'as the sun rises up for you and me'


Kvällsolen tycker jag är den skönaste på hela dagen, även fast man inte kan sola i den, så känns den som förstrollande. Som att det bara är jag och den i ett paradis eller nåt sånt om ni fattar..

äckeligt

-OMG insekterna invaderar vår planet AAAHH paniiiik! AHAAAAAAA
Nä det kanske inte är så allvrarligt men så vittja vet så är de nästan överaallt här i lse, alltså jag pratar om de små å äckliga bladlössen, på varända bänk på skolan är det nästan högar va dem, eller njaa, men fullt av dem. Jag tycker inte det är trevligt iallafall. De första av mina vänner som lågmärke till de trodde först att det va mögel, men såg sen att de rörde sig efter att de redan satt sig på dem, USCH.


'look in to my eyes this is who i am, and you can´t do anything about it'

Just nu sitter jag med 4 ögon i nyllet å ett öga i nacken, hur kan det komma sig tror ni?

Hah, annars har dagen varit ganska normal förutom att vi skulle springa runt tjärn på gymnastiken. Även fast jag tvivlade så gick det ändå bra, *hih*


ätervänder till uttråkning och jobb

Idag är det skola igen, inte roligt alls men det är ju nåt alla måste göra och stå ut med. Men just nu är det ju bara typ 11 dagar kvar tills slokavslutningen! Alltså bara den hära veckan och 4 dagar till! Äntligen tycker man, ett år har gått jätte fort, det har samtidigt hänt så mycket, kan ta lite av varje vad som hänt under 7an nån gång, inte nu, för jag har inte tid(a) men det är alllt ifrån tårar till kyssar osv. Ni kanske fattar lite nu i förväg? Aja have a nice day, här i ensamaste lycksele är det sol idag!


STICKER UT Å SOLAR

i

IDAG ÄR JAG


No normal day to day

Jag vet att alla vet att att idag är det morsdag den dagen på året man visar sin mamma att man värkligen uppskattar vad hon gör och all kärlek man har till henne, än har jag inte lyckats så bra med det. Sitter bara och latar mig framför datorn och jämrar mig av all värk i kroppen jag samla på mig sen igår. Men dagen är än inte slut. Men hursom helst så älskar jag dig mamma!

Jag kan skrika på dig, kan bli så otroligt arg på dig att jag ser svart.
Kan anklaga dig för allt om jag haft en dålig dag,
jag kan avreagera all ilska jag har på dig även fast du är helt oskylldig,
jag kan sätta press på dig, bli sur om du inte gjort de å de.
ibland kan jag behandla dig som om du inte vore människa och inte hade vanliga kännslor,
och ibland känns det som att du absolut inte har dina egna kännslor och problem som jag har.
Jag kan vara förj*ävlig mot dig och bete mig illa, riktigt illa då.
Begära ganska mycket och förväntar mig alltid för mycket.

Det finns garanterat 100 saker jag kan räkna upp som du gör bra.
Här är några få saker av alla:
Du kan alltid trösta, finns alltid där, tar hand om oss här hemma, lagar mat,
fixar kläder/smink/godis/skor ja allt! & tillslut, du rä en sån underbar mamma.

Du är världens bästa mamma ska du veta!♥

Grattis på morsdag, tusen kramar och rosor till dig!


april väder i maj?

I morse innan jag vakna var det visst så fint väder att man kunde ligga å sola, men när jag vakna öste regnet ner iallafall, sen nu efter frukosten så skiner solen igen, lite sent för april-vädret nu tycker jag väl.

Men jag är nog inte den ända som upptäckt det men jag tycker att Amy Winehouse, Duffy, och Amanda Jenssen
låter typ lika dant, jag minns att inte allt så länge sen satt jag å en kompis och lyssnade på nån Summer hits 2008 och sen började en låt vars röst lät bekant, då satt vi och gissa på att det var Amy, fast sen ångra vi oss till Duffy, men när jag sen gick och läste så var det Amanda. Det är sjukt så lika de är.Duffy - rockferry

Amanda Jenssen - Do You Love Me

Amy Winehouse - Rehab

Bara jag som tycker det?

DAHDAHDAHDAHDAHDAH BATMAN

Nej superman, saknar mina vänner! Varända en.


jag diggar


fútbol dos días seguidos

Till ni som inte kan spanska så bra så är rubriken "fotboll 2 dagar i rad" och det är sant, vi kom hem med vinst igår. Och i dag varde zoonläger orsaken till dålig uppdatering, vi fick slå ihop vi tjejer och killarna p.g.a att vi inte var ganska lite tjejer. Fast jag tycker det var rätt beslut, tror inte det skulle varit lika lyckat med att dela oss åt, tjejer för sig å killar lika så.

Kommer alltså sova gott ikväll, *hih*


AH TAGGAD


Kl.19.15 håll tummarna.

'sweet dream or a beautiful nightmare'

Hihhh, jag drömde en blandad dröm inatt, tänkte berätta om den.
Men jag å pappi å några vänner åkte typ flygplan, jag satt å mingla med några bredvid mig å framför mig för vi satt väldigt knäppt i det flyglane, men iallafall så skulle jag säga pappa någonting, så jag vände mig om eftersom han satt bakom mig. Jag prata med han å märkte sen att han satt vänt åt ett annat håll. Åjag titta vem han satt å prata med, gissa vem det var...? Rabih Jaber, vår stolthet för lycksele efter att ha kommit långt i idol. Så jag fick kramar å de fotograferade oss osv. Typ helt underbart!

Han liknar ett gullligt litet troll?

Sen drömde jag åxå att en katt höll på att äta upp en vessla eller nåt, båda var husdjur jag skulle sköta om å när jag väl typ särat på dem så var  kattens huvut snett (?) HEMSKT.

PUSSSHEJ

'SOMMAROL SOLEN SKINER SKÖNT'

Nu är det bara 15 dagar kvar och bara 10 skoldagar kvar till skolavslutningen & i morgon så är det exakt 2 vecker kvar. Jag längtar AS mycket ska ni veta, då får jag använda min fina klänning dessutom, *hihi*

den sjugosjunde maj tvåtusentio

'Solen lyser himlen är blå, vad det är skönt att leva då, högt i knoppen gåt allas humör å det är de som susen gör'

Ikväll är det träning ROLIGT, idag var det skola TRÅKIGT, nejmen det är faktiskt sant med skola å träningdetdära man ska inte bete mig som en unge mer än jag redan är.(aa)

ME TODAY


trött, mätt, å belåten

Känner mig ganska lyckad med dagen ändå.

Förs så var det den rätta dagen att fara å äta glass på eftersom de var lasange på skolan, inte den bästa maten, enligt mig är den lika dålig som pölsa, fast alla tycker ju olika (?) Men sen for vi ju å åt glass efter lunchen då, och sen missa jag resten av dagen p.g.a jag skulle som sagt va fara på ett möte eftersom jag är med i elevrådet, och då ska ni veta, då fick vi krämbulle MOHAHAHAHA.


Fridas finger jag plåstrade om, är tillochmed nöjd

Sen  plocka jag upp Frida på skolan och vi cyklade igenom niagarafallet ( stavas? ) och tsunamis, eller så kändes det ialla fall. Sen efter maten for vi 2  och familjen och kollade på översvämningen i Vindelälven sen for vi å till mårdsele forsen och såg där också. Faktiskt hemskt när man åker där i bilen och ser alla små stuger som ligger halvt under vattenytan. Och det finns en liten bua vid som en plats man kan stanna å fika på i en korsning till vormsele, norsjö osv. Aja men där har jag fikat en gång itiden vid vattnet, och idag var det bara taket som stack upp! NO GOOD. Klimatförändringarna? Är de de som orskakat att snön i fjälls smält så fort?


TERRIBLE, aja PUSSNATT

'AKK AKK AKK VILKEN DÅLIG HEJAKLACK'


Godmorgon alla sovsugna! Som ni ser på bilden här ovan så är det såhära jag ser ut idag. Idag om man tänker sig en skoldag så kommer den bli lite annorlunda, som jag sa igår ska va fara å käka glass efter lunchen + att jag som är i elevrådet ( känner mig faktiskt ansvarsfull hah ) ska fara på MB och diskutera en enkät som man fyller i i8an eller 9an, minns inte riktigt, sen det viktigaste av allt...... att vi får fika! JIPPIII. Men annars är allt som vanligt.

För er som inte visste så har det tydligen öppnat som en subway affär/kiosk/bar jaja hur man än vill säga, är i lilla lycksele, jag skälv är överlycklig.. *hihiihhhh* Om jag hade  haft pengar så hade jag å en söt vän farit och ätit där i dag, men så blev det inte. =(

allt på samma gång

OrKAr InTe tAla, JaG låtEr bildernA sKöTa joBBet.


'regnet det bara öser ner'

Ingen rolig dag i dag inte, regnet det bara faller å faller, snart är det träning och jag hoppas att det lugnar sig lite granna iallafall, klart det är roligt att spela i regn, men inte så fullt roligt när man kommer hem å fryser så in i bomben. Aja, annars har dagen varit som vanligt, tyvärr, händer inge skojj ju. I mårrn därimot ska vi fara å käka klass, ellr i alla fall vi som som jobbat på mysaak med att sälja mackor samt de vi bakat på skoltid.


Jag idag, gjorde något udda och tog på mig blåa mjukisbyxor.

jag säger ATJHOOO du får säga PROSIT


5 saker ni kanske inte visste om mig.
- Lyssnar och söker efter ( rap ) låtar som passar in på min historia.
- Går hellre upp tidigt än att sova länge.
- Att när jag började i 6an "växte jag upp" allt på samma gång.
- Lämnat många fina vänner bakom mig p.g.a jag velat lämna det förflutna och skaffa nytt.
- Skriver väldans mycket texter när jag mår rikigt dåligt.

Innebandy hela dagen

En gång om året har vi en skolturnering i innebandy, då får man klä ut sig/spöka ut sig som man vill å man kan vinna pris för det. Men i år kom vi varken etta i själva innebandyn eller utklädseln. Vi skulle klä ut oss till riktiga töntar med höga strumpor, byxerna upp till naveln, å en röd tröja, jag valde ta skjorta p.g.a jag gick efter TVns "töntar". T.ex att i varje film man ser är en typisk nörd någon med skjorta, byxer högt upp med skärp å ännu bättre: hängslen, oftast rutiga höga sockar/strumpor, glas ögon, och tandställning ( jag tycker att de är helt fel med att det är ett kännetäcken på "geeks" när de har glasögon eftersom jag själv har det men har TVn gjort det så finns det inte så mycket talan för det ) . Eller det är ju typiskt för killarna med eftersom vi skulle spela innebandy passar det sig inte med kjol eller klänning.

Ugly betty är ett bra exempel på TV tönt, eller som "media" å alla vill att töntar ska se så ut, men hon är töntigt klädd, tandställning, glasögon, och sen är hon så oskuldsfull, eller hur jag ska beskriva de. Jag tycker inte alls att man egentligen skaffar sig en bild hur vissa personer ska se ut. Allt från tönt till emo, till fjortis från ganster.

Tar återigen upp dethära med pollen. *hih* Slog nog rekort i nysningar när jag kom hem MOHAHAHAHA.


'STUCK IN THE MOMENT'

♥Matchen gick utmärkt idag, 3-0 till oss ska ni veta.

Sen idag for vi ut till ensamma knaften å gratta min faster på födelsedagen, där ute är det som en liten djurpark. Hon själv har en höna samt en tupp, katter, hund, ett får, hästar å sen så har de älgar som grannar ute i skogen som vi fick se idag faktiskt.

För er som inte visste så har jag faktiskt också bott i en by tills jag började 6an. Husbondliden faktiskt. Blev en lättnad när vi flyttade in till stan för jag vågar mig knappt ut å springa själv där eftersom jag är så rädd för björnar(a)

Tack ännu en gång moster för ansikts cremerna jag fick av dig!♥

Vänster till höger
-Blueberry face cream från Oriflame.
-Ansiktsvatten från Oriflame.
-Rengöringsmedel från Oriflame.


NU SVARAR JAG, HÅLL ÖGAT ÖPPETJa svarar:
Har köpt de på Åhléns =)


BAD DAG VARJE DAG

Bada ikväll gjorde vi också, eller rättare sagt, jag gjorde det motvilligt eftersom en viss mrs F putta ner mig, sen av ren rädsla sprang hon i själv(a) Aja men kvälln har varit super! Vill jag väldigt gärna göra om *hih*

Imorgon så är de hemma match, taggad men nervös/orolig eller hur jag vill ska kalla det. Lite skakis är man ju alltid innan match så det är normalt. Matchen är ganska tidig så vi ska snart sova. Asså jag kommer med ontressant fakta jagvet mende är de ända jag kan skriva om just nu.Alla har vi hemligheter, min är att jag egentligen är superman

Ni ska veta att jag har inte tagigt ett ända kort av dehära, utan den uppgiften tog pojkarna på sig. *hih*

'IN MY HEAD'

Grattis till lill betsele laget till vinst! 12-0 tror jag resultatet blev om inte mer.

Vi sitter ute på balkonggen och ser alla bilar som står å trängs på parkeringen till det ny öppna djurparken, man hör musik därifrån och skrikande barn som åker karuseller. Sommar kännslan är enorm! För er som inte vet de så är djurparken i lycksele för skandinaviska djur, björn, varg, älg, räv, säl, getter/får, höns, fjällräv, rådjur osv. Sen finns det såklart ett "Lyckoland" asså massa karuseller å hopptorn osv. Det va as roligt nät man var liten, men nu börjar allt bli litegranna uttjatat, kommer inget nytt dit å de gör aldrig om. Men ska inte klaga nu, *hih*


Världens sötaste.

Hey, soul sister♥


'DO YOU THINK ABOUT ME'

En fin dag väntar å som sagt far vi å ser på match. Annars kommer vi väl vara ute så mycket som möjligt p.g.a det fina vädret. Solen skiner men det är svalt i luften SKÖNT. Vi är båda as trötta men jag tror Frida tar priset - la sig direkt efter frukosten å somna på mindre än, ja va kan det vara? Mindre än 4 minuter i allafall, magic..(?)

Funderar fortfarande vad jag ska ha för kläder idag, de mästa ligger i smutsen å jag får väl så om det ligger nå i källaren jag kan plocka upp. Om ni undrar vilken film vi såg i går så är det klassikern Grease. jag värkligen älskar den filmen, kan se den om å om igen utan att lessna. *hih*

Bara för att det är sommarn nu bjuder jag på en skön sommarlåt.

Gyllenetider - Sommartider

KAMERAN SAKNADES

Jag glömde tyvärr kameran hemma annars hade ni allt fått sett det ena från de andra. Kallt var det där vi bada kan man säga! Hursomhelst har jag haft väldi roligt, även fast vi va ynka 4 stycken. Men aja, nu sitter jag då här inne i vämen å bara njuter, ja om jag inte dör av att jag kliar sönder mina ögon ja mendet är en annan historia.

Nu sitter vi å viska för att inte väcka de som redan sover, dessutom sitter vi å doppar frukt i choklad ( jätte gott! ) eller den har´nu stelnat så ja äter ifrån sked istället *hhhih* Men vi ska sätta på en gammal going asså film nu så HADEBÄST.
Och förresten vid 11 i morgon bitti så kan ni hålla tummarna för då ska min älskade syster, ja å hennes lag då spela match, bara det jag ville passa på att säga. (aa)


A picture of a real super star. Och folk säger vi är lik..(?)


ikvällen blir nog lång

Om vi nu har tur å det inte blir nån plötsligt förändring så vi tyvärr måste avstå så ska vi fara å göra nåt som är premiär för detta år. Nämnligen årets första bad i en sjö, eller älv, eller vars vi än kommer fara å bada, det är ivarken jag eller Frida som vet det utan vi ska höra med ännu en kompis vars vi skulle.

Idag har det  ju inte varit lika varmt som alla andra dagar vilket är bra. Även fast jag längtar till den riktiga sommaren i juni någon gång då man värkligen vågar gå ut i bara shorts och inge leggins eller tights elelr nåt under tunikan eller nåt liknade. Och så längtar jag efter sommarlovet då man kan ligga en hel dag och värkligen steka i solen å bruka upp sig lite eller vad man kallar det, skaffa solbrun/gyllenbrun hy, den absoluta längtan!

Just nu sitter jag och kollar igenom lite smått gamla bilder intå många men de väcker värkligen fram gammla minnen, både bra å dåliga, har inte så många men de räcker. Men jag skriver sen å bjuder på bilder. PUSSHEJ

PEACE OUT.

ny dag nya möjliheter i repris

Asså jag undrar om det fina vädret å de olika vädersvängingarna från stek sol till regn till sol igen, ja om det beror på växthuseffekterna eller inte. Jag kan inte så mycket om just klimat förändringarna osv men de jag vet är att om inte vi börjar "ta hand" om planeten kommer jorden gå under tidigare än vad den egentligen ska eller nåt sånt, många städer där miljoner folk bor kommer hamna under vatten osv. Jorden värms upp å flera djur riskerar att utrotas.

Aja om jag nu har fel så ska jag sluta skämma ut mig ^^ HAVE A NICE DAY, PEACE


helg i morgon, eller efter skolan då

Just nu sitter jag och tittar på nyheterna samt klickar runt på nellys hemsida och blir kär i varända klädes plagg jag oturligt nog. Imorgon är det äntligen fredag och början på helgen, är så otroligt trött nu förtiden, deet beror nog på våren å på pollen, å på tal om pollen, det är ett av de värsta som finns. Snäppe efter öroninflammation som ligger efter magsjuka på det värsta jag vet. Intressant fakta jagvet, men jag vet att jag inte är ensam om denhära åsikten!


klippt å skuret


Det är kortare å mer uppklippt och sne luggen är väldigt mycket kortare.

Just nu ska jag värkligen rusa till träning, sen efter den så stannar jag och ser på herrarnas match. PUSSHEJ

snart ryker lite,lite av håret, spännande

Klockan 4 ska jag fara å klippa mig, blir spännande att få se resultatet. Jag vet inte om jag hinner visa resultatet sen här i bloggen eftersom jag har träning efter. MOHAHA

Aja solen har legat å stekt hela dagen, det ät nästan plågsamt varmt ute snart. Visst perfekt solväder, men INTE om man ska va på skolan å plåga sig. Sommaren är här, eller ialla fall ett smakprov på den. Men jag hoppas att årets sommar blir varm å skön å lite kryp! *hihi*


Stygg men aja, hahahhahaha

pictures

Sen har vi då Antons snygga bilder:Allt från igår,

PUSSHEJ

fÖRRESTEN, IDAG SKA JAG KLIPPA MIG^^

OKEJ, NU TILLVÄRKET

Jag sitter med Frida i sängen å suget att gå ut i det varma vädret är ENORMT. Men vi ska nog pallra oss ut snart å då passar jag på att ta med kamera om jag inte glömmer den så kan jag uppdatera er med blder också, eftersom jag känner mig ganska slö med att skriva inlägg å sånt. Men jag har aldrig nåt att skriva om, jagvet inte varför men just nu är fantasin väldigt ovillig att sammarbeta så det kan gå såhära då. *hah* ^^


En blå smurf?!

nyaste inglägget

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejj

Idag har det bara varit skola, skriver mer seeeen,(aaa)

"ledig dag"

Heeejsaaaan,!

Idag skiner solen åter och det är en av de bästa dagarna på hela veckan idag! Kort skoldag och jag har en så kallad "ledig dag" å med det menar jag att jag inte har träning eller nåt spec idag, så då kan jag passa på att plugga eller gå på stan, eller göra ärenden. Har redan hunnit planerat lite vad jag ska göra:
•Cykla ner till Indo Café där Frida praoar eller hur man ska kalla det, sen ska jag ta ut mitt ID kort till mitt kontantkort ( heter det så? ) Å sen tror jag att jag ska hem å plugga lite till spanska provet å nån engelsk grej som båda ska va klar tills i morgon. Jag tror då att min dag seer ut så ungefär. Men ska dra nu, plikten kallar.


om det inte är stek hett så regnar det

Ja nu är det såhära att regnet det bara öser ner! Inte kul. Nu märker jag själv hur mycket jag klagar *hihih* För att de senaste dagarna har det varit STEK-HETT och då menar jag värkligen det, det är säkert inte bara i lse det har varit det, men då klaga jag på att det va alldeles för varmt, men idag var det inte sådära varmt , eller mitt på dagen kom solen fram å då vart det lika vamt som igår. Men istället har det regnat HELA dagen, å då klagar man ju på det också. Ibland är det jobbigt vissa dagar,, HAH.

Hej förresten, Fast en possitiv sak med att det regnar är att all pollen far ner i marken å då känner men inte av så mycket ( för stunden ) och nu ännu en neggativ sak jag kom på angående regnet, jag har träning ikväll:( hatar att träna i regt, speciellt nu när der regnar som värst.

MÅSTE RUSA TILL BILEN SOM KÖR IALL HAST TILL SKOLANMe today, SEYAAAA

bjuder på sköna låtar
Vanessa Hudgens - Don´t Leave


John Mayer - Who says

Dangerous warm outside

Idag var det nästa farligt varmt ute tycker jag, men jag har väl glömt hur varm sommaren värkligen är *hih*. Men om det är lika varmt imorgon som det var idag måste jag ju komma i shorts å linne eller nåt, man brinner ju upp annars.

Läste nyss om att det är två "barn" ( tjejen 14 år, och killen 15 ) som ska gifta sig! Lite väl tidigt om jag själv får tycka till, de har ju hela livet framför sig ( eller i alla fall några år tills man värkligen ska börja fundera på att knyta sig ) Fast det är mina åsikter, ni kanske tycker helt annars än vad jag gör, dela gärna med er av de isåfall! Kolla mer här.


Det är exakt som om jag skulle gifta mig, eller efter den 25 augusti eftersom det är då ja fyll 14.


TRÖTT Å POLLEN ALLERGI

Nu är värkligen sommaren på väg, eller det är i alla fall vår så det står härliga till, de värsta på våren har nu namnligen anländ, pollen. Jag är som ni kanske förstår pollen ellergiker, hela min familj är faktiskt det, så jag är inte ensam hemma att snora, klia ögon å äta små tabletter som ska hjälpa.

Godmorgon förresten! Har lite brottom eftersom jgag ska åka med pappa,mamma,syskon i bilen till skolan, egentligen är det tänkt att jag ska cykla, men jag vågar inte riskera att de jag möter ska måsta va med om en tros-chock så jag tar inte den risken. Och dessutom har jag massa kakor som ska komma oskadda till skolan.

Jag idag, skjortan är köpt på gina tricot/gina-tricot/ginatricot/gina ( asså jag vet inte hur det stavas )

sextonde maj tvåtusentio

Jag har faktiskt städat rummet idag, skulle bara skriva det så jag inte skulle glömma bort, måste nästan skryta över mig själv, jag tillochmed dammade mattorna och dammsuga under sängen har jag åxå gjort! Jag har faktiskt hunnit med väldigt mycket idag.

Till och med färgat hårtet!

Ja jag har på mig träningskläder för att jag tränade på att jonglera.

Och hallå förresten , är det någon som har tips på bra hårinpackning och hud kräm osv. "Skönhetsprodukter" tror jag, men jag skulle vilja få håret fräscht å huden densamma innan man måsta ska dra åp sig bikina å hänga vid bandstränder hela dagarna *hihi*

MYSPYS I SÄNGEN

Godmorgon alla underbara!

Jag sitter nu här i sängen å myser under täcket och telefonen i högsta hugg.
Idag är det tyvärr inte lika fint väder som i går, men ganska varmt har
jag hört, kort inlägg nu så här på morgonen. Ska se om jag får i mig lite frukost.


en hel lördag

All denna hetta, jag som längtat efter sommaren, å nu när vädret är som om det vore sommar plågas jag ju bara. Idag var det rekortvarmt, upp till 23 grader. Sen så skulle vi ta en mini-buss, eller två då eftersom vi skulle ju till ume för att spela match. Men iallafall, satt vi där 9 stycken och jag hade ju såklart på mig shorts å t-shirt å på det tjocktröja å mjukisbyxen. HUJEDAMIG så varmt det var, jag var ganska säker att jag skulle tuppaav av all hetta. Men om jag inte skulle blivit utsatt för allt det, så skulle jag vara överlycklig av att sommaren är här!

När man kom dit så var det inte kul heller, vi hitta först inte dit, sen va samtliga kissnödiga så det stod härliga till, sen fick vi knappt nå ställe att byta om på. Hih jo sen när vi hittade ett ombytes rum, var det ju herrars, å de hängde några kläder å väskor där, men vi tänka: ääsch det gör nog inget. Å vi bytte ju om å gick igenom hur vi skulle spela, hihih, å då kom de in några pojkar, nyss spelat match å ville ha sina kläder, jag tycker det va pinsamt men samtidigt roligt. Man kände sig sådär lagomt taskig fast på ett snällt sätt..

Men matchen gick bra även fast alla va hyper nervösa, det blev tillslut oavgjort mot alla odds, men även fast det så kändes de som om vi ändå skulle ha farit därifrån som vinnare. Om nu hänger med hur jag menar. 


Imorgon ska jag hejja på mina söta små syskon som åxå ska ha premiär i matcher.  
Annars hade jag inte så mycket mera att dela med mig av.


Betsele it´s the shit


ennu en rukrik vars namn inte går att komma på

Ikväll är det match, JÄTTE SKÖNT. Men jag känner att jag är en aning krasslig, men det va värre i förrgår så, men hursomhelst, sjuk eller frisk, pallra mig på match ändå. Men nu ska jag packa klart å sen bege mej ut å sitta i solen ett tag. PUSSHEJ


faktiskt varmt

Heeeeej

Jag vet inte hur det är hos er, men här i lycksele så är det så kvavt å varmt att man blir galen. Åskan härjar här så det är därför det rä så kvavt här i luften. Men solen är åxå framme. Just nu vet jag inte hur varmt det är men bara för nån timma sen så var det just över 20 +grader. Och det äckliga var att det regnade ett tag med, å då var regnet ovanligt varmt :o Det är ju bra att sommaren är på väg, men de kändes inte så bra att gå i jacka, tjocktröja, å mjukis i så varmt väder, inte kul alls.

Men nu sitter jag här ensam eftersom Frida for hem för ett tag sen, så jag lär få va hemma hela kvällen, kommer ändå bi lite skönt. Tagga upp å krya på sig till matchen i morgon. PUSSHEJ

HUVALIGEN

Okej, nu är man sådära lagomt trött nu vid 2 på natten, men vi har nyss sett en film Instängd 2. Den va väldigt läskig ( alltså som det ska va ) Och det hände säker hela tiden ( ett stort plus ) Men som Tony Irving i Lets dance juryn skulle ha sagt: "MEN..!"Slutet va kasst, jagmena, precis ALLA dog. Så när en tjej offra sig för den andres skull som faktiskt kom ut så sprang hon ju å stanna av å skulle ringa till sin dotter, då komme gubben som va med i början av filmen å slog ner hon med en spade, sedan drog han med sig henne, asså hon var ju medvetslös, men till hålet ner till grottan där de otäcka figurerna höll hus så de kunde ätaa upp henne.. JAG HATAR GUBBEN! Eller rättare sagt, jag hatar filmer med dåligt slut! Som i filmen (...) ja nu fick black out, minns inte vad den hette nu men iallfall. Då såhär är den jätte bra, hela filmen, men när de sen väl lyckas fly, får de slut på bensin, och sen så ha han en pistol med 4 skott i men de är 5 stycken. Sen så tar han livet av de andra 4 eller om de va 3 skott å de va 4 st..? AJA men han döda alla förutom han då eftersom det inte fanns skott nog, han ville ju att de skulle slippa lida. Av de som blev skjutna av han var det ju hans dotter/son ( MINNS INTE ) Å en kvinna han älskade eller gillade, nån gamling å nån till(?) Sen då gick han ut ur bilen å skrev att de skulle komma å ta honom, så hörda han ju någonting men han såg ju inget för det va dimma å det handla hela filmen om, men då när man trodde att de va monstren i dimman, SÅ KOM DET RÄDDNING, MASSA MILLITÄRER Å ALLT! Ågud, hatar den filmen..

Nu fick jag göra mig av med lite ilska eller vad man nu ska kalla detta, hih. Men sov gott alla, hoppas jag inte förstörde för nån som tänkte se nån av filmerna (a)


Killenn som både är älskad och hatad.

yee

ÄNNU EN BRA KVÄLL, godnatt (aa)


idag är det den 13 så ni vet

Godmorgon alla som är vaken,!

Är fortfarande väldi trätt, men har knappt kunnat sova nåt så det ät faktiskt inte så konstigt.Men jag hoppas att ni har sovit gott inatt nu.! Idag blir det full fart, vi ska se om vi inte hinner till en match jag nästan lovat att se kl.11 men vi får se hur det blir.

Har börjat känna mig lite krasslig, ont i halsen å mer å mer snorig, det är inte bra, vill hålla mig frisk nu för jag är den som hatar att missa någonting, spelar ingen roll vad de kan va, match till skola, får ångest ändå. Tolka det hära inte som att jag skulle va helt förälskad i skolan för så är det värkligen inte.!


En allt för fin bild som ja tog medans cykeln rullade, jag bjuder tyvärr på den. 


ååå jag älskar dessa kvällar

Kom nyss hem efter en UNDERBAR kväll,eller jag tycker den va as bra. Vill tacka två killar åså Frida. Ha inte så mycket att berätta om den, vi flumma för det mesta. Först samlades vi på shell, saatt där å va social och körde nån emo lek, *hihih* Sen förflyttade vi oss ut till lekparken i hamn, satt där å skratta,skrek, ja vi hade kul med andra ord. Sen for vi på kyrkogården och såg spöken. Sen bar det av hemåt.

Bilder får ni åxå! ( kommer bli hatad nu men jag bryr mig inte *hah* )
p-p-p-p-p-p-paparazziii, och en bra sådan..NAAAAA

HEJSVEJS


bilden säger sitt


kort dag, lång kväll

Kom nyss hem ifrån skolan, har hunnit sätta på musik å lyssnar på för fullt. Snart ringer nog Frida så ska jag ta min urballa hoj å cykla iväg till stan. Överdriva det gillar jag, men ja tyck om den ändå.

Jag har super ont i halsen, vet inte vad det kan vara. Vakna med de å nu har det hängt sig kvar hela dagen. Halstabletter hjälper inte, ska se om jag kan göra lite varm oboy *hih*.

De är ju faktiskt sommar väder där ute nu, solen skiner och det är nog inte så himla kallt, det blåser en aning, men annars så värkar det faktiskt som att sommare bara står runt hörnettt.


'hej,goddag,å hallå i sverige hälsar vi så'

Godmorgon alla pratglada, igår som ni kanske förstår sså va jag inte på så bra humör. Men idag är det lite bättre, hatar mina drömmar nu bara. De gör mig glada och lycklig för det händer en massa där. Men när jag vakna fattar jag att det bara va en dröm, att de är inte och kommer inte heller bli värklighet. Så nu ligger det till så.

Idag är det skola igen, redovisning av där vi praoat åså. Men i morgon så är vi som de flesta lediga, på fredag me, så det blir jätte härligt!^^ Blir kompisar ikväll och jag hoppas att de blir en bra helg ändå. Det börjar bra med 4 dagars ledighet så.. Men vi får se hur det blir. Skriver nog mer idag, men troligen inte eftersomdet är sjukt bra väder så det blir nog att gå på stan istället. Om det ligger några pengar och skräpar så blir det mjuk glass åxå! *hih*'

Och vettni så att igår slog det mig attt det va exakt en månad till skolavslutningen från igår. Asså så var det den elfte igår(a)
Snilleblixt.

Jag idag, myspys älsklings nya kläder.


JAG SKYLLER PÅ TIDEN

Förlåt att jag inte skriver så mycket på sistonde, men tiden sammarbetar inte & som att säga "tiden på livet" en jobbig fas är jag mitt i nu eller just i början, men lugn, världen går inte under i mårrn, även fast det ibland känns så.


TRÖG MORGON

Godmorgon allt folk!
 
Jag är så otroligt tröött nu på mornarna. Jag stör mig på det, bara jag inte somnar undertiden jag är på Expert idag. Jag håller stenhårt tummarna. Matchen igår är inget att tala om *hihi* Förslust, men va ha man förväntat sig med att möta ett pojklag? Egentligen. Nu skyller jag på det men aja.

Gissa vad? Till helgen börjar den riktiga serien, så på lördag åker vi i väg till Umeå å spela match.
Skönt att de börjar igen!

Nu måste jag sova elller nåt, däckar snart, PUSSHEJ

Jess, min tillfälliga skola för en dag.

DAGIS-FRÖKEN

Hela dagen på dagis idag, jätte roligt. Snart byter jag om å käkar sen skyndar jag mig iväg till tannen. Som sagt match ikväll. Hade inte så mycket mera att dela medav.

Eller joo, eller neej, men det är kort vecka i veckan.. Aja men det är bara i mårrn å onsdag sen är det "lov" eller en röd dag å en kläm dag har jag fåttlära mig iallafall.

PRAO

Idag å i mårrn så ska ni veta att jag eller rättare sagt alla i klassen ska praoa, jag ska idag praoa på dagiset på forsdala, och i mårrn så är det på Expert, jag tycker det känns pirrigt att själv måste föra sin talan å fråga massa grejs. Vi ska nämnligen förhöra de vi har som handledare massa frågor som vår lärare har skrivit, sen ska vi skriva dagbok om va man ha gjort osv.

Ikväll är det träningsmatch imot p14, det kom bli kul. *hih*


"ge tillbaka alla minnen"


LÅNG HELG

Snart är ännu en rolig samt lång helg slut, ume i lördags å idag stan med bra väder! Sommaren är nära nu känns det som, eftersom vi idag satt utan jacka *hah* och käka mjukglass. Jätte härligt med andra ord.

Igår i var det inte min dag, eller iallafall inte efter vi kommi hem ifrån ume. Tappa mitt minneskort till telen, då sökte ju jag och Frida, tillslut komme det ut några som skulle röka och hjälpa oss ( snäll som dom var ) men vi hittade det inte. Så vi skyndade oss iväg in till stan utan mitt minnes kort, smsade pappa vad som hade hänt. Och som tur var skulle ju han åxå fara å söka, å han hittade den! WHIHOO tänkte jag. För jag hade ju bra musik där å alla bilder. Men sen när jag sen skulle he in den så upptäckte vi ju att det hade spruckigt lite å va böjd, men den gick ju som in i dess ficka, men den är trasig för varken musik eller bilder återkom. BUHUHUHUHUH

Men annars var dagen fantastisk! Vill tacka de jag fick spendera dagen med.


'KÄNN DIG SOM HEMMAA, AAAAAAHAAHAHAAA'

Ume hela dagen igår, eller iallafall från typ 10.30-16-05 Hittade massa fina kläder ska nu veta! Hih, hann tyvärr inte ta så många bilder idag, tillslut tog jag ett turist-fota i ren panik(a)


Bstn på morgon

Ja vi är faktiskt bättre än du på att guida turister som ska till "suppermarcet"


Nästa gång frågar jag på engensla om någon kan ta kort på oss som man ser kineser med sveriges flagga viftandes i handen med på filmer.

Över till de som fick mig spendera bort en stor summa på.

Köpt på gina tricot om jag inte är helt senil.

Tröja & Byxen köpt på BikBok

Och så ni vet köpte jag en klänning åxå till skolavslutningen, men just nu vill jag inte visa den(A)
Ni får se den sen, ksk då det gäller,
*hihi*


UMEJÅ

Nu ska vi se på mean girls å sen sover vi för vi ska som sagt upp tidigt i mårrn. Så jag skriver i mårrnkväll. Jag önskar all lycka åt er. *hihi* Och förresten, NOprover gick ganska bra tror jag, kändes som det iallafall. PUSSHEJ


'TRY TO SLEEP WHIT A BROKEN HEART'

Hejhejhallåå

Idag var det skola som gällde och efter den så for vi tjejer och köpte biljetter till bussen i mårrn. Jo för att vi ( alltså några tjejor ) ska ta bussen i mårrn till UMEÅ, så om du har vägarna förbi kan vi ju träffas.

Men denhära dagen är inte överr än, vi ska skynda oss till ica och panta lite burkar så man får liite mera pengar med sig i morgon iallafall. Sen bär det av till stan.

Vad mer finns det att säga? Typ inget. (a'

PUSSHEJ


'OBOY VILKET VACKERT VÄDER'

Det är ett väldigt fint väder idag, solen skiner, tempen stiger hela tiden. Sov med flätor i natt i hopp om att jag skulle få lite mera "vågigt" hår. Men resultatet såg ut att va nåt taget ifrån 70-talet. Så nu har ja 2 små pippilotter istället.

Ochnu när solen äntligen är framme har jag bestämt mig för att försöka sluta ta på mig fondation, idag är det premiär för det iallafall. Jag har tur som ärvft en bra hy av mammi å pappi tyckja. *hah*Olivia Newton John - Hopelessly devoted to you

TORRA HÄNDER, MEN GLAD ÄNDÅ

Nu är denna jobbiga dag klar iallafall, ny dag i morgon med NO prov dessutom. För idag var det SO prove, men jag tror att det gick bra ändå, men planeter å solens ytas namn å blablabla, det är jag nog lite svagare för. Men vi fick då hem hur så kallade provet skulle se ut och det gick ganska bra å gå igenom det men jaja. Håll alla tummar å tår ni har nån gång i morgon(a)

Ikväll har jag bara tagigt det lugnt framför datorn å det är det jag gillar, att bara klicka runt osv. Kolla på andras bloggar å få insperation (stavas?) eller nåt sånt.


'LER DU SÅ LER JAG'

Ikväll är det träning på konstgräs, blir som vanligt roligt. *hih*

Jag ville knappt slita blicken ifrån dig förut,
nu gör jag allt från att möta din.
Du gör så ont även fast du inte existerar i min värld just nu.
Men vad tar jag mig till, du är borta, men tankarna stannar.


VILLVILLLVILLVILL

Hej alla glada, vill bara meddela att jag är med i en tävling hos www.kenzas.se om att vinna en iPod touch 3G från http://www.nordicappleparts.com.

Och nu är det såhära att man måste skriva ett rim å det har jag gjort så jag tänkte dela med mig av den:
"vill så mycket & vill nu vinna en iPod.
vill åxå kunna bo på en ö som är obebod.
det sista är omöjligt & det gör mig väldigt galen
men om jag vinner en iPod och få ha den i handen
då slipper ni en dåre och jag slipper att lida
men om jag inte får den börjar ja ju grina"

Hah inte det bästa jag någonsin skrivit menmen.(a)


HAHAOAOAHIAHI

Som ni kanske ser på har jag gjort headern lite mindre, fast inte mycket men så det räcker. Tyckte att den var lite väl stor. Var bara det jag ville säga, *hihi*.

Jag tror att jag har blivit rastlös som lägger upp gamlare bilder.

EN DÅRE PÅ HOJ

Heyyyyy,!

Sitter nu här själv med ögonlock lika tunga som stenar känns det som. Taggar sängen och sömn.
Idag ska ni veta så fick jag mej en cykel av min pappa, eller rättelse världens bästa pappa en lila tant/kärring-cykel. Världens snyggaste ( om jag får säga det själv ) Jag och Frida har redan hunnit inviga den och den var helt okej. Ganska stor med pakethållare ( som är ett måste ) Och så klart en snygg färg. Hade redan tänkt mig tanken att måla om den men ångra mig genast när jag såg vilken fin färg den egentligen va ( jag hade fått sett den på en bild, en mobilbild så man såg inte helt )


 Hihihi här har vi vrål-åket. Men nu måste jag ha min skönhetsömn. Seeyaa


INGET ATT SE FRAM IMOT

Idag är det en helt vanlig dag, en tråkig än, har inget att se fram i mot bara nåt jag helst vill slippa samt skola står på schemat för dagen. Inget skoj alltså.
Blir inte längre inlägg än såhära just förtillfället. Skolan väntar å jag känner mig lite försenad. PEACE

I bakgrunden ser ni mitt nystädade rum...(?)


'KEEP ON WALKING'

Matchen gick faktiskt bra, vi for därifrån med vinsten med oss.

Har typ suttit och kolla lite på kläder å så, letar fortfarande en klänning och nåt att ha på kvällen. Typ nån tunika eller nåt, inte nåt långt eller nåt, eftersom man måsta ta till drastiska åtgärder om man vill hamna längst fram till senen/scenen/cenen (jag vet inte hur det stavas?) *hih* Det blir nästam som årets tuffaste träning om man ska försöka hålla sig kvar där bland alla små barn, fulla grabbar/flickor som firar sin examen (stavas?) Det brukar ändå va ett av årets höjdpunkter.

Det är faktiskt Brolle som ska komma, han är INTE dålig han nä som vissa säger, nej men han är faktiskt väldigt bra. Förra året var det ju Heat som kom hit om jag inte minns helt fel.


HOAHOA

Buhabuha

MÄTT Å BELÅTEN

Nyss ätit och om en timma ska vi samlas inför tränings-match mot f.d FF-laget, kommer bli spännande tycker jag.

När jag väl såg klart filmen igår va jag as trött å jag får nog skylla mig själv, som jag har varit trött idag! Dessutom sur/orolig/förtvivlad/glad osv. En på samma gång, inte kul. Men ni får önska mig lycka till iallafall, eller inte bara jag, utan hela laget så klart!


MAN KAN BARA ÄLSKA DEN, INGET ANNAT

Go kväll eller nåt (a)

Nu ska jag sätta på en film och se den i min ensamhet, en av mina favoriter Grease man kan bara älska den!

Men ha en bra kväll allihoppaaaa, *hiih* förlåt för ett kort inlägg, men nu blir det så, måste skynda mig så jag kan se hela.

Lånad från google.

FAST AND FASTER

Snabbt inlägg nu bara, jag ska på träning om bara några minuter men kunde inte motstå att göra ett inlägg!(a)
Skola vardet som gällde idag som vanligt. Ikväll är det som vanligt intervall träning och i mårrn är det tränings match! Försöker tagga upp redan nu, planerar att gå å lägga mig tidigt ikväll så jag orkar stiga upp.

Måste göra nåt åt mitt finger för den värker väldi nycket. Slog upp fingret/fingarna i Kell-Ivars hand å det känns som att de är brutna, iaf en av dem. Men jag överreagerar nog så det är ganska lugn ändå. Men nu drar jag iväg. *hihi*


Hittade en lämpligt gammal bild som jag bjuder på.^^

SKOL-MÅNDAG

Godmorgon

Idag är det skola *suck* Fast jag är inte ensam om det kan ja tro. Har inte så mycket tid och inte mycket att skriva heller, så jag skriver mera när jag kommer hem eller efter träningen, vi får se när det passar.

FRÄNT

Asså jag tycker de hära här nedan är ganska grymma(aa)


FORTFARANDE TRÖTT

En helt vanlig söndag är snart över, har spenderat dagem med Frida och den har varit helt okej tycker jag.

Idag när vi inte fick spela/sjunga singstar så tog vi beslutet att "klippa och klistra". Vi hade inge vanligte lim så vi tog superlim, det gick ju bra ända tills vi var tvugna att öppna en ny ( tuberna är väldigt små ) När jag öppna det så läckde det ut på fingrarna utan att jag märkte det, medans jag försökte ta loss som där man sprutar ut limmet ifrån ifrån själva locket, så var jag tvungen att snabbt försöka skölja bort det mesta av det ifråm alla fingrar. Sen när jag kom tillbaka så skulle jag bita å se om jag kunde la loss locket då, men då var det ju så klart lim på det. Så nu har jag lim på fingrarna, gomen och jag hade på tungan också men det for bort. *hih*

Asså jag känner mig väldigt lyckad.


*hihi* vi älskar att va vid volvo.

Allt för sött ett flickebarn.


TIRED

Såg nyss klart filmen, vet att det är ett väldigt sent inlägg men jag tänkte att jag skulle snabba mig så jag inte glömmer bort allt ifrån filmen.

- Den var faktiskt lika bra som alla säger! Tycker jag iallafall, fick se halva själv och sitta och fösöka prata med de i filmen eftersom slutet vart lite nervöst. *
hihi* Men det var värt att hålla sig vaken ändå. Allt var bra i den, spec att de "goda" segra tillslut och att de fick leva själv och tillsammans tillslut. Tänkte att jag inte skulle avslöja så mycket för ändel kanske inte har sett den.. Men det är ett hett tips för er som gillar idet hära fallet typ "action" filmer.

Men nu ska jag och tjuvsovaren tvätta bort sminket och äntligen så får jag sova. Nattinattiii

 
Bilder ifrån nya älsklingsfilmen.

MIDDAGS-STUND HAR MAT I MUN

Denna dag har varit supervo!

Som ni ser rubriken så kom jag på detta ordspråk medans jag å underbaraste satt på lika underbara knut´n och käkade våran undebara kebab-pizza. Vi hade det riktigt roligt därmed att försöka "passa in" bland de fina folket, men resultatet blev inte nå bra. Eftersom det bara va vi som satt å rapa osv..

Aja nu kom vi nyss hem ifrån kompisar som vi spenderat kvällen med UNDERBARA pojkar. Tack för i kväll helt enkelt. Vi grillade, hoppa studsmatta (stavas?) och film, jätte roligt. Glömde kameran hemma tyvärr.

Nu ska jag och F se film, Avatar hoppas den är lika bra som alla säger!


RSS 2.0