SKÖNA UNDERBARA HEM

Vi komme hem därvid halv tre i morse sen gick vi å la oss på direkten. Jätte skönt att få sova i sin egen säng ändå men jag kommer sakna morfar å de där nere så hääääääääääääääääääääääääääääära mycket. Vi gör en sammanfattning av va jag ha hålle hus de senaste dagarna:

Torsdag
När ja nu fråga mamma ( kort minne jag har ) så beskrev hon det som "sista bad/strand" dagen". Vi va på stranden i början av dagen, sen mulnade det igen liite så vi drog oss in till Åkerberga å handla mat å gick in på nå affärer, sen hände nog inte så mycket mera.

Fredag
Vi trog till Vaxholm å kika på ett flertal båtar ( det är typ därför man far dit alltså för att kik på båtar ) å gick in på de affärer som fanns där å leta efter nåt fint.

Lördag
Vi for till Ljusterö och kika på Poker-run å sennär de la till där så kolla man ju runt i alla knös båtar. Det va hemskt! Dels så kände man sig jätte fattig, sen så hatar jag allt som kostar mer än 1miljon h4h4h. Sen for vi till Ann och fick nybakade bullar som smaka som nåt ifrån himlen, bokstavligen! Ska försöka förklara hur poker-run går till nu..

M
en dom kör båtar som han gå jätte fort, men det är ändå inte den som först kommer i mål som vinner utan den som vinner på pokern som de ska spela med korten de samlat på sig under loppet. För det är som olika stationer där de stannat å fått ett kuvert med ett kort i. Det är därför det kallas poker run;););)))

Iallafall så var det massa folk där, från stora till små, knösar till vanligt folk ahahh. Och så klart pojkar me snyggt utseende, hiahihihiaii.
Nu får ni bilder, de kommer va ganska månnga båtar med, men hallåå? Båtar är lika vanligt där som skotrar är här å sånt.


Ikket fågelskådning, utan båtskådning






Han i Hey Baberiba va där :$$$$ Ja han i mitten me mörka kläder å brillorna.

Malin, Mattias å Morfar. Jobbigt att ha släkt så långt ifrån!



Möttes av en fin soluppgång. PUSSHARE

Kommentarer
Postat av: Anonym

Välkommen hem,kramar.

2010-07-25 @ 18:47:06

Här kommentera man:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0