluta tidigare pga match, haha låter som jag är typ hatar att de är match eller nåt nu..ska va tyst om de.

oh my god, this is great


HUR GRYM?????? Avundas som satan på hennes röst alltså.  Om jag hade denkunde jag slippa sjunga för mig själv bara. Huvva att folk ska va så bra............................
Ska gå ner och fika/äta/ba stoppa nåt i munnen nu innan jag ska natta Kajsa. Eller jag kaske ska natta hon före, för säkerhetsensskull. Håller på å kissa på mig också, inte äre lätt.

En trött chey på ok i storuman, FRÄNt

I Said It 'Cause I Can


Ville bara säga att jag älskar musikvideon, vet inte varför men that's it. Och sen också att jag ska gå och sova i 10-20 minuter tills jag ska fara på jobbet. Thöhöh.

If I saw you in heaven


hihi nu tänker din bebis gå och lägga sig i sängen och äventyra i drömmarnas värld! :D
gonatt älskling, älskar dig jättemycket!♥
men först ska ja duscha!:D

så som stjärnorna

Satt och lyssna på en låt som två från storuman sjung, faktiskt grymt bra. Ska gå och duscha om 3 röda sekunder, ska upp 7 i morgon också, och nu för att dela ut reklam,ORKAR INTE. VILL INTE. usch.
Jobbet är helt okej faktisk, trivs, har saker att göra hela tiden så de är faktiskt roligt, även fast jag 90% av dagen sprunngit fram å tillbax till kassan från disken å ba varit i diskrummet. Men de är faktiskt skönt. Står och sjunger för mig själv när diskmaskinen burra på.Fick lite bilder från Angelica när jag lekte med hennes system. Sen typ när ja å Daniel älskade kameran och kameran älskade oss! Greatpotate.

I wouldn't wanna be anybody else

Tjennamors! Gick upp 7 i morse, är inte fullt lika trött längre men känns som att dagen kommer bli allt utom kort. Iallafall ska jag va 9 på Johanskyttes för information eller nåt och sen börja ja på lilla bagis k.11. Efter jag slutat (6) så drar jag iväg på shell på direkten eftersom jag ha träning. Vad mer å säga? Bara att jag är trött. Hörs sen!


if doing it is wrong, I don't wanna be right

Ska ut och dela ut reklam direkt efter detta, nu sitt vi och lyssna på musik och typ de.
Kollat på matcher hela dagen, missade tyvärr killarnas match för min skjuts låg å sovde. Finns inte så mycket mer å säga. Blir typ tidig kväll för jag jobbar i morgon. Eller jo bytheway Oskar komme idag!!!


you got me singing (lalalalala)

Bilder från Kvällen med laget:


Storuman:
För den som inte ser det så bilden på mobilen är det en vägg med dendära texten. Den väggen är i Oskars rum å de där är så sjukt gulligt att jag dör.(Glömde plåta den irl)


Filosofi at the bus!

Ba stenhård chill time på bussen, med ett finger!


Lite kluven om i morgon då jag ska/vill se två olika matcher som börjar samma tid och är typ kilometer ifrån varann. Skitttskojj..nja. Iallfall. Mamma kollade till mitt sår bakihälen(senan) och hur svullet de va. Jag och Frida kvadda med en cykel i stpruman å vi flög like hell. Skador för mig: ett hål i huden, svullen fotknöl, låte blå häråvar, sen halta jag ett tag också. Frida: skrapsår på knät (lucky her)


get mama a home


Från soccer idag, Mohammed som dommare,greatepotate
fest hos mange


Låten är inte direkt nå vidare bra. Men han som dansar är fan grYm.+att ändå skön typ musik.


if you can hear it, sing along and take me by the hands


Svar: Har laddat upp de mesta redan, glömde därimot kameran igår när vi va där så inga bilder därifrån då.

Ska käka nu(magen kurrar) sen drar jag till soccer och träffar upp några där, tar med mig kamran om jag inte glömmer den såklart. Sen ska jag hem nån gång och hämta saker sen drar jag på kväll med laget då vi ska/kan/har möjlighet att åka Båt, Vattenskidor, Wakeboard, Kneeboard eller Ring. De blir awesomE helt klart! Efter de så åker jag och Frida upp till storuman.


RSS 2.0